Güncellemeler
1 yıl
Kusura bakmayın, daha açıklayıcı yazayım; karışık olmuş, ben de anlamadım.
Özellikle 30 yaş ve üzeri erkeklere sordum: Daha önce aynı iş yerinde 3 yıl birlikte çalıştığınız, birbirinizden hoşlandığınızı hissettiğiniz bir kız var. Şu an o iş yerinde çalışmıyor ama arada ofise geldiğinde onu görünce çok mutlu oluyorsunuz. Fakat sonra, o kadar mutlu olmanıza rağmen tekrar gelmesini istemiyorsunuz. Neden?
Bu durum neden olur? Aslında sorum bu
Özellikle 30 yaş ve üzeri erkeklere sordum: Daha önce aynı iş yerinde 3 yıl birlikte çalıştığınız, birbirinizden hoşlandığınızı hissettiğiniz bir kız var. Şu an o iş yerinde çalışmıyor ama arada ofise geldiğinde onu görünce çok mutlu oluyorsunuz. Fakat sonra, o kadar mutlu olmanıza rağmen tekrar gelmesini istemiyorsunuz. Neden?
Bu durum neden olur? Aslında sorum bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Elinden kaçırdığını düşündüğü için huzursuz olmuştur ondan.
Neden oyle olsun ki sonuçta elinde yine fırsat yok mu? Hemde aynı iş yerinde değiliz risk yok
İşyerine gelmesini istememe nedeni belki kızın ilgisini çekmeye çalışan başka biri olduğunu düşünüyor
Patronum olabilir mi kiskaniyordu
Tabii ki olabilir, dikkat çekici özelliklerin varsa ona göre kıskanır.
Bişey anlamadım yazdıklarından. anlamaya çabalamadım bozuk cümle yapısı kaynıyor
Alt kısımda açıklayıcı anlattım; güncelleme kısmında onu da anlamadıysanız, sizde bir problem var.
okudum kıskanıyodur seni diğer erkeklerden
Haftasonu gidiyorum genelede sadece o oluyor ama patronumda oluyor bazen
aklıma başka bişey gelmiyor kıskanıyodur başkalarından seni
Çünkü hayatımda biri vardır başkası beni artık ilgilendirmez ya da sana olan ilgisi bitti ya da senin gelip sohbet açmanı konuşmanı bekliyor
İstemez çünkü böyle cümle kuran kadın, erkeğin hayatını sömürür
🤣🤣🤣 Farkındayım, okuduğumda ben de fark ettim doğru şekilde izah edemediğimi. Otobüste olduğum için hızlı yazdım; kusura bakmayın. Daha açıklayıcı yazayım. Daha önce aynı iş yerinde 3 yıl birlikte çalıştığınız, birbirinizden hoşlandığınızı hissettiğiniz bir kız var. Şu an o iş yerinde çalışmıyor ama arada ofise geldiğinde onu görünce çok mutlu oluyorsunuz. Fakat sonra, o kadar mutlu olmanıza rağmen tekrar gelmesini istemiyorsunuz. Neden?
Bu durum neden olur? Erkek bunu neden ister ama istemez gibi davranır?
Demek ki bazı şeylerin yaşanmasından korkuyor
Başbaşa değiliz olsak bile, kameralar var, ne yaşanabilir ki?
Fiziksel değil duygusal olaylar küllerinden ateşlenebilir
Anladim halbuki bende onu belki görürüm diye is yerinin o farketmeden önünden geçiyorum
30 yaş üstü erkek abaza değilse yazmaz
Mutlaka ilişkide gelecek görmüyordur
Ben de görmüyorum ama onu görmek beni mutlu ettiği için gidiyorum.
Anlıyorum seni mutlu ediyorsa ne ala
Ediyor tabi, fakat en son ofise çağıracaktı, ali hoca var umre hocasi kendisini sormustum memlekette geldiginde yazarim sana dedi hiç çağırmadı. Bir ay oldu, yüzsüz gibi hissettim kendimi.
😂😂
Demek ki görmek istemiyor seni
Yaşanan bir durum mu var
Aramızda hiçbir şey olmadı. 28 yaşındayım, oda 30 küsur yaşında. Hayatımda kimse olmadı, hep tek, ve bir tane olsun ozel olsun diye bekledim. Sonra aşık oldum, karşı tarafın da ilgisi vardı ama olmadı maalesef.
Olmama nedeni ne
Gizemli
Çok gizem iyi değil bencede
Evet, isyan etmek istemiyorum ama hic mutlu olamadim yani hep kendimi birine sakladım. Hayatımda tek olsun, özel olsun istedim; o kişi de olmadı.
Ne güzel olurdu bu devirde senin gibi aidiyet duygusu yüksek birine denk gelmek
Bu zamanda maalesef çok az. Yani herkes bir kişiyle yetinmeyi bırakın, yedekte tutuyorlar. Gözler kadını erkeği hep dışarda; ahlak maalesef toplum olarak yok edildi. Özgürlük adı altında yozlaşmaya gidildi; sonuç, erkekler kadın, kadınlar erkek gibi oldu.
Çok haklısın bunun cinsiyeti de fark etmiyor artık. Bu düşüncelerle kişilik olarak kendime benzettim tek ömürlük eş hayali.
Senden uzak durmaya çalısıyor
Peki sizce neden
Çünkü zor birisin ner değilsin
Zor biri olduğumu nerden anladınız
His sadece
Evet, zor bir karaktere sahip olduğumu söylüyorlar ve haklı olduklarını düşünüyorum. 28 yılıma kadar hayatıma kimseyi sokmadım, arkadaşlık ilişkilerinde bile seçici davrandım; ancak sevdiklerime çok değer verir, onlara karşı oldukça duygusal davranırım.
Bu hayat çok boş çokta takmamak lazım keşke herkes senın gibi olsa insanlar artık hep menfaatçi
Oyle maalesef 😒
Konusmak istersen yaz
Ne anlattın kanka
Cümle yapısına bak sabah sabah IQ düşmesi yaşadım
Baskasina yaziyodur
Yesa