Çok güzel bir kadın girse hayatiniza ama sizde zaten hoslaniyorsunuz ve begeniyorsunuz istese hayatinda çok kişi olur ama iliskiye onem verdigi icin hayatinada kimse girmemiş sizin disinizda ve kadını çok guzel bulup begeniyorsunuz istese çok kişi girebilir hayatina ama ayrıliyorsunuz cunku kadın ciddi dusunuyor siz evlilil dusunmuyorsunuz genel anlamda ve ayriliyorsunuz çokta kısa konusuyorsunuz numarasini silmiyorsunuz paylaşımlarina bakiyorsunuz guzel sekildede ayriliyorsunuz tekrar yazarmisiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğimi biliyorsam, ne kadar hoşlanırsam hoşlanayım kendimi bildiğim için isteğime odaklı ilişkiler yaşamayı tercih ederim tabi ki karşıma alıp konuşurum ama baktım bana göre değil ciddi bir şeyler arıyor arayı soğuturum bir daha da yazmam. Eğer ki karşımdakinin fikri değişir de anı yaşamak isterse o zaman bir mesaj atar. Ben atıyorum başta ciddi ilişki dedim ama öyle bir derdim yok böyle şeyler olağan gelişen şeyler istersen bir kahve içelim gibisinden o zaman tekrar iletişime geçerim.
023 Yorumla
Soran+1 yılOda direkt evlenelim demiyor zaten hic vakit bile geciremediniz. Kafa yapiniz uyar birbirinizi severseniz dogru zamanda istiyor
- +1 yıl
Ciddi düşünmek demek erkeklerin bir çoğuna göre evlilik düşünmek demek direk evlenelim demesen bir şey değişmiyor yumuşatılmış hali gibi hani benim boşa geçirecek zamanım yok ciddi başlasın falan çok boş muhabbetler bir ilişki arabada başlayıp evliliğe de gidebilir çok ciddi başlayıp evlenilmeye de bilir. Bu insanların ben ciddi arıyorum düşüncesi çok garip he tamam ciddi deyince ciddi oluyor sanki :D Neyse kısaca adam evlilik düşünmüyorsa ve karşı taraf düşünüyorsa adam neden vakit geçirsin ki?
Soran+1 yılBunu başta belirtmemdeki sebep şimdi biliyorsunuzki gunubirlik iliskiler cogaldı herkes zevkinin pesinde sonra ondan ona zıplıyanlar çogaldigi icin basta soyledim ama evet şu konuda haklisiniz dediginiz gibi iliski basla zaman gosterir ne olacagini
- +1 yıl
Yani bir bakıma haklısın ama kendine göre haklısın çünkü günübirlik ilişkiler tamam çoğalmış olabilir ama sen karşındakine bu şekilde yansıtsan bile sen ne dersen de karşına çıkan insan değişmez seni o amaçla görüyorsa sen istediğin kadar ciddiyetini belli et kafasına koyarsa oyalar diye düşünüyorum. Çok çetrefilli konular hiç bir şeyi bilemeyiz yani.
Soran+1 yılAslında bitmesinin sebebi biraz benden kaynaklı yani arkadasladimın gazına geldim tanisir tanismaz ciddiyetsiz iliski icinde yer almak istemem vs demistim evlilik konusuna gitmisti utandımda arkadaslarımın gazına gelip oyle soyledigim icin ilk tanişmada nişan vs konuşuldu şu kadar flort edilir soyle olur boyle olur diye oda konjsmak zorunda kaldi sonra biranda kesildi konusma 3 ay sonra ben yazdim resim istedi atmadim normal istemisti sonra goruntulu aramak istiyordu ben istemiyordum öpmek vs bunlara sıcak bakmiyordum ama pişman oldum belki benim kendime koydugum kurallar mutlu olmama engel ileriye tabiki gidilmez hala karsiyim ona ama opmek vs cokmu kati oldum acaba
- +1 yıl
Arkadaş çevresi büyük sorun tamamen ergen muhabbeti dönüyor ve laçkalaşıyor. Ciddileşemeyen bir ortamda ciddi konuları konuşmaya bayılıyorlar. Adam biraz olgun sanırım bu ne saçma bir ortamdı ben ne yaşadım diye düşünüp yazmamış sanırım :D Sen hem iletişime geçiyorsun hem de geri vites yapıyorsun normal fotonun neyini atmıyorsun ki nude mu istedi sanki. Adam elinden geleni yapmış bence sen çok önemsememişsin. Ayrıca öpmek, sarılmak, el ele gezmek, seks yapmak ilişkinin temelini oluşturur ve gayet doğal şeyler. Bir bakıma ihtiyaç ve bir şeyler hissettiğin hayatına aldığın insanlarla yapılan şeyler her önüne gelenle değil ama bunları bile gruplandırmışız öpersek namussuz olmuyoruz ama çıplak öpüşürsek namussuz oluyoruz :D Evlenmeden olmaz diyen tipler evlenip bir şeyler yaşayıp boşandıktan sonra ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum. Bu seferde o kadar bekledim hayatımı yaşamadım bunun için miydi? Artık namussuz oldum koy ver gitsin diyorlar sanırım bilemedim :D
Soran+1 yılGuvenemiyorum insanlara ve ben cok seviyorum deger veriyorum hayatima giren ikinci kisiydi yarım kaldı. Ama oda tuhaf davraniyordu ne istedigini bilmiyordu. Resim atarim tabi ama normal resimden nood bir resime donmesin diye istemedim sonra attim ama her neyse bendr biraz asik olmaktan korktum hala korkularim var ama yinrde artjk cesaret edip tabularımi yikmak istiyorum bu evlilil oncesi cinsel iliski yasamaktan bahsetmiyorum ama opme felan olabilir cunku bende artik sevmek sevilmek istiyirum bu kisiye karsida kafam cok karisik ama onunla yarjm kalsin istemem
Soran+1 yılZaman gecirsek severmi beni
Soran+1 yılAslinda mudurum patronum cogu kisi pesimde yolda geciyorum yabanci bir erkek durdurup numarami istiyor instagramimi isteyenler oluyor acik giyindigimden degil aksine kapali giyinirim ama begenenler cok oluyor bende ilk defa o cocuga vermistim instagramimi cunku bir gece oncesjde ruyamda gormustum
- +1 yıl
Kendinden başka kimseye tam anlamıyla güvenme zaten ama hayatını da yaşa. İnsanlara kendini aşk kadını olarak tanıtman, ciddi bir şeyler istemen en doğal hakkın ama bunu dediğim gibi fark edecek ya da karşılık verecek çok fazla insan yok. Ya rol yaparlar ya da senden az severler aşk bu yani karşılıklı olması çok zor :) Mantığınla ve hislerinle hareket etmen lazım. Böyle olunca da zaten çoğunlukla anı yaşıyorsun bir şeyler kendiliğinden gelişiyor kafanda şartlamana gerek yok. Hayatına giren herkesi zaten zamanla sever, değer verirsin. Başta ben şöyle ciddi istiyorum böyle olsun istiyorum demekle ya da sadece öpüşebiliriz demekle bence olmaz. Tabularını sen yıkmasan da biri gelip yıkar zaten bir insan ne kadar benim başıma gelmez ben akıllıyım şöyleyim böyleyim derse o başına gelir :D O yüzden kesin ve net konuşmamak lazım hele ki ikili ilişkilerde. Bence şu an konuştuğumuz eleman artık geçti yani başlamadan bitenlerden zorlasan da aradığın o değil. Ha illa ki istiyorum diyorsan da dediğim gibi anı yaşaman lazım beraberken mutluysan pişman olmuyorsan devamke. Rüyalara, burçlara falan ben çok inanmam ve hayatımı bunlara göre şekillendiren biri değilim o yüzden bilemeyeceğim. Güzel olabilirsin, açık ya da kapalı giyinebilirsin ama bunlar bir kriter değil milyon tane insan var yani tabi ki bazıları güzel bazıları çirkin tipim değilsin diyecek o yüzden boş muhabbetler + bir de Türkiyenin erkek zeka yüzdesine bakarsak numaranı ve instanı istemeleri gayet normal. Kalabalık yerlere gidince benden bile istiyorlar kaldı sen bir kadınsın :D
Soran+1 yılBu kadar uzun yazip konumu ve beni ciddiye aldiginiz icin cok tesekkur ederim :) zaten akısina birakıcam bu kisiyi istememdeki sebep beni heyecanlandiriyor. 1 hafta konustuk aşıri mutluydum kuslar gibiydim inanilmaz mutluydum. Hayatima cok kisi girmedegi icinmi bilmiyorum ama daha once hayatima dahil olmak isteyenler icin boyle birsey yasamadim. Mudurum benimle cay kahve icmek icin habire rahatsiz ediyor dış gorunusude cok iyi dil biliyor iş guc sahibi vs ama kalbin isinmadigi muddetce kral olsun gozun gormuyor. Bu kişide farkli oldum Şu an bile ona yazacak olmam icimi kipir kipir ediyor. Belkide cok fazla anla yukluyorum ama bu gercegi degistirmiyor.
Soran+1 yılNe yaziyim sizce hem niyetide cikar ortaya ve artik yoluma bakicam
Soran+1 yılKabul edersede onu o sekilde kabul edicem
- +1 yıl
Kesinlikle hayatına çok kişi girmediği için bu kadar anlam yüklüyorsun yoksa ahım şahım bir farkı olduğunu düşünmüyorum :D Hayranlık ve yakından tanıma isteği hepsi bu. Müdüründen bir farkı yoktur yani. İçinden ne geliyorsa açık ve net bir şekilde yaz ama abartma buluştuğunuz zaman yüz yüze konuşacağınız şeyler bırak.
Soran+1 yılCem merhaba. Biliyorum belki çocukça gelicek sana ama ben özürdilerim senden. Ani karar verdigim için. İçimden geçenleri tüm samimiyetimle sana yazmak istedim. Bir ilişkide tecrube sahibi olmadigim icin ne yapilir, edilir bilmedigimden o duyguyla saçmaladım. Ama seninle konuştugum sure zarfi icinde beni asiri heyecanlandiriyordun. Yani seninleyken mutluydum ve değerli hissediyordum ve bunları baskasıyla degilde senin ile o heyecani ve duygulari yaşamak istedim. İçim kıpır kıpırdı seninle. Eğer kabul edersen senide oldugun gibi kabul edip, kaldiğimiz yerden devam etmek isterim. Yazsam
- +1 yıl
Çok fazla kendinden vererek yazmışsın o kadar acındırmaya dramatize etmene gerek yok. "Merhaba cem iletişimde olduğumuz süre boyunca çok mutluydum ve değerli hissediyordum. Hayatıma hiç kimseyi almadığım için ani kararlar verdim, belki sert konuştum, belki seni anlamadım ama bu duruma gelmemizden hiç hoşnut değilim. Hislerimi belli edemedim, yansıtamadım ama benim için çok değerlisin eğer istersen kaldığımız yerden devam etmek ve denememizi istiyorum." Bu şekilde ya da değiştirerek yazabilirsin ama çok duygusala inmeden işte çocukcayım ne bileyim tecrübesizim vs. gibi yazma ve aşırı aşırı heyecanlandım şöyle böyle diye de yazma :) tabi benim fikrim bu.
Soran+1 yılTühh ya yazdim bile keske onceden yazsaydiniz neyse zaten goruldu atti bırakicam artik eger yazmazsa kesin yazacagindan eminim
- +1 yıl
Burada çok vakit geçirmiyorum sorry. Bırak gitsin ya bu kadar kafanı yorduğuna değmez her hoşlandığın adam için böyle düşünür kafanı yorarsan kafayı yersin.
Soran+1 yılsonra konusuruz yazmiş gece 1 de bıraktım artik yazmasini konusmasini bile beklemiyorum artik :) yapacagimi yaptim bitti benden bu kadar.
- +1 yıl
Bu tarz sonra konuşuruz diyen insanlar beş para etmez çünkü daha ne istediğini bile bilmiyorlardır. İnsan olumlu ya da olumsuz bir cevap vermeli iletişim yoksunu insanları hiç sevmem en güzelini yapmışsın geri mesaj atarsa da cevap verme ya da engelle.
Soran+1 yılOyle yapıcam yani durumu kabullendim ve bazi seyleri kavradim bundan sonra zorlamam bile bile çukura kendimi atamam olucaktır. Illaki deger veren gercekten seven cikar karsima bu kişi yorucak kişi belli o yuzden tavriyla daha yazmasina gerek kalmadan netlestirdi kafamda oturdu her sey. Üzülmedim boyle olmasi gerekiyormus demekki. :) Gelenler gitmek için gelir, bitmek için başlar. Hayattaki mottom bu soz. :) o yuzden çogu seyi kabullenmem cok zaman almiyor.
- +1 yıl
Tabi ki illa ki değer veren seven çıkar belki de çıkmaz bilemeyiz çok önemli de değil. Sen hayatına bak nerede nasıl mutluysan orada ol. Hiç keşkelerin ve pişmanlıkların olmasın kendini keşfetmekten korkma hayat üzülmek, ağlamak, aşk acısı çekmek için çok kısa hep önüne bak :)
Soran+1 yılHaklisiniz oyle tabi ama insan sevmek, sevilmek aile kurmakta istiyor. Enazından ben isterim o yuzden hayattan pek beklentim yok anne olmak, aile kurmak disinda ve kimseye kötü tecrube olmadan hayattan göçup gitmemek dışında. :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Bir çok ülkede yaşadım. Ülkelere göre insanların karakteri farklı oluyor. Mesela Slav ülkelerinde kadınlar ciddi ilişki istemiyor. Aradığında onu tatmin edecek erkek isterler. İşleri bitince gönderirler. Yani ask bilmezler. Onlar için kaliteli orgazm. Ülkemizde ise kadınlar aile olmak için programlanmıştır. Türk kadını sever aşık olur hatta erkeğine hizmet etmeyi sever. Türk erkekleri de doyumsuz olduğu için hemen evlenmez. Gününü gün eder. En sonunda evlenir. Eğer sen o kişiye doğru gidersen seninle oyuncak gibi oynayacak. Asla gardını düşürme. Kaçan kovalanır. Poker gibi elini belli etme. Gerekirse blöf yap. O senin üstüne düşmüyor ise sakın sen onun üstüne düşme. Dönerse senindir. Dönmez ise asla senin olmamıştır.
111 Yorumla
Soran+1 yılŞu saatten sonra gelsede hemen dönmem ama o gelicek yuzde yüz eminim
Soran+1 yılBugun yazdim hala donmedi bugun yarin doner donecek kesin ama uzerine dusmemi bekliyor fakat benden bu kadar yapacagim son seyi yaptim bitti bundan fazlasini asla yapmam
Soran+1 yıl... merhaba. Biliyorum belki çocukça gelicek sana ama ben özürdilerim senden. Ani karar verdigim için. İçimden geçenleri tüm samimiyetimle sana yazmak istedim. Bir ilişkide tecrube sahibi olmadigim icin ne yapilir, edilir bilmedigimden o duyguyla saçmaladım. Ama seninle konuştugum sure zarfi icinde beni asiri heyecanlandiriyordun. Yani seninleyken mutluydum ve değerli hissediyordum ve bunları baskasıyla degilde senin ile o heyecani ve duygulari yaşamak istedim. İçim kıpır kıpırdı seninle. Eğer kabul edersen senide oldugun gibi kabul edip, kaldiğimiz yerden devam etmek isterim. Yazdim
Soran+1 yılBakın ben şu an cok karsiyim tamam insanda gurur olucak kadın erkek farketmez ağır olucak yerini bilicek. Fakat simdi mesela ilişki koclari cikmis herkes taktik yapiyor ben icimden geldigi gibi davraniyorum ama kendimi ezerek degil 1 kere 2 kere sans veririm ya da isterim kendimden odun veririm. Dedigim gibi hayat bunlar icin cok kisa pisman olacagim birsey olsa bile kararsizliktan iyidir verecegim karar. Ama 3 olmaz sonrasi gurursuzluk olur beni istemeyeni ben hiç istemem ve yoluma bakarim. Bu kisinin bende kredisi tamamen biticek ya da basliyicak verecegi cevaba ve zamana bagli. Onun disinda bunlari buraya sormamdako sebep ise konusacak kimsem yok ve iliskim cok olmadi ben yine icimden geldigi gibi davranirim fakat erkekleri tanimadigim icin genelde karsi tarafi baglayan seyler soruyorum
Soran+1 yılYok daha bitti yazmam ölsem yazmam silicem hatta numarasini herseyi
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Ben 36 yaşındayım. 50 den fazla ülke gördüm. şu an bile sana kanada dan yazıyorum. İnsanları gözlemlemeyi severim. Bu ilişki olmaz. Ya sen onun istediği gibi olacaksın. Günü birlik takılmaca. Ve dahası sana uymayan şeyler. Dediğimi anladın. ya da o ciddi birisi olacak. Kendini bir kadına bağlayacak zihne sahip olacak. Balık ve kuş gibi bu olay. Balık uçamaz kuz yuzemez. Dimi 😉 kanatlı Balık var mesela suyun üstünde belli süre kalır. ya da kısa süreli dalan kuşlar vardır. Sizin olay bu. Çok kısa süreli ilişkiniz olur. Onun istediği f*ck body. Senin istediğin gerçek bir ilişki hatta aile.
Soran+1 yılBelki sever beni cunku oyle iliski isteyen kişi beni neden gormek istesinki camda gercekten hoslaniyordu sevgisi yoktur olusamaz kisa zamanda ama oluşamazmi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimi kestiysem bir daha yazmazdım ben yani belli ki sana söylediği sözlerde çok da samimi değilmiş yoksa kimse beğendiği, huyunu suyunu sevdiğin insanı öylece bırakmaz.
012 Yorumla
Soran+1 yılHuyumu suyumu taniyamadı ama benimle iliski yasamak istedi beni begeniyor bunu dile getirip duruyordu acikcasi begenilmiyecek bir dis gorunusum yok ama onun dikkatini cekmistim bir sekilde sonra kisa konustuk ama benim iliskide ciddi olmam onu korkuttu sanirim
- +1 yıl
Daha tanımadan ilişki yaşamak istediyse huyunu kendi kafasında zaten belirlemiştir yani ciddi bakmaz zaten.
O zaman geçirmelil yapmak istemiş ve sende aksini gösterince sonra başıma sararım diye düşünmüştür.
Soran+1 yılNe gibi bir huyumu kafasinda yer etmistir. Yani takılabilecegim kisi gibi duruyor anlamindami dusinmustur
- +1 yıl
Evet belli ki seni ilk gördüğünde vs böyle düşünmüş.
Soran+1 yılOyle imajim yokki aksine dediki saga sola bakmayisin etkiledi
- +1 yıl
Yani sözlere bakma, yapılana bak her zaman.
Öyle birisi olduğunu düşünüyorduysa neden ciddi değilde takılmalık yanaşmış o zaman.
Kimse kimseye ben sende biraz takılıp gidicem, senle uzun ilişki olmaz demez zaten
Soran+1 yılAslında bitmesinin sebebi biraz benden kaynaklı yani arkadasladimın gazına geldim tanisir tanismaz ciddiyetsiz iliski icinde yer almak istemem vs demistim evlilik konusuna gitmisti utandımda arkadaslarımın gazına gelip oyle soyledigim icin ilk tanişmada nişan vs konuşuldu şu kadar flort edilir soyle olur boyle olur diye oda konjsmak zorunda kaldi sonra biranda kesildi konusma 3 ay sonra ben yazdim resim istedi atmadim normal istemisti sonra goruntulu aramak istiyordu ben istemiyordum öpmek vs bunlara sıcak bakmiyordum ama pişman oldum belki benim kendime koydugum kurallar mutlu olmama engel ileriye tabiki gidilmez hala karsiyim ona ama opmek vs cokmu kati oldum acaba
- +1 yıl
Farketmez yani sen ciddi de yanaşsan eğer sevme şansı, etkilenme durumu olmaz bu nedenden iletişimi kesmezdi.
Soran+1 yılHic taniyamadik birbirimiz
Soran+1 yılAslında birazsa kafamda soru isareti biraktigi icin boyle oldum yani buluşmadan once 2 kere bitirmek istemisti o istememisti sonra bulustuk beni begenmeme ihtimali sifir daha once cok canli goruyordu hatta evrim bile gecirdim son bulusmaya gittigimde gaye guzeldi agir makyaj felanda yoktu buluşmadada cok iyiydi annemlerjn onu bildigini soyledim rahat degildi cunku evimize yakin buluşmustuk korkuyordu ailemden biri gorur diye bende rahat olabilirsin annemler zaten seninle bulusacagimi biliyorlar demistim gayet iyiydik felan bulusmadan sonra soguk oldu ya da kafasi karisikti bilmiyorum ama oyle cevap fwlan vermiyordu yine bitirdim peki dedi oda kendimi asiri yetersiz hissediyorum ve neden boyle oldugumu birden neden oyle davrandigini merak edip dusunup duruyorum. Isleri varmis bir iki kelime musait degilim yazabilirdi nedem o sekilde davrandiginida merak ediyorum
- +1 yıl
Yani uzun uzun birçok sebep söylenebilir tabiki ama net olan şey istemiyor belli ki yani ne dersen de bu gerçek değişmez o yüzden bence çok takılma bu duruma ve kendi hayatına odaklan.
Soran+1 yılPeki sizce neden son kez buluşmak istedi
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. ''İstese hayatında çok kişi olur'' nedir bunun anlamı yani, böyle olunca daha mı vazgeçilmez olduğunu sanıyor o kişi. Bende eski eskide kalır o yüzden tekrar yazmam.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTerkedilmişsin. Sana niye tekrar gelsin. Ya sen ciddi ilişki istemeyeceksin ya da o evlilik dşünecek. Değişmeyeceğinize göre niye geri gelsin. Reddi yemişsin kabullen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakış açılarımız farklı ki olay yürümemiş, dolayısıyla yazsak aynı olaylar yeniden yaşanacak ve taraflardan biri isteği dışında evet dese bile bu sefer mutsuz olacak. O sebeple en iyisi herkesin kendi yoluna gitmesidir derim.
055 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşimdi senin amacın evlenmek ise bir şey diyemem ama hangi erkek tanımadığı biriyle evlenmek ister ki. Hatta tanısan bile istemeyebilirsin. İnsanlar bir beraberliğe başlar, konuşur, sevişir , seks yapar ama evlenmek hedefi olmayabilir diğer kişinin. Eğer senin hedefin evlenmekse böyle devam et. Yani adam enteresan ben olsam kaçardım seni de bir daha aramazdım
Soran+1 yılOnu zaman gosterir ben cok kuralci ve kati oldum biraz tanisak belki zaman bizi bir noktada birakirdi ama bu kisi icimde ukte kaldi
Cevap sahibi+1 yılbundan sonra bir ilişkiye başlarken bunları düşün derim o zaman
Soran+1 yılSimdiden dusunucem
Soran+1 yıl
Aslında birazsa kafamda soru isareti biraktigi icin boyle oldum yani buluşmadan once 2 kere bitirmek istemisti o istememisti sonra bulustuk beni begenmeme ihtimali sifir daha once cok canli goruyordu hatta evrim bile gecirdim son bulusmaya gittigimde gaye guzeldi agir makyaj felanda yoktu buluşmadada cok iyiydi annemlerjn onu bildigini soyledim rahat degildi cunku evimize yakin buluşmustuk korkuyordu ailemden biri gorur diye bende rahat olabilirsin annemler zaten seninle bulusacagimi biliyorlar demistim gayet iyiydik felan bulusmadan sonra soguk oldu ya da kafasi karisikti bilmiyorum ama oyle cevap fwlan vermiyordu yine bitirdim peki dedi oda kendimi asiri yetersiz hissediyorum ve neden boyle oldugumu birden neden oyle davrandigini merak edip dusunup duruyorum. Isleri varmis bir iki kelime musait degilim yazabilirdi nedem o sekilde davrandiginida merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü korkutmuşsun adamı, sen anladığım kadarıyla olayı abartmışsın, ailene haber vermişsin adam da kendini ağır bir yükün altında hissetmiş ve kaçmış
Soran+1 yılAileme haber vermedim tabiki bulustugumuzda evimin oradaydik ve kprkuyordu bende dedimki rahat olabilirsin annem biliyor ki annemdende ailemdende saklamamki biriyle konusursam bilirler hoslanirsam bilirler
Soran+1 yılBu demek degilki nikah kiyalim
Cevap sahibi+1 yılama adamı o psikolojiye sokmuşsun kuzum adam da korkmuş ve kaçmış.
Soran+1 yılPeki şimdi ne yaziyim barismak istiyorum yok derse zaten yoluma bakicam
Cevap sahibi+1 yılbence girme o topa. Sen yoluna bak çünkü bu saatten sonra sıkıntı yaşarsın
Soran+1 yılNeden niyeti varsa belli eder hem
Cevap sahibi+1 yılbence artık olay ajite olmuş, o adam hayatta dönmez
Soran+1 yılSimdi yazicam donmezse artik keserim umut etmem
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin ne diyeyim artık
Soran+1 yılNe oldugunu sonrasinda bildiriyimmi size
Cevap sahibi+1 yılben sonucu tahmin ediyorum ama bildir merakta bırakma bizi
Soran+1 yılNeki sonuc
Cevap sahibi+1 yılsende birazdan öğreneceksin acele etme, yaz çocuğa
Soran+1 yılNe yaziyim
Cevap sahibi+1 yılben karışmam o kısmına, içinden geleni yaz ben sonucun hayırlı olacağına inanmıyorum
Soran+1 yılNiyeti kotumu diyiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsen bu çocuğa gel deyince kapitülasyon vermen gerekecek o da kötü niyetliyse bu durumu kullanır, yok gerçekten korktuysa zaten ciddiye almaz, yani iki ucu pohlu deynek
Soran+1 yılCem merhaba. Biliyorum belki çocukça gelicek sana ama ben özürdilerim senden. Ani karar verdigim için. İçimden geçenleri tüm samimiyetimle sana yazmak istedim. Bir ilişkide tecrube sahibi olmadigim icin ne yapilir, edilir bilmedigimden o duyguyla saçmaladım. Ama seninle konuştugum sure zarfi icinde beni asiri heyecanlandiriyordun. Yani seninleyken mutluydum ve değerli hissediyordum ve bunları baskasıyla degilde senin ile o heyecani ve duygulari yaşamak istedim. İçim kıpır kıpırdı seninle. Eğer kabul edersen senide oldugun gibi kabul edip, kaldiğimiz yerden devam etmek isterim. Yazsam
Soran+1 yılAnlariz onu verecegi cevaplardan siz varsinizya :) ama uzulucem gibi
Cevap sahibi+1 yılheyecan kısmını çıkar istersen, şaşırıyorum falan daha iyi
Soran+1 yılGeri dönmedi hala
Cevap sahibi+1 yılmesaj görüldü mü
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSadece bunda degilki beraberkende goruldu atip saatler sonra cevap veriyordu işleri yogun oldugunda yazamiyormuş yogun bu arada ama iki kelimede olsa yazilir zaten ya tamamen kesip aticam onume bakicam asla ugrasmam
Cevap sahibi+1 yılbekle bi gün bakalım daha çok erken düşünüyor olabilir ne diyeyim diye
Cevap sahibi+1 yılsende dengesizsin galiba, madem uğraşamicen niye yazıp küçük düşürdün kendini be kızım
Soran+1 yılBekliyicem ama ben yine kendi kendime gelin guvey oldum. Saf gibi inandim yolda gorup tanimadan neyimi sevebilirdiki. Yalnizdim yanliş zamanda ya da dogru zamanda cikti karsima bilmiyorum. Sadece şunu biliyorum kesip aticam onume bakicam asla onunla ilgili en ufak sey dahi sormam buraya verecegi cevaba tepkiye bagli
Soran+1 yılBen çabamı gosterdim bundan sonrasıni yapmam diyiyorum
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Soran+1 yılKafamda donup durucaktı şimdi ya evet ya hayir diyicek netlesicek rahatlarjm
Cevap sahibi+1 yılrahatla bakalım
Soran+1 yıl26 yaşındayım bakimsizda degilim 1.58 boyum 46 kiloyum yeşil gozluyum kumral sacliyim burnum kucuk dudaklarimı estetik zannediyorlar dolgun hep tanismak isteyenler oluyordu evliyim diyiyordum korkuyordum iliskilerden bu kisidede korktum ama şansina cok sey denk geldi ve instagram adresimi verdkm konustuk vs durum bu keşke hiç cikmasaydı karşıma cunku aklimida karistiriyor birden konusmayi kesip yolda gordugunde gulumseyip duruyordu yoksa ben 3 ay sonra yine yazmazdim
Cevap sahibi+1 yılvalla sen yine düşün derim ben bu işin sonu bana pek hayırlı gözükmüyor
Soran+1 yılSevmezmi beni
Cevap sahibi+1 yılonu bilemem sevse seni bırakmazdı
Soran+1 yılBen korkuttum
Cevap sahibi+1 yılkorku sevgiden büyükse sööylenecek bişi var mı
Soran+1 yılCok taniyamadik birbirimizi gezemedik konusamadik goremedik çok birbirimizi
Soran+1 yılİşi evime yakin beni camda iki dk olsa gormek istiyordu mesaj atiyordum cikiyimmi diye. oda. cok sasiriyordu vallahimi diyip geliyordu yolunu uzatiyordu benim icin
Cevap sahibi+1 yılbence zorlamayın durumu ikinizde
Soran+1 yılVerecegi cevaptan sonra bitiricem
Soran+1 yılZorlamam artik
Cevap sahibi+1 yılyani daha bitmedi diyorsun:)
Soran+1 yılSevmek guzel birsey bir kere en fazla iki kere taviz verebilirim kendimden ama 3 4 5 diye giderse o sevgi degil gurursuzluk oluyor zatn ben beni istemeyeni artik hic istemem ondan emin olmadigim icin yazdim ona
Soran+1 yıl2 ci. Tavizide verdim dahasi olmaz diyiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıliyi bak bakalım duruma, iyi akşamlar
Soran+1 yılTesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin :) iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılestağfurllah size de iyi akşamlar
+1 yılHayır onun yazmasını beklerim. Ama yine de fikrim değişmez evlilik istediği sürece onunla. isim olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOda direkt evlenelim demiyor zaten hic vakit bile geciremediniz. Kafa yapiniz uyar birbirinizi severseniz dogru zamanda istiyor
çok güzel diye kaç kere vurgu yapmışsın ama artık anlamışsndır güzellik 10 para etmez bu benden ki aşk olmasa demiş şair
06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki oyle hatta ben kendimi cok begenmiyorum bile o cocuk cok guzel buluyordu karakterimde kotu degil cevremdeki kisilerde begeniyor. Bakimsiz degilim istesem hayatima cok kisi alirim bende farkindayim dis gorunusun karakter olmadiktan sonra bir hic oldugunu ve odunc oldugunu. Sadece gercekten kalbime, aklima uyan kişiyle olmak isterim. Bu kisi icimde ukte kaldi maalesef.
Soran+1 yılTecrubesizim evet cunku hayatima kimse girmedi almak istemedim ilk defa mutlu olmustum bitirmek durumunda kaldım
Soran+1 yılBen halimden cok memnunum. Afersiniz kalbim yol geçen hani değil herkesi tabikide almam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de sen sadece sanal ilişki kurmuşsun sanki
07 Yorumla
Soran+1 yılYok yuz yuze cokkk denk geldik hatta ben onemsemiyordum o bakiyormus yokusuda benim icin yuruyerek cikiyormus arabayla degol beni gormek icin sonra bana acilmadan 1 gsve oncede ruyamda gormustum birisinin benimle tanismak istedigini yarini bu kisi xikti karsima ama daha bitti bende yani fazlasini yapmam. Ego kibir gurur bunlari kenara birakirim hayat kisa sadece bu konuda degil her konuda ama kendimde 2 defa odun veririm 3 olmaz olmadida bu zamana kadar. Yani dondu dondu donmedi benim için hafizamdan silinicek biticek
- +1 yıl
Reis sen fazla kasıntısın ya.. benim çok eski halim gibi
Soran+1 yılDogrudur :)
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl26 yasindayim
- +1 yıl
Bölümün ne
Soran+1 yılCocuk gelisimi okuyorum ama isim stilist kadin giyim uzerine tasarim
+1 yılArada yoklar fikri değişir belki bşr zayıf anını yakalarım diye ama senin için iyi bir olay değil
08 Yorumla
- +1 yıl
Yok doğru tespiti yapmışsın aslında senin ve senin hayata bakışın ve kuralların ile alakalı durum
Soran+1 yılBiraz oyle maalesef
- +1 yıl
Seçim senin hayat senin doğru ve yanlış senin bunun kararıda sende
Soran+1 yılAslında birazsa kafamda soru isareti biraktigi icin boyle oldum yani buluşmadan once 2 kere bitirmek istemisti o istememisti sonra bulustuk beni begenmeme ihtimali sifir daha once cok canli goruyordu hatta evrim bile gecirdim son bulusmaya gittigimde gaye guzeldi agir makyaj felanda yoktu buluşmadada cok iyiydi annemlerjn onu bildigini soyledim rahat degildi cunku evimize yakin buluşmustuk korkuyordu ailemden biri gorur diye bende rahat olabilirsin annemler zaten seninle bulusacagimi biliyorlar demistim gayet iyiydik felan bulusmadan sonra soguk oldu ya da kafasi karisikti bilmiyorum ama oyle cevap fwlan vermiyordu yine bitirdim peki dedi oda kendimi asiri yetersiz hissediyorum ve neden boyle oldugumu birden neden oyle davrandigini merak edip dusunup duruyorum. Isleri varmis bir iki kelime musait degilim yazabilirdi nedem o sekilde davrandiginida merak ediyorum
- +1 yıl
😀😀 Çok basit bu benim istediğimi vermez almak için evlenmek gerekir ben evlenmem ama yinede verirse düşünürse ben burdayım diyor
Soran+1 yılSevdigini hoslandigini hissediyorum ben cok korkuttum kacmasi cok dogal degilmi
- +1 yıl
O sevgi değil hissettiğin 🤣🤣başka onun adı
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yazmamı gerektirecek bir gönderme olsaydı yazardım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir gonderme
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıysam yazmam ben oldu da karşılaştık diyelim selam bile vermem görmezden gelirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Öyle ilişkim olmayan biriyle tekrar bağ kurmam.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hacı öyle manitayı bulupda naza çeken erkek warsa s. ttiri çekin gitsin bi cacık olmaz ondan
010 Yorumla
Soran+1 yılBenden kaynakli
Soran+1 yılBen aşiri hizli gittim yoksa sevse dibine kadar sevebilecek gibi ve hem icimde ukte kalical
Soran+1 yılVar cok kisi var mudurum var disardan tanismak isteyenler var ama bu kisi brnim icin farkli ruyamda bir gece oncesi gormustum sonra artik gercekten biri olsun istiyorum hayatimda ve bu kişi mudurum ya da bir baskasi degil o olsun istiyorum cunku bana ş izlenimi verdi gercekten deger verebilecek kisi olarak gordum ama bir turlu taniyamadik birbirimizi
+1 yılyazmam, nasıl biri olduğu zaten kibirinden bellidir
011 Yorumla
Soran+1 yılKibir degil kural herkesin hayatinda prensipleri kurallari vardir buda benim kurallarim tamam biraz kati ama pisman oldum zaten
- +1 yıl
senin kat-i kuralların mutluluğuna engel olabilir, ama karşındaki o kadarda iyi niyetli olmayabilir
her dediğini yaparsanda mutlu olacaksın anlamına gelmez
Soran+1 yılHer dedigini yapmam tabi bir noktada benimde istedigim seylwri yaparım. Hoslaniyorum ondan seversem bende sevdigim insanı öpmek isterim bunlar benide mutlu eder ama işte hep şu aklimda oluyor ben bu kisiyi opsem vs olmazsa bu kisiyle ilerde evlenecegim kisiye ihanet gibi geliyor. O yuzden bu yasima kadar kimseyi almadim ve kurallarimi koydum
- +1 yıl
o zaman adımlarını temkinli at, zaten beş kişiden dördünün niyeti bellidir.
o diğer biri de kısmetinse gelir yoksa gelmez.
Soran+1 yılTemkinli atacagim kesin ama bazi seyleride akisina birakmak lazjm
- +1 yıl
işinn zor
Soran+1 yılNeden. Cok mutsuzum zaten :(((
- +1 yıl
ssen gibilerinin kaderidir bu
- +1 yıl
faydasız ikili ilişki bunlar
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmut vermemek için yazmam. Eğer şartlar uymasa ayrılsaydık yazabilirdim ama ben evlilik düşünmüyorsam o düşünüyorsa ona sadece engel olmamak düşer
00 Yorumla Vericiyse yazarim, yoksa isim olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu ağıza bak boyle olunca kendinizi erkek, adam felanmı zannediyorsunuz. Çingene kadınlardan farkiniz yok. Vericiyse demek ne demek nasıl pis ağızlısınız
Soruyu günceller misin hiç bı şey anlaşılmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHoslandiginiz begendiginiz bir kadinla gorusseniz ve iliski yasamak isteseniz ama aradaki engel kadınin ciddi dusunmesi oldugu icin ayrilma karari alsanız sonra ona yine yazar misiniz? Kadın istese hayatina cok iyilerini alabilir ama iliskilere onem verdigi icin hayatina kolay kolay kimseyo almiyor sizde ilki olmustunuz ama sizi ciddi dusunmesi korkuttugu icin kızda bunu farlettigi icin bitiriyor sizde kabul ediyorsunuz bitiyor. Kıza yazar misiniz ilerki zamanlarda o boşlukta biri kapar korkusu oluşurmu icinizde ilişki yaşamanın uktesi kalsa ya da kalmasa farketmez
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu ne saçma bir sorudur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdaki kişi sacma
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. öyle bir kadını ben olsam hiç bırakmam.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBugun yazdım ona
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Verim alamayacağım kimseye yazmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birini bırakmazdım
00 Yorumla Yazardım ama arkadaşca
00 YorumlaO anki ruh halime bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özledin gibi geliyor sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazarım ama sadece seks için evlilik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeye hazır olduğum zaman tekrar yazarım
00 Yorumla
+1 yılyazmazzzzzzz
032 Yorumla
Soran+1 yılNeden yolda gorüp gulumsuyor
- +1 yıl
beklenti farklı
Soran+1 yılDurumlarıma anında bakıyor. Numaramıda bir şekilde bitirecek olmasina ragmen aldı. Ve ona çokkkk fazla oldugumu soyluyor herkes ama işte gercekten sevdigini dusundugum icin sevgisini sevmistim
- +1 yıl
evlenme taraftarı olmadığı için ilişki yaşamıyor,
tek amacı var seninle birlikte olmak
Soran+1 yılŞoyle aslında onunla başta konusmustuk evlilik konusu acildiginda kesmek yerine ama sizi hemen ailenizden istiyememki demişti yanlış anlayip yine bir sekildr konuşma kesildi ama her neyse anlatmaya bile değmez aslında :) niyeti varsa çıkar ortaya sadece neden numarami almak icin diretti ve son kez bulusmak istedi onu anlamadim acikcasi
- +1 yıl
kendi şansı denemek istiyor
evlenmek riskli geliyor ona
Soran+1 yıl25 yasinda elektrik muhendisi bayada calisiyor sorumluluk alir diye dusunuyordum bu kisiler
- +1 yıl
bence yanlış düşünmüşsün
- +1 yıl
bence bu adama fazla anlam yükleme
Soran+1 yılSimdi zaten niyeti cikar ortaya
- +1 yıl
bence kendini kaptırma
huzursuz olursunnnn
Soran+1 yılArtik zaten akısina birakıcam bu kisiyi istememdeki sebep beni heyecanlandiriyor. 1 hafta konustuk aşıri mutluydum kuslar gibiydim inanilmaz mutluydum. Hayatima cok kisi girmedegi icinmi bilmiyorum ama daha once hayatima dahil olmak isteyenler icin boyle birsey yasamadim. Mudurum benimle cay kahve icmek icin habire rahatsiz ediyor dış gorunusude cok iyi dil biliyor iş guc sahibi vs ama kalbin isinmadigi muddetce kral olsun gozun gormuyor. Bu kişide farkli oldum Şu an bile ona yazacak olmam icimi kipir kipir ediyor. Belkide cok fazla anla yukluyorum ama bu gercegi degistirmiyor.
- +1 yıl
heyecan, farklılık, paylaşma, konuşabilme, anlatabilme ve anlayış görme,
önemsenme
yaşadıkların bunlar, eğer konuşabileceğin başka biri olsaydı bunları yaşayamazdın
Soran+1 yılEvet işte bana bunu mudurumde yasatabilirdi ama ben onu seciyorum
- +1 yıl
bak insan önce görsele bakar sonra içerikle devam eder
senin yaşadığın şu an böyle bir şey
Soran+1 yılGoruldu atti
Soran+1 yılYazdim
- +1 yıl
Bence yazma
Kacan kovalanır
Kendini bisey sanacak
Soran+1 yılYazdim ama dahasi olmaz benden bu kadar sevgi guzel asla ego ya da gurur yapmam tavizse 1 kere ennn fazla 2 kere veririm ama sonrasinda ölsem donmem
- +1 yıl
Cevabini merak ediyorum
Soran+1 yılBoş bırakmaz kesinnnn yazar ama tamamen yokta diyemiyor bana olmaz demez diyemiyor
- +1 yıl
Cevabi paylas ama benle lütfen
Soran+1 yılTabiki seve seve :))) zaten direkt buraya yaziyorum sizlerin fikirleri benim icin onemli cunku asla erkekleri anlamiyorum niyetlerinide o yuzden gelip hemen buraya yazicam :)
Soran+1 yılsonra konusuruz yazmiş gece 1 de bıraktım artik yazmasini konusmasini bile beklemiyorum artik 🙂 yapacagimi yaptim bitti benden bu kadar.
- +1 yıl
Bence en dogru olani yaptin
Umut insanı yer bitirir
Şimdi huzur var icinde
Soran+1 yılTabiki kafam asiri rahat ve beklenti icinde degilim şu saatten sonra beklenti icinde olamam yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir rahatim yani :)
- +1 yıl
halen bir şekilde aklının bir tarafında o var
kurtul bundan,
aklınla düşün artık
Soran+1 yılDaha yeni Şu an aklimda evet ama kabullendim olmiyacagini
- +1 yıl
t) akip etmek istermisin ozelden konuşalım
Soran+1 yılHala dönmedi. Şansını kaybetti
+1 yılEğer sevmişsem illaki bu şekilde irtibat kurarim
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmek icin firsat olmadı sevmek degilde hoşlanti begendiginiz yolda dikkatinizi çeken kısa sureligine konustugunuz bir kadın
- +1 yıl
Tam olarak anlamadım ozle glr misin
Soran+1 yılHoslandiginiz begendiginiz bir kadinla gorusseniz ve iliski yasamak isteseniz ama aradaki engel kadınin ciddi dusunmesi oldugu icin ayrilma karari alsanız sonra ona yine yazar misiniz? Kadın istese hayatina cok iyilerini alabilir ama iliskilere onem verdigi icin hayatina kolay kolay kimseyo almiyor sizde ilki olmustunuz ama sizi ciddi dusunmesi korkuttugu icin kızda bunu farlettigi icin bitiriyor sizde kabul ediyorsunuz bitiyor. Kıza yazar misiniz ilerki zamanlarda o boşlukta biri kapar korkusu oluşurmu icinizde ilişki yaşamanın uktesi kalsa ya da kalmasa farketmez
- +1 yıl
Özele gel
+1 yılYazarım ben
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden yazarsiniz
- +1 yıl
Anlattığın özellikte isen neden yazmiyim
Soran+1 yılAma evlilik dusuncesi sizi korkutuyor kıza yazsanizda kız musade etmiyor evlilkl oncesi ilisli icinde yasanacak bazi seylere
- +1 yıl
Evlenirim ki evlilik olmasa bile öyle asil temiz birinin varlığı hayatımda olması yeterli cinsellik içinse boş ver bence onu
- +1 yıl
Bunlar normal daha anlayışlı olup senden vazgeçmesi hata niyeti evlilik ise zaten bunlar çokta sorun olmaz
Soran+1 yılBirbirimizi iyice tanidiktan sonra birseyler otururdu belki ama tabi hemen vazgeçmesi sacma oldu
- +1 yıl
Bence sen kendinde hata arama düşün bak evlendin diyelim bununla karakteri buysa seni çok yorar mutlu edemez daha olgun anlayışlı ve sabırlı olması lazım seni seviyorsa
Soran+1 yılOlgun kişi kalmadıki ve nedense bu kisi bana şu hissi veriyir severse dibine kadar sevecegini düşündürüyor daha oncrde iki kere bitirmek istediginde ozurdiliyordu felan
- +1 yıl
Olgun kişi var ya sana denk gelmemiş bence sen artık evlenmek ya da ilişki istediğin için bunu taktın
Soran+1 yılEvet artik sevmek sevilmek istiyorum bakimsiz degilim patronum mudurum herkes pesimde yolda tanimadigim yabanci bir erkek bile numaramı istiyor acik sacikta giyinmem aksine kapali giyiniyorum tesetturlu degilim ama acik giyinmiyorum begenenler oluyor bu kisiyi ruyamdada gormusti ve bana su izlenimi verip gittigi icin icimde kaldi severse gercekten severdi ben cok kastim kuralci oldum
+1 yılben yazmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yazarım yazarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte oluyor musunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabiki
Cevap sahibi+1 yılEn fazla ne oldu
Soran+1 yılDaha yeniydik
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsunuz
Soran+1 yılStilistlik yapiyorum kadin giyim uzerine tasarim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ayrılıyım ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 olmaz mı
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılözelden mi?
Soran+1 yılBuradan
Cevap sahibi+1 yılgüzel kızsan içinde güzelse ben bırakmam hop hemsehrim nereyee
Yani duruma bağlı
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu ama zaten hayatima giren ikinci kisi o yuzde bir iliskide ne yapilir bilmiyorum
Soran+1 yılSizce yaziyimmi
Soran+1 yılNe yaziyim sizce
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yazarım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Hiç belli olmaz
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden ikinizinde karari net
Soran+1 yılTabiki oyle kısa özet geçiyim o zaman. 3 ay önce beni biri yolda gorup durdurdu instagram adresimi istedi bende bir gece once ruyamda bjrinin benimle tanismak istedigini gormustum yarini boyle birsey olunca sasirdim ve anlam yukledim instagram adresimi verdim. Normalde evliyim diyiyordum her neyse kisa konusmustuk 3 ay once ve basinda belirtmistimki bem ciddiyetsiz bir ilişkide yer almak istemem niyetimi acil acik belli ettim bu demek degilki yarın nikah yapip evlenelim ama o direkt evlilige cemisti olayı ve dediki ama sizi hemen ailenizden istiyememki bende oyle birsey zaten olmaz dedim yani beni biraz yanlis anlamisti biraz konustuktan sonra durduk yere kesildi konusma ne o ne ben yazdim arada yolda karsilasiyoduk gulumsuyordu felan. 3 ay sonra ben yazdim yine konuşmaya baslamistik bana 3 gun once dediki sen ne yapmayi dusunuyorsun evlenmeyi dusunmuyormusun bende dusunuyorum dedim oda kiminle benimlemi dedi guldu bende onu zaman gosteri dedim ona sordum oda kismet dedi ve yine soguk olmaya baslamisti ama akşamķ bulustuk cok guzel geçmisti çok özenmisti kendine ve bana bakip bakip durdu gozlerini alamadı neyse buluşmadan sonra o sogukluga geri dondu ve numaramida bir sekilde aldı sonrası bitirdim oda peki dedi ama whatsabıma bir sey paylasayim anında bakiyor
Soran+1 yılCok disina cikmam
Soran+1 yılPeki sizce son kez neden buluşmak istedi
Soran+1 yılNumaramıda bir sekilde aldı
Soran+1 yılya da şöyle beni daha tanimadan niyetide tam kafasında oturmaz belki niyeti ciddi bir iliski yasamak degildir ama bir sans versek belki oturur bir seyler ya da ben istemem onu tanidiktan sonra ya da o istemez ya da ikimizde isteriz.
Soran+1 yılIstiyorum konuşmak
Soran+1 yılBana dediki sen ne dusunuyorsun evliljk dusunmuyormusun bende dusunuyorum dedim oda guldu kiminle benimlemi dedi bende onu zaman gosterir dedim sonra soguk oldu ama bulustuk yin eve iyiydi hemde çok
Soran+1 yılBaşkasida olabilir mi
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum erkeklere özellikle 25 30 yaş üstu erkekler yazabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler