Benim niyetim ciddi konustugum kisinin niyeti takilmalik gibi o yuzden bitirmistim arkadastik arrik arkadascada kalmak istemedigimj soyledim dün kibar sekilde artik bana yazmasini istemedigimi ve bana kendimk degersiz hissettirdigini benden faydalanmak icin yanimda oldugunu benim ciddi oldugumu onunla kafa yapimizin uyusmadigini soyledim sacmalama dedi goruldu bile atmadim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen o kadar şey söyleyip sacmalama dediğine göre zaten verecek cevabı yoktur sen dusunduklerinde haklısın yoksa onları bir bir yedirirsi sana
Kesinlikle o yuzden goruldu bile atmadim sacmalama iyi geceler dedi
Yani haklisin demiş iyi yapmışsın
Dahada yazar eder ama asla donupte yuzune bakmam
Evlenecek adam o gece seni ikna edene kadar uyumazdi ve uyutmazdi verdiği değer o kadar işte
Kesinlikle şimdi tek bir kelimesine dahi inanma.
Inanmam
Sadece did gorunusum icin ve takilmak icin yanimda olmsya calisiyor
Dış gorunusm
Zaten inanirsan degerin iki katı daha düşer
Belli zaten açıkçası kullanmak için
Cildirsin o zaman zaten yolda karsilasiyoruz bakip durup ici iyce gidicek cunki tam avini avliyacak izlenimi vermistim ona ve beklemiyordu bunu dememi
Şimdi o ne hayaller ile yaklaştı plan tutmayınca kalsın ellere talim 😝🤣😝🤣
Ne hissetmistir beni begeniyor hoslaniyor arzuluyorda ama ciddi degil bende tam anlamadigim icim nabzini olctum anlayincada bana ulasicak izlenimi verip geri cekildim birden
Bildiğin mikilmis got gibi olmuş işte
[28/8 15:54] ✨: Efendim
[28/8 15:54] Cem A: Nerdesin
[28/8 15:54] ✨: Musait degilim ondan bakamiyorum
[28/8 15:55] Cem A: İşten çıktın mı
[28/8 15:55] ✨: İşte
[28/8 15:55] ✨: Neden
[28/8 15:55] Cem A: Ben çıktım da
[28/8 15:55] ✨: Ben 6 da cikiyorum
[28/8 15:57] ✨: Buluşuruz diyemi
[28/8 16:00] Cem A: Yani de neyse o zaman başka zaman 😊
[28/8 16:20] ✨: Aslinda cem bende seninle bir sey konusucaktim
[28/8 16:20] Cem A: Tamam
[28/8 16:20] Cem A: Bir gün oturup konuşalım
[28/8 16:21] ✨: Şimdi yaziyim
[28/8 16:21] Cem A: Olur
[28/8 16:23] ✨: Nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama anliyacagini ve anlayisla karsiliyacagini dusunuyorum. Biz bence seninle ne sevgili olarak birbirimizin hayatinda eslik edebiliriz ne de arkadaşca. Yani sen çok farklisin ben cok farkli dusunce yapilarimiz vs
[28/8 16:24] ✨: Birbirimizden uzak dursak daha iyi. Cunku konusmaya devam ettikce arkadasliktan cikiyor ve bana yaklasirsan kendime mukayet olamamaktan nefsime yenik dusmekten korkuyorum benim niyetim ciddi senin niyetin farkli sen senin gibilerle takil ben benim gibilerle o yuzden senle ben imkansisiz zorlamiyalim bence arkadascada olmuyor.
[28/8 23:31] Cem A: Ne var mış ben de
[28/8 23:39] ✨: Bana kendimi degersiz hissettiriyorsun. Ve faydalanmak istiyorsun gibi izlenim veriyorsun
[28/8 23:59] Cem A: Saçmalama iyi geceler
Dunki konusmamiz
[28/8 16:23] ✨: Nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama anliyacagini ve anlayisla karsiliyacagini dusunuyorum. Biz bence seninle ne sevgili olarak birbirimizin hayatinda eslik edebiliriz ne de arkadaşca. Yani sen çok farklisin ben cok farkli dusunce yapilarimiz vs
[28/8 16:24] ✨: Birbirimizden uzak dursak daha iyi. Cunku konusmaya devam ettikce arkadasliktan cikiyor ve bana yaklasirsan kendime mukayet olamamaktan nefsime yenik dusmekten korkuyorum benim niyetim ciddi senin niyetin farkli sen senin gibilerle takil ben benim gibilerle o yuzden senle ben imkansisiz zorlamiyalim bence arkadascada olmuyor.
[28/8 23:39] ✨: Bana kendimi degersiz hissettiriyorsun. Ve faydalanmak istiyorsun gibi izlenim veriyorsun
[28/8 23:59] Cem A: Saçmalama iyi geceler]
Sana bişey diyeyim bu gibi ilgisiz ve vurdumduymaz biri için bu soruyu sorman bile hata resmen seni siklememis bile baksana sen açık açık herşeyi yazmisken hadi ordan der gibi sacmalama ii geceler ne demek
Bana yazdiginda tek kelime dahi etmem engellememde goruldh atip durucam
https://hizliresim.com/dvl3hvg
Ona goruldj atip bunu paylastim oda bakmis
Demekk yanlış anlama ama senin vermeyeceğini bildiği için onun istediği de senden ayrılmak mis
Sevgili degildikki arkadaştik ve aylarca peşimde koştu en son ona istedigini amacina ulasmasini sagliyacagim izlenim verdi o yuzden bulusmak istedi onlari yazip gonderdim
İşte onun niyeti o demek istedim ben
Evet niyeti bozuk o yuzden dahada hayatima almam
Bencede ve alacağın kişilere dikkat et efendi birine benziyorsun
Tesekkur ederim valla ben dikkat ettim bu yasima kadar oda ikinci kisiydi evime yakin yerde calisiyor bana bakip duruyordu en son acildi bir sekilde konusmaya baslamistik beni camda bile gormek istiyorfu heyecani felan inanmistim sevebilecegine o yuzden yoksa cok dikkat ediyorum
Kızların bu huyundan nefret ediyorum işte az bi ciddi bakış biraz ilgi
ciddi olan evlenir yalniz kalamamak icin senle
Takilmak istiyir gibi
yani varsa cinselliginiz icin yoksada takiliyor
Yok bisey yasamadik ama o istiyor opmeye bile razi
hahah durum vahim desene
Ne hissetmistir beni begeniyor hoslaniyor arzuluyorda ama ciddi degil bende tam anlamadigim icim nabzini olctum anlayincada bana ulasicak izlenimi verip geri cekildim birden
bence baskasiyla takilir gibi yap.. ciddiyse hemen gelir niyeti ortaya cikar
Bana isimsiz cicek gelmisti haberide var ama onun icin bisey etmek istemiyorum artik belki ciddi gelse bile istemem soguttu
bu ozguvrnsizlik ne.. cirkin misin bundan baskasi mi bakmaz. az kendine guven baskasini bul. basarilar
İyi yapmıssin eğer bunu hssettiysen uzak dur zaten
Peki neden pwsimden kpsuyor sizce
E kullanmak için 😀
Buna izin vermedikce cildirir degil mi
Birde bakimsizda degilim istese cok kiside bulabilirim konusacak ama işte karakter meselesi
Gerek yok o yüzden boş ver
Tabiki gerek yok 26 yasindayim onunla birlkte 2 kisi oldu hayatimda ben iliskiye onem veririm her seye
İlişki yasamadiysan bunu biliyorsa neden kullanmaya çalışıyor ki hala seni
[28/8 15:54] ✨: Efendim
[28/8 15:54] Cem A: Nerdesin
[28/8 15:54] ✨: Musait degilim ondan bakamiyorum
[28/8 15:55] Cem A: İşten çıktın mı
[28/8 15:55] ✨: İşte
[28/8 15:55] ✨: Neden
[28/8 15:55] Cem A: Ben çıktım da
Dünki konusmamiz
[28/8 23:59] Cem A: Saçmalama iyi geceler]
Saçmalama iyi geceler 😀 genelde şimdi ne yapıcam demek istemis
Bu kadar uzulup korkuyorsa neden kullanma pesinde oluyor ki birsuru kiz var kafasina uygun
Ustune resim paylastim bakti
Yani ona cevao vermedim resim paylastim
https://hizliresim.com/dvl3hvg
Bunu paylastim
İyi yaptın da gerek yok böyle şeylere. Hayri burada resiini paylaşıp neden gizli soru soruyosun 😀
Silicem birazdan sorumu hatta uygulamayi komplr silmeyi dusunuyorum o yuzden :)
Silemezsin ki o resim duruyor orada
Silebiliyorum bu cevabi silersem resimde gidiyor
Peki bayan çok bilmiş 😀 tecrübe konuşuyor sanırım
Soru nedir?
Aciklama kisminda sizce benmi yanlis anliyorum kuruyorum benden hoslandigini soyluyor ama takilmam istiyor gibi
Tavır ve davranışlarından belli olur, sık konuşuyor mu
Hayir
Calisiyormus
Ama hep o yazar hep
Seven ve değer veren insan ne olursa olsun yazar, bahaneler sunmaz
Gecende cinsel muhabbet acmisti dudaklarini operdim diyw tersledjm cwsarwt edemedi daha sonra ben actim konuyu gayet uzun uzun konustu konu disina ciktm zorla konusuyor gibi davrandi
Ciddi değil bence
Evet bende bitiedim peki neden pesimden kosuyor ki
Yüz vermeyince koşar
Koşsun niyeti ciddi olmadan bir yola cikmam onunla ve bunu hissetmeden
Buyur kanki
Aciklama kisminda yazili
İşim olmaz soeacaksan burdan sor