Sorum erkeklere özellikle 30 yaş üstu erkeklere lutfen yargilamadan cevap verin aciklamayi okur musunuz?

Pateonuma aşıgim bir yere gitsin noralim cok bozuk oluyor gelsin onu gorme bahanesiyle yanina cikiyorum. O benden kaciyor bende kaciyorum aslinda sadece cok ozledigimde oyle yapiyorum beni ixliyormus bugun uzun konustuk ve onunla konusmak bile beni cok mutlu ediyor. Gozlerinin gozlerime degmesi icim kıpır kıpir oluyor. Kopegi var sevme diyiyor bana biraz vahsi irk parmagini kolunu kaparsa kimseye hesap veremem kopegede kizamam sanada bisey diyemem iki tarafada bisey diyemem riske girme dedi goruyorum arada su icirirken seviyorsun felan kameradan ixliyormuş beni. Ve bugun uzun konustuk cok mutlu oldum baslarinin yaninda yuxume bakmiyor yalnizkende iyle ama basklari varken ekstra uzak bugun konusurken dibimden gecti islak mendil istedi elinin elime degmesi cok mutlu oluyorum onunda bana karsi ilgisini hissediyorum ama kendisi evli 5 6 yillil cocugu yok ogrendigimde cok istifa ettkm birakmadilar sonra baskasina sans verdim aklim hep patronumdaydi kisacasi 2 bucuk yil oldu aramizdaki bu cekim bitmedi işin kotu yanı 26 yasindayim bu yasima kadar kimseyi hayatima almamistim iliskilere ondenli onem veriyorum hic tahmin etmezdim evli birine asik olacagimi ne yapiyim bana akil verir misniz denizde kuş gokyuzunde balil gibi hissediyorum karisigim
Sorum erkeklere özellikle 30 yaş üstu erkeklere lutfen yargilamadan cevap verin aciklamayi okur musunuz?