Pateonuma aşıgim bir yere gitsin noralim cok bozuk oluyor gelsin onu gorme bahanesiyle yanina cikiyorum. O benden kaciyor bende kaciyorum aslinda sadece cok ozledigimde oyle yapiyorum beni ixliyormus bugun uzun konustuk ve onunla konusmak bile beni cok mutlu ediyor. Gozlerinin gozlerime degmesi icim kıpır kıpir oluyor. Kopegi var sevme diyiyor bana biraz vahsi irk parmagini kolunu kaparsa kimseye hesap veremem kopegede kizamam sanada bisey diyemem iki tarafada bisey diyemem riske girme dedi goruyorum arada su icirirken seviyorsun felan kameradan ixliyormuş beni. Ve bugun uzun konustuk cok mutlu oldum baslarinin yaninda yuxume bakmiyor yalnizkende iyle ama basklari varken ekstra uzak bugun konusurken dibimden gecti islak mendil istedi elinin elime degmesi cok mutlu oluyorum onunda bana karsi ilgisini hissediyorum ama kendisi evli 5 6 yillil cocugu yok ogrendigimde cok istifa ettkm birakmadilar sonra baskasina sans verdim aklim hep patronumdaydi kisacasi 2 bucuk yil oldu aramizdaki bu cekim bitmedi işin kotu yanı 26 yasindayim bu yasima kadar kimseyi hayatima almamistim iliskilere ondenli onem veriyorum hic tahmin etmezdim evli birine asik olacagimi ne yapiyim bana akil verir misniz denizde kuş gokyuzunde balil gibi hissediyorum karisigim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ne Diyor
Bu çıkmaz sokak... sonu yok yani. .. harcama kendini boşa zorlama.
Biliyorum zorlamiyorum isi birakmak istedim baska birine sans verdim aslinda cok caba gosterdim yolum hep ona cikti
Uzaktan
Yanlış yapıyorsun... göreceksin... perişan olucaksin
Eşinden bosanmasini felan istemem beklemem zorlamam bir sey yapmam onlara hakkim yok bunada hakkim yok ama karsi koyamayacak durumdayim artik onunla konusmak bile beni cok mutlu ediyor
Evli bir adamla bir iliskiden ne bekliyorsun? Bir iliski yasasaniz bile sonunda eşinden ayrilmayacak ve sonunda yine eşine dönecek. Sende bu ilişkinin pismanligini hayatin boyunca yasayacaksin. Ve keske yapmasaydim boyle bir sey diyeceksin.
Aynen oyle ve hep aklimda esinden bosanmak istese bile ben istemem bosanmasini size nasil anlatabilirim ki duygularimi hissettiklerimi keske biri tercuman olsa bana ben asla ne olursa olsun olani dogru bulmuyorum ama iste engelde koyamiyorum
Esinden bosanmaz zaten. Boyle bir beklenti icine bile girme.. Sonunda uzulen sen olursun. Ve boyle bir iliski sana değerinden o kadar cok şey kaybettirir ki
Oyle bir sey beklemem istemem hakkim yok bunada hakkim yok biliyorum
Artik karsi koyamayacak durumdayim
Biliyormusun sevdiğim kadında böyle bir ilişki yaşadı. Ben ona bakmaya kıyamazken o evli bir adamla ilişki yaşadı. Kendini böyle bir duruma düşürdü. Ve ben kahroldum. Eger duzgun, iyi ve bekar birini bulsaydı yine uzulurdum. Ama bu kadar kahrolmazdım. Hatta belki mutlu olur diye onun icin sevinirdim. Ama o kendini bu duruma düşürdü. Bence bir kadının kendisini düşürebileceği en kötü durumdur evli bir adamla iliski yasamak. Bu sebeple vazgeç bence. Etrafinda seni gercekten seven, sevgini hak edecek bekar bir erkek vardır eminim. Yoksa bile cikacaktır emin ol.
Bu yasima kadar sadece bu kisiden yana seviliyormusum gibi hissettigim icin aska donustu duygularim. Beni dusunmesi frlan bu yasima kadar inanmadim kimseye guvenmedim ama bu kisinin verdigi her duygu cok farkli. Biliyorum kotu bir durum diyiyorum hissettiklerimi anlatamiyorum kanadi kirim kuş gibiyim cok kotuyum
Sana baska deger veren, hatta bu adamdan daha cok deger veren erkekler olmustur. Onlarıda sen bir kenara itip, üzmüşsündür. İyi hayat senin hayatın. Aşık olmaya devam et o adama..
Uzmedim kimseyi aksine beni uzduler bende kustim hersey sonra bu kiside tekrar inandim her seye
Ben kendi yaşadığım olayı anlattım işte. Ben o kadına bakmaya bile kıyamazken, dediler gibi severken, sabah uyandigimda bile ilk aklima gelen o olurken, o evli bir adamla ilişki yaşamayı tercih etti. Ben hala oonun icin uzuluyorum. Cunku kendini dusurdugu durum, igrenc bir durum. Bir kadının kendisini dusurebilecegi en kotu durum. Ben senin kendini bu duruma dusurmeni istemiyorum. Fakat yinede hayat senin hayatın. Ben karışamam..
Bence yoluna bak evli adamla mı olacaksın.
Denedim deniyorum ve hos degil biliyorum ama bir sey olur engel olamaz duygulsrima yenilirsem yuvasini bozmam cikar giderim hayatindan sessizce sıkınti cikarmam olan bana olur biliyorum
İşte bundan dolayı yoluna bskmalısın. Onu boşvermen lazım hatta iş yerinden ayrılabilirsen başka yerde iş bulabilirsen orayı dene bence çünkü her gün görmen sıkıntı
Denedim cok
şu an ne yapıyorsun peki.
Onu dusunuyorum
Hmm. İş yerinde zor olmuyor mu. Bence biz senle de konuşmuştuk bi yazar mısın
Yaşı 45 falan mı hoşlanıyor musun
Hayir 35 yasinda
Hoslanti otesi
Arzuluyorsun demek ki yanaşmıyor mu nerde çalışıyorsun
Aşigim arzudanda ote
Tamam da aşık olamaz ki oen fazla cinsellik yaşar
Ilgisi var ama biliyorum evli ve benimle yasayacagi tek sey o olur
O halde yaşa içinde kalmasın hiç düşünmedin vermeye