Sevgilinizi sizi aldatırken yakalasanız ilk yapacağınız şey ne olur 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgilinizi sizi aldatırken yakalasanız ilk yapacağınız şey ne olur 🤔
#Aşkİlişkileri
Şimdi hiç sevgili işine bulaşmadım değil sanalda yaptım ama hiç duygusal ya da cinsle başım olmadı öylesine o yüzden takmazdım
Ama hani bir deneyim diye gerçekte girişip yapar ve bunla karşılaşır isem diyecek bir şey yok fotoğraf çekebilirsem çekerim herhalde komik gelir
Ama sevdiğim birisi oldu ve sevgili olduysam eyvah eyvah ben o an düşünemem herhalde öyle donakalırım
ya da giderim evde yatakta bastıysam salona gider şokla otururdum sanırım
Kanka ben sinir hastası insanım kendimi tutamam bu ara bu yorum az şiddet içerebiliro kızı da eski erkek arkadaşımıda ellerini ayaklarını bağlarım sonra su hortumlari olur ya onları midelerine kadar sokarım sonra suyu açarım bağırsakları patlasın bağane sinirli insanım ben
oha ayni ben
Ciddi misin?
Gayet net ve ciddi bir şekilde bir daha benimle iletişime geçmesini bırak adımı dahi ağzına almamasıni söyler ayrılırım. Sonuçta karaktersiz insanların hayatımda yeri olamaz o da bir karaktersiz olduğu için bb.
Ayrılmak. zaten beni aldatan kadın benim sevgimi hak etmemiş demektir. bu yüzden de direk saniyesinde ayrılırım
Cevap
23Cevap
Düşünmek bile istemiyorum ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum.
Çok büyük tepki vermem. Başımı belaya sokmaya gerek yok. Hayatımda çıkartırım olur biter.
Söylemeyim şimdi aşırı şiddetten hesabım alınır falan mazallah..🙄
Daha fazlası olma ihtimali çok yüksek..🙃
Oradan teke keleme bile demeden uzaklasırdım çunku yüzune tükürsem bile tükürügüme yazik etmis olurum
Ve rabbime birakirim hayatimdan onu silerim ve bana ulasamayacagini saglardim
Donar kalırım sanırım.
Ama sonrasında saçını sakalını tek tek yolar eline veririm.
Bak beni akşam akşam sinirlendirdin.😤
Bir daha yuzununu görmemek üzere hayatımdan çıkartır ve Allah'a havale ederdim Allah'tan bulsun belasını diye..
Yani içimden nasıl bir yaratık çıkar bilmiyorum ama o yaratık erkeği bile kan içinde bırakır bence. d
sakin olurum afferiim. siz devam edin ben bozmayım der çıkarım. değecek insan olmadığından polemiğe kavgaya girmem...
Hakim ve aldatan karısınin hikayesi vardı. Bilenler bilir diyerekten ikisine de kahve yaparım.
Aker Kartal Hocanın ayrılık ile ilgili videosu var, vururum asarım öldürürüm diyenler mutlaka izlesin.
Hiçbir şey söylemeden uzaklaşırım ve hayatımdan tamamen çıkarırım. Bu tarz durumlarda sessizliğin daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Eşim de sevgilim sonuçta ya bosarim ya da hayatı burnundan getiririm
Kim içeceğime uyusturucu kattı diye bağırırım
İkisi de rezil eder tüm hıncımı alır ayrılıp giderdim
Başımın derde gireceği kesinde yöntemi kestiremiyorum
Napıcam geri dönerim ortamı terk ederim yapacak bir şey kalmıyor bşka
Ortalığı benzinle ateşe veririm dermişim 😄 çeker giderim , bir daha da yüzüne bakmam.
çocuğu döver hastane masraflarını karşılarım
eski sevgilimi de rezil ederim, insan içine çıkamaz
Döverim ikisini de dayak manyağı yaparım sonra şutlarım hayatımdan o şerefsizi.
Ortamı terk etmek.. sonra yürümek yürümek yürümek
O anki piskolojime bağlı rezilde edebilirim sessizce terkde edebilirim..
Aldattığı kişi her türlü sağlam bir dayak yer. Sonra bir şey demeden ortamdan ayrılırım.
Yüzde yüz baglanmam zaten kimseye bu yüzden. Yüzüne kufreder ordan çeker giderim. Beni aldattiysa o çocuğu da aldatacaktir
Yengeç burcuyum tepem atınca çok tehlikeli olabiliyorumki
İhanet karşısında çok kinleniyorum ve intikamcı oluyorum uzun bir ilişkimse çok emek harcağım biriyse ona karşı yüreğim yıllar geçsede soğumaz hayatını zindan ederdim.
Aşkım yanlış anladın ben sadece bir arkadaşa bakıp çıkacaktım
Bir daha yüzüne bakamam herkes kendine yakışanı yapar derim engellerim beni aldatan diğerlerinide aldatır
İşini hallet gel derim sakince konuşurum sonra köpek gibi pişan ederim küçük düşürürüm
Biliydim büyle olacağını küpekkk derdim , saka bi yana napiyim Ay o kadar slalki beni kaybetmis daha nasil bir acı yasatabilitim.
Boşarım
Evet boş ol derim hem de üç kere
Direk orayı terk ederdim.
Sonra aynı durumu ben de ona yaşatırdım.
Bence kendini aşagı atsın ben kansızlar için kendimi yormam
Gülerdim 😂
Sonra yüzümü asar ve ' o r o s p u çocukları' derdim. 😠
Tebrik ederdim onu ve eşyalarımı toplayıp terkedirdim orayı
O an bir şey yapmazdım sonra çocuğu başka bir yerde bir güzel döver konuyu kapatırdım
Nafakasız boşama bundan daha güzel bir şey yoktur diye düşünüyorum
Sevgilim yok. Sevgilim olsaydı da aldatmasını sorun etmem. İlk erkek arkadaşım evliydi..
Sevmiyorum bu tür saçma sorulari...
güzel bir osssmanlı tokadı yakışır
Yüzüne tükürür çeker giderim
Hiçbir şey demem ayrılırım
Arkama bakmam ceker giderim
Arkamı döner giderim ve asla bir açıklama beklemem
Ağlarım ve ayrılırım
Herife bi kafa indirrim karıyı tokatlar giderim
Direk hayatımdan şutlarım
O kaybederrrrrrrr ayrilirdim direk tepki vermezdim
Tüm maddi eşyalarına zarar verirdim.
Sessizce çekip giderim...
Şimdi sen naneyi yemedin mi diye çemkirirdim.
Bırakır giderdim, son sözüm kolay gelsin olurdu.
3 lü her zaman güçüdür der katılırım aralarına
Kavatlin bu kadarii
İnanmam
Tahmin bile edemiyorum
Onu paralamak🤬🤬🤬
Kızın saçını başını yolmak
Kizdan önce sevgilini yol bence …
Direkt tekme
Çok şaşırmak olur
onda var mi ya o yurek
Güler geçerim
terk.