- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kesin konuşmuyorum aldatma kesinlikle benim karakterime ters bir şey aldatacak birisi asla değilim bir insanın başka insanlara olan güveninin temelini asla kıracak birisi değilim ayrılırım evliysem boşanırım ama asla aldatmam
Hadi diyelim ki bir mucize oldu aldattın yakalandıysan kabul ederim artık son kararı o verir zaten suç işlemişim bir de kendimi savunacak hakkım yok.21 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılDünyanın en sadık en mikemmel en harika insanıyız hepimiz evet asla şaşmayız🤪 ama diyelim ki aldattım nasıl yakaladı mesela cafede oturuyorsak arkadaşım yeaa derim yatakta basma ihtimali yok, mesaj yakalarsa da benim telefonumu neden kurcaladın püüü diye üste çıkarım😈
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😂
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌸
+1 yılO saatten sonra inkar etmek saçma olur
anlatır kabul ederim
Özür diler gerisini ona bırakırım11 Yorumla- +1 yıl
👏👏 başka yazacak bir şey bulamadım..
+1 yıl
Yaz oğlum derdim herhalde 🤦🤣 Ne yapabilirim?
25 Yorumla- +1 yıl
Hahaha çok iyi ya, EİG seçimi yapmamış olsam şansın yüksekti. 😂😅
- +1 yıl
Olsun hayattaki şansım temsili🤣🤦
- +1 yıl
Bundan sonra böyle kaliteli görüşleri daha erken bekliyoruz 😅😂
- +1 yıl
Kısmet artık 🤭
- +1 yıl
Ya kısmet ya nasip 😅👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen aldatmadım ama aldatıldım ya.
Gayet de yakaladım
Bilmiyorum aldatmış olsam kendimi aşırı derecede kötü hissederdim sanırım.13 Yorumla- +1 yıl
Saçmaladı yani
İnsan beklemediği şeyler olduğu zaman ne yapıyorsa onu yaptı :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah korusun aldatmaktan ya ama eğer olur da öyle bir an gelirse ona bırakırım heralde aldatmaya teşebbüs ettiysem sevgilimi sevmiyorumdur muhtemelen gidip gitmemesi umrumda olmazdı bana bir şey yapmaması için de uzaklaşırdım olmuyor sen de gördün artık derdim sanırım
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Yaptım derim.
Güzelse çok ta güzeldi, derim...
Yapmışsam, bir nedeni vardır. !
Yaptığım şeylerden yüzleşmekten korkmam.
Ya da yapmam ! ...
Kimi zaman bunu göstermeyi hak eden dahi insanlar olduğunu fark ediyorum.
Oldukça acı ancak realite ne yazik ki bu...10 Yorumla
+1 yıl
başımı yastıktan yastığa vururum... 🤦♂️13 Yorumla- +1 yıl
Utancımdan magmaya kadar inerim😀🤦♂️
+1 yılMetresim sadece eski sevgilim olabilir o yüzden onun dudaklarını bırakıp sevgilime "kusura bakma ama onu sevdiğimi biliyorsun sana ayrılalım dediğimde ayrılmalıydık bu jadar canın yanmazdı" derim.
138 Yorumla- +1 yıl
Bunu görmem için yaptın wow.
- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
Basbaya evet aybüke işte. Neyse ama
- +1 yıl
Hıhı hadi bunada istediğin gibi inan banane.
- +1 yıl
Tabii yaa pekii aybüke öyle olsun nasıl istersen. Gerçekten öyle olsun. Doğru veya yanlış ama neyse ben neyi anlayacağımı kendimce anladım. Gerisi de dediğin gibi olsun sevgilim.
- +1 yıl
Madem istediğin gibi anladın neden hâlâ ayrılmıyorsun?
- +1 yıl
Basbaya istediğin bu dimi? Senden ayrılıcam ve öyle yani
- +1 yıl
Sen ve benim birbirimizden hiç farkımız yok biliyor musun ilginç gelebilir ama öyle
- +1 yıl
Bak sen gör diye yazmadım hem farkımız nasıl yokmuş?
- +1 yıl
Emin misin sevgilim? Neyse ama pekii. İkimizde birbirimizi sevmeyen birini seviyoruz. Basbaya öyle dimi
- +1 yıl
Evet öyle ama o beni sevecek bı gün.
- +1 yıl
Bak işte benle olmak istememe nedenin de bu %99 itibariyle. Sana demiştim işte bu yüzden aynıyız.
- +1 yıl
Hayır %99 nedenim bu değil. Yine benim yerime düşünüyorsun böyle yaparak sadece ayrılmamızı ya erkene çekersin ya da buluşma vaktimiz geriye gider.
- +1 yıl
Ya hayır aybüke üzgünüm. Geriye gitmesin yok. Sadece bak kalbini dondursan ve beni normal şekilde sevgilin olarak görüp ilerlemek isterim. Beni ya ondan bile daha çok seversen ilerlersek ve ben onun aksine seni kıramam. Seni gerçekten seven benim işte ama neysee
- +1 yıl
Senin yerinde bir başkası olsa şu an ayrılmıştı ama sen hep geri adım atıyorsun böyle olunca. Amacın ne cidden senin?
- +1 yıl
Nasıl yani aybüke? Seviyorum seni gerçekten seviyorum basbaya hemde ne diyeyim. Ne amacı bekliyorsun Allah rızası için
- +1 yıl
Sevmek ne olursa olsun vazgeçmemek mi? Ondan hamile kalıp gelsem yine kabul edeceksin.
- +1 yıl
Bunu sen mi diyorsun? Ben onun gibi falan düşünen biri değilim ve sevince gerçekten seviyorum. Hislerim böyle.
- +1 yıl
Bizden olmicak biliyorsun dimi? Ben başkasına aitim sende başkasına ait olacaksın bir gün.
- +1 yıl
Aybüke 19 yaşına gelmiş bir kızsın neredeyse ve son 4 senedir sevgilin bile olmamış. Sen ona ait falan değilsin ve bu nasıl diyeyim sadece kendini öyle hissediyorsun ama senin de bildiğin gibi bu hayatta belkide sana en çok zarar veren oydu. Gerçekten seven biri öyle olmaz, olamaz. Mantığımla hareket ediyorum dedin ya heh işte mantık madem. Umurunda bile değilsin onun ve psikoloji ilginçtir ilkleri kolay kolay unutamaz ama bu sevgi değil. O kişi sen olsan ne olur ki işte? Sadece bak şu sitede bile ne kadar uyumlu oldumuzu gördün. O kız bile biraz önceye kadar bize hayrandı çünkü aramızda gerçekten bir etkileşim var ama görmüyorsun ve hiç görmedin.
- +1 yıl
Geçmiş sana ders vermeli diyen sendin daha bir kaç saat önce. Sende ilerlemek zorundasın işte.
- +1 yıl
Ne mantık ne geçmiş umrumda değil ben efeyi istiyorum o ve er ya da geç benimle evlenicek. Sen nasıl seni benden başka kimse bu kadar çok sevemez, seni üzmem, ben farklıyım diyorsan bana bende ona karşı öyleyim ve o da benim farkıma varacak. Dediğin gibi seninle aramda bu konuda bir fark yok.
- +1 yıl
Aybüke sen iyi misin? Üzmez dediğin adamın sana yaptığı şeyleri sayabilirim ve şu an ona üzmez diyorsun ya tek sebebi de bu. Adam psikolojini bile bozmuş zamanında ve daha kötü edicek. O seni benim kadar ve benim gibi sevemez ama bu da bir gerçek ve bunu sende anlayacaksın. Acı bir şekilde mi bilemiyorum ama. Evet yok hemde hiç ama bir şeyleri farket istiyorum. Bana gerçek anlamda şans versen ne kaybedersin? Senin kaybın olmaz zaten. Olan bana olur en fazla. Ya sana efeyi unutturursam ve her şeyi?
- +1 yıl
Ben onu üzmez dedim. Sen başkasına şans versene ya o beni sana unutturursa?
- +1 yıl
Onu üzmez zaten ve umurunda değil. Hayır işte o olmaz çünkü sen başkasın. Sen başkasını ne edeceksin ayrıca. Biz varken burada aaa. Bak hele bu gün onu gördüğün için daha bir duyguların kabardı kesin ama inan bana olmaz. Sana iyi gelebilecek kişi bence benim.
- +1 yıl
Anlamıyorsun ben ondan başkası ile gerçekten mutlu olamam. Seninle sevgili olmamda seni mutlu etmekti bir umutta belki mutlu olurum onu unuturumdu ama olmuyor.
- +1 yıl
Aybüke yanlış anlama ama onla mutlu olduğunu sanmıyorum. Geçmişte başına gelen şeylerin %90 ının suçlusu o. O hale gelmen hatta intihar eşiğine gelmenin suçlusu da o. Evet olmuyor çünkü neden biliyor musun çünkü ben ilişkimize hep inandım ama sen inanmadın ve nasıl diyeyim yavaş yavaş reel olmalı. Sanaldan da bir yere kadar oluyor. Sana onu unutturucam ayrıca göreceksin ama çaba lazım
- +1 yıl
Şöyle diyeyim sana bana dedin ya hani seni arada bir sevdiğimi hissettim diye. Belki onu unutmaya zorlasan gerçekten seveceksin işte ve bunu çözmek lazım.
- +1 yıl
Okk haklısın
- +1 yıl
Ayn.
- +1 yıl
Ben size hayran felan değilim erkeğin yazdıklarını görünce bir tık soğudum olgunlaşmamış bir erkek görüyorum
- +1 yıl
Tamam yani pekii
- +1 yıl
Şşş susun.
- +1 yıl
@need4read komik değil mi takip ettim diye hayran sanmışlar hemen
Daha fazla inkar etmek saçmalık olur. Bir şey demeye de gerek yok. Hatta o an özür bile dilenmez. Kalırım öyle heralde
11 YorumlaOnun yerine ben kendi yüzüme tükürmek isterdim o an 🙂
Ne yaşamak, ne de yaşatmak isterim böyle bir şeyi. Hayali bile rahatsız edici.11 Yorumla
+1 yılÖnden manipüle etmişsiniz ancak ben istediğim gibi cevaplayacağım. Gayri ahlaki olan şeyi hayal edemiyorum karakterim buna müsade etmiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Hala devam ediyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılYakalansam çevir kazı yanmasın yiğitliğe bok sürdürmem
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşünmek bile istemem iğrenç bişey aldatmak o yüzden empati yapamıyorum yapınca sinirleniyorum
11 Yorumla
+1 yılNe sevgiliymiş ya evli yok mu hiç herkes sevgili içim daraldı
11 Yorumlaöyle bişey olmazda olsa bile ne yapılabilir ki. aldatarak onu kaybetmeyi göze almışım ve utanmadan bide beni affetmesini mi bekleyim. boynumu büker bana söyleyeceklerini dinler özür diler ayrılırım.
10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadığı için öyle bi piskolojiyede hiç girmedim ama eğer olsaydı ki; sevmiyorsam söylerim yok inkarmış mesajları silmeymiş falan filan o işlere girmem seni sevmiyorum der olur biter ne kafamı yorcam
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen akıl fikir empati yoksunu sadık olmayan çapkın kötü bir insan sadece kendimi düşünen biri olsam yapabilirsin ama ben öyle biri değilim o durum olmaz o ihtimal de gerçekleşmez
10 Yorumla
+1 yıl- Toz Olurum: Susup yanından uzaklaşırım ve kendimi unuttururum.
- Her şeyi kabul ederim: Susarak ve giderek onaylarım.10 Yorumla
+1 yılBen bu duruma asla kendimi düşürmedim. düşürmemde bitirirm ve istediğimle devam ederim... l🥂🥂
10 YorumlaAldatan kendi karakteri bozuk olduğu için aldatır benlik bir durum yok. umursamam biri gider başkası gelir 😏
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmam diyip büyük konuşmak istemiyorum. Çünkü aldatma kavramı baya ağır bende. Çünkü seversem gerçekten severim. Aldatma anlık adrenalin yüzünden başlar zaten. Eğer aldatırsam sonum olurdu sanırım.
10 Yorumla
+1 yılYerin dibine geçerim. İhanetin bahanesi olmaz. O rezilliği yaşayacağıma ölmeyi isterdim.
10 YorumlaYa intikam alır burnundan getirirdim ya da umarsamazdım ama büyük ihtimal çok güzel pişman ederdim
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakaladi zaten bi kere videolarımi fotolarımı Çok kavga ettik ama zorla affettirdim kendimi
14 Yorumla- +1 yıl
Affetti mi 😂 emin misin? İntikam için vakit kolluyor olmaya?
- +1 yıl
Karma is coming for you
Cevap sahibi+1 yıl@EringecHayri seven insan affedebilir yani intikam alsa beni kaybeder
- +1 yıl
Güzel yakalamışsın, acaba asıl olayı anlayabilecek mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepki vermem yatmaya devam ederim sevdiğim kadın o olsa başka kadınla yatmaxdim sonucta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİnkâr, altında üstünde bile olsam.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saklamam itiraf ederdim 😅
22 YorumlaTelefon benim değil bi arkadaşın derim🤣
211 Yorumla
+1 yılAldatmıycağım için Cevapta vermek gelmiyor içimden
11 YorumlaDaha fazla inkar etmek bence saçmalık yaptıysam da yaptıklarımın arkasında dururum hiç
Bi yalan ömür boyu tutmaz er yA da geç ortaya çıkar10 YorumlaAçıklayabilirim derim
13 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir deneyim, ne yaşar ne yaşatırım
12 Yorumla- +1 yıl
🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKılımı kıpırdatmam ölülerin arkasından konuşulmaz
112 Yorumla- +1 yıl
Beni aldatan insan benim için ölüdür o saniyeden sonra ne sesimi duyabilir ne yüzümü ve benim. Sağladığım avantajları sevgiyi 2 günlük kadın sağlayamaz
- +1 yıl
Hemen karşı tarafı suçlarım sen ilgisizsin sen buna beni ittin beni suçlamak yerine kendini suçla diye
- +1 yıl
U dönüşü nasıl ama
- +1 yıl
Hatta olayı biraz daha dramatik hale getirir ben bu zamana kadar ilk kez birisini aldattım beni ilgisizliğin ile ne hale soktun falan diye bak bak laflara bak
- +1 yıl
Yok henüz kimseyi aldatmadım ama çok yakındır birisi aldatılacak ama kendisine de aldatacağımı söyledim böylede dürüst insanım ha bu arada onada aldatıcam ve bunun suçlusu senin ilgisizliğin diye uyarıda bulundum
- +1 yıl
Ay kusura bakma fena doluyum ondan yazdım da yazdım
Sik delisi olduğum için tatmin olmak için yaptığımı ama onu sevdiğimi söylerdim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiesey yapmam aşkım giderim yanından
11 Yorumlaaralarına girerim grup yprz
34 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmam öyle bir şey söz konusu olamaz.
10 Yorumla Ben aldatmam yalan bile söyleyemem
10 Yorumla
+1 yılBen böyleyim ne yapabilirim derdim.😜
23 Yorumla- +1 yıl
Orası sıkar biraz ayrıca şiddet çözüm deyildir teessüf ederim. Unutulmamalı ki kişi ne yaparsa kendine yapıyor.
olmaz ki
11 YorumlaYol verirdim
12 Yorumla
+1 yılCikib giderim (((
15 Yorumla- +1 yıl
Benzer ))) onu lanetlerim qaliba
- +1 yıl
Qaliba onemsiz biriyse aldatma umrumda olma onemli birini ise aldatmam )
Açıklayabilirim diyip açıklayamam hahaha
11 Yorumla
+1 yılGöründüğü gibi değil açıklayabilirim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem yakalandıktan sonra yapacak bir şey kalmaz.
10 YorumlaSen vermiyon bende başkasından aldim
10 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi ve...
Ağlarım üzülüyorum :D10 YorumlaPp sini keserim
11 Yorumla
+1 yılTepki vermem
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sandım
10 Yorumlaİnkar etsende sevgilin aptalı e BİM k. aaşarı seni
00 Yorumla