Başkasının eskisi sizin karınız olabilir mi?

Merhaba yaklaşık 1 yıldır düzenli ilişkim var yakın zamanda aile tanışması düşünüyoruz fakat benim aklıma takılan bir şey var kız arkadaşım ilk sevgilisiyle birlikte olmuş yaklaşık 1 sene kadar cinsel birlikteliği olmuş sayısını bilmiyorum ara ara olmuş diye söyledi sonra bu çocuktan hamile kalmış çocuk kabul etmemiş düşük yaptırmaya çalışmış kız bundan ayrılmış ve çocuğu aldırmış çok kötü zamanlar geçirmiş tek kalmış daha sonra aradan 1 bucuk 2 yıl kadar bir süre geçmiş biriyle tanışmış aileleri tanışmış evlilik yolundalarmış onunla da cinsel birlikteliği olmuş bu son kişi hayatındayken benimle tanıştı ve iş arkadaşıydık sonra anlaşamadı ayrıldı biz dertleşirken bana herşeyini yani az önce anlattıklarımı anlattı çok ağladı daha sonra biz sevgili olduk şu an 1 yılı geçmiş evlenmek istiyoruz ben önce kabul ettim hata yapmış dedim pişman olduğunu söylüyor Allah rızası için onu kabul ettim kendi içimde fakat zamanla bu konuları kafama çok takmaya başladım ve şu an evlenmek konusunda kararsızım acaba beni aldatır mı diye kendi kendime düşünmeye başladım ve böyle biriyle evlenilir mi diye takıntı yapmaya başladım düşünceleriniz nelerdir kız baştan bana herşeyi açık açık anlattı bil dedi bende tamam dedim anlayacağınız

Başkasının eskisi sizin karınız olabilir mi?