+1 yılNeden Betül? ayşe ve ya fatma değil anlamadım ancak soruna cevap vereyim Benim karşıma çıktı ben o kadar hanım efendi o kadar masum bir güzelliğe sahip birini daha görmedim desem yeridir yani ve onu tanıdığımda samimi söylüyorum keşke dedim keşke hayatımda böyle birisi olsa ancak ben işte ne beklersin ki her zaman imkansızı olmazı seçen ben gene imkansızı istedim olmadı mı olmuyor işte :)
413 Yorumla
Soran+1 yılAyy Şu an beni anlatiyisun 😅😂
- +1 yıl
hangi konuda imkansızı seçme konusundaysa eğer o konuda üstüme tanımam şirinlik tatlılık anlamında diyorsan eğer seni tanımıyorum :) ancak benim o tanıdığım betül değilsen ksura bakma da onun eline su dökemezsin gibi geliyor :) o okadar masum bir güzelliğe sahipti ki ben başka yerde görmedim arada mesafe var ve sadece iki gün konuştuk o da sanal ortamda ve inan o iki gün ondan hoşlanmama yetti az daha sohbete devam etsek aşık olabilirdim :) ancak o bu durumdan rahatsız oldu :'( :(
Soran+1 yılTatlilik konusunda dedim 😊 burdan mi konustunuz
- +1 yıl
evet burdan konuştuk :) İstanbul'da okuyormuş soyadını falan vermişti faceden baktım fotolarına ancak geriside bende kalsın mümkünse ne kadar o duygularıma karşılık vermemiş olsa da saygı denen bir durum var onun düşüncesine saygı duymak zorundayım ve tabiki benimle paylaştıklarını da gizli tutmak zorundayım eşşek değiliz sonuçta :) sadece kendi şahsi fikrim olarak adından mı kaynaklı genetiğinden mi bilemem ancak çok muhteşem bir insandı keşke bana bir şans verseydi :( ancak ne yapalım her şey kader ve de nasipten oluşmaktadır Allah ne dediyse o mutlaka olmak zorunda ötesine gücümüz yetmez :)
Soran+1 yılHayirlisi olsun 😊
- +1 yıl
öyle hakkımızda hayırlısı ancak üzülmesini istemem dediğim gibi çok muhteşem biriydi inşallah Allah onun karşısına da onun gibi birini çıkarır zaten ben onun gibi birini hak ettiğimide düşünmüyorum evet bu bir aşağılık kompleksi olabilir zaten normal şartlarda ben bu cümleyi kullanmam asla her zaman dediğim o beni hak etmiyomuş benim sevgimi kaldırmaz gibi şeyler olurdu ancak bu sefer durum farklı işte ben öyle birini hak ettiğimi düşünmüyorum zaten hak etsem her halde Allah hak ettiğimi verirdi bana :) bu arada direk betül ismini sorduğuna göre iki seçenek var ya senin adın betül ya da en yakın arkadaşlarından birisinin adı betül ve o konuda bilgi almak için bu tür bir paylaşm yaptın hangisi acaba? :)
Soran+1 yılBenim adim betul 😊merak edip sordum 🙈
- +1 yıl
anladım neyse iyi geceler dilerim size :)
Soran+1 yılSizede 😊
- +1 yıl
pardon ya aklıma takıldı bir şey sorabilir miyim? siz hangi şehirde oturuyorsunuz acaba?
Soran+1 yılO kisi degilim 😊 cunku ben İstanbul'da okumuyorum
- +1 yıl
buna sevindim :) çünkü hakkında bu şekilde yorum yaptığımı bilmesini istemem :) aslında konunun buraya kadar geleceğini bilsem gizli kullanıcı olarak yorum atardım :) kusura bakma tekrar iyi geceler.
Soran+1 yılSorun degil iyi geceler 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBetül ismi benim için özeldir :)
024 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😊
Soran+1 yılSevgilinin ismi mi
- +1 yıl
Daha çok ilk özel şeyler yaşadığım kişi diyeyim :)
Tabi sevgilimdide :)
Soran+1 yılSimdi ayrildiniz mi
- +1 yıl
Maalesef :/
Soran+1 yılSen mi ayrildin o mu
- +1 yıl
2 mizin ortak kararıydı diyebiliriz
Pek anlaşamadık birbirimizle
Soran+1 yılBurcun ne merak ettim 😅
- +1 yıl
Yengeç, neden merak ettin ki :D
Soran+1 yılHiic 😅 nerde yasiyosun
- +1 yıl
Bu olay yaşandığında Ankara'daydım, şu an bir iş için İstanbul'dayım mülakata katılıyorum :)
Soran+1 yılAnladim 😊kolay gelsin 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Siz? Sen sordun bende sorayım ki adet yerini bulsun :D
Soran+1 yılMalatya😊
- +1 yıl
Burcunu demedin ki ama :D
HEhe :D
Soran+1 yılYay😉
- +1 yıl
Merakının sebebi belli oldu desene :) :D
Soran+1 yılNasil yani😊
- +1 yıl
Yay burcu için meraklıdır ve " Meraklı olmaları sayesinde hemen her konuda bilgileri de vardır."
diyordu da, o yüzden dedim :)
Soran+1 yılEvet o ben oluyorum 😅
- +1 yıl
Burcunun insanı heh :D
Neyse başını ağrıttım baya, benimde adım Emrah bu arada :)
Nice to meet you :) - +1 yıl
Teşekkür ederim Betül Hanım :) :D
Soran+1 yılRica ederim limonlu sekerim 😉😊
- +1 yıl
Hehe :D :)
+1 yılBiri beni arkamdan bicaklayan esi en iyi arkadasij biri de sinir oldugum gicik bir tip
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı. Betüller iyidir ya, severim Betülleri.😊
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bu dönem çok ağır bir derste karşıma çıktı.. beraber 3 tane proje yaptık.. Allah ondan razı olsun.. çok sevdim kendisini.. Mühendislik anlamında çok şey kattık birbirimize.. Sağolsun canım arkadaşım.. iyi ki böyle birisiyle tanıştım.. betül can ım seni çok seviyorum kardeşim.. sevinç, neşe hep seninle olsun :))
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlttaki yorumlarda gördüm de @Betüş32 ve soruyu soran sende betül müşsün.. kardeşim öpüyorum sizleri.. iyi insanlarsınızdır... benim karşıma çıkan betül kardeşim adına sizi de selamnlıyorum.. işiniz gücünüz rast gelsin.. sevinç, huzur neşe yle dolun.. :)
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
Soran+1 yılAmin sizde 😊
+1 yılNe yani şimdi isimden dolayı karakter yorumu mu yapacağız fallar gibi anlamadım :-) eğer öyleyse betüller çok ii dost ama çok kırılgan ve o kadarda acımasız ama sen esra ve fatma isimlerden olanlara dikkat et gerekirse muhattap bile olma
14 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim sordum😊soylenenlerin cogu da beni anlatiyo 😉
- +1 yıl
Betül senin adın mı :-) arkadaşının adı betül, sandım betüller nasıl olur die sordun sandım ;-)
Soran+1 yılEvet adim betul 😊
- +1 yıl
:-D
+1 yılİsmen genelleme yapmayı pek sevmem, belki de genellemeyi hiç sevmem; kim bilir.
https://www.youtube.com/watch?v=6YPJK2hvBK4
Karşıma çıkan isimleri değil de; tek bir ismi farklı bulmayı yeğlerim, evet melankolik bugünkü ruh halim.00 Yorumla
+1 yılbetüller kibar nazik oluyorlar karsima cikan öyleydi
12 Yorumla
Soran+1 yılOyleyizdir 😊
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Lise de sıra arkadaşım vardı Betül. Birlikte Iron maiden dinlerdik. Kısa saçlı iyi bir insan evladıydı.
10 YorumlaBetul ismi anlamlıdır ama Betül keçi demektir (betul bilmemne hakkındaki ted talks izlerken aklımda kalmıştı onu koyun betul koyun Betül değil kuzenimin ismi Betül mesela ona anlamını bilmeden ü lü koymuşlar)
01 Yorumla
+1 yılAfrikaya özgü endemik bir tur olmadıklarını filan düşünürüm herhalde nebileyim 😊
10 Yorumla
+1 yılSıcakkanlı ve samimi bulmustum karsıma cıkan Betülleri.
10 Yorumla
+1 yıl3 kız tanıdım 3üde çok çirkindi Allah iyi etsun mis gibi güzel kadın ismidir betul ama onlar istisnaydı sanırırm
10 YorumlaKararsizlar kendi bildiklerini okuyorlar diğerlerinin goruslerini pek onemsemiyorlar
buna rağmen yine de akıl danisiyorlar10 YorumlaEvet zeki bir kizdi tip okuyor Şu an 😂 benden hoslaniyodu bir ara ama arkadasimin kiz kardesiydi olmaz dedim
10 Yorumla
+1 yılOyle bir arkadasim var kankiskom sjsjjsh :D 😃😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yıl3 tane betül tanıdım 3üde mavi gözlü sarı saçlıydı :D
10 YorumlaBetuller cok sakin oluyor ikitane tanidim. yasam bicimleri cok sakin bana gore.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Betül abla var bizim ziya abinin eşi :/ 2 çocuk annesi ev hanımı oluyorlar :/
00 Yorumlainsta gramcikda az popular olan betulcuk vardi o bizim salonda antreman ediyodu onu gorurdum eskiden slk slk cirkinin tekiydi en fazla bukadar tanidim birtane betulcuku
00 YorumlaBetül isimliler hep böyle çekingen zarif suratlı oluyor.
10 Yorumlaevet biraz önce biriyle tanıştım adı betül ama biraz sinirli galiba :)))
10 YorumlaKendisi süt kardeşim olur :) nefret ederim.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden😊
Birisi benden mi bahsediyor 🙈
14 Yorumla
Soran+1 yılPek de mutevaziyiz 😂
Soran+1 yılNe ogretmenisin
Tek bir betul tanidim o da salak ve yılışık bir kızdı. Gerisi hakkinda yorum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kendisini beni aldattı.
Melek olduğunu düsünüyordum oysa sinsi birisiymiş.04 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa 😢 benim adasim nasil yapar boyke bisey 😔
Cevap sahibi+1 yılbilemicem artık, kimseye güvenmedigim kadar güvendim ona sonuç hezimet : )
Hic kimse icin hayatını adamayacaksın en iyisi..
Neyseki onun tek ismi yoktu o yüzden tek betül diyip sadece sizin isme yıkmak olmaz. d
Soran+1 yılHii iyi bari 😅😅 bir daha yasamazsin insallah boyke bisey
Cevap sahibi+1 yılinsAllah : )
+1 yılOrtasonda sevgilimdi sonra farklı şehirlere gittik hüzünlendim şu an sarışın kibar bir kızdı
10 Yorumlaevet çok güzeldi valla gördüğüm en güzel kızlardan biriydi
10 Yorumla
+1 yılBitane çıktı ispikci gerkesiz bir kızdı robot gibiydi
00 Yorumla
+1 yılHıc cıkmadı ama iyidir betül ler btün kızlar iyidir nefes aldıgı sürece :))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Çıktı. Parkta oynardı, ağlatırdım onu hep. Şimdi napar bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBetül abla vardı komsumuz kucukken onunla evlencem derdim :D
00 YorumlaBir şey düşünmem ve çıktı.
10 Yorumla
+1 yılSempatik tatlı açık sözlü
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kuzenim var Betül :) çok tatlıdır
20 Yorumla
+1 yılBetüller iyi kızdır yahu.
20 Yorumla
+1 yılİlk okul arkadaşım var😄😄
10 Yorumla
+1 yılarkadaş canlısıdırlar :)
20 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık bir Betül arkadaşım vardı.
10 YorumlaHayatımda hic Betül diye birini tanımadım.
10 Yorumla
+1 yılKardeşimin ismi. 10 numara bir insan.
10 Yorumla
+1 yılgüzel oluyolar genelde :D:D
20 Yorumla
+1 yılEvet. Çok tatlı bir kızdır
10 Yorumla
+1 yılhayır çıkmadı ama betül güzel bir isim
10 Yorumla
+1 yılbetüş kafe geldi aklıma
10 Yorumla😄isimden kişilik analizi yapar olduk vay be
10 Yorumla
+1 yılSınıf arkadaşımdı iyi kızdı
10 Yorumla
+1 yılDüşman başına betüller
00 YorumlaCıktı hiç tekin bir tip degildi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne yapti sana
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılZeki oluyolar genelde.
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olduğunu düşünürüm :D
10 Yorumla
+1 yıl1 tane çıkmıştı, sarışın bişeydi
10 Yorumla
+1 yılBetüller tatlı bilmiş çalışkan oluyo hep 😅
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHem akrabam var hem de arkadaşım var betül isminde
14 Yorumla- +1 yıl
İyi niyetlisiniz hep betülcüm :)
- +1 yıl
😂😂
Isimlere pek takılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet, çıktı. Her gece düşünürüm Betül hakkında.
00 YorumlaBenimde adım betül 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSinif arkadasimdi iyi biriydi
10 Yorumla
+1 yılÇıktı önemsiz bir arkadaştı...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırdaş dost geliyo aklımaa
10 Yorumla
+1 yılsınıf arkadaşım vardı itici bir kızdı.
00 YorumlaSen de mi Betülsün yoksa 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😊
+1 yılevet
10 Yorumlacıktı
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt