Rahatsız olur musunuz? Ya da sonuçta eski eşi görüşsün, ne olacak kafasında mısınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rahatsız olur musunuz? Ya da sonuçta eski eşi görüşsün, ne olacak kafasında mısınız?

Bunun nedeni önemli. Çocuk varsa ya da mecburi bir bağ kalmışsa anlayış gösteririm. Ama sırf geçmişe duyulan bir özlem ya da alışkanlıkla oluyorsa içim rahat etmez. Ben bir ilişkide açıklık ve saygı beklerim. Eğer hâlâ görüşme ihtiyacı hissediyorsa, duygusal bağ bitmemiş olabilir. Bu da beni huzursuz eder ve ilişkiye zarar verir.
Bu dünyaya çocuk getirmek yerine bir çocuğu evlat edinip ona anne sevgisi vermeyi istediğim için bir gün evlenirsem kendi çocuğunu doğurmamı istemeyen biri olmasını istiyorum. O yüzden boşanmış biriyle evlenmeyi mantıklı buluyorum fakat eski eşinin hayatta yahut yakınımızda yöremizde olmaması ilk tercihim olur 🤔🤔 seviştiği her türlü şeyi yaşadığı evlendiği kadınla irtibatta kalması kaldırabildiğim bir şey değil
Geçmişin tamamen silinmesini beklemem ama hâlâ aktif bir iletişim varsa bu beni rahatsız eder. Hele ki bu görüşme gereksiz bir samimiyete giriyorsa, sınırları koruyamayan bir ilişkinin bugünü de, geleceği de güvensiz olur. Saygı varsa, neden hâlâ eskiye ihtiyaç duyulsun ki? Bence herkes yerini bilmeli; eski geçmişte kalmalı.
Merhaba,
Birkaç tane boşanmış kız arkadaşım olmuştu, çok rahatsız edici bir şey, çocuğu için bile olsa görüşmesine karşıyım!
Görüşecekse çocuğu ile görüşsün hepsi bu, harici bana her türlü ters!
Doğru
EyvAllah 😅
Bu konu tamamen çiftler arasındaki güven ve iletişimle alakalı. Eğer ortada bir çocuk veya önemli bir bağ yoksa ben açıkçası biraz rahatsız olabilirim ama görüşmelerinde art niyet olmadığını hissedersem belki sorun etmem 🫣. Ama her iki tarafın da birbirine sınırlarını ve duygularını ifade etmesi bence mühim! 🙌 Evlilik, karşılıklı saygıyla güzelleşiyor ❤️.
Cevap
65Cevap
Çocuk varsa görüşmesi gayet normal. Fakat çocuk yoksa mal mülk sorunu yoksa gereksiz hareketler olur ve bende eski eş olurum..
Rahatsız olurum sonuçta bir zamanlarda da olsa en özel ve güzel anlarını yaşadığı biri..
Hiçbir eski aşk ilişkisinde bulunduğu kişiyi göremez 😂
Ortada çocuk varsa tamam ama başka türlü hayır
Görüşemez arada çocuk yoksa tabii
Çocukları varsa görüşebilir elbette
Görüşemez o yüzden çocuk olmaması iyi.
Hayır tabi ki de mümkün değil görüşemez
valla, gailba bu yaşanarak bilinebilir bi durum. ama bi senaryo yazalım.
şu an ki durumda, allah beni ondan geri koymasın, ilerde bekar kalır tekrar evlenirsem ve bu boşanmış biri olursa, görüşür.
ilk evlilliğimi, boşanmış biriyle yapsaydım, olmaz derdim sanırım
iki taraf da boşanmış olup ikinci evliliker olursa, düşünürdüm
Tabiki de görüşemez.. Tabiki arada çocuk yoksa.. Çocuk varsa eğer o zaman mecburiyetten dolayı iletişim illaki olacaktır..
Görüşsün demek genişlik seviyesindeki kaçıncı level acaba
Onaylayan var ondan
Onaylayan benim gözümde geniştir
Altın çocuk gibi cevap veresim geldi bu soruya da neyse.
Nasıl oluyormuş d
Hayrettin altın çocuk
Bu eski eş soruları ne kadar çoğaldı. Tabii ki görüşemez kafa göz girerim
Soru olsun diye sordum
Bence de büyük konuşma
Niye görüşecekler de yani görücü usulü evlilik için mi 😂
Afafsgs
Ne münasebet ben görüşürüm eski eşiyle bir durum olursa😂😂
😅😅
Tabi gorusebilir ondan sonra da yine bi baska eski esiyle gorusebilir yani benimle 😀😅
Agahaha
Peki sence gorusebilir mi 😀
Aslaaaa
Ben de oyle tahmin etmistim 😀
Nasıl bir görüşme olduğuna bağlı, öyle kafelerde buluşmaya gidiyorlarsa konuşmak için buluşmasini uygun görmem ama çocukları vardır onları teslim almaya ya da teslim etmeye ve çocuklar hakkında konuşmak içinse birşeyde diyemem. Yani duruma göre değişir
Ortak bir payda varsa elbette ki burada belirleyici olan eşimin tavırları olurdu, ki bunu da bir erkek ya da bir kadın ki anlayabilir detaylara bakarsa tabii.
Sadece ortak bir çocuk varsa görüşebilir ama ben kolay kolay boşanmış biriyle evlenir miyim? Asıl mesele o. Yani hiç evlenmemiş birisi olarak dengim birini isterim.
Eskiyle görüşmek, niyet belli değilse bile fitil ateşlemektir. Evlilikte böyle şeylere yer yok. Ha çocuk varsa orası ayrı, bişey diyemeyiz.
Görüşmesinden tabii ki rahatsız olurum eğer çocuk vs yoksa tabi. Çocuk varsa da ayarında sadece lazım olduğunda görüşebilir
Birlikte de kalsınlar yok daha neler sinirlarinizi net çizin bunu yaparken de karşizdakini bulunmaz hint kumaşi yapmayın
Mümkünse ilk eşi ben olayım öyle bir durumla hiç karşılaşmayalım eskiyi kapatmamışsa ben yenisi olamam o kadar.
Yooo yooohhh öyle bişi geçmişe dair yaşanan hiç bir anının tekerrür etmemesi adına asla öyle bir ortama müsade etmem.
İmkansız, arada çocuk varsa belki çocuklar için anlık olabilir ama zaman geçirmesi mümkün değil. Eşimin eski eşinin var olması da çok zor bir ihtimal.
Büyük konuşmayım ama boşanmış biriyle evlenmem. Hadi evlendim diyelim, eski eşiyle bütün bağlarını koparmış olması lazım yoksa yürümez.
Böyle bir durumda sadece ortada çocuk varsa o konularda görüşmelerine müsade ederdim.
Evli misin peki 🤔
Bu yüzden çocuğu olan biriyle evlilik yapamam sanırım
Aklından bile geçirirse zaten ne kadar aptal ve değer haketmedigini bilmiş olur
çocuk varsa elbette onun dışında geçmiş geçmişte kalmalı görüşmesi saçmadır
Sie ne gorusecek. Benle gorussun ne gorusecekse
Rahatsız olmak mi asla musade etmem eski ne varsa bitmiştir nokta
Çocuk varsa ortada sadece onlar için görüşebilir onun dışında görüşmesi uygun değil.
Bekarım da evli olsa ikisini üst üste kadar s... m kadını da postalarım anlımda kav atmı yazıyor
Eski eşiyle görüşürse o da eski eş olmaya hak kazanır 😂
Hayır ne münasebet? Arada çocuk yoksa konuşulmamalı
Çocuk varsa arada bu normal bisey ama yoksa anormal bir durum
Çocuk vs. durumları yoksa görüşmesine gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hayır gorusemez ama benden habersiz iş çevirir aldatan insandan ne beklersin
Görüşemez ne münasebet
Bana desin ben iletirim
Agagaga
Bu nasıl soru? Sana göre nasıl olsun?
Bana göre değil, genel sordum. Soruyor olmam onaylıyorum anlamına gelmez
Eşimin eski eşinden çocuğu var mı?
Hayır yok diye düşün
Eskiden çok yakın arkadaş olupta sonra evlenmişler ama bakmışlar olmuyor deyip ayrılmışlarsa okey, insan arkadaş kalmaya devam eder belki ama bu yoksa neden? Yani bana tatmin edici bir şey desin. Yoksa eğer bunu normalleştirmek istemem.
Anladım
Görüşemez ama çocuk varsa olabilir belki
Evet çocuk varsa olabilir
Yaa🩷🩷🩷
Rahatsız olur musunuz ne demek? alayına boru alayına
Günümüz z kuşağı kizlarinin istediği erkek modeli 🤣
Ortak bir nokta varsa çocuk gibi bi ihtimal ama onun dışında gereksiz bir durum
Çocuk falan varsa olur ama zorunluluk yoksa neden görüşsün ayrılmasaymış o zaman
Arada sevisiyolar mi
Tövbe
Ozaman görüsmeye de luzüm yok
Çocuğu varsa mecbur görüşecek.
Tabiki görüşemez öyle saçma sapan sey mi olur
Ortada çocuk gibi bir bağ yoksa görüşemez
Çocuk varsa onun için belki
Şükür g-v-t değilim ya
Eşimin eski eşi olamaz
Oldu olacak bulusup evede gitsinler
Öyle bişey istiyorsa eskisi ile evlensin
eskiye özlem duyan onunla evlenebilir