Misal benim aram eşimle çok iyi benim için herşeyi yapar ama bazen başka kadına baktiği oluyor … sizde de öylemi? Ve her erkek öylemi acaba ya?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin hiç baktığın oluyor mu peki dürtüsel bir şeydir bu
1100 Yorumla
Soran1 yılTabi bakiyprum ama 1 den fazla bakmam
Cevap sahibi1 yılPeki baktığında o an içinden ne geçiyor
Cevap sahibi1 yılYani eşinin uzun uzun bakması saçma bunda etken yatakta çok iyi değilseniz fizik olarak iyi değilsen vb gibi şeyler etkili
Soran1 yılUzun bakmiyor
Soran1 yılYok çok iyim işte fiziğimde aşiri iyi
Cevap sahibi1 yılYatakta cidden iyi misin sana göre mi öyle
Cevap sahibi1 yılFiziğin nasıl aşırı iyi dediğin
Cevap sahibi1 yılYani senin için bu kadar fedakarlık yapan biri arada yasak olan şeye gözü kayıyor istem dışı bence eğer yatak ve fizikte sorun yoksa
Cevap sahibi1 yılBana kalırsa insan evlendiyse bakmamalı ne olursa olsun karşındaki insana saygısızlık evet dikkat çekicide olabilir ama evlenmişsin anlık bi gözün kayar sonra kafanı çevirirsin
Soran1 yılEvet çok yapiyor aşiri iyi bana karşi yardım ediyor çok sevdiğini dile getiriyor.. evet iyim tabiki biliyorum hatta saksoda bile çok iyisin yapma diyor gelcem yoksa diyor veya nebilim işte üstündeyken de ayni şekilde yani iyi olmasam herhalde kalkmaz ve gelmezdi dime/.
Soran1 yılÇocuktan sorma 2 hafta da bir yaotiğimiz bile oluyordu çok upuzun caliştiği için neyse konuştuk olmaz böyle dedim zaman ayieiyoruz hemen hemen gergin yapmaya bakiyoruz da şimdi gene böyle oldum sinirlerim bozuk..
Cevap sahibi1 yılYani evet saksoda iyi olmasan öyle demezdi üstünde olmayı mı seviyorsun bence biraz eşin hakim olsun yatakta baskın olsun
Cevap sahibi1 yıl2 haftada bir o kadar uzun ki nasıl dayandın o sürede
Cevap sahibi1 yılHer gün yapmaya çalışırken yine mi ara uzamaya başladı
Cevap sahibi1 yılBenden sana tavsiye yatakta o kadar uzun süre ayrı kalmaya izin verme evet yine hata ama bu sefer gözü dışarı kayar
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğenmişsin buradasın demek ki ben buradakiler gibi değilim yorumdan cidden dertleşebilriiz bir çekincen olmasın
Soran1 yılİşte enfeksiyon vardi ya sonra adet girdi araya o yüzden de çok uzadi ya
Cevap sahibi1 yılPeki sence çok istekli mi eşin yani adet olsan bile sevişme filan istemedi mi
Soran1 yılŞimdi 2. Gün bugün olurdu ama gene enfeksiyon olduğu için olmuyor idrarimi silerken pembe givi ve kaşiniyor istemiyorum o yüzden maalesef
Cevap sahibi1 yılİlla orayla işi olmasına gerek yok ki diğer yerlerden kıvrandırsa seni öpüşüp memelerini emip filan en azından özleminiz hem sen kıvranırsın ilk fırsatta yapmak için can atarsın
Soran1 yılÖnceden öyleydi adetken bile yapmiştik bir kaç kez artık öyle değil adetlikten bana nezaman bitiyor falan diye sormaz bile
Soran1 yıl31 hemen yapiyor
Cevap sahibi1 yılYani duşa götürür kucağında suyun altında duvara dayayıp bir güzel öpüşürsünüz aşırı tutkulu orada boynunu memelerini emer avuçlar vb
Soran1 yılÇok istekli değil gibi ama konuştuk dedim tamam yoğun calişiyorsun ama genede beni unutma dedim o günden sonra hemen hemen her gün 1 hafta okuyor konuşali ama şimdik gene böyleyim işte
Soran1 yılYok öyle şeyler yapmiyor
Cevap sahibi1 yılBu arada benim açımdan sorun yok böyle detayları diğerleri okumasın istersen ne kadar gizli olsanda
Soran1 yılFark etmez
Cevap sahibi1 yılÇıkışımda ordan yaz istersen burada çok sapık var
Cevap sahibi1 yılSiz ne kadar evlisinizde bu isteği gitti
Cevap sahibi1 yılBence bir erkek ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın eşiyle o tutkulu olayları yapar yapması lazım ev arkadaşın değil o karşındaki kadın
Cevap sahibi1 yılBu arada benim açımdan sorun değil kendim için söylemedim yanlış anlama ben biraz korumacı bir tipim günlük hayattada onun etkisiyle söyledim
Soran1 yılİşte bilmiyorum bizde öyle değildi baya bildiğin 1 hafta da bir falan oluyordu ve bana adet nezaman bitiyor diye 4 gözle de beklemiyordu 31 çekiyordu bana bakip işte
Soran1 yılBilmiyorum ya stn bu konu da geriyor beni çok kendiliğinden tutup becerse romantik tutkulu olsa dediğin givi duşa alip sokmuyor misal bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılPeki bu haftada bir dediğin filan ne zamandan beri öyle oluyordu kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi1 yılYani arada yeri gelecek tutup sert becercek yeri gelecek yatakta elini bağlayıp kıvrandıracak
Cevap sahibi1 yılBu arada dediğim gibi ben biraz korumacı biriyim istersen yaz oraya şunlara malzeme olmasın buradaki konuşma sonuçta dertleşiyoruz ama bunlar okurken neler yapar
Soran1 yılUmrunda değil sonuçta gizliyim ne yaparlarsa yapsinlar burdan sıkıntı yok devam ede bilirsin
Cevap sahibi1 yılTamam nasıl istersen o yazdıklarıma cevap ver yeni yorumları öyle yazıyım
Soran1 yılÇocuktan sonra öyle oldu firsat olmuyor veya çok yorgun oluyoruz
Cevap sahibi1 yılBu arada bende evliydim seni çok iyi anlıyorum bizim olayımız cinsellik yüzünden bitti oradaki mutsuzluk genelde yayıldı bitti ama ne kadar yorgun olursam oluyum yapmadan yazmazdım
Cevap sahibi1 yılEn basitinden sen çok mu yorgunsun diyelim böyle güzel bir oral yapar seni boşaltır öyle uyutması lazım
Soran1 yılYok işte yapmiyordu
Cevap sahibi1 yılİnsan eşi reglken ne zaman bitecek diye can atar dediğim gibi ordan yapamasa bile başka türlü kıvrandırır
Cevap sahibi1 yılNasıl hissederdin uzun uzun yalayıp boşaltıp uyusanız
Cevap sahibi1 yılMesela yataktada baskın değil belli hep üstte mi oluyorsun
Soran1 yılEvet baskın asla değil misal şöyle beni öpüyor oynuyor vahinamla belki yalar çok nadir ondan sonra giriyor o üstümde belki 1 dok gel git yapiyor ondan sorma üstüme gelcenmi diyor ben devam ediyorum sonra işte domalt diyorum falan ondan sonra biter ztn 2. Posta gelmez asla
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama ama böyle bir insanla hiç mutlu olunur mu yatakta
Soran1 yılPek olamiyorum ztn….. tatmin etmiyor asla misal kendiliğinden yirtici olmasini bekliyorum ama yok
Cevap sahibi1 yılTutkulu sevişcek ondan sonra öperek alta inecek zaten aşırı ıslak olur sonra bir güzel yalayacak sen yalvaracaksın artık gir dayanamıyorum diye sonra gözlerinin içine baka baka sert kökleyecek sen yavaş dedikçe dahada hızlanacak bak o zaman nasıl zirveye çıkıyorsun
Cevap sahibi1 yılSen nasıl tatmin oluyorsun peki kendini mi okşuyorsun
Soran1 yılAsla öyle şeyler yaşatmadi
Soran1 yılKaz kez ona anlatmaya caliştim ama ayni bok
Soran1 yılArzulandiğimi hissetmiyorum
Soran1 yılAyrıca işte seni böyle beceririrö böyle yaparim der o nasil kavla der ama icraat yok
Cevap sahibi1 yılFiziğim iyi demiştin tarif etsene bi yatak için önemli çünkü o
Cevap sahibi1 yılBir kadın kadınlığını hissedebilmeli
Cevap sahibi1 yılSen o yarım bırakınca kendini mi parmaklıyorsun
Soran1 yılYatak için gayet uygun göğüslerin 80b kalçam yuvarlak normal büyüklükte iyi yani güzelimde hafif göbeğim var çok hafif ama yoksa kum saati gibi belim öyle yani
Soran1 yılyok ben üstündeyim onun geliyorum ben gelmeden gelmiyor
Cevap sahibi1 yılMesela fantezi olarak tcavüz eder gibi yapsa altında etek olsa çorabı yırtsa o sertliği sonuna kadar hissettirse hoşuna gider miydi
Cevap sahibi1 yılBelin ince kalçan yuvarlaksa sürekli domaltması lazım seni
Soran1 yılEvet giderdi ama sifir benimkinde yok öyle şeyler hatta ona şey dedim az kaldi 31 çekmeyi seksden daha çok sevdiğimi füşünicem dedim
Soran1 yılYok işte misal şu an kaşimiyor ve idrar ysptipimde sildiğimde pembe gibi eşim ilaç aldi bana neyse önce domaltim istersen seni hemen dedi ben istemedim şimdi ne bilim böyleyim ya
Cevap sahibi1 yılİyi demişsin 31 çekecekse ne diye evlenmiş
Soran1 yılPazar günü annemlere gideceğim 1 hafta yokum kesin 31 çeker p.. no bakar falan
Cevap sahibi1 yılHadi bu sefer istememeni anlarım sen mesela nasıl bir fantezi yapsın isterdin evde ben örnek verdim birde sen ver
Soran1 yılYa ne bilim okadar bir şey diyemicem şu an çok gerginim çünkü
Cevap sahibi1 yılOnun yerine mesajda seni azdırsa telefondan filan tatmin olsanız daha iyi
Soran1 yılYok ya bana gerçeği lazim öyle ergence ne o ya öyle
Cevap sahibi1 yılTanga filan giyiyor musun evde
Soran1 yılBilemicem ben yokken bakar kesin hissediyorum … ve ayrıca evliliğimizin ilk ayları yakalamiştim
Cevap sahibi1 yılHayır ya annenlere gittiğinde diyorum 31 çekmesindense başka şeyler izleyip
Cevap sahibi1 yılİlk aylarında senin gibi karısı varken cidden izlemiş mi
Soran1 yılBen sürekli tanga giyorum
Cevap sahibi1 yılİşte ateşli kadın poponda güzelmiş zaten çok seksi duruyordur
Soran1 yılEvet izledi yakaladim uyardim ama sonrasinda devam etti en son aramiz acildi 2 ay önce ben eve geldim pat fiye bilgisayarda calişiyor aç bi bakim dedim Google de ne var bana asla acmadi kesim p*rno ya da başla şeyler vardi
Soran1 yılİşte bilemiyorum ben neden baktin demiştim alişkanlik demişti
Cevap sahibi1 yılMesela bir düğüne gitseniz çok seksi olmuşsun o an öyle etkilenmiş ki elinden tutup hemen arabaya bindirip tenha bir yere götürüp arabanın içinde eve gitmeyi bekleyemeden vahşice yapsa
Soran1 yılOfff çok isterdim haha işte böyle olsa çok iyi olurdu
Cevap sahibi1 yılAslında şunun farkında değil böyle yaparak seni başka insanlara itiyor farkında değil her kadının bir nefsi vardır ve şeytan en uygun zamanı bekler
Cevap sahibi1 yılAltına alıp arabada bacaklar omuzda kalın şeyiyle hızlı hızlı git gel yapsa gözlerinin içine bakarak demek benim sözümü dinlemezsin işte böyle olur diye
Soran1 yılİşte ne bilim ya kaç kez ona dedim ama bak ama genede az ilerleme var ama tamamen tatmin değişim ona kadınım ruhumu okşaman lazim falan diyorum ama yok
Cevap sahibi1 yılİşte kadın ruhunu okşayamadığı her süre seni dışarıya itiyor artık dışarı cazip hale gelmeye başlıyor bu en karakterli insan içinde böyle eşini kadınsı hissettireceksin
Cevap sahibi1 yılArabada böyle bacak omuzda hızlı hızlı cezalandırsın ister miydim
Soran1 yılEvet isterdim tabiki ne güzel
Soran1 yılBenim eşim bazen başka kadına bakiyor caktirmadna normal mi sence
Cevap sahibi1 yılDüşüncesi bile bi yükseltti seni bence 😀
Cevap sahibi1 yılYani bana kalırsa normal değil sanki evdekini tatmin edebilmiş gibi gözü dışarıya kayması yanlış dediğin gibi fiziğin o kadar iyiyse görmedim güveniyorum dediğine öyle yapması saçma
Cevap sahibi1 yılArtık dürüstlüğüne güveniyorum o kadar konuştuk eşin böyle kadınsı hissettirmeyince nefsin zorlanıyor mu bazen
Soran1 yılYani bilmiyorum işte bu enfeksiyon beni maf etti
Cevap sahibi1 yılHaklısın enfeksiyon çok kötü ama eşin böyle yapınca başka erkekler tarafından arzulanmak filan hoşuna gitmeye başladı mı dediğim gibi nefis insanı zorlar evdeki kadınsı hissettirmeyince başka ilgi hoşuna gider insanın
Cevap sahibi1 yılAkıl olsa senin gibi kadını yatakta zevkten deliye döndürürdü yeri gelecek yemek masasına yatıracak yeri gelecek mutfak tezgahında yeri gelecek o popon deli gibi şaplaklayıp yapacak
Soran1 yılAynen öyle katiliyoruk bunu ona acik mi söyleyim
Cevap sahibi1 yılAçık açık konuş onla katılıyorum dediğin başka erkeklerin arzulamasının hoşuna gitme olayı mı
Cevap sahibi1 yılCidden senin gibi fiziği iyi ve istekli bir kadının vjasının hiç boş kalmaması lazım kalın kimi seviyor kimi sevmiyor sende kalın nasıl
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi1 yılNe yaptın dün konuştun mu
Cevap sahibi1 yılMüsait olduğunda yazar mısın merak ettim seni
Cevap sahibi1 yılO kadar konuştuk o yüzden merak ettim söyledin mi ne dedi bu arada enfeksiyon durumun nasıl müsait olduğunda lütfen yaz aklım sende
Cevap sahibi1 yılNe yaptınız eşinde düzelme var mı
1 yılBakmıyor ben hiç görmedim ama yanında yokken ne b*k yiyor onu tabiki bilemem. Ama eğer bakarsa bunu görürsem varya çok kötü yaparım asla kabullenemem
03 Yorumla- 1 yıl
Sen hala evlenmedin mi
- 1 yıl
@Xovebo evlendikten sonra bakta göreyim karın gözlerini oyar
Soran1 yılİşte bende hiç yok demedim eşime demem seviyorum cinsellike şim ama geriden güzelimde genede eşim bakiyor
1 yılKişilik karakter ve eğitim meselesi tabi baş unsur evliliğin kutsal bir müessese odluğunu bilmesi ve Allah;'ın haram kıldığı şeyleren sakınması
07 Yorumla
Soran1 yılMisal komşumuz var üst kat adam hiç bakmaz bana ya kafasi süreli önünde
- 1 yıl
Anlaşılan sen bakıyorsun
Soran1 yılBakiyoruk öyle merakimdan işte birde çocuk çok dikkatimi çekti asla sağ sola bakmamasi
Soran1 yılAşiri sinirim bozuşuyor bu yüzden üstelik karısı okadar güzel de değil anlamiyorum benimki de öyle olsa keşke ama eşime desem bakmiyoruk sacmalama dee
- 1 yıl
Anlaşılan sen onu arzuluyorsun ve eşin seni tatmin etmiyor
Soran1 yılYapiyoruz eşimle ama tam olarak tatmin olmuyorum 2. Posta olmuyor ve kisa geliyor bana ve aruzladiğini beni tam olarak hissetmiyorum
- 1 yıl
Kısa uzun alakası yok aslında neyse
Size iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılNişanlıyım ve hiç baktığını görmedim. Şimdi yaz haliyle herkes açık giyiniyor. Özellikle çaktırmadan dikkat ediyorum bakmıyor
01 Yorumla
Soran1 yılBende nişanliyken eşim hiç bakmiyordu
1 yılEvli değilim. Öyle adamla hayat sürülmez. Gözü sevdiğinden başkasına kayan insandan her şey beklenilir. Bunun normalitesi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz Kadınken sizden güzel ve çekici bir kadın görünce bakmıyor musunuz sanki erkekten bakmamasini bekliyorsunuz
12 Yorumla
Soran1 yılSorun ne biliyormusum asla benden çekisi ve güzel değil baktiği
Cevap sahibi1 yılNerden biliyorsun.
Güzellik görece birsey
Belki de senden farklı olan daha çekici geliyor
Onun gözünden bakabiliyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece bakiyormu yoksa baska seylerde var mı .
00 Yorumla Evli kadın da erkekte bakar ama bir de onun başka boyutu var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYanımda sevdigim varken başkasına bakmak ne hattime o acij insanlarin işidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılBence kocan kadınlara bakmıyor, kadınlar kocanın bakış açısına giriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazı erkekler böyle maalesef umarım flörtöz tavırları yok benim arkadaşımın kocası garson kızla bile flört ediyor ayak üstü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHuri olsan yine bakar erkekler. Bu arzulamak anlamında değil sadece alışkanlık
00 Yorumla
1 yılEee sen de bak.
02 Yorumla
Soran1 yılBakiyorum
- 1 yıl
Kadınlara da bak seksi erkeklere de bak
1 yılBakar her erkek biraz salın aşırı değil ama 😁
02 Yorumla
Soran1 yılTamamda ben ztn güzelim ve kendiside bunun farkinda över beni herşeyi yapar benim için e ne gerek var bakmaya ozaman
- 1 yıl
Her bakması iç geçirdiği gözünün dışarda olduğu anlamına gelmez yolda bi sürü kızla göz göze gelerek geçiyorum sence hepsi arzuluyo mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBakar tabi benimde gozum kayiyor bazen
017 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum beni çok seviyor herşeyide yapiyor benim için ama bu konuya çok gicik oluyorum. Bizim komşu var karısından çok güzelim birkez olsun bakmadi bana öyle geçiyor misal çöp armaya bakmaz öyle ama benim eşim bakar sağ sola yana arada
- 1 yıl
Soyle solim yasak olan hersey cekici gelir insana daha guzelsindir evet komsu ksrisi diye bakip ic gecirebilir
Soran1 yılAnlamadim
Soran1 yılİşte üst kattaki adam bana bakmiyor hiç asla adamin kafasi hep önünde ama benimki öyle değil ayrica çok daha güzelim sitenin en güzeliyim
- 1 yıl
Ya olabilir esin demekki bakip seninle alakali birseyler arzuluyorda olabilir? Sence?
Soran1 yılKime bakip.. eşim üst komşuya bakmadi hiç ama misal yürüyor cikiyor ses geliyor bi yukariya baktiği oluyor ama üsteki adam bakmaz bile hiç ses gelede onu demeye claiiiyorum birde
- 1 yıl
Seni anliyorum evet haklisinda fıtrat meselesi iste ne diyeyim benimde basima geliyor gelmiyor degil
Soran1 yılEvliymişim
Soran1 yılEvlimisin
- 1 yıl
Yes
Soran1 yılKarını seviyormusun tatmin ediyorum güzelmi sen neden bakiyorsn
- 1 yıl
Burdan aciklamayayim
- 1 yıl
Severim tabi oda sever beni
Soran1 yılAçıkla ya vok merak ediyorum bir erkek olarak ne diceksin
- 1 yıl
Herkes gormesin boş ver
- 1 yıl
Sende evlisin ben merak ettiklerimi soruyormuyim :)
Soran1 yılDur ben sana istek atayim ordan yaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Açana bakarlar diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılSwn ne yapiyo
08 Yorumla
Soran1 yılAnlamadi
Soran1 yılM
- 1 yıl
Kocan kizlara bakinca sen ne yapiyon
Soran1 yılGörmezden geliyorum ama öyle arada bakiyor misal birsanesinin kalcasi büyüktü sira bekliyordu acilde öyle bir kaç kez kisa bakti gördüm yani
Soran1 yılAma sonradan gripli oluyorum gicik davranipyoeum
- 1 yıl
Sen baaksan o ne yapar
Soran1 yılBaktim bir şey yapmiyor
- 1 yıl
Yqni garipsiniz ikinizde
1 yılEvet normal sen ne diyon
06 Yorumla
Soran1 yılBana normal gelmiyor çok güzelim banada çok kişi bakiyor misal kaşcasi baya büyüktü güzel de değildi eşim bakti öyle arada caktirmadan
- 1 yıl
Bak sana bişey anlatim
Soran1 yılAnlat
- 1 yıl
Gıxlısın sey atamıomki
Soran1 yılBurdan yaz
- 1 yıl
Yok at sey
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her erkek öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni beğenmiyor mu
012 Yorumla
Soran1 yılÇok beğeniyor taparcasina benim için iki işde birden caliiişiyor ben iyi olayim diye
Soran1 yılÇok över sever güzelimde stn ama misal öyle baktiği oluyor çok sinir oluyorum bizim komşu var bizim yaşlarimizdan ben karısında. Çok güzelim ama çocuk bir kez bile bakmadi bana
Cevap sahibi1 yılSen onun karısından daha mı güzelsin 😂
Soran1 yılEvet o yüzden eşime daha gicik oluyorum bu çocuk asla bakmiyor benimki neden öyle anlam veremiyorum
Cevap sahibi1 yılBir süre sonra çok güzelde olsan değişiklik istiyor olabilir
Soran1 yılDefolsun gitsin ozaman
Cevap sahibi1 yılMesela benim güzel eşim olsa asla bakmam kimseye güzelse birde senin gibi
Soran1 yılEvet işte bende buna sinir oluyorum
Cevap sahibi1 yılÇok mu güzelsin merak ettim ya şimdi 😊
Soran1 yılMerak etme ya konuda kalalim lütfen normal güzelliğim yerinde işte
Cevap sahibi1 yılBenimde iş yerinde evli biriyle ilgili bir sorum olcak sana dinlersen
Soran1 yılNeymiş o
1 yılBakmayan yok
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli kizlar sizinde eşiniz arada başka kadın görünce bakiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bakış meselesi mi? Yani, açıkçası kimse mükemmel değil. İnsan doğası gereği bazen göz kayar, ama önemli olan bu bakışların ilişkiye zarar vermemesi. Eşinle aranız çok iyiyse ve sana olan sevgisi ve ilgisini her zaman gösteriyorsa, belki bu durumu çok da büyütmemek gerekebilir. Tabii ki bu, seni rahatsız ediyorsa konuşman gereken bir konudur. Hem flört etmek güzeldir ama kalpler doğru yerde kaldıkça sorun yok 😊.
Her erkek öyle midir bilmiyorum ama önemli olan sadakattir. Seninle olan birine güvenmek, ilişkinin temel taşlarındandır. Ahh, aşk! ❤️ Aman dikkat et gönlünü incitme, belki de sadece masum bir bakıştır. İnsanları değişik bakış açılarında değerlendirmek her zaman iyidir. Enerji hep yukarılarda kalsın! 🌟