kız arkadaşımla hep sorun yaşardık barışırdık ederdik. her zaman alttan alırdı. bazen sesimi yükseltirdim, saçma sapan şeylere çok tepki verirdim. ama her zaman orta yolu bulurdu.
kız arkadaşım ayrılmak istedi dün. sabah mesaj attım. sensiz yapamam seviyorum diye.
bana beni hala cok sevdiğini ama davranıslarıma tahammülü kalmadığını artık cünkü düzeleceğimize dair umudunun olmadığını söyledi.
başkası mı var dedim, senden ayrılmak istiyor olmam baskası olduğu anlamına gelmiyor dedi. senden ayrılmak isteme sebebim artık yapamıyorum bana bağırmana en kücük sey yüzünden bana kızmana dayanamıyorum. zaten okulda zorlanıyorum (bir üniversitede araştırma görevlisi), zaten yeteri kadar para alamıyorum geçinmeye yetmiyor, ev arıyorum bulamıyorum, ev arkadaşı arayan yerlere bakıyorum kadın ev arkadaşı isteyenler cok az. Ailem baskı yapıyor kimseyi beğenmiyor. Sen erkekle olmaz diye baskı yapıyorsun. Herkesin istediğini yapmaya calısıyorum. Maddi olarak zorlanıyorum. Ev bulamazsam ne yapacağım Şimdi bile bana bağırıyorsun üzerimdeki yükü almak yerine dert cıkarıyorsun dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kadının fikrini değiştirmesini ve sizden ayrılmak istememesini nasıl sağlayabilirsiniz?
Yapmanız gereken şey yaklaşımınızı değiştirmektir. Size karşı yeniden saygı ve cazibe hissetmesini sağlayacak şeyler söylemeye ve yapmaya başlamalısınız.
1. Ona neyi değiştirmenizi istediğini sorma
Bir erkek bir kadına mesafeli davranmayı bırakması, daha sevecen olması, eskiden olduğu gibi kendisine aşık olması için ne yapması gerektiğini sorduğunda, çoğu durumda kadın ona gerçek cevabı vermeyecektir.
Bunun temel nedeni, bir kadının nasıl erkek olunacağı konusunda bir erkeğin hayattaki öğretmeni olmak istememesidir.
Aslında sana söylemek istediği şey şudur: "Hey, aslında benim için çekiciliğin konusunda bu kadar güvensiz olmayı bırakmana ihtiyacım var. Kendine inanmana ve benim saçmalıklarıma katlanmamana ihtiyacım var. Haddimi aşarsam, baskın ama sevgi dolu bir şekilde bana haddimi bildirmene ihtiyacım var. Bana bağırmanı ve agresifleşmeni istemiyorum, ama baskın ama sevgi dolu bir şekilde beni yerime koymanı istiyorum. Seni ezip geçmeme izin vermediğinden emin olmanı istiyorum."
Çoğu kadın böyle bir şey istediğini itiraf etmekten utanır.
Aynı şekilde, çoğu kadın aslında bir erkek için öğretmen rolünü üstlenmek ve "Pekala, bak. Otur bakalım. Sana nasıl erkek olunacağını öğreteceğim. Senden istediğim şey şu..." demeyecektir.
İkinci hata, ekstra nazik ve tatlı olmayın. (sabah mesaj attım. sensiz yapamam seviyorum diye.)
2. Kalbini dökme
Bir kadın bir erkekten ayrılmayı düşünüyorsa, bu ona olan saygısını yitirdiği anlamına gelir.
Sonuç olarak, ona karşı uygun bir çekim hissetmeyi bırakacaktır. Bu durum yeterince uzun sürerse, ona olan sevgisi de azalacaktır.
Dolayısıyla, bir kadın bir erkeğe gerçekten "Hey, artık aynı şekilde hissetmiyorum, sanırım ayrılmalıyız" veya "Artık bir ilişkide olmak istemiyorum" diyecek noktaya geldiğinde, erkeğin ona karşı hislerini umursamayacaktır.
Artık ona karşı güçlü duygular beslemiyordur çünkü aşkı bitmiştir.
Adam onun saygısını kaybetmiştir ve kadın da bunun sonucunda ona karşı çekim hissetmeyi bırakmış ve aşktan düşmüştür.
Dolayısıyla, eğer erkek kadının gerçekten umursamasını ve ilişkide kalmasını istiyorsa, yaklaşımını değiştirmeli ve kadının kendisine karşı yeniden saygı ve cazibe hissetmesini sağlayacak şeyler söylemeye ve yapmaya başlamalıdır.
Bazı durumlarda, erkek kadına içini dökebilir ve bir şans daha elde edebilir.
Bu, kadın gençse veya ilişkiler konusunda deneyimsizse gerçekleşecektir.
Yine de, çoğu kadın için, bir ilişkiden gerçekten çıkmak istediklerini söyledikleri noktaya geldiklerinde, erkek yaklaşımını değiştirmedikçe fikirlerini değiştirmeyeceklerdir.
Siz ona yaklaşımınızı değiştirdiğinizde, o da hislerini değiştirir.
Size karşı saygı ve cazibe hissetmesini sağlamaya başladığınızda, bunu hisseder.
Hocam bugün mesaj atmış..
Ayrılıyorsak tüm istediklerimi söylemek istiyorum demiş.
"Senden istediğim bana olan davranışlarının değişmesiydi. Yanlış anladığın tüm davranışlarımı ve sözlerimi geçmişindeki kadınlara göre yorumladın. Ben geçmişindeki insanlardan birisi değildim. Beni tanırsan değişir bu sandım. Kendimi sana tanıtmaya çalıştım çünkü seni çok sevdim.
Ben bir süredir iyi hissedemiyorum, hayatım çok zor bir döneme girdi. Üstüne bir de senin tarafından azarlanmaktan, kötü hissetmekten yoruldum. Bana destek olmanı bekliyordum.
Seninle sevgili olmaya başladığımız ilk günlerden beri eski sevgilinle dinlediğin izlediğin filmleri hala saklıyor olman beni ekstra üzdü. Üstelik benimle sevgiliyken kızın engelini kaldırdın. Bunlar yüzünden sana sinirlendiğimde sinirlenip bana vurdun. Bir gün sinirlenip daha kötüsünü yapmandan korktum. Seni seviyorum muhtemelen bir süre daha seveceğim. Sana saygı da duyuyorum. Ama bana saygı duymayan sensin, emin ol ben kötü davranılmayı hak hiçbir gün hak etmedim."
İlişki boyunca sevgilini hiç taktir etmemişsin ve değer vermemişsin, kızlar sevilmeyi ve taktir edilmeyi beklerler. Onu sık sık taktir et örneğin:
"Sevgilim bana bunu açıkladığın için seni taktir ediyorum sen çok iyi bir kız arkadaşsın"
ya da
"Sevgilim sen güçlü bir kızsın bunları aşacaksın seni her zaman taktir ettim güçlü olduğun için seni sevdim"
gibi taktir edici cümleler kullan.
Kız arkadaşın anlayışlı birine benziyor sorunları ona yükleme çözüm odaklı ol tabi ki erkeklerle olmasın ama senin davranışların da çok yanlış hareketler var kendini toparla ya da kızın önünde engel olma
peki teşşkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!