Merhaba biraz uzun olucak vaktinizi ayırırsanız sevinirim. 2 yıllık bir ilişkim var ilişkinin başlarında Iyiydik ama ortalarına doğru benim sorunlarim olmaya başladı o yüzden ilişkime adapte olamayıp sevgilimden biraz uzak kaldım bu durum onun dershaneye gitmesini ve psikolojisini çok etkiledi açık konuşmak gerekirse epeyi üzdüm onu uzak durarak üni hazırlık okuyan biri bide. Sonra ona bir söz verdim kendimi toparlayıp düzelticem sorunları ilişkide diye ve sozumün arkasında durup duzelttim sık sık buluşmaya beraber zamanlar geçirmeye başladık yeniden aramızdan su sızmaz oldu sürekli mesajlaşmaya başladık ve aşkımız yoğunlaşmaya başladı baya bi bagliligimiz çok arttı sonra bu geçenki üni sınavı için hazırlanıyordu normale gore fazla stres yapan biri kendisi yaptığı stresten dolayı kimseyi gormek ve iletişimde olmak istemediğini söyledi sınava adapte olmak için ve stresten dolayı saygı duydum ona ben kıskanç biriyim zaten o açık giyinen biri de degil ama hani haberleşiriz sürekli normalde biz bi yere giderken v. s şuraya gidicem ben haberin olsun der evden çıkarız ya da iznin var mı gönül rızan var mı şunu yapmam için deriz bu şekilde anlaşırız karşılıklı yani. her neyse sınavı atlatama kadar beni rahat bırakmanı istiyorum dedi okey dedim ama hani whatsapa girip çevrimiçi olup bana bile yazmamaya başladı ki biz sabahlarız her gün nerdeyse vıcık vıcık bir ilişki değil bizimkisi ama hani herşeyim dersin ya birine tam da o sadece sevgili değil birbirimizin herşeyiyiz. Bilmiyorum soğuk davranmaya uzaklaşmaya başladı sınavı atlatmasına rağmen ve şöyle bişey daha var sınavı kazanamazsa ailesi başka bi sans tanımayıp şehir değiştireceklerini ve bidaha okutmayacaklarini telefonunu elinden alıp babası bizi ayırmakla tehdit etti onu. Kafasının çok dolu hayatında sorunlar olduğunu söylüyor ailesi tarafından çok baskı altında hani sokağa çıkıp gezip tozamaz bile öyle bi ailesi var yürüyüşe çıkıyorum diye çıkar evden 1 2 saat gider görürüm onu yürüyüş bahanesiyle bende yani çok fedakarlıkta yapıyorum aramızda 1 saatlik yol var aynı sehirdeyiz ama uzağız yani semtler v. s öyle işte dostlar 2 yıllık bir ilişki canım yanıyor mu evet yanıyor bana yabancı oldu 2 haftadan beri çok zoruma gidiyor o benim ben onun en degerlisiydim şimdi nasıl olur da bana yabancı gibi davranır onu kabullenmek çok zor geliyor bana ve hani bunun sebebini sorunca sende bana zamanında uzaklaştın üzdün beni diye cevap veriyor ve kendisi ikizler burcu kafam öyle karışık ki hani hangi davranışına yorum yapayım şaşırdım ben eğer buna benzer bişey yaşamış veya hayat tecrübesi olan birileri varsa dostlar bana biraz akıl versin çünkü yitirmek üzereyim ben aklımı teşekkürler şimdiden güzel yorumlariniz için...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylemeden geçemeyeceğim çok güzel sevdin ve seviyorsun adam taktir ettim seni. Soruna gelirsek belki çok baskının altındadır ama eğer böyle sıkça davranmaya başlarsa sen ona hiç yazma ve yazsa bilr bu kes sen biraz soğuk davran hani böyle bir laf vardır ya kaçan kovalanır diye o hikaye işte. Ama dediğin gibi güzel bir aşk hikayesi ise bence düzelecek kolay değil çünkü herseyi kestirip atmak sen coool davran hatta dediğim gibi biraz soğuk ol o sana sonra yanaşacak ama eğer boyle davranacaksanda neyin var dediğin de yok birşe diyerek merak uyandır Vee sakın ona etkilemek için böyle davrandığını söyleme.
066 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iltifatın için.
Çocuğumun annesi ve helalim olsun istiyorum çünkü gerçekten 2 günlük değil bu ilişki ortada bir emek var çok zorluktan geçtik beraber ayrilmamizi isteyen çok kişi oldu hepsini hayal kırıklığına uğrattık ve öyle çok yakışıyoruz ki her gören çok yakisiyosunuz diye söyler uyumluyuz da ama bilmiyorum ya bi ara beni bana bırak düzelirim zamanla demişti babası ayiracagini söylemişti uniti kazanamazsa diye soğutup kendinden acı çekmeyeyim diye ayrılığa mi hazırlıyor acaba diyorum
Cevap sahibi+1 yılOla bilir evet olabilir yüzyüze hiç görüştünüz mu bu süreç?
Soran+1 yılEvet sınavdan 2 gün önce yanına gittim o günün sabahı tartıştık baya sonra uyumuş tartıştıktan sonra biz bende hem surpriz yapayım hemde gönlünü alayim iki sohbet edip sorunlarımızı çözelim dedim. gittigimde uyuyordu kardeşini gördüm ablanı çağır dedim geldi sonra neden geldin dedi seni görmeye geldim dedim uyuyodum ben sana gel dedim mi dedi 1 saatlik yoldan geliyorum neden böyle davraniyosun dedim sınavıma 2 gün var çok stresliyim kimseyi gormek istemiyorum dedi 10 dakika verir mısın biraz yürüyüp konuşalım dedim evine git dedi kovdu beni sonra o 1 saatlik yolu geri gittim bende.
Cevap sahibi+1 yılYiaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun yorumundan sonra ağlıyorum 🥺🥺🥺 onun seni sevdiğinden eminsen son noktaya kadar diren ama eğer eminsen. Dediğim gibi üzerine gitme biraz ona zaman var o yazana kadar yazma 2 gün bekle tut kendini zor olsada o yazar elbet sonra cool davran biraz o üzerine düşsün
Soran+1 yılAğla diye anlatmadım lütfen. Gozyasinin hakkını ödeyemem ben.
Allah hayırlısıysa nasip etsin inan ki kirpilerime kadar yorgunum biliyomusun ayrılık acısı olsa daha az koyar insana :) allah taşıyamayacağı yükü vermem kula der taşırım elbet
Cevap sahibi+1 yılGöz yaşımın arkasında uzunca bir hikaye var ama adam umarım kavuşursunuz ve çok ama çok mutlu olursunuz herseye rağmen. O kadar çok iyi anlıyorum ki yolcusunun gücün kalmadığını anliyorum biraz sen soğuk yap bu işe yaramazsa 2 veya 5 gün sonra dayana bilirsen ozamana kadar ki umarım yazar yazmazsa muhakkak yuzyuze oturup konuşun bunun çözümü bu olur
Cevap sahibi+1 yılYorgunluğunu *
Soran+1 yılAktif olup o yazmayışı var ya kül ediyor insanı resmen.
Ona onun gibi davranırsam soğuyup daha da uzaklaşır diye korkuyorum oturup konuşmayı denedim ama yüz yüzeyken tamam diyor dikkat edicem diyor sonra uzaktan iletişime geçince yine aynı ne yapmaya çalışıyor bu? Inan bilmiyorum denemediğim yol kalmadı bekleyeceğim pes etmezse etmem olursa olur bundan sonrası galiba allahın takdirine kalmış
Cevap sahibi+1 yılAynen herşey nasip ama umarım kavuşursunuz. ya da bıkıyor musun ne sen ona yaz ve acil bir şekilde yuzyuze konuşmak istediğini söyle
Cevap sahibi+1 yılBiraz tedirgin et onu ve gelince herşeyi söyle ona içinde birsey tutmadan
Soran+1 yılSürekli ilişkide yaşadığımız sorunu açmam hanimefendiyi daraltıyormuş kimsenin derdini çekemem deyip tersliyor beni güler mısın ağlar mısın sınır hastası oldum yemin ederim rabbim sınavsa bu bitsin diyorum
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum seni ama tabi neler yaşandı eskiden bilmiyorum!
Dediğim gibi bu sorun sadece eger yüzyuze konusulursa çözülecektir. Umarım iyi ve mutlu olursun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🍂
Soran+1 yılHanımefendiyle yarın Bulusucaz is görüşmesine gidicekmişiz de iş görüşmesine gidene kadar çok sıkma beni makyajımı bozma dedi telefonda hahahaha içimden öyle küfür etmek geldi ki inanamazsın
Cevap sahibi+1 yılTamam ozaman iş görüşmesine gitsin yol boyu ona soğuk davran bakma falan iş görüşmesinden sonra konuşalım de ona ve konuşun
Soran+1 yılBöyle saçma bisey duydun mu hayatında sen :)
Soran+1 yılDengesiz midir şizofren midir aptal midir be sıfatını söylesem de yakistirsam sasiriyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse yaaa çok şey yapma sen bekle yarına kadar yazma ona sadece bekle ve işten önce hiç birsekilde onunla konuşma
Soran+1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın çok kötüydüm sormadı hastalandım merak etmedi sevdiklerimi toprağa verdim yanımda olmadi göremedim basardigim şeyler oldu ama hiç birini onunla paylaşıp sevinemedim beni gorsun diye çırpındım durdum ya bu saatten sonra olsa ne oluuuur olmasa ne olur beni köpek yerine bile koymayan bi insan
Cevap sahibi+1 yılAhhhh beeeee🥺🥺🥺🥺 seni o kadar iyi anlıyorum ki o kadar iyi anlıyorum ki 🥺🥺🥺
Soran+1 yılYaklaşık 3 haftadır buluşmuyoruz her gün buluşalım diye teklif ediyorum bu akşam arkadaşlarıyla dışarı cikicakmis ama bana vakti yok beni kapısından kovuyor ya öyle icim dolu ki başını sisirmeyeyim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah dinlerim herzaman aynı durumda olduğum için çok iyi anlıyorum seni 🥲🥲
Soran+1 yılAynı durumda mi ciddi mısın peki sen ne yapiyosun bu durum için
Cevap sahibi+1 yılBenim yaptıklarım dayandiklarim bu dünyada eminim kimse yapmazdı dayanmadı da karşılığında ne buldum aşağılama hakaret saygısızlık yaaa ben kendimi kaybettim bu nedemek biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılInsanin içi yorulması ne demek biliyor musun hiç
Cevap sahibi+1 yılBazen kendime şey diyorum keşke başından beri tahammül etmeseydim en başından gitseydim en azından ozaman acı çekmedim kendimi bu kadar çok kaybetmezdim neşemi gülüşümü kaybetmezdim gururum kırılmazdı
Soran+1 yılAldattı mi peki seni
Soran+1 yılMerak etme aynı durumdayız
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama bana karşı tavrı anlatılacak gibi değil kızınca bana hayvan gibi davranıyordu yazık bee
Cevap sahibi+1 yılBu yönde aynı şeyi yaşamış olamayız hatta imkansız
Soran+1 yılYa ben acı cektigimi söylediğimde sende bana yaptin zorlamıyorum seni zorla tutmuyorum diyen biri o merak etme seni anlıyorum yani ayrıldın mi sen
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık ve benim gücüm bitti umudum tükendi o yüzden de dönmeyecem oda öyle ve en iyisi bu olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılBiliyomusun böyle insanlar yüzünden insanlardan artık nefret ediyorum ve sana şunu söyleyeyim öyle yoruldum ki uyuyup uyanmamak istiyorum artık öyle tükendim ki
Cevap sahibi+1 yılBendeeee🥺🥺🥺🥺🥺
Soran+1 yılSuçumuz neydi be bizim naptik biz
Cevap sahibi+1 yılGereğinden fazla sadıktır gereğinden fazla sevdik ve umutlandık ama böyle güzel seven bir adam görmek güzel
Soran+1 yılBöyle seven bi kadını görmekte güzel
Cevap sahibi+1 yılEyvallah dert ortağı 😊
Soran+1 yılKeşke herkes tanıdığımız gibi kalsa ve olsaydılar diyecek bişey bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBirde kalkıp bana çok değişmişsin diyor şu ****bakar mısın bu nasjl bir aptallık o bana en kötü şekilde davranıp hakaret etsin kalbimi onumurumu gururumu kadinliğimi kırsın özür dahi dilemesin ve bana çok değiştin desin
Cevap sahibi+1 yılHata bende ama biliyor musun onu o kadar çok kes affettimki hala kirgin olduğum halde affettim sevmeye çok çok devam ettim ama sağ olsun her fırsatta beni ezdi geçti ve bana çok değişmişsin sen dersin oldu başka ne yapayım o kalbimi ruhumu yavaş yavaş öldürdü bee
Soran+1 yılÇok mu değiştim ulan ağzımıza sı.. ciyosunuz neyden bahsediyorsunuz kız bana gelmiş çok sıkma beni makyajım bozulur diyor Hahahahaa kafayı yicem
Soran+1 yılSana bişey diyim mi yüzüne tükürsek tukuruk bile yapışmaz yüzlerine o insanların ve biz o insanlar için gururlarımızı yok ettik ayak altına aldık değmez inan bana değmez bu pislikler için dünyada ne o son erkek ne de benimki son kız ben anladım anladım ama çok geç oldu
Cevap sahibi+1 yılAhhhhh beeee
Cevap sahibi+1 yılAklima bu şarkı geldi: Ben yoruldum hayat gelme üstüme.. neyse dert ortağı şu akar yolunu bulur elbet
Cevap sahibi+1 yılSu*
Soran+1 yılAllah belâlarını versin bu dünyada da obur dunyadada ahım üzerinde olsun 20 tirnagim boynunda olsun beni bu hale kim getirdiyse allah onu beter etsin
Soran+1 yılKimsenin hayatini mahvetmeye hakki yok kimsenin
Cevap sahibi+1 yılHaklisin ne diyeyim
Ama ne yap biliyor musun Allah adildir sen Allah'a havale et o bizim hakkımızı en iyi şekilde alır ya burda ya öbür dünyada
Soran+1 yılBen çok tükendim yaaaaa yeter diye bağırasim var of
Cevap sahibi+1 yılBende hemde çok 🥺🥺🥺🥺
Soran+1 yılIğrendim insanlardan yemin ederim sen nerde oturuyosun İstanbul'da mi
Cevap sahibi+1 yılYurt dışında
Soran+1 yılNe guzel benden uzaklaşmak istiyorum buralardan
Cevap sahibi+1 yılDur hele sen belki hayatında hersey yoluna girer demi
Soran+1 yılBuluştuk şimdi fena değildi özlemiş belli sıkı sıkı sarıldı baya hissettim yani o an özlediğini iş görüşmesi vardı yanında oldum onun okul ya da isim hallolursa ben düzelirim dedi
Soran+1 yılBen zamanında çok çektirdim ona ağzına ettim resmen o da bana sen bana 3 ay cektirdiysen ben 1 ay yaparım ama tam yaparım dedi sonra iş görüşmesi olumlu geçti baya mutlu çıktı görüşmeden sonra daha bi sicaklasti işi olumlu gecince
Cevap sahibi+1 yılNe güzeeel çok çok sevindim adına hep böyle mutlu olun dahada mutlu olun inşallah 😍
Soran+1 yılSanırım daha önce ona çektirdiğim acıyı unutamamis kasıtlı olarak yapmıyor ama ben sebebini sorunca sende bana yaptin diyor ama geçici bi süre belli yanimda hala çok mutlu ve saatimi çaldı kolumdan ahahaha hala bana ait şeyleri benden alıp hatıra olarak saklıyor bu huyu vardı önceden de bakalım ya güzel gidiyor gibi sence biseylerin farkına mi vardı yoksa hayatında biseyler olumsuz gitti diye mi soğukluk yapmıştı bana
Cevap sahibi+1 yıl😂😂ne güzeeel
Bence ne biliyor musun bazı acı sözler unutulmaz üzerine örtülür ama sevdiği içinde unutmuş gibi yapar sadece ve hayatında bazı kötü giden şeyler olduğunda herseyde üst üste geldiğinde biraz soğuk davranmış olabilir ama belli seviyor seni gerçekten sen onu çok sevdiğini hep belli et söylemek ile zaten ilişki yürümez
Soran+1 yılYanı 2 yıldır süren bi ilişki evlenince de unutmucam kışın yaz meyvelerine asericem diyor :) kötü günler geçiriyor ondandir belkide o soğuk davranışı
Soran+1 yılSevmeyen insan instagramini neden kapatsin hem
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 yıl çok güzel bir süreç gerçekten umarım hep mutlu olursunuz hem aşk yoksa bir ilişki 2 yıl sürmesi imkansız o yüzden 4 elle sarılın aşkınızı ve içinizdeki sevgiyi herseyden koruyun
Soran+1 yılHayatındaki olumsuzlukları ilişkiye yansıtır oldu bunu yapmayı bırakırsa herşey çok daha iyi olucak
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun bencede gerçekten dertleşmek iyi birşey ama bu ilişkiye yansımamali
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıya kız arkadaşın soğuk yapıyor. Şöyle bir şey var ki ; İlişkide denge çok önemli bir şeydir. Yani voleybol oynar gibi sen ona pas atarsın o da sana atar. Ama topu geçmişte sen elinde tutup atmamayı tercih etmişsen o da seni beklemiştir. Bir şekilde oyun yeniden başlayınca sizde her şey güzel gidiyor derken topu bu seferde kız tutmak istemiş. Sana atmıyor. Yani bu bir intikam mı anlamadım, öyleyse eğer aşk bunun neresinde o zaman?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla kinci biri bende bunu sordum ona dediği şeyler şu oldu soğuk davranmadan önce sordum.
Sana biri zarar veremez verirse üzülürüm kimse seni üzmesin ama yaptıklarını unutmadım sevgim duruyor ama öfkemde var.
Bu tarz bişey dedi bi insan öfke ve sevgiyi nasıl aynı anda yaşar ki
+1 yılsende bana öyle davranmıştın dediği zaman böyle yapacaksan neden barıştık ki o zaman demeliydin kapatılmış bir konunun gereksizce tekrar açılmasına sinir oluyorum sonuçta barışmışsınız bence karşına alıp ciddi konuşmalısın bana neden böylesin diye açık açık düşüncelerini ve onu çok sevdiğini döyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadigim hiç bişey kalmadi güzel dostum aramızdaki mesafeyi umursamayıp 1 saatlik yolu yan sokarmış gibi gidip geliyorum 1 saat onu göreyim diye sırf lakin çok fazla kinci depresyonda mi nasıl bir dönem geçiriyor anlayamıyorum benim yaptıklarımı madem bana yapıcaktin neden barıştık ki seninde dediğin gibi ne istediğini mi bilmiyor kafam öyle karışık ki anlatamam sana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediğin gibi zor bir ailesi varsa belki çok bunaldı ondan böyle davranmaya başladı. Bazen insan duygusal olarak çok yıpranıyor ise bu arkadaşlık ve pek tabii ilişki hayatına da yansıyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılBeraber zor zamanlar atlattık daha önceleri beraber göğüs gerdik herşeye lakin ailesi memleketinden biriyle evlenmesi konusunda ısrar ediyor o da istemiyor tabi sürekli bu konuda da baskı altında ben yoruldum hani çabalamaktan ayakta tutmaya çalışıyorum 2 kişilik ilişkiyi bi ucundan tut diyorum ama umrunda olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün sen destek oluyorsun ama o bunları bizzat yaşıyor. Yanlış anlama senin yaptıklarını asla önemsiz değersiz görmüyorum. Ama belki artık psikolojik olarak bitik durumda. Bence şu an yaptıklarının idrakinda değil.
Soran+1 yılDepresyonda olduğunu söyledi zaten inanır mısın 2 haftadır bana seni seviyorum bile demedi anca ben dersem bende seni diyor ya ne bileyim düşünsene 2 yıldır sevdiğin insan yatağında bile ona ait bir ayicik var tutup sana soğuk yapıyor uzaklaşmaya başlıyor v. s iyi konuşuyorum olmuyor kizginlasiyorum yüzüme kapatıyor bazen telefonu ıliklerime kadar yorgunum be
Cevap sahibi+1 yılİnsan depresyonda kendini bile tanıyamıyor inan bana tamamen yaşadığı ruhsal buhrandan kaynakli. Aile, iş okul bunlar insanın hayatını çok etkileyen şeyler. Ve bunlarda sorun yaşamak hiç kolay değil. Kıyamam inşallah düzelirsiniz. Rabb'im yardımcınız olsun
Soran+1 yılKatılıyorum sana ama insan bu süreç bi an önce bitsin istiyor çünkü o depresyon yaşarken benim canımı çok yakıyor seni zorla tutmuyorum dediği bile oldu insanin zoruna gidiyor inan ki.
Amin ecmain..
Cevap sahibi+1 yılO kadar yıl sevmese beraber olmazdı bence şu an çok zorlu bir dönemden geçiyor. O yüzden bu şekilde davraniyor. Tabiki ne yapacağını en iyi sen bilirsin ama kendini fazla yıpratmadan onun istediği gibi davran
Soran+1 yılHani bir erkek olarak bu kadar yıpranmak aşkın cinsiyeti olmaz lakin erkekler güçlü olur derler güclüyümdür de ama kırmızı noktası vardır ya hani insanin ben kendi kırmızı noktamı geceli çok oldu kendimden öyle ödün verdim ki aklım kalbime artık biraz gururlu ol diyordur
Cevap sahibi+1 yılEğer o mola vermek istiyorsa bırak biraz uzaklaşsjn sende kendine dönersin dinlenirsin ruhen kendini toparlarsin. Ondan sonra zaten eğer birbirinizin nasibiyseniz yine eskisi gibi olursunuz.
Soran+1 yılHiç ara verilmemiş bir ilişkiye ara vermek ne kadar faydalı olur bilmiyorum bu süre esnasında sogumasindan korkuyorum ama son noktaya gelindi bu konuda galiba ara vermeye mecburuz ya da anlaşmaya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba benzer bir şeyi ben de yaşadım şu an nasılsınız ayrıldınız mı? düzeldi mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadık ama aramızdaki o eski sıcaklık artık yok ve hala ters davranıyor bilmiyorum düzelmesini bekliyorum hala sizin sorununuz nedir?
Cevap sahibi+1 yılbenim de sevgilim sınavından sonra soğuk bencil ve acımasız olmaya başladı ayrıldım 1 ay falan oluyor
Soran+1 yılBenim ayrılmak için bi çok nedenim oldu ama yapamadım ben 1.5 aydır böyle nerdeyse benimki 2 yıllık bi ilişki pat diye bitiremiyorum hep bi umut işte hiç dönmek istemedi mi sana peki?
Cevap sahibi+1 yılbenimki de 3 yıla yakındı ama yapcak bir şey yok kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben şunu öğrendim bazen insanlar yalnız kalmalı ki yanındakinin değerini anlasın, hayatın ne olduğunu anlasın. sınav dönemi zor bir süreçtir ve bu zor süreci yüzünden yansıtılan olmak zorunda değiliz. herkesin zor zamanları oluyor. sınav dönemindekiler daha bu duyguları düşüneleri yeni tatmaya başlıyor. sınava çalışmaktan kendilerini kaybettiler muhtemeln o dönemimi hatırlıyorum. Üniversiteye gidip aile sorunlarından kurtulma isteği, herkesin sinir bozucu gelmesi... birisi iyi bir şey söylese bile ters anlıyordum falan bu yüzden anlayışla karşılıyorum... geri dönmek gibi bir şeyi olmadı en son ağır konuştu ve ayrıldıktan sonra bazı narsist özellikleri taşıdıgını gördüm. sevgisine inancım tamdı ama artık sevgisi yok gibi ya da sevgisini tam olarak alamıyorum çünkü nasıl anlatsam bilemiyorum... o yaşlarda öğretmenler aile vs çok baskı yapıyor işte çalışın sınav çok önemli vs ve kendini çok şey kaybetmiş gibi oluyorsun ama hayata devam ettikçe öylee olmadıgını anlıyorsun bunları anladıgı zaman ilişkimize devam edebileceğini düşündüm. benim sınav dönemim öyle zorlu geçmişti ki yapmayacağım çoğu şeyi yaptım. anlayışlı olmak affedici olmak gerek bu demek değil ki hep her dediğini yap, içten affet onu yaşadığı zorlukları gör ama kullandırma üzdürme kendini. bazen insan bencil olmak istiyor ki sınav konusunda bencil olmak mantııklı mı ehh önemli olan karşındakini kırmamak. işte biraz karışık anlattım... hayatta herkesin belli dönemleri oluyor böyle bence biraz salmak gerek ben de öyle yaptım. ondan ayrıyken de yaşayabileceğini unutma keza o da senden ayrıyken yolunu bulacaktır. ilişkiniz güçlüyse geri döner zaten. bazen zaman en güzel ilaçtır. ilişkin hakkında da objektif düşünürsen sen de kendini bulacaksın. uzun süreli ilişkilerde bazen insan kendini unutuyor
+1 yılTamamen ailesinden ötürü sıkıntılar var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailesi çok baskıcı zaten psikolojik sorunları da ailesi yüzünden. Iyice sınır hastası oldu onlar yüzünden. Ama arada ben niye kayniyorum ilişkiye neden zarar veriyor bana neden zarar veriyor
- +1 yıl
İstemsiz yapıyor işte kız da?
Soran+1 yılUmarım düzelir çünkü verdiği zararın hiç farkında değil dostum
- +1 yıl
Kanka sen bana özelden bi yaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinden soğutuyor başka bişey yapmıyor 100 cümle yazıyorum 1 kelime yazıyor tükendim artık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım