Kız arkadaşım benden uzaklaşmaya başladı?

Merhaba biraz uzun olucak vaktinizi ayırırsanız sevinirim. 2 yıllık bir ilişkim var ilişkinin başlarında Iyiydik ama ortalarına doğru benim sorunlarim olmaya başladı o yüzden ilişkime adapte olamayıp sevgilimden biraz uzak kaldım bu durum onun dershaneye gitmesini ve psikolojisini çok etkiledi açık konuşmak gerekirse epeyi üzdüm onu uzak durarak üni hazırlık okuyan biri bide. Sonra ona bir söz verdim kendimi toparlayıp düzelticem sorunları ilişkide diye ve sozumün arkasında durup duzelttim sık sık buluşmaya beraber zamanlar geçirmeye başladık yeniden aramızdan su sızmaz oldu sürekli mesajlaşmaya başladık ve aşkımız yoğunlaşmaya başladı baya bi bagliligimiz çok arttı sonra bu geçenki üni sınavı için hazırlanıyordu normale gore fazla stres yapan biri kendisi yaptığı stresten dolayı kimseyi gormek ve iletişimde olmak istemediğini söyledi sınava adapte olmak için ve stresten dolayı saygı duydum ona ben kıskanç biriyim zaten o açık giyinen biri de degil ama hani haberleşiriz sürekli normalde biz bi yere giderken v. s şuraya gidicem ben haberin olsun der evden çıkarız ya da iznin var mı gönül rızan var mı şunu yapmam için deriz bu şekilde anlaşırız karşılıklı yani. her neyse sınavı atlatama kadar beni rahat bırakmanı istiyorum dedi okey dedim ama hani whatsapa girip çevrimiçi olup bana bile yazmamaya başladı ki biz sabahlarız her gün nerdeyse vıcık vıcık bir ilişki değil bizimkisi ama hani herşeyim dersin ya birine tam da o sadece sevgili değil birbirimizin herşeyiyiz. Bilmiyorum soğuk davranmaya uzaklaşmaya başladı sınavı atlatmasına rağmen ve şöyle bişey daha var sınavı kazanamazsa ailesi başka bi sans tanımayıp şehir değiştireceklerini ve bidaha okutmayacaklarini telefonunu elinden alıp babası bizi ayırmakla tehdit etti onu. Kafasının çok dolu hayatında sorunlar olduğunu söylüyor ailesi tarafından çok baskı altında hani sokağa çıkıp gezip tozamaz bile öyle bi ailesi var yürüyüşe çıkıyorum diye çıkar evden 1 2 saat gider görürüm onu yürüyüş bahanesiyle bende yani çok fedakarlıkta yapıyorum aramızda 1 saatlik yol var aynı sehirdeyiz ama uzağız yani semtler v. s öyle işte dostlar 2 yıllık bir ilişki canım yanıyor mu evet yanıyor bana yabancı oldu 2 haftadan beri çok zoruma gidiyor o benim ben onun en degerlisiydim şimdi nasıl olur da bana yabancı gibi davranır onu kabullenmek çok zor geliyor bana ve hani bunun sebebini sorunca sende bana zamanında uzaklaştın üzdün beni diye cevap veriyor ve kendisi ikizler burcu kafam öyle karışık ki hani hangi davranışına yorum yapayım şaşırdım ben eğer buna benzer bişey yaşamış veya hayat tecrübesi olan birileri varsa dostlar bana biraz akıl versin çünkü yitirmek üzereyim ben aklımı teşekkürler şimdiden güzel yorumlariniz için...
Kız arkadaşım benden uzaklaşmaya başladı?