Kız Arkadaşım Benden Ayrıldı?

Arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Kız arkadaşımdan ayrıldık ayrılırken beni daha sevmediğini söyledi başka şehirde okuyor kendisi ama benim bulunduğum şehirde yaşıyor 8 aylık birlikteligimiz oldu 15 tatilden 1 hafta önce ayrıldı benden lakin konuşmaya devam ettik sonra tatilde geldi yaşadığı yere buluştuk 3 kez ilkinde herşeyin bittiğini söyledi 2. Buluşmada biraz tartışır gibi olduk kendisi istedi buluşmayıda 3. Buluşmayıda kendisi istedi sonkez veda etmek istiyorum dedi bundan önce bana wpden beni çok özlediğini söyledi ama telefi edemem dedi bende hemen sazan gibi yumuşadım o günün akşamı sarıldı bana ağladığını hissettim yoruldum felan dedi sonra bunu ertesi gün gidecegi yere yolcu ettim bana giderken kalpli mesajlar attı sonra gitti beni wp den engelledi birşey olursa SMS ten yazarsin diyor bide arkadaşı engellemiş beni arkadaşı söyledi çünkü agliyormuş kötü oluyormuş birazda dolduruşa geldi sanırsam ve ben o günden 2 ayı geçkin olarak surekli peşinden koştum sorguladim biri var mı diye yok dedi sürekli inkar etti artık beni rahat birak demeye başladı bende yazmıyorum lakin bana numaranı sildim dedi geçen wp den engel kalkmış ve herşeyi bana gözüküyordu bende rehberden Numaramı sil dedim kendisine oda gordü geri engelledi anlayacağınız çok taktım ben bunu pişman olurmu diye çok merak ediyorum benimi deniyor yoksa elindemi bulundurmaya çalışıyor anlamadım. Çok Dengesiz 😑
Kız Arkadaşım Benden Ayrıldı?