Kız arkadaşım benden ayrıldı?

Kız arkadaşım benden ayrıldı ayrılmasının sebebi benim öfkelendikten sonra oluşan fevri hareketlerim sinirlendiğimde gözümün hicbirsey görmemesi aslan gibi kukremelerim küfür hakaret içerikli konuşmalarım 2 buçuk senedir beraberdik birçok kez ayrılıp barıştık ve ayrılıkların hepsinin tek sebebi bu konu birbirimize olan sevgi sadakat konularıyla alakalı en ufak şüphemiz yok ama sadece benim bu öfke kontrolume artık tahammül edemeyecek dereceye geldi bu konuda kendimi aşırı derecede torpulemeye çalıştım ama biyere kadar bunu kontrol edebiliyorum insanın bam teli noktası vardır ya oraya ben çok çabuk ulaşıyorum ve bu ofkemden nefret ediyorum böyle konuşuyorum ama bu zamana kadar hiç ne elimi kaldırdım ne de herhangi bir şiddet uyguladım bu konuda ona verdiğim sözler beni de yordu bu noktada da ayrılma kararı aldı 2 gün sonra kardeşiyle birlikte bir organizasyon planladım kız arkadaşım geldi ve ona sadece dedim ki hiçbir şey konuşmak istemiyorum sadece şu 2 saatimizi güzel geçirelim dedim neyse film izliyoruz çok güzel vakit geçirdik bu arada ben ona sarıldım ama o bana mesafeliydi belli kafası çok karışık film bitti 10 15 saniye bakistik ve ben barışmak istemiyorum dedi bende bunu barışmak için yapmadım dedim 2 buçuk senelik ilişkimizi güzel hatırlayalım diye böyle bişey yaptım dedim çünkü kötü ayrılmıştık neyse sonrasında ben zaten 3 aydır bu ayrılık konusunu düşünüyorum ve acaba olur mu ya diye hep sorguluyorum ama biyandan da benim bu öfke halindeki davranışlarım onu çok korkutuyor ve tedirgin ediyor bunlardan dolayı sana sevgim azaldı dedi seni üzmek istemiyorum dedi ve ağlamaya başladı ağlaması bile 3 saniye sürdü hissetmemi istemiyor dedim ya kafası karışık diye birkaç bişey daha konuştuk ama konuşma hep bu duzeydi tartismadik bile en son ben 1 hafta 10 gün 1 ay neyse kafanı dinle dedim oda bana tamam dedi ama bu sürecin sonunda eğer olumsuz gelirsem uzulmeni istemiyorum dedi hiç önemli değil dedim sen sadece bu süreci sağlıklı geçir istiyorum dedim öyle kalktık ben onu eve bıraktım eve bırakırken yine hoş sohbet gelip bana bukadar borcun vardı neden böyle bişey yaptın eğer bişeye ihtiyacın olursa ben sana destek olurum dedi hayır dedim sen bunları düşünme ben hallederim sen sadece bu süreci iyi geçirmeye bak çokta canını sıkma dedim eve bıraktım sonradan kardeşi bana film izlerken ona hediye ettiğim çiçeği odasına masasının üstüne koyduğunu söyledi ve eve gidip gitmemi merak etmiş kardeşine söylemiş bı sor bakalım eve gitmiş mi gitmemiş mi merak ettim diye ama sakın benim sorduğumu söyleme demiş bu süreci sessiz geçirmeyi düşünüyorum kafasını toplasın ne zaman gelip beni merak eder özler işte ozaman ancak küllerinden yeniden doğar bu ilişki yoksa benim hala üstüne dusmemle benim zorumla olursa o hiçte sağlıklı bir süreç olmayacaktır ve biyerde mutlaka patlayacaktir önemli olan kendi kararlarıyla bana dönmesi

Kız arkadaşım benden ayrıldı?