Sevdiğim kız benden uzaklaşmaya mı çalışıyor?

Arkadaşlar ben 1. sınıfta iken bir kızı seviyordum fakat çocukluk aşkı falan işte. 2. sınıfta taşındık ve çocuk aklımla hep otobüslere binip okula onu görmeye geliyordum o beni farketmeden. Her neyse adı nadir bir isim örneğin ''kehribar'' diyelim. 12-13 yıl boyunca tüm sosyal ağlarda onu aradım fakat tık yok. Geçtiğimiz aylarda facebook hesabını bulduğumdaki sevincimi bir ben, bir Allah biliyor. Arkadaşlar ikimizde şimdi 18 yaşımızdayız fakat ben tek fotoğrafını görünce yeniden aşık oldum. Platonik tabi kendi çapımda efkarlanmalar falan filan. En sonunda artık onu düşünmem dersime, ailemle olan iletişimin önüne geçince konuşmaya karar verdim. Kehribar beni görünce çok sevindi muhabbet ettik mesajlarla ağzım kulaklarıma varıyordu. En son ne zaman bir ilişkisi olduğunu sordum, nasıl yaklaşıyor gönül işlerine diye bir öğreniyim dedim. 3 yıl önce dedi. Allahım tam bana göre bir kız zırt pırt ilişki içinde dolanan biri değil dedim adeta ümitlendim. Sanırım zamanı geldi işte ruh ikizim falan diye aptallıkla çevrilmiş bir duyguya giriştim. Açıldım kıza dedim böyle böyle aradan 13 yıl geçti çocukluktan gelen bir aşk ama yeniden aşık oldum sana dedim. Doğal olarak ona inandırıcı gelmedi, ama arkadaşlar ben onu ilk tanıdığımda gördüğüm en mükemmel insandı, 0 kötü söz,0 birini kırma isteği. O bana 13 yıl sonra birden bu durumla karşılaştı için bir garipsedi, hak veriyorum. Neyse bende en azından kendimi tanıtıp belki beğendiririm kendimi diye konuşmaya başladım fakat 3 hafta sonra bir ilişkiye başladı ve ben ona yazdığımda artık konuşmamız doğru değil erkek arkadşım uygun bulmuyor dediğinde, arkadaşlar göğsüme bir öküz oturdu nefes alamadım, kulağım, ağzım, beynim sanki fişim çekildi. İlk defa bir kız için ağladım. Arkadaşlar sizce beni uzaklaştırmak için mi yaptı yoksa doğru ise ne yapayım bir yardımcı olun hayattan zevk alamıyor hale geldim. Okuduğunuz için ayrıca teşekkürler <3
Sevdiğim kız benden uzaklaşmaya mı çalışıyor?