Kız arkadaşım benden ayrıldı ama neden böyle yapıyor?

Biz ayrılalı 20+ gün falan oldu ve ben bu sürede ilk 10 gün içinde 2 kere barışmak için yazdım. İstemedi fotoları bile sildiğini söyledi. Ardından ben buna geçen gün bizim yıldönümümüzün olduğu gün ayrılmasak bir sene olucaktı bu yaşananları güzel yâd edicem umarım iyisindir hayatında her şey istediğin gibi olsun vs dedim. O da teşekkürler iyiyim sen de iyisindir diye düşünüyorum hayatında başarılar iyi geceler falan yazdı. Ardından bir gün sonra bana hâlâ yazıyosun ama beklenti içinde misin dedi ben de artık olmadığım için hayır dedim 2 kere falan inkar etme dedi. Ben öyle düşünüyorum yazmandan vs dedi. Sonra kısa kestik muhabbeti birşeyler sorduk sadece. Ardından wp durumu attı. Sevgili olsak girmesinin hoşuma gitmiyceği bir konser ortamında biraz hoşuma gitmeyecek bir şekilde giyinip şarkı söylüyo edit vs yapmış videoya. Bunu daha önce bir kere daha yaptı ve instadan bir kere yanlışlıkla mesaj atıp silmiş gibi yaptı. Amacını anlayamıyorum. Muhtemelen durum atmasının sebebi de instada takipleşmememiz. Çünkü normalde hiç atmaz. Sizce sebebi nedir?

Kız arkadaşım benden ayrıldı ama neden böyle yapıyor?