Kız arkadaşım benden neden ayrıldı?

Kafayı sıyırıcam bu kızları anlamıyorum... Sizden ricam olayı anlatıyım siz yorumlar mısınız?

Özelimizin ss'ini atmayacağım, ama bir süredir durgundu ailesiyle arası iyi değil.. Kızın çok üstüne gidiyorlar, ona yükmüş gibi davranıyorlar. Ve bu kız dünya üzerinde ki en hassas insanlardan bir tanesidir kalbi kırılınca hayatı kayıyor. Mutsuzluğunu gizleyemiyor, sorun hakkında konuşmuyor.. Bende bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum sorunun ne olduğunu anlamıyorum, benden mi soğudu ben mi hata yaptım veya başka bir şey mi oldu anlayamıyorum...

Bir sūredir keyifsiz olan sevgilim geçen gece sabaha karşı 5 sularında kötü halde baya duygusal bir mesaj ile benden ayrıldı.. Annesiyle çok ciddi kavga etmişler bu sefer. Baya kötüydü hali tavrı konuşması, bundan sonra hayatım daha zor olacak... Ben senin bu zorluğu çekmeni istemiyorum diyerekten engellemiş ve varolan tüm hesaplarını kapatmış.. Bu sefer bitirmek konusunda çok kararlı davrandı 😔 Hiç konuşma fırsatı vermeden bitirdi. Ve baya hayattan umutsuz konuştu. Yaşamak istemiyorum vb imalarda bulundu. Sinirlendim abuk subuk biraz mesaj atmiş olabilirim..

Kardeşiyle görüştüm haber verdim bu canım canım konuşuyor dikkat et gibisinden.. Oda aynı şeyleri söyledi baya kavga tartışma olmuş iyi değil falan dedi.. Arada mesaj yaziyorum ama geri dönüş alamadım. Acaba beni sevmiyor mu? Ben onunla her zorluğa varım benden vazgeçme dedikçe o uzaklaşmayı tercih ediyor. Belki kendince doğru olan budur ama ben onu düşünmeden ne yapacağım? Severken elden bir şey gelmemesi çok boktan bir durum..

Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler 🙏
Güncellemeler
4 ay
O kadar mesaj attim 1 kez bile dönmedi. Yazdıkça kendimi canım gibi hissediyorum... Gerçekten zor zamanlardan geçiyor ve benim için beni kendinden uzak tutuyordur ama ben böyle hissetmiyorum... Aynı şehirde olsak kapısına dayanmıştım çoktan ama şu durumda beklemekten başka bir yol yok.. Gelmek isteyen gelsin gitmek isteyeninde yolu açık olsun diyeceğiz, göz yaşlarımızı acımızı da kalbimize gömeriz.. 🚬
Kız arkadaşım benden neden ayrıldı?