Kız arkadaşımın ayrılma sebebi?

9 aylık bir ilişki, ailelerle tanışıldı fakat aileler tanışmadı. Booool bol yatırım yapıldı kendisine. Kıyafet konusunda üniversitede pek açık giyinmemesini istedim, şu an uzakta olduğu için birbirimize kiminle konuştuğumuzu sorduğumuzda ekran fotoğrafı atalım demiştim. Bu ikisi soğutmuş. Ayrı dünyaların insanları imişiz, kafa yapımız farklıymış. Ayrıca, konuşma, ben sildim tanımıyorum artık böyle birisini dediğim yakın bir arkadaşım, onun arkadaşıyla görüşüyordu. Ona ulaşamadığı için kız arkadaşıma yazmış. Kız arkadaşımda arkadaşına haber vermiş. Bunu bana söylememişti. Herneyse, arkadaşlar sevgisinin azaldığını, artık istemediğini söyledi. Böyle bir ilişkiyi şu an doğru bulmuyorum, ileride olgunlaştığımız zaman belki yeniden konuşuruz nasip deyip gitti. Kız arkadaşım neden ayrıldı? (Yakın arkadaşım ile konuşmamasını, artık sildiğimi söyleme sebebim bi dönem kız arkadaşım ile küstük, yakın arkadşaımın erkek bir arkadaşı, benim kız arkadaşım ve onun arkadaşı 4 kişi beraber aktivite oluşturmuşlar. Bundan dolayı artık onunla kesinlikle görüşmesini istemediğimi söylemiştim.)

Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaşadığım şehirde üniversite okuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca, ekran fotoğrafı atma isteğimden dolayı sevgisinin azaldığını da söyledi.
Kız arkadaşımın ayrılma sebebi?