Kazandıktan sonra gece çalışmaya başladım ve evlenince ben yapamam edemem sebeplerden dolayı kavga ediyorduk ta ki bugüne kadar. Ayrıldık. Sizce bu kadar mı zor bekçi eşi olmak.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bahane bulmuş , büyük ihtimal zaten ayrılmak varmış kafasında. İş buldun diye ayrılan ilk defa görüyom :D
Hem de devlet işi :D
Gitmek isteyene böyle şeyler bahane olur. Giden ne kadar çabuk giderse o kadar iyidir
Eyvallah aynen öyle
Bilemiyorum zor olurmu ama seven insan için kolay olur bırak gitsin
Teşekkür ederim.
Zor tabi ama polis olsan gece çalışmana bişey demezdi bekçilik lüçük görülüyor bu ülkede... yani olay para değil, iş dostum...
Yalnız şöyle bir şey var. Ben lisans mezunuyum. Kpssden puanımda vardı ve sporcuyum. Polisliği her türlü kazanacak kapasiteye sahibim. Kız arkadaşım başka şehre gitmek istemiyorum dedi. Ailemin bana aldığı ev var. Kira derdim yok. Yani polis olup gitsem zaten kira mira cart curt böyle her türlü kardayım. Ancak iş bu noktaya gelince kendisi de bana hem sen bekçi ol hem burada kal ikimizden istediği olsun demişti. Şimdi böyle davranması saçma değil mi?
Saçma
Belkide kendine göre sebebleri vardır, aslını asla bilemeyiz.. hakkınızda hayırlısı olsun, üzüldüm 😞
@Aslengerizekalıyım İnsanları oyalamak hiç hoş değil gerçekten keşke bana bunları önceden söyleseydi.
Öyle tabii, kimse oyalanmak istemez.. keşke ama belkide cesaret edememiştir, ya da emin değilmiş o zamanları?
@Aslengerizekalıyım Bilmiyorum ama hakkıma girdi. Artık nasıl çıkaracağı ona kalmış.
Benimde erkek arkadaşım var ve ayrılmakta kararsızım. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Kırmak istemiyorum ama böylede devam edemem çünkü mutsuzum. Öteki çiftlere bakıyorum, sürprizler, ilgi alakalar sonra bize bakıyorum çıt yok. Ben pahalı şeyler beklemiyorum. Kendisine hediye yolladım kargoyla, teşekkür etti. Bu kadar. Sevgisinden şüphe duyuyorum, sevse hediye bahane, günlük sevgi dolu mesajlar atar, ilgilenir, önemserdi..
Peki durumunuz nedir şu an? Evlenip, boşandınız mı?
@Aslengerizekalıyım İnan olsun bende senin erkek halinim. Aynı çabaları yaptım karşılığını alamadım. Bir insan sevdiğine bunları yapamıyorsa bence yeteri kadar sevgi yoktur ki ben bunu çok çok iyi anlamış oldum.
Evlenecektik bu yaz güya :)
Bencede, sevgisi yoktur.. oyunda, onun hesabı ile kendime hediye atmıştımda şey olmuştu, UC’sini falan harcadığımı zannetmişti. Sonra dokunmadığımı söyleyince, ‘dokunmadıysan’ veya ‘duruyorsa’ “iyi” demişti. Ne çok üzülmüştüm. Oyunun benden daha değerli olduğunu söyleyince ‘beni yanlış anladın’ vs demişti. Bilmiyorum hediyeler atmıştım bir sürü oyun içi, çevrimiçi olduğu halde ona söylediğimde teşekkür etti ve 1 hediye dahi olsa bile geri yollamadı. Sevgi bu mu? Bak ben pahalı hediyeler, lüks yemekler beklemiyorum. Bana her gün oyun içi hediye atsa bile çok mutlu olabilirim, çünkü bu davranışı beni önemsediğini, düşündüğünü gösteriyor. Ama boş.. seviyorum diyor ama inanmıyorum.. bence o beni değil, yaşadığım ülkeyi seviyor
Hadi ya.. 😞 nasip değilmiş demek ki. Boşver daha hayırlısı, sana layık olan biri çıkar inşaAllah
@Aslengerizekalıyım Bakalım inşallah herkesin karşısına çıkar kendine göre hayırlı birisi sevgisini hissettirdiği sevdiği.
Bak bu yaptıkları gerçekten çok ilginç yani alt tarafı bir oyun. Çok bir şey değil. Yani alsın hesabımı istediği gibi kullansın kız arkadaşım gıkımı bile çıkartmam. Biraz kırıcı olmuş gerçekten.
İnşaAllah, dilerim Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip eder!! Keşke herkes sizin gibi olsa, ne zoruma gitmişti. Şu an gören olsa sevgili değilde, arkadaş sanır bizi 😂
Canınızı sıkmayın, gerçekten hayırlısı demek ki buymuş, dilerim karşınıza size layık, sizi gerçekten seven ve değer veren biri çıkar 😊
@Aslengerizekalıyım Bana sorarsanız bende keşke herkes sizin gibi olsa derim işte yanlış insanlarla denk gelindiği için bu durumları yaşıyoruz maalesef :)
İnşallah nasip kısmet tabi ki her şey belki çıkar belki sizin de karşınıza sizin sevdiğiniz gibi karşılık verecek birisi çıkar :)
Estağfurullah. Maalesef ve ben o doğru kişiyi bulacak gibi değilim 😩 şimdi herkes bir menfaat içinde. Kime güveneceksinde seveceksin. Güvendiğim dediklerin ya sırtından vurur ya da değerini bilmezler..
@Aslengerizekalıyım Çok büyük konuşmadınız mı nereden biliyorsunuz bulamayacağınızı :) Herkesi baştan tanımak lazım aslında ama kendilerini de belli etmiyorlar ki.
Bu arada yorum yazan arkadaşa bayağı bildirim gidecek :)
İnşaAllah, öyle tabii nasip kısmet işleri bunlar. Dilerim mutlu olacağımız insanlar çıkar karşımıza. Ben beni sevsin, önemsesin istiyorum. Hiç bir şeyin benden değerli olmasın istiyorum. Dilerim sizin karşınızada sizin değerinizi gören, anlayan, seven biri çıkar
Öyle aynen, hakkını helal etsin, rahatsız ediyoruz. Tanımak.. çoğu insanlar gerçek yüzlerini saklıyorlar, tanımak zor.. tanımak istediğime bile emin değilim diyebilirim
@Aslengerizekalıyım Allah herkesin karşısına hayırlı, üzülmeyeceği, mutlu olacağı kişileri çıkartsın. Bak sizin yine ortak bir noktanız varmış ben bir kere bile oyun oynayamadım kız arkadaşımla :)
Zaten tanımak çok zor bir insanı. Seneler sonra bile farklı bir yüzü çıkabiliyor ortaya maalesefki.
Ne büyük ortak nokta ama 😂
Oyunda nasıl bencilleşiyor hiç sorma. Kendisinede söyledim zaten 😒 &ayriyeten biz oyunda tanıştık, farklı ülkelerde kalıyoruz ve bence o benim ülkeye merak sarmış durumda, buraya gelmek ya da yerleşmek istiyor ve sevmesede bu yüzden benimle birlikte. Sevse ilgi gösterirdi çünkü. Günahına girmek istemem ama hislerim bunu söylüyor..
Aynen maaleseff.. Rabbim herşeyin ve herkezin hakkında hayırlısını versin
@Aslengerizekalıyım Hmmm olsun sonuçta bir ortak nokta ben mesela çok isterdim kız arkadaşım ile beraber oyunlarımızı oynayalım ama hiç gelmedi :) Yani bu bir sebep olabilir mi emin değilim sonuçta oraya sen olmasan da gidebilir ama değil mi?
Ben olmasamda gidebilir evet ama ya bir turist olarak, ya da bir işçi, oda dil lazım ve kağıt kürek çart cut işler. Birlikte oyun oynayabilseydiniz güzel olurdu evet, birlikte yapılan aktive çok keyifli ve eğlenceli olabiliyor.
@Aslengerizekalıyım Tabi orası da var işin bu konuda dikkat et derim böyle şeyler de olmuyor değil yani. Cs falan oynardık ne güzel :)
Aynen, ederim inşaAllah, teşekkürler. oda olur birgün inşaAllah :)
@Aslengerizekalıyım Rica ederim. Bende teşekkür ederim bir nebzede olsa söyledikleriniz moralimi düzeltti :)
Rica ederim, ne demek. Biraz da olsa moraliniz düzeldiyse ne mutlu bana :)
@Aslengerizekalıyım Tabi ki düzeldi insan sonuçta derdine iki çift söz arıyor bazı şeyleri duymak iyi hissettiriyor :)
Öyle ya, bazen gerçektende iyi gelebiliyor. Çok sevindim sizin adınıza, dilerim hep böyle mutlu olursunuz! 🙂
@Aslengerizekalıyım İnşallah sizde hep mutlu olur yüzünüz attığınız emoji gibi hep güler :)
İnşaAllah, çok teşekkür ederim 🙂
@Aslengerizekalıyım Rica ederim bende çok teşekkür ederim :)
Rica ederim, hayırlı geceler :)
@Aslengerizekalıyım Sağolun hayırlı sabahlar :)
amaann boşver bahane o
Bana da öyle geliyor da, ben polisliği kazanabilecekken onun için bekçiliğe girdim ona üzülüyorum şu an.
yapcak bişey yok
Suç sende önceden kızın nasıl olduğuna bakacaktın
Bir yerde haklısın
Ama her kız aynı değil
İnsan sevdiğine bazı şeyleri konduramıyor işte
Sevmiceksin o zaman başka çare yok malesef
evet zor
Niye peki?
bazı insanlar korkabiliyor geceleri ve onlar için zor olur
İnsanlar bazı şeyleri aşmalı.
psikolojik sorunları, travmaları AŞK için aşmak o kadar kolay değil maalesef
Aşk için değil kendi için aşmalı zaten.