Kız arkadaşımdan ayrıldık, doğru olan mıydı sizce?

İlişkimiz çok güzeldi gerçekten çok seviyorum ama herhangi bir konuda yalan konuşmamama rağmen inanmıyor hiç bir sözüme. Hayatım üstüne yeminler eder oldum hayatımdaki değerli neyim varsa üstüne yeminler eder oldum resmen. Gerçekten çok üzgünüm çok seviyorum ve ayrılalı 2 gün olmasına rağmen çok özledim. Çok seviyorum kalbim böyle nasıl söylesem boşluktayım sanki. Ama gerçekten yalan konuşmuyorum hiç bir konuda eşim diyorduk birde birbirimize insan eşim dediği insana inanmaz mı? Bana bir şey anlatsa başından bir olay geçip anlatsa gerisine ilerisine bakmadan haklısın bitanem ben varım diyorum üzülme ben sana inanıyorum anlattıklarına diyorum. Ama o inanmıyor. Eski kız arkadaşım yazmıştı 20 gün sevgili olduk 1 kere buluştuk o kızla başıma bela oldu bunu bile hiç saklamadan söyledim. O eski kızla aramda yakından uzaktan herhangi bir şey geçmedi 1 kere buluştuk onda da yarim saat 45 dk oturmuştuk zaten. 3 4 kere ulaşmaya çalışınca eski kız arkadaşım ona söyledim böyle böyle diye anlattım. Bana demek ki aranızda bir şey geçti ki ulaşmaya çalışıyor diyor. Ya size bile söylüyorum aramda en ufak Allah Kur an çarpsın bir şey geçmedi çok büyük yeminler ettim inanmadı. Ne yapayım siz söyleyin. O eski kız arkadaşın arkadaşları her yazdığında hayatımda insan var nişanlanacağım benden uzak durun dedim o kıza bile söyledim defol git artık diye. Sana ulaşmasını engelleyemiyorsun diyor açık kapı bırakıyorsun diyor hayır diyorum inanmıyor. Instagram kapattım numaramı değiştirdim ne yapayım daha. Aranızda bir şey geçmiş diyor çok günahımı aldı benim yemin ederim. Ayrılmamız iyi mi oldu sizce kötü mü oldu? Gerçekten kendimi boşlukta hissediyorum... Gerçekten bana karşı hep güvensizlik var içinde hep günahımı aldı...
Kız arkadaşımdan ayrıldık, doğru olan mıydı sizce?