AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kendini korumuşsan senin de ondan öyle bir şey beklemeye hakkın oluyor. Ama eğer ki sen herşeyi yapmış ama ondan senden daha iyi olmasını bekliyorsan yanlış yapmışsın bence
Bende yaptım empati kurdum anlayış gösterdim lakin zaman geçtikçe eski sevgili muhabbeti olmaya başladı benim bildiğim 3 kişi bu Üni ortamı da olmuş ortamı oraları açmak istemedi bende ayrıldım ben kötü oldum onun gözünde
Yani sen hiç dokunulmamış biri bir istiyorsun?
Birini*
Ya şu zamanda öyle birisi zor olduğunu düşünüyorum açıkçası ama ben bi kızın kendini kolay teslim etmesine kızıyorum bu kişi yeni tanıştığı bir kişinin arabası biniyor rahatça takılıyor bildiğim öğrendiğim kendinden 3 kişi fazlası var sevişme durumu lakin daha anlatmadan ayrılmayı tercih ettim
Yok zor değil yeter ki sen öyle birine laik ol
Yıprattı bu durum beni başka kızlara ilgi göstermiyorum benim sevdiğim insan ayrıldıktan sonra kaç tane erkekle takipleşmeye başladı benden hemen sonra birde beni seviyordu felan
Of bu takipleşme şeyleri falan çok cocukça bence. Ben öyle şeylere hiç uğraşmama taraftarı yım
Ne desek boş işte karakteri ortaya çıkıyor
Aslında öyle yapmaları çok güzel oluyor, iyi ki ondan kurtuldum diyorsun. Onu hayatından çıkarmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu daha iyi anlıyorsun
Bıraktığım an yapması zaten herşeyi ortaya çıkıyor son zamanlar da hal hareketleri değişmişti bir tartışma küsmeler felan çok olmuştu ayrılınca baktım ki erkeklerle takipleşmeye başladı dedim bu ilgi zaten görüyormuş başkalarından
Günahını alma yine de belki senden ayrıldıktan sonra olmuştur
Öyle geliyor insana yanlış düşünüyor da olabilirim her neyse herşeyin hayırlısı
İnşaAllah hayatında her şey gönlünce olur
Teşekkür ederim senin içinde aynısını diliyorum
🙏
Geçmişinden rahatsız olduysan doğru bunları düşünerek sağlıklı bir ilişki yürütemezdin
Aslında yürütüyordum zorda olsa dedim bende de oldu aynı durum bu 3-4 kişiyle sevişme olayını öğrendim yolladım bende tabi kötü insan oldum onun gözünde
Yaptığın doğru değil bu zamanda geçmişi temiz olan kimse yok ve bence sevgi varsa her şey hallolur önemli olan sana sadakati sevgisi
Seviyordu beni onu biliyorum hissettim ama zaman geçtikçe davranış bozukluğu olmaya başladı ve en son ben sormadığım halde eski sevgilisi ile yaptığı kaza yok polislik olması onları anlattı ve her takıldığının arabasına binmiş felan kabullenemedim o an
Yani saygı duyuyorum ama doğru değil bence yaptığın konuşup anlatma diyebilirsin
Hakkında hayırlısı olsun
Normalde milletin yorumuna atlamam
bu zamanda geçmişi temiz olan kimse yok Yazmissin ama benim gecmisim temiz ve kimse olmadi bunu neye gore diyebiliyorsun?
@CEO_OF_GAQ şuanki duruma göre etrafına bir bak anlarsın varsa üç beş on kişi senin zoruna giden nedir anlayamadım ben yorumda senden bahsettiğimi hatırlamıyorum?
Söyledim kendisine dedim anlatma bana hatta 3-4 gün aramız kötü zaman geçti üzerine baya bi bi gün kaza yapmış eski sevgililerinden biriyle aklına o gelmiş onu anlatıyor soğuttu beni bu şekilde kendinden
Hakkında hayırlısı olsun dediğim gibi
Bazı insanların huyu böyle olyo belki art niyetli yapmamltr ama rahatslk duyduğun bişeyide sürekli yapması doğru değil tabi
Pişmanlık duymuyorum bir tık vicdan yaptım şimdiki kızları anlamıyorum evleneceğim dediğin adama seviştiğinide anlatmazsın insanlar gittikçe garipleşiyor
😂 yani bu konuda bir şey diyemiyorum saçma ama dediğim gibi bazı insanlar gerçekten patavatsz ne konuştğnu bilmiyo belki oda normal konuşmak için anlatmıştır
Patavatsızlık böyle konular da olmamalı ama neyse 😂 geçmiş nasıl önemli olmaz kardo ben 3 yıllık ilişkim oldu yıllar önce kaç defa öptüğümü bilmem bu son ilişkimde bu kişi hep farklı çocuklarla hep birşeyler içerisinde arabasında yok orada burada hep sevişme mevzu benle bile 2. Buluşmada öpüşmüştü 😂
E yani bak dediğimi anlamıyo insanlar ben çevremde bile bir çok sey duyuyorum gerçekten yok temizi bu zamanda he anlatmadı doğru değil ama ne psikolojiyle anlattğnı bilmiyorum için rahatsa doğrudur yaptğn
Bende duyuyorum görüyorum işte ortam pislik lakin bu kızda o kızlardan biri her önüne gelene gel arabaya tamam demiş ben doğru yaptığımı düşünüyorum en azından belki daha karakterli bir insan bulurum diye düşünüyorum
bilmeddn birsey de. dk zor
yanlış, geçmiş geçmişte kalmış
Her önüne gelenle sevişmiş desem yanlış mı hala
değişmiş olabilir
Bilemiyorsun ki biz ciddi olmaya başlamıştık evlilik gibi lakin evleneceğin adama bahsetmessin yani belki soğur benden diye birde bu çok kafe kafe gezmeye başlamıştı ark. Ortamı ile dedim az gez karışma muhabbeti de var dedim ben buna sahip çıkamıcam galiba
İyi yapmışsın.
Geçmiş geleceğin aynasıdır.
Çok yanlış yapmışsın
Neye göre
Senin geçmişin çok mükemmelse sıfır hatan olduysa elbette yargılayabilirsin
Geçmişim onunkinden daha temiz öyle söyleyim çıktığım öptüğüm insanın sayısını biliyorum 😂
İnsanlar hata yapar önemli olan farkına varıp tekrarlamaması o 10 yapmış sen 5 ne fark eder ikiniz de yaptınız mı yaptınız bitti
Ya hatanın sayısı değil mesele bana hiç anlatma yalan konuşsa derim tamam ya ona inanırsın lakin ben sormadan anlatmaya başladı bazılarını anlam veremedim bende uyardım baktım zaman geçti gene açtı başka bi muhabbet garip geldi
Yalan konuşması daha iyi yani senin için. d tuhafsınız
Kanka yalan doğru olduğunu söylemiyorum lakin ben yaptığım bir şeyi anlatmıyorum sormadığı için ben sormadan o anlatıyorsa garip olmuyor mu o durum söylemese nerden bileceksin ki
Bilmeni istiyordur bir şey saklamak istemiyordur böylesi daha iyi değil mi
Kanka konuşmak bu konuları konuşmak istemiyorum diyen kendisi 😂 en son açmayalım zaten tadımız kaçıyor dedim eski başka sevgilisi ile kaza yapıp polislik olmuş onu anlattı durduk yere insan soğuyor yani
ne gibi?
Öpüşme durumu var