Kız arkadaşım benden ayrıldı napmalıyım?

Merhaba kız arkadaşımla 1buçuk aydır çıkıyoruz ve dün benden ayrılmak istediğini söyledi ortak arkadaşımız konuştu ve bana 2. şans vermeyi kabul etti ama bugün benden bir hafta zaman istedi napmam gerekiyor. Ayrılmak istemesinin nedeni sanırım onu oyaladığımı düşünüyor birde ben ona seni tavladım demiştim parmakta yüzük olmadığı sürece tavlamış sayılmazsın demişti ve ben ona kızlarla ilgili çok şey bildiğimi söylediğimde güveni sarsılsı ve bu konuşmadan bir hafta önce biz birliktelik yaşadık ve ogün çok ağladığını hatta ogün benden ayrılmak istemiş. Hediyeler sevmediğini ama ben 4 defa aldım üzerine gittim farkında olmadan o bunlardan hoşlanmıyor. başka kızlar sevebilir ama ben sevmiyorum sen iyi birisin ama biz farklıyız dedi. Dün kendisiyle görüştüm farkında olmadna çocukça davrandım herşeyin farkındayım değişiyorum ama dedim. İlişkiyi bitirmek kolay önemli olan devam ettirebilmek onu nekadar çok sevdiğimi söyledim ama istemiyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
2. bir şans vermiyor ilişkiyi bitirdi ve napacağımı bilmiyorum. Beni severdi sarılırdı görüştükten 1 saat sonra seni özledim derdi şu son bir haftada benden soğumuş nasıl bitirebildi ben inanamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün tekrar konuştuk ama olmadı yüzük aldım ve kendisine evlenme teklif ettim ve bana hayır dedi. Kız kafaya yerleştirmiş bir kere nasıl tanırsa artık değişse bile okişiye farklı bakamıyor. Ben başta iyiydim kuğul davranıyordum ağırlığım vardı ama sonra işte farkında olmadan hediyeler sonra cocuk gibi davranmalar gülmeler ozaman ağırlık gitti ve düşüncesinin değişmeyeceğini söyledi hernekadar ben aslında öyle değilim çok mutluydum farkında değiilim desemde yok dedi bana.
Kız arkadaşım benden ayrıldı napmalıyım?