Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

Biz 3 yıldır birlikteyiz son bir senemiz kavgalı dövüşlü birbirimşzi yargılamalı geçti neyse en son ben kendisinden daha fazla kaos istemediğim için ayrıldım fakat ben suçsuzum demiyorum bu ayrı olduğumuz fakat aynı evde yaşadığımız dönemde barışmak için kendince bir şeyler denedi ama hiç gelip direkt konuşma yapmadı neyse bana dediki bak aklıma kötü şeyler geliyor böyle olmaz beni aldattığını düşünüyorum falan dedi bende ne düşünüyorsan iki katını yaptım dedim neyse kendi memleketine giderken ben gidiyorum bundan sonra dönüş yok tarzı falan konuştu bu arada daha önce hiç yalanını yakalamadım neyse ben o gittikten sonra klasik erkek olarak bin pişman oldum sevdiğmi aslında iki tarafta isterse arada kavga etmenin güzel olduğunu falan düşünürken o orada bir başkasıyla yatmış neyse yalvarmalarıma rağmen 2 ay orada kaldı döndüğünde biriyle yattığını ssonra onu ghostladığını falan söyledi ama bana çocukla ilgili bilgi vermiyor sadece adını biliyorum fakat çocuğun konusu ne zaman açılsa ben suçluyum sana dürüst gelip bunu anlattım falan diyor ben çocuğu görmek tekrar yazarsa bilmek istiyorum yok öyle bir şey olursa ben söylerim diyor buda bende güvensizlik oluşturuyor ben 4 yılı bitiren bu ilişkimden ayrılıp ilişkiyi sonlandırmalı mıyım acil ve ciddi cevap verin lütfen

Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?