Kız arkadaşımın benden ayrılması?

Çok sevdim kız arkadaşımda 16 Şubat’ta ayrıldım 16 Şubat’ta akşamı yabancı numara arıyor artık kız arkadaşınla ben konuşuyorum diyor ben de inanmayıp kız arkadaşımı arıyorum böyle bir şey var mı diyorum o da evet var diyor aradan 2.3 gün geçtikten sonra kız arkadaşın okuluma gelip çok pişman olduğunu söylüyor yalvarıyor barışmak için böyle bir şey olmadığını söylüyor konuşmadıklarını söylüyor ve aradan bir gün geçtikten sonra o çocukla mesajlarını okuyorum ona rağmen seni çok seviyorum Ve böyle bir şey yapmadım diyor yaşım 18: onun 17 maddi manevi her türlü arkasında durdum üç kere tatile götürdüm dokuza ay içerisinde zaten ilişkimiz dokuz ay sürdü sayısız çiçek aldım 20’ye yakın havai fişek izlemeyi çok seviyor 4 kere patlattım Dyson aldım ve Türkiye’de olmayan pembe rengini getirttirdim yurtdışından saç aletini gelinlik mağazamız var iki kere gelinlik giydirdim onu gelin arabasıyla okuldan aldım onu canımdan çok sevdim daha buraya yazmadığın size soylemedigim bir çok şey yaptım sadece birazcık Kıskancım bir de dışarıya nasıl çıktığını karışırım Tayt giyiyorsa üzerine tişört giyiyor altına pantolon giyiyorsa crop giyebiliyor çok mu fazla sıktım ne yaptım da benden ayrıldı hiçbir zaman yürütmedim bunu her zaman istediği yere ben alıp bıraktım ayrılmadan iki gün önce eski sevgilimin doğum gününü gittim ama arabadan hiçbir şekilde inmedim kuzenim pastasını keseceği bıçağı bırakıp geldi sadece ve o sırada ben ona haber verdim ve görüntülü konuştuk ve ben böyle bir şey yaptıktan sonra o bana haber vermeden beni aldattığı çocuğun çalıştığı kafeteryaya gitti annesiyle tanışıyorum kardeşiyle tanışıyorum babası biliyor hepsini çok iyi davrandım elimden geldiği kadar onlara da aynı şekilde yardım ettim nerede yanlış yaptığımı merak ediyorum yani sizce geri döner mi geri dönse ben kabul etmeyeceğim ama o pişmanlığını görmek istiyorum onu sizce pişman olur mu

Kız arkadaşımın benden ayrılması?