Merhaba ciddi bir şey soracağım lütfen ona göre yorum yapın;
3 yıllık bir ilişkim var en başından belli ciddi düşünüyorum kız arkadaşım ilk zamanlar (1sene boyunca) beni babası ile tanıştırmak istemedi korktuğunu söyledi anlayışla karşıladım uzun uğraşlar sonucu abisilye ve annesiyle tanıştım ama kendisi en başından belli bize bol bol gelip gidiyordu bizimkilerle yanlız kaldığı zamanlar bile oldu nenem halam yengelerim hepsiyle tanıştı, bu sene Ocak ayında babası vefat etti yanında durduk ailem ile cenazesine gittik ama bizim kim olduğumuzu annesi hariç kimse bilmiyordu söylemiyor çünkü, annem daha sonra taziyesine gitti çok destek oldum hiç bir şeyden eksik bırakmadım babası telefon alacaktı doğum gününde ben aldım (15 pro max) bilgisayar, tablet, telefon, Dyson bütün ihtiyaçlarını aldım kendini eksik hisetmesin diye velhasıl kelam yıllardır aramızda ciddi bir şey olsun istiyorum en azından aile tanışması vs gibi ama kendisi erken olduğunu sölüyor 3 yıl olmasına rağmen (22 yaşında) annesi ile beraber tek yaşıyor ikiside çalışıyor annemi bırakamam diyor tüm ailesi abisi dahil bizim bölgede yaşıyorlar annesi ile o karşıda oturuyor (İstanbul) babası olmadığı için artık buraya gelmelerini söylüyorum abin ailen burada diye, gelmiyor annesi burada da annene destek oluruz diyorum evlendiğimiz zaman çalışmak istiyor, ben de istersen tüm kazancını annene ver ben de destek olurum gibi şeyler de söyledim, ben de 25 yaşındayım maddi durumum iyi evim var işim var arabam var evlenmek istiyorum doğal olarak her erkeğin hayalidir bir kız babası olmak, kendilerinden herhangi bir maddi talebi miz yok nişanı bile gerekirse biz yaparız diyorum ama kabul etmiyor, bir kaç kere ayrılmak istediğimi söyledim kalp krizi geçirecekti nerdeyse atladı hemen yanıma geldi konuştuk felan ama içimde hala bir burukluk var ne yapacağımı bilmiyorum eskisi gibi hissetmiyorum, denemediğim yöntem gitmediğim delik açmadığım kapı kalmadı tükendim artık elimden gelen her şeyi yaptım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla çok yorulmuş ve kendini duygusal anlamda tükenmiş hissediyorsun. 💔 Öncelikle bu kadar emek verdiğin, değer verdiğin bir ilişki için ne kadar düşünceli ve hassas davrandığını fark etmen çok kıymetli. Çünkü gerçekten elinden gelenin en iyisini yapmışsın.
Kız arkadaşının duygusal bağlarını ve endişelerini anlamaya çalıştığını görebiliyorum ama onun tarafında bitmeyen bir korku ya da kayıp sonrası belirsizlik var gibi görünüyor. Belki de yaşadığı duygusal travma sonrası bazı kararlar almakta zorlanıyor olabilir. Bu durumda onunla dürüstçe hislerini konuşmalı, ne kadar yorulduğunu ve bu ilişkiyi daha ileriye taşıma arzusunu açıkça ifade etmelisin. 🗣️
Ancak karşındaki kişinin de hem bireysel hem duygusal olarak hazır olması şart. Kendi mutluluğun ve sağlığın için de bir sınır koymalısın. İlişkilerde karşılıklı uyum ve denge önemlidir. Eğer burada tek taraflı bir çaba varsa ve bu seni mutsuz ediyorsa, kendini biraz geri çekip geleceğinizi bir kez daha objektif değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. 🌟 Unutma, fedakarlık tek başına bir ilişkiyi sürdürülebilir kılmaz. 🧡