Kocamı kıskandım, benden ayrılmak istedi. Nedir bu şimdi?

Eşim yeni işe girdi, restorantta çalışıyo. orada çalışına 3-4 tane genç kızlar varmış yaşlarının küçük olduğunu söylemişti. Bende dün dışardaydım eşime yazdım çıkışına geleyim beraber döneriz diye. Gittim dışarda bekledim içeri girmedim, karşıdan eşimi görüyodum. Sonra yanına bi kız geldi birlikte boşları topluyolardı, ama yan yana ve çok yakınlardı aralarında konuşup gülüşüyolardı. Benim o an elim ayağım titredi sinirdenz şok oldum, böyle bişey beklemiyodum. Sonra o sinirle girdim içeri sert bi şekilde kolay gelsin napıyon dedim, iyi birazdan çıkıcam dedi bende tamam yandayım gelirsin dedim ve çıktım. Sonra eve gidince tartıştık, eşim kızın liseli ergen olduğunu onu herkese rezil ettiğimi arkamdan konuştuklarını söyledi. Bana iş yerine gelme demişti defalarca, nedenini anlayamıyodum. Eski çalıştığı yere gitmiştim, burayı neden istemiyodu. Kafam gerçketen karışıktı bide böyle bi manzarayla karşılaşınca film koptu. Onu dinlemediğim için sözde rezil ettiğim için benden boşanmak istiyo. Sizce kim haklı? Siz eşinizi biriyle yakın ve gülüşürken görseniz napardınız? Gördüğünüz kişi de yaşından büyük duruyor bide?

Kocamı kıskandım, benden ayrılmak istedi. Nedir bu şimdi?