Kocamı terk ettim, kıskandırdığı ve sağ görüş dayatması yaptığı için?

Ben sol görüşlüydüm, tutucu bir ailem var. Eşim sağ görüşlü ama ilişkide hep bana uyum sağlardı. Evlendikten sonraya kadar. Evlendik, ben cinsel tecrübemi onunla yaşadım, her şeyi ondan öğrendim kalkıp bana eskiden kaç kişiyle cinsel beraberlik yaşadığını, sayısını söyledi. Sürekli üniversitede nefret ettiğim benimle sürekli uğraşan bir kadın vardı, onunla konuşuyormuş, lafı açıldığında gülümseyip durup o kadına benzeyen tipte şarkıcıları özellikle açıp istemediğimi söylediğim halde beni sinir ediyordu. Aynısı ben yaptım deliye döndü, arabada giderken bana bakan çocuğa baktım direksiyonu sertçe öfkeyle kırdı, sinirden deliye döndü. Ama anlamadı devam ettirdi bu davranışlarını. En son bana sağ görüş dayatması yaptı, faşist faşist konuşmalar, sonra ben faşist değilim demeler. Gitmek istedim beni bırakmadı. Ertesi gün gittim. Hamile olduğumu öğrendim o da bu ihtimali biliyordu ayrılmakta kesin kararlıyım, doğuracağım da. Öyle olmaz o zaman ayrılmayalım, ayrılacaksan aldır o çocuk büyüyünce bana ne der dedi… Bebeğim için. Sizce şu durumda ne yapmak mantıklı olur? Onu istemiyorum bir daha? Bu arada iki buçuk aylık evliyiz

Kocamı terk ettim, kıskandırdığı ve sağ görüş dayatması yaptığı için?