Ben 3 yıl önce boşandım ve yeniden evlendim bu yıl yeni eşim hiç evlilik yapmamış ilk evliliği benimle benim eski eşimden bir oğlum var. Ve oğlum nedeni ile eski eşimle pek fazla bir araya geliyorum ve şimdiki eşim biraz bu konuda kıskanıyor. Ve görüşmemeen rahatsız sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne yapmaliyim diye halen soruyormusun, eski esinle bir araya gelmek degil, görüsmeyeceksin, sadece oglunla görüssün, bukadar basit. Yeni esin oldukac anlayisli davranmis simdiye kadar
Hadi ya? Okuldan arayıp anne babası gelsin dediklerind2 kusura bakmayın yeni eşim kıskanıyor mu demeliyim? Çoluk terapisine kusura bakmayın anne babası gelmeli ama benim kocam kıskanıyor mu demeliyim.
Cocuk kimin yaninda kaliyor?
2 gün onda 5 gün onda
yani 7 gün eski esindemi kaliyor?
Hayır 5 gün bende.
Okulda bosandiginizi bilmiyorlar mi? Okula öz annesi babasi birlikte gelmelidir sarti kurali yok, ya sen, ya o gidebilir, ya da simdiki esini al git, kan bagi yok ama can bagi var ve simdiki esin babasi. Eski esinle ayrilmissin, simdiki esin icin her türlü mecbur kalmadikca mesafe koyacaksin.
Oğlumuzın okuldaki sorunları olduğu zaman tabiki de öz babası ilgilenmek ve bilmek zorunda birkez anayasaya göre hastane piskolojik böyle durumlarda velayet sahihi babaya haber vermek zorunda suç aksi taktirde. Yarın sen boşanırsın velayet karında kalır. Yeni kocaı olur evladınla alakalı herşeyi yeni kocası ile halleder burada sen saygı duyarsın az mantıklı olun.
Bana kanunlari, hukuku ve haklari ögretme, yükümlülükleri ögretme, biliyorum hepsini. Yazdiklarima cevap olarak verdigin yazinin mantikli hicbir bagi alakasi yok. Tekrar oku. Yeni esin hakli olarak rahatsiz oluyor senin "PEK FAZLA BIR ARAYA" geliyorumundan, buna bir cözüm bul.
Gereksiz hiç bir şekilde bir araya gelmiyorum terapist anne baba çoluk birlikte sinemaya gidin çoçuğa iyi gelir dediği halde gitmedim. Mesala. Gerekli olduğu sürece. Ayrıca eşim evlenmeseudi biliyodu böyle olucağunu
Cocugunuz terapisine, psikolojisine bukadar deger veriyorduysaniz bosanmasaydiniz, sizin hatalarinizin cezasini yeni esin cekmek zorunda degil, bunlardan terapist bahsettimi? Bosandigin esinle her türlü birliktelige mecbur degilsin, mecbur oldugun durumlardada aranda mesafe koyabilirsin.
Ama kaşımıyorsun or os pu nun çocuğu a kodumun cahili yarın karın hata yaptığı zaman seni aldattığı zaman çoluk var diye affedicicek misin yanlışı savunan a kodumun.. çocuğu. Çoçuk var diye kendi benliğimizi mi hiçe sayalım aldattı or os pu evladı yarın karın aldatınca sen boşanma olur mu cahil andaval yobaz or ıs pu dölü sen adam olsan bu saatte işte olursun zaten evine para getir önce yarım erkek
Senin cidden akli dengen yerinde degil, zeka sifir, seviye sifir, su küfürlere hakaretlere bak, senin gibi bir kadina zaten 1. kocan nikah kiymakla hata etmis, bosanmis ikincide yolda. Soru zaten akli basinda bir kadindan gelmiyor, soru sormussun, isine gelmeyen, sana hak vermeyen bütün cevaplara hakaret küfür. Bu yapida bir insanin zaten cevresi ilede sürekli sosyal sorunlari vardir. Sen cocuk falanda büyütemezsin, kendi egon, kende bencilligin icin yasiyorsun, ölye olmasa bu soruuyu sormana gerek kalmazdi.
Evet kiskanir. Cok doğal. Yapacak bir sey yok. Hiç evlenmemis biriyle degil evlenip boşanmış biriyle evlenmeliydin
Şimdi biz evlenmek için evlenemiyoruz. Ben aşık olduğum için evlendim. Ayrıca evlenip boşanmış birisi ile evlenmek zorunda değilim
Elbette degilsin ama o zaman bu handikapları dusunup evlenecektin
Dövünmek yerine çözüm üretelim.
onu karşına al konuş. Baska yolu yok
Yani haksız sayılmaz mecbur kalmadıkça fazla görüşme çocuğu görmek isteyen gelir alır götürür sonra da getirir velayet hanginizdeyse artık.
Ikisinin ortasını bul diğeri yeni eşin diğeri çocuğunun babası tabi onunla da görüşmelisin
Gayet normal bir sorun ama istersen kocanla bir konuş
hiç eski eşinle kıyasladın mı laf arasında? yatakta kendini eksik hissediyordur
Sen kocandan ayrıl.
Seviyorum
Yakında.
Gayet normal bir durum olması gerekende bu.