Kocamı kıskanıyorum bu durumdan nasıl vazgeçebilirim?

ben bir yıllık evliyim. gayet güzel bakımlı bir bayanım. eşimde aynı üniversitede çalışıyoruz ama onun fakülte binası ayrı. öğle aralarında birlikte yemek yiyoruz. tüm gün birbirimizden haberdarız. eşimin iş arkadaşı bir hoca var. kadın evli iki çocuk annesi ama kendi eşiyle ilgili problemleri var. eşimle araları çok iyi abla kardeş gibiler. kadın 40 yaşında eşim 27. kadın herkes tarafından sevilen tatlı dilli biri. aynı bölümde olmalarından dolayı eşimle de araları çok iyi ve sık sık birbirlerinin odalarına gidip muhabbet ediyorlar. ama ben bu durumu çok fazla kıskanıyorum. kadın eşiyle yaşadığı problemleri anlatıyo eşime dertlerini paylaşıyo. eşim benden gizlemiyo ama ben bu kadar yakınlığı kıskanıyorum hemde çok. eşimle öğle arasında birlikte yemek yemek için anlaşmıştık. benim işim biraz geç biteceği için eşimin beni beklemesi gerekiyordu fakat eşim beni beklemeden o kadınla yemek yemiş. çok acıktım dayanamadım işin geç bitecek diye yedim dedi. ben bu duruma çok ama çok üzüldüm. eşim abatttığımı söyledi. ama ben kendimi satılmış hissettim eşime de şakayla karışık takıldım satıcı satıcı diye...ama ben eşimi bu kadından çok ıskanıyorum. haksız mıyım ya da nasıl davranmam gerekir? insan eşim kızar üzülür diye düşünmez mi hiç?
Kocamı kıskanıyorum bu durumdan nasıl vazgeçebilirim?