Ruj sürdüm kıskandı niye sürüyorsun diye sorup durdu.. umursamaz takıldım peşime düştü şimdi o telimi kurcalamaya başladı :)))
Şimdi hanginize en iyi görüş vereyim şaşırdım sağ olun hepiniz
Kazdigi kuyuya dusur soguk davran. Noldu die gelince sen istemiyorsun artik bu evliligi de zaman gecince tabi evlilikte baglilikta bitermis de begenmiyorsun artik beni gozun disarda de. Ben seni herzaman takip edemem kendi iradeni kullancaksin de. Yapamiyorsun bunude cck degilsin de. Bitirmek istiyorum de. Blof yap. Belki boyle. mutlu oluruz de. Aksama kuzu olmasaa bnde neyim. Baktin bisanma derse kivir 😂ama. eminim bu laftan sonra kuzuya doner
Diyelim arabada gidiyoruz bende ön koltukta oturuyorum o sıra hem ona hem kızlara bakıyorum.. ne yapayım bu durumdan kurtulmak için
Soguk davran. Benimkide bana oyle yapti ben ustune dustim kizlardan sakindirdim. Daha fazla yaoti bakio boyle yanimda kizlara beminkiskandrcak hosuna gidio cnku. İlk ikiye he dedim. Ucincuye kasindi artik. Blof yaptim otrdugumuz masada yanindan klktim konusmadim nildu die kivrandi konusmadim cekil git dedim. Git o baktigin kiza git dedim bir saat biyle yaotim bir saat ozur diledi. Smdi parmak ucuna bakio yuruyor😂😂😂
Ya o havalara girmesine sebep olmaz mı
Olmaz
sorun kocanda sende aynı hatayı yapma birini kıskandırmaya çalışmak iyi değil
tam tersini yap kişilik olarak umursama onu, sen onun üzerine gittikçe hoşuna gidiyor elbet bence aynı şeyleri yaparak iş büyüyebilir, sen onu utandır
Psikolojimi bozdu vallahı ne olur yardım et ya bıktım
hayır psikoljini bozacak bişey yok bu durum karşısında güçlü durmalısın, ve sen kıskanç bir kişisin galiba eşinide seviyor, eşinde seni seviyormu , seven kişi ergence davranışlar sergilememeli bence , bu senin gururuna yapılan saygısızlıktır, gitsen ona desen , o daha çok yapacak sanki iyi bişey yapıyor gibi, onun tavırlarını görmemezlikten geleceksin belli bir süre sabır edeceksin, ama bu olayla ilgili oldugunu bilmiyecek , sen ondan her konuda kaç , hep bir bahanen olsun , hep kaç ondan , sonra onun psikolojisi zaten bozulur ama profosyonel olacaksın bu konuda , o konuyu unut
Ne gibi kaç?
ilgiden kaç, sevgi gösterme , onunla olma, rgelim de başım agrıyor de, çok konuşma ama o olaydan oldugunu bilmiyecek , bilirse daha fazlasını yapar , hatta bazen sende küçük kıkandırmalar yap ama büyük degil , mesela onun yanında bir başkasına ne kaslı ya da ne çekici diyebilirsin ama küçük olsun iş büyümesin
Diyelim arabada gidiyoruz bende ön koltukta oturuyorum o sıra hem ona hem kızlara bakıyorum.. ne yapayım bu durumdan kurtulmak için
Yaşamadım ama çevremizdeki olaylar beni güvensizleştirdi
Güven duygusundan yoksun evliliklerde; aşırı sahiplenme, kısıtlayıcı ve engelleyici tavırlar, sözel ya da fiziksel şiddet eğilimi, terk edilme korkusu, aldatılma şüphesi, kıskançlık, kaygı bozuklukları gibi davranım sorunları olduğu görülür sizde bikere güven eksikligi var buda sizi böyle yapmış ama eşinde bunu fırsata cevirmiş, ayrıca yetersizlik duygusu var bu durumda , ve hayatını zehir eden durumlar yaşıyorsun, aslında seven kıskanmaz , kesinlikle bir dayanak var altında ya eski sevgili tarafından aldatılma , ya da aile biriylerinde görülen aldatma gibi Yetersizlik duygusunun nereden kaynaklandığı saptanmalı,
Bir takım destekleyiGevşeme egzersizleri rahatlatıcı e faaliyetler ve çalışmalara yönelinmeli, dikkat başka yerlere kaydırılmalı,
Gevşeme egzersizleri rahatlatıcı etk
Bir takım destekleyici faaliyetler ve çalışmalara yönelinmeli, dikkat başka yerlere kaydırılmalı, eşinin mesela eşin sizi seviyorumu bu çok önemli durum ya da , eşine yetiyormusun
bence yapma öyle bişey boş ver o seni kıskandırsın
Çıldırcam ama ya :((
Çok haklısın ama bıktım vallahi psikolojimi bozdu resmen :(((((
Haklısın tepkisiz kalsam böyle olmayacak ama işte yapamıyorum.. mesela önceden sürekli teli elimdeydi şimdi hiç ama hiç almıyorum elime illaki fark ediyordur ama benim beynimden gitmiyor içim içimi yiyor
Çok haklısın ne düşüneyim o an tepki vermemek için
Peki
Off çok zor :(
Haklısın
Bilmiyorum işte
Ya bizimde tadımız kaçıyor Biz bu korkuları yaşıcaz mı ya erkek elindekine sahip olunca ilgilenmiyor kaybetme korkusu yaşamalı
Tepki verme değil dalga geçer gibi sana saygı bile duymuyor kız gözlerimin içine bakıyo falan demiş hoş mu bunlar bide aldatsın istersen erkeklere izin verirsen tepene çıkarlar tek seçeneği olmadığını gösterenler kazanıyor bizim gihi sevenler hep kaybediyor
Cevap
29Cevap
ne kafanı takıyorsun abla bir süslen püslen akraban git ne oluyoruz lan desin ama bakımın dibine vur :D o zaman o düşünür ne oldu bu hatuna lan diye :D...
YORUMLA
Kıskandırmaya çalışmak yerine onunla konuşup bu tavrından hoşlanmadığını, senin de kıskandırma girişimine başlarsan onun nasıl davranacağını sor. Eminim düzeltir kendini.
Dedim zaten ama çoktan iş işten geçti psikolojim bozuldu resmen dışarda adamı izliyorum kızlara baktı mı diye
Kaybetti ne yazık ki..
Peki sen nasıl anladın beni kaybettiğini?
Son cümleni ddrsem iyice havalara girer
Hayır almaz biliyorum yanlış bir şey yapmadığını ama bana bunları yapması deli ediyor beni
Söyledim sırıtıyor. Deli oldum resmen..
evlenmişsiniz artık ne kıskandırması sevgililik döneminde olur öyle şeyler... o seni kızdırmak için söylüyor onları
Niye kızdırmak istiyor?
YORUMLA
feyste filan aktif ol eski okul arkadaşlarınla yazış, ters teperse sorumlu olmam :D
Face kullanmıyorum
hic sevmem bilerek kiskandiran kisileri. cok itici ya :/ yapmayin böyle seyler. gerek yok bsyin bo*unu cikarmaya
delıyle delı olma derım sana akıllı ol sonuclar kotuye gıdebılır dıyorum
Ne gibi
onu kıskandırma dedım belkı fazla cıddıye alır sonuclar kotu olabılır
Haklısın ne yapayım peki nasıl bu düşüncelerimden kurtulayım
neden kıskandırmak ıstıyorsun ıntıkam amaclımı
aklından cıkar bıraz guven bence guven oldumu hersey kolay olur
Güvenmiyorum kimseye :(
işin zor o zaman bunu asmalısın
o sanki iyi bise yapiyo sen de aklini ver onun aklina.. yav deli olma
Bu durumun seni ondan soguttugunu soyle ona. Sen yapma bence
Ne yapıyor kıskandırıp mesela?
Arabada gidiyoruz kız gözlerimin içine bakıyor diyor.. bu ikinci oldu dediği.. bende çıldırdım bağırdım çağırdım sen bakmasan nereden göreceksin diye valla soğudum artık
Belki takılıyor sana?
Yok ya bakıyordu.. kız eminimki geçecek mi araba diye bakıyordu ama bu salak farklı anlayıp gözlerime bakıyor diyor.. ya insan karısına der mi bunu
Bence tepkin yanlış. Kıskandırmak yerine tepki göster direk.
öncelik giyim tarzı ile başla dekolte etek giy, saçını boyat dikkat ceken makyaj yap
dışarı çıkarken güzel alımlı giyin hiçbişey yapmana gerek yok
kiskandirsan elline ne gececek ki
Yaptığının yanlış olduğunu anlasın bu kez onun psikolojisi bozulsun
bos ver canim ugrasma daha iyi olur kendine bunalima sokma
Kurtulamıyorum bu psikolojiden
yane senin mi piskolojin bozuk onun mu?
O benimkini bozdu
neden bozsun ki ne yapti ki bozdu
burdamisin
Nası kıskandırıyo seni
Arabada gidiyoruz kız gözlerimin içine bakıyor diyor.. bu ikinci oldu dediği.. bende çıldırdım bağırdım çağırdım sen bakmasan nereden göreceksin diye valla soğudum artık
Ayrıl
sende başka adamlara bak yakışıklıymış filan de kıskanmazmı hiç
Yaş olmuş 35 hala kıskandırma çabası. Ablacım çocuk musunuz?
30..
Epey fark etti şu an cidden
Çocuk mu da kıskandırma çabaları içinde
Açık giyin kuzen felan varsa yakın otur kalk kıskanır
Sende erkek yarım saattir beni süzdü falan de. d
Bu ağır bir söz
YORUMLA
Ciddiyim ya :(
annenlere git bir süre
YORUMLA
işte beklentiler ve gerçekler :/ kırıldığını söyle.
Kıskandır😊
Ne yapayım senin karın ne yapsa kıskanırsın
Şahsen süslenince kıskanıyorum😊
OO sen çok kıskanıyorsun sende sürekli makyaj malzemesi taşı ve arabada makyaj yap ve biraz tutkulu ol işte makyaj yaparken sağa sola bak bak değişir
Arabada makyaj yapsam iyi olur mu
Tabiki saçlarını boyat bakım yap sürekli kırmızı rujunu tazele böyle alımlı ol bak sonucuna
İşine yaradığına çok sevindim😊
nefs savaşları
Hiç sorma ya :(
gerek yok
Ama çıldırcam psikolojim bozuldu resmen
uymayın nefsinize ilişki temeline koyulan dinamitler bunlar
Haklısın ama vallahi soğudum hem kocadan hem evlilikten
yapmayın evlilik ne büyük nasip ama insan elinde olunca bilmez kaybedince anlar
Doğru
Onun yanında karşı cinsle muhabbet kurabilirsin
Eve erkek at seni vursun herkes rahatlasın
Yok daha neler :)
Şaka yaptım gece boğazına bıçağı daya bidaha karılar kızlarla alakalı bir konu olursa keserim de ayağını denk al de
Çükünü keserim diyorum sürekli zaten
Daya bıçağı seni ciddiye alsın dayamadan önce taşa filan sür körelsin beceremez adamı doğrarsan el adamına muhtaç kalırsın
Hiç deneme bence
Neden
Erkekler bu tip şeyleri kaldıramaz boşanma sebebin olur
YORUMLA
Yani bakma dersin veya daha etkili ona dönüp bişeyler göster ilgisini çek sadece sana baksın
Sürekli bakımlı ve çekici ol yanında
boşver sonra kızar sana
Aldat onu o zaman kıskanır kız ayool
jartiyerle gezebilirsin.
Sen ozel gel ben sana ders verm
valla anlatayım ne yapacağını yanda yaz
Ne yanı
m. s. j at anlatayım
Bem yazamıyorum yani mesaj atamıyorum sen atsana
Yardım edeiyorum
Var bir kaç şey de burdan yazmam özür dilerim
O kadar kötü bir şeyse niye özelde yazıyorsun?
Manita yap kendine 😀😀
O olmaz
O zaman bir yere giderken seksi dekolteli giyin
dekolte
Aldat resmen
Önünde biriyle ol
Konuş benle
Takip atsana bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar