küsmüştük kıskansın diye ona habet vermeden kankam ayça ile buluştum en hasas olduğu şey ona haber vermemem sonra hikaye attım. bend e böyle kıskanıp yazar sandım sonra bir baktım olduğum yere geldi ben şok oldum sonra kolumdan tuttu arabaya götürdü arabada bie sürü bağırdı küs olabiliriz ama bana haber vericsksin bir üsürü eve geldik hala devam etti kıskandırmaua çalışmakla hata ettim sizce ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
+1 yılHayır abla hatan falan yok asıl eşin hatalı aşırı tepki verdiği için. Ayça sonuçta bir kadın. Seni arkadaşının yanında aşağılamış üstüne de arabada tekrar bağırmış.
Sakın özür dileme hatta sık sık yüzüne vur bu kadar sert tepki vermesinin çok yanlış olduğunu.
Ayrıca kız biriyle kiskandirmaya çalışmak nasıl oluyor 😂 kıskandırma durumu falan yok ortada sadece eşinden habersiz dışarı çıkmışsın bu da gayet normal her zaman haber vermeme gerek yok bile.
Sakın özür dileme daha fazla sıkar seni, veya toplum içinde ve evde daha çok aşağılar40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ayça erkek değil bu kadar tepki verip sana kızmasına bir anlam veremedim tamam haber vermemiş olabilirsinde o kadar neden bağırıyor insanlar hata yapabilir ki seninki hata bile sayılmaz sonuçta aldatma yok erkek arkadaş yok ortada saçmalamış kocan ota boka böyle yapıcaksa. Sen de ona aynı davran ki bakalım nasıl oluyormuş kendisine yapılmasını istemediği şeyi sana da yapmicak bu kadar basit.
312 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin canım sağol en iyi yorum
Soran+1 yılsağol canım benim helal sana
- +1 yıl
1 tane erkeğin söylediğim şeylerrr işine gelmemişşş ki beğenmemiş o kafada olan erkekler her zaman geri kafalı ve anlayışsız erkeklerdir lütfen karşınızdaki kişiye çabucak güvenip hemen evlenmeyin. Yoksa herşey geç olabiliyor. Üzüntüyü biz kızlar koca kahrını bizler çekiyoruz. Bunun gibi bir sürü örnekler var dikkat edin 👍
Soran+1 yılhaklisin ben sana beğeni atayım dur canım haklisin
Soran+1 yılşu iğrenç profili olan adams lütfen cevap verme.
+1 yılEşin aşırı kıskanç olmalı. Onun başından beri böyle biri olduğunu biliyorsan ve onu bu şekilde kabul ettiysen bu hareketinden dolayı hatalısın. Çünkü bilirsin bu adam böyle biri. Her insanın huyu farklıdır çünkü. Aynı şeyleri sürekli tekrar ettirirsen senden soğur ve hatta gemileri yakar. Yani iş boşanmaya kadar gider. Onu bu haliyle seviyorsan fazla abartma kıskandırma işini.
10 Yorumla
Senşnki kıskandırmaya girmiyor ki. Hiçe saymak oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbende gark ettim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılCilve yap aklını başından al ve içten bir özür dile :))
00 Yorumla
+1 yılOlur böyle şeyler evlilikte sanırım. Amacına ulaşmışsın kıskanmış ve olduğun yere gelmiş. Ama abartacak birşey yok , kız arkadaşınla görüşmüşsün o kadar gayet normal bir durum. Eşin biraz abartılı bir tepki vermiş kolundan tutup götürerek. Davranışının saçma olduğunu söyle ona, sende onu kıskandırma amacıyla cok güzel hissettirmemişsin ama o da cok fevri davranmış. Kıskanıyorsa bile bu şekilde tepki vermeseydi keske 🙄 . Aksam hoş ve bakımlı olarak ona herşeyi unutturabilirsin erkekler bu tarz şeylere tav olabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılSen haklısın çokta iyi yapmissin sana psikolojik siddet uygulamasina izin verme gerekirse seni polise şikayet ederim de ayagini denk alsin bir kadina boyle bagiramaz sen onun mali degilsin kotu biseyde yapmadin biseyde gizlemedin her ciktigini soyleyip izin almak zorunda degilsin
25 Yorumla
Soran+1 yılvallahi ya
Soran+1 yıl@yusufvan bu onun fikri senle aynı düşünmek zot6dns değil kardeşim
Soran+1 yıl@yusufvan sana göre yanlış ama işte ona göre doğru bışvwt neyse kendi yorumun da bana belirt fikrini saygım var
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıl😂 Milletin ne dertleri var ya 🤦♀️
Bu karşı cinsi kıskandırmaktan nasıl bir zevk alıyorsunuz anlamıyorum hayır yani buna gerek var mı cidden 😂
Bakın bunları yapmayın evleniyosunuz ama hala bazı konularda mantıklı düşünemiyosunuz sıkıntı büyük 🙋♀️11 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi sana hakaret edeceğim Hakaret etme yazık olacak kocasının kıskandırma tezi 500000 tane te, i olan ispatlanmış bir şey Sen bunu biliyor muydun
+1 yılO my god ben de aynısını yapmıştım kocama ve o da çok kızmıştı küs olsak da haber vermen gerekirdi diye, ben de dedim ki küsüs diye suratıma bile bakmıyordun ha evdeyim ha dışardayım önemsemediğini düşündüm bundan sonra küs olsak da haber veririm dedim konu kapandı 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha siper
+1 yılBazen kadınlara kızıyorum ama bizimkilerdede kızılacak çok şey var. Vallahi işiniz zor. Kocan tam bir zorba. allah yardım etsin. Kocasının saygı göstermediği bir kadına başkası saygı gösterir mi! Milletin içinde çok ayıp etmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılCok sacma degil mi ne biliyim niye haber vercen ki orası sacma gönlünü almak istiyosan evde hoş bir ortam yarat mum yemek falan konuşun barişin küçük şeyleri büyütmeyin cabuk bıkarsınız
18 Yorumla- +1 yıl
eşine haber vermeden evden çıkması mı sacma yoksa haber haber etmesi mi sacma? asıl sacma olan sizlersiniz bu kadin evli ve tabikide esine haber vercek
- +1 yıl
Bende evliyim ama eşime her gitdim yeri söylemiyorum niye söyliyim ki
- +1 yıl
siz boyle dikkafali olmaya devam edin..
- +1 yıl
Sizde herkesi kendiniz gibi zannedmeyin bazı insanlar daha anlayışlı oluyor ve sıkmıyorlar birbirlerini tek evliler diye
- +1 yıl
bunun sıkmakla ne alakasi var evli insanlar ozgurlukten bahsedemezler.. Kocama herseyi danisacak degilim ona haber vermeden istedigim yere giderim diyen kadinin yeri ancak sokaktir!
- +1 yıl
@PrensAlfonso16 siz gercekden cok terbiyesizsiniz
- +1 yıl
hı hı anliyorum seni
Soran+1 yıl@PrensAlfonso16 karşında bie kadın var bence bir kadın ile nasıl konuşulur onca bunu öğren erkeklik demek kadını kısıtlamak değil bird ekonuşmauo bilmek
bence biraz zorbalık kocan olabilir ama senin kolundan tutup götürmesi hem bir erkekle değil kızla buluşmuşsun seninde kıskandırmaya çalışman oldukça saçma evlisiniz siz akşam olunca zaten bitkiyesiniz
00 Yorumla
+1 yılKendin bile söylüyorsun. EN HASSAS olduğu noktadan onu kıskandırmaya çalışmışsın.
Bu yanlış olmuş tabiki. Tekrar barışmak içinde seçtiğin yolda garip.02 Yorumla
Soranbarış ak için seçmedim bana adım atsın diye seçtim fazla adım attı 😂😂
- +1 yıl
Yanlış yapmışsın.
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Coluk cocuk evlenirse böyle olur ben olsam soğurum senden kiskandirmak icin sacma sapan oyunlar yapmak sonra yok hata ettim vs eşini taniyosun belli ki.. haber vermeni istiyor oradan yürümen hoş değil
17 Yorumla
Soran+1 yılahahaha 😂😂😂 insanlara hakaret etmeden ya da rencide etmeden de bir şeyleri anlatabilirsin değil mi? böyle yalnızca kültürsüz olduğunu belli edersin. güzel dil her zaman karşında kini ikna edet.
Soran+1 yılahaha devam et bu şekilde 😉🙆♀️ üzerime alınmadığım sürecek sıkını yok insanları aşağılamaya yönelik yorumlar yapmaya çalışarak bir şeyi anlatmaya çalışmak tamamen ezik ego dan kaynaklanıyor devam et çünkü üzerimr alındığım kadar adamsın alınmıyorum 😋
Soran+1 yılahaha baş edemeyince şimdide kocamın arkasına sığınıyor bak 😂😂bunuda alınmıyorum :) devam e4
Soran+1 yılahaha keşke beni kırmadan. anlatsaydın bana.
+1 yılVay anasını olaya bak, ne kıskandırma ama jdlakşwld
11 Yorumla
Soran+1 yılahaha oldu başka şey
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kiskandirmak ile kafasinin tasini attirmayi kariştirmişsin sen 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıskandırmak en seviyesiz hareketlerden biridir. Tabi gereksiz yere yapılıyorsa. Çocuk akıllıysa senden ayrılır.
12 Yorumla
Soran+1 yılinsanları kırarak youm yapmaktan muzdarip ol kabininizin pisli9i her daimm belli güzelce anlatmak vatka. iğrenç bie şekilde kalp kırarak anlatıyorsan kalbinde sakatlık var
+1 yılSeni kıskandırmak istemiştim de özür dile ben olsaydım affetmiştim yine kızarsa ayrıl ondan koca moca olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
Bak dene pişman olmazsın yine kızarsa ayrılırsın
Bırak kocaya sevgiliye bile bu yapılmaz. Biraz nazını çekeceksin. Bırak sakinleşsin bakalım alırsın gönlünü tatlı dille.
00 YorumlaYaaa adam seni seviyor bir şekilde gönlüne almalisin🤗
05 Yorumla
Soran+1 yılbu mu sevgi uzak kalsın
Soran+1 yılben kızgın olamaz mıyım
+1 yılKıskandırmak öylemi olur ya 😂 kızdırmışsın kıskanacak bişey yokki 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha nasıl olu3 öğret bana
- +1 yıl
Burdan mı yazayım 😂
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
İzleyenim çok fikirlerimi bilmesinler 😂
Sadakat yok sende, kimbilir zamanında ne yanlış yaptinki böyle bir tepki vermiş adam sana, boşver sen ayrıl kızım.
13 Yorumla
Soranhaddini bil 😂😂😂 gülüyorum kadın düşmani seni mesala burda haber vermek onu adam yerine koymadığımı düşünmesi. yoksa bir şeyden şüphe etmiyor hani şu ikisini ayır cahillik köyü şey be het yerde bağırma dahilim diye
Soran+1 yıltabi tabi
+1 yılOlabilir zaten kız arkadaşınızla buluşmuşsunuz ne var bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılöküz işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okudumda kusura bakma önce kendine çeki düzen vermen gerekiyor. Ergenlik döneminde çıkamamışsın halen
12 Yorumla
Soran+1 yılahaha sağol 😂
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim
+1 yılKeşke kiskandirmak için sinirlendigi değil, sahiplendiği birşeyi yapsaydın,,
10 Yorumla
+1 yılKocanıza haber vermeden biryere gitmeyin. Bu erkek psikolojisi icin çok ağır birşey.
00 YorumlaGece uyurken sarıl ve kulağına seni affetmesin fısılda
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kıskandırmak değil adam yerine konmamaktır. Önce davranışlarınız anlamını öğrenin ya da evlenmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha şans mi sorucam 😂😂😂
+1 yılAllahım boş beleş işler muhabbete bak sabır ya flsöldlglelföelrlföelldlföeldlöw
07 Yorumla- +1 yıl
Tatlım tasman hangi renk bu arada? 😚
Soran+1 yılahaha pembe 😋 insanları kırmaya çalışaeak konuşuyorsun ama ben üzeme alındığım kadar adamsın. cümle kurmaya birilerini kırmaya çalışarak başlamak ve ben senin hemvinsinim sen in givi bi3 kadınım kendi hemcinsine bubu demem kültürsüz olduğunu belli eder üzerine alınmam ama güler geçerim 😉
- +1 yıl
Senin ne kadar kültürlü bir kadın olduğun yazım hatalarından ve boyun eğdiğin hayat tarzından belli oluyor, haklısın gülüp geç bana 😂
Soran+1 yılben kültürlü olduğumu iddia etmedim ki 😂😂 sen mükkemmel gibi yorum yapınca insan da bir beklenti olıyor ahahah yazık cidden ya 😉
Soran+1 yılvallahi bebeğim. insanlae burda soru soruyor insan olan yardım eder ezik egolu cahillerde birilerini aşağılamaya çalışır o nedenle ama bu sefer gülemiyorum acımaktan sana 😂
- +1 yıl
Tamam fksmkföe
Soran+1 yılseviyorum seni ;)
Bence eşinin hoşlanmadığı şeyleri yapmaktan kacin. Evlilikte saygı esastır.
00 YorumlaAkşam en seksi gecelik giyin önünde diz çek fermuarını aç ve ona güzel bir saksı çeksene affeder
02 Yorumla
Soran+1 yılad dilemiyorum
Jestler yapabilirsin iş yerine çiçek yolla sevdiği bir şeyi gönder böyle böyle düzelir inşallah tek çiçeği erkekler almamalı
00 YorumlaKıskandırmak değil adam yerine koyup haber etmedin, kim olsa kızar adam haklı
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen hata oldu
Soran+1 yılhayır
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiniri geçsin bekle üstüne gidersen daha vahim şeyler olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılazını kırıcaktımama
- +1 yıl
Senmi kıracaktın
- +1 yıl
@kanarya001907 emojide on numaraymış hee 😄
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBen olsam bir şey yapmazdım kıskansın sinir olsun bana ne
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşınla buluşuyorsun ortada kıskancak bişey yok ama haber vermeden gitmene bişey diyemem
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi kırmızı bir tanga güzel bir oral tmdir kocan kendine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskandırmaya çalışmak mı. d siz evlisiniz liseli değil bayan
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi eğitim şart cidden
33 Yorumla
Soran+1 yılyaz ık cidden. insanları kırmaya çalışarak yorum yapmak... kalbinizde sakatlık var güzelce ankaymak yerine korkmayı tercih ermek
- +1 yıl
Kalbim sakat değil ama sizde anormallik var bence. Zaten küssünüz neden kıskandırmak için sevmediği bir olayı yaşatıyorsunuz ki. Kızacağını bile bile. Başka türlü kıskandırsaydınız
Soran+1 yılhala hakarete devam et şans diyorum ki bunları güzelce anlatmak varken rencide etmeye çalışmak bir acizlik devam et gerçi üzerime alınmıyorum 🌞
+1 yılBune ergenlik ya 😂😂 evli olduğuna emin misin?
21 Yorumla
Soran+1 yılyazık cidden. bir insana bie şey anlatırken kırıcı kelime kullanmayı marifet sanmak :( ama ğzerime almadığım sürece
Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Eşi misin yoksa sahiplendiği evcil hayvanı mı
22 Yorumla
Soran+1 yılyani
+1 yılAman ergen ergen hareketler özür dile bitsin gitsin ya ne bu ya
00 YorumlaBen olsam bir güzel pataklardım seni 😃
110 Yorumla
Soran+1 yılkız hesabı kullanan hiç bir kadının bakmadığı fakir evden cafeye gidicek parası olmayan tipsiz fakir biri işte
Soran+1 yılpardon youm karıştı senin ki ne gelince ne olursa olsun kimse kimseye vurmaz. sağol ama espiri yaptın gülelim 😂😂
Soran+1 yılahahaha sonra kadına şiddetten neden hapisteyim sıkar biraz 😉
Soran+1 yılahahaa o zaman da aynı 😂😂
Soran+1 yılahaha allah korusun
Bu ne barzoluk kolundan tutup arabaya mı götürdü
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kanka
+1 yılKız burda görmesin seni o
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyor bu sitede gezdiğimi çünkü ben bu siteyi amacında kullanıyorum soru sorarak sen farkl kullandığına göre herkesi öyle sandın
- +1 yıl
😄😄
+1 yılkeko kocan var, geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılKiz kankanla bulusmana neden kizdiki
23 Yorumla
Soran+1 yılhaber vermedim diye
- +1 yıl
Cocukmusun sen herseyi haber verceksin. o veriyormu haber?
Soran+1 yılveriyor 😂 her gün iş ywrine3 öğle yemeğine çıkar ve her çıktığında yazıyor
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. İşin zor hemde cok zor başka bişey yapsaydın
00 YorumlaNeden kavga ettiniz ki
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiği yemeği yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Kıskandırmak ne? Kaç yaşındasın?
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşım bütük ama sende bende heroes birliklerini kıskandırır kadınların hemcinslerini kıskabduemadı ispatlanmış bir tez
Soran+1 yılherkes kıskandırır. eşini hoş şeyler
yanlış bir karar olmuş artık yapmasın sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılasla
Ne gerek var böyle malca şeye.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi kötüye istersin yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Boşanma davası da açabilirdi
03 Yorumla
Soran+1 yılyiyleda açsın 😂😂 malların yarısını alıyorum üzerinde hakim bu sebebten boşşamaz zaten anlaşmalıyuda kabul etmem. sünürürsünürür
Soran+1 yılahahaha dayıcım sana bie türk anayasası atayım istersen türk anayasanın 4576 maddesi kimse kimseye yaptığı ve gittiği yeri hesap veremez türk anayasasına göre ben kocama haber vermek zorunda değilim 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılOtu bku haber verecek halin yok abartmış
00 Yorumla
+1 yılkocan olsam bab evine yollardim seni!
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha yolladın diyelim sonra bir dava boşanma tazminatı artı nafaka malların yarısı anayasa kuralı bunlar hadi yolla 🌝😉
çok abartmıs kocan nedr kıskancılık
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı söylemen gerekliydi
00 Yorumlaİzurdile gerçekleri anlar uapmayacagina sozver
00 Yorumlaters tepmiş yemek yap
00 Yorumla
+1 yılAkşama gònlùnū alirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sanki sevgili kıskandırıyor (adam haklı dağılın)
02 Yorumla- +1 yıl
nE ldwölföelföele
Soran+1 yılahahaha
+1 yılÇok çocuk akıllı birisin. Biraz olgun davran.
04 Yorumla
Soran+1 yılbubu kalp kırmadan düzgün anlatabilirsin. olgunluk tan bahseden tanımadığı insanla siz diye konuluk maşı gerkriğini bilmiyor
- +1 yıl
Herkese aynı yorumu paylaşmayı bırak. Karşımda olgun biri görmediğim için sen diye hitap ettim. Bunda kırılacak bir şey yok. Çocukça hareket ediyorsun. Bu hakaret değil.
Soran+1 yılahahaha üzerime alınmıyorum boşa gidiyor 😂😂 ezik egonu böyle tatmin et bebeğim yemek yediğim yerde peçete alamassın
- +1 yıl
Hala aynı şekilde devam ediyorsun. Avam avam konuşma tarzları, çocukça hareketler.. Asıl ezik olan kendini belli ediyor aslında. Her neyse. Saçma sapan bir yere geldi mevzu. Ne yaparsan yap.
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı kıskandırayım derken çok kızdırdım, nasıl gönlünü alırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler