Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce neden böyle yapıyor sorum bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli c*nsellikten uzak duruyor ve cidden canımı acıtmaya başladı Fransız öpücükleri dahil herşeye var ama sonrası yok mesela dün attığı mesaj:

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Nerden bulursunuz böyle çapsız kapasitesiz herifleri
Çok yardımcı oldun sağol
Genellikle niyeti başka yere çekiyorlar sağol
Önyargılı olma
Ufff ne mallar var ya. Zikmeyenin kadınını zikerler
Kdmdkemdömd ya sen onu boş ver bu niye böyle yapıyor sence neden uzakkk
Bir kaç sebebi olabilir. Ya gizli gaydir. Ya iktidarsızdır. Ya da aşırı derecede dindardır. Amma velakin kalkmışın dini imanı olmaz 😅 ben bunu bilir bunu söylerim
Amma velakin sadece iktidarsızlık olabilir ama pek umrumda değil tıpta herşeyin çözümü var zikme isteyen yine yapar yani :) ya sen onu boş ver de nasıl konuşcam ben bunla sence konuşayımmı
Tarot açtırcam neredeyse o kadar düştüm 😅
Önce emin olman lazım bence. Öpüşüyoruz dedin ya. Öpüşürken sertleşme olur aslında. Onu hissedersin.
İstek atcam kabul et lğtfen
Olur
Mesaj atamıyorum sen atar mısjn
Belki adam evlenmeden önce yapmak istemiyor bence saygı duymalısın bu duruma
Bu dediğini genelde kızlar yapar, erkeğin yapması çok alışılmadık
Ya dindar ya cinsel problemleri var ya da senden ayrılmayı düşünüyor
Dindar bir aileden benden ayrılmayı düşünmüyor ama cinsek problemi bilmiyorum
Muhtemelen dini sebeblerden
Anlıyorum teşekkürler
Her zaman mi böyleydi.. yoksa sonradanmi
Kabulunse istek atayım özelden konuşalım
Gerçi ikimizinde xper i yetersiz
Benim yetmez aynen
Şöyle söyleyeyim eskiden çok yakın arkadaştık cinselliğe düşman biri asla olmadı ama sevgililiğimizden beri farklı bakın hala aynı cinselliğe bakış açısı Fransız öpücüğü vb öpüşmeyi de sever hatta geçen bana garip bir azusunu anlattı dili ısırtmayı çok seviyormuş arzuluyorum seni ya da istiyorum seni filan diyoruz ama normal anlamda bir ara ona öpüşmeyi durduramazsak daha ileri gitmek ister misin diye sordum daha erken değil mi pişman olmanı istemiyorum filan dedi ama basbayaa yalan yani geçende yukarı attığım msjı attı hello niye böylee
Help diycektim yanlış yazmış
Başka birine karşı bir meyli olabilir mi
Bu konuşmayı sonra azaltti ise aklıma bu geldi
Arkadaşkenki konuşuyorduk sevgiliyken sonra kökten kesti başkası olamaz daha bu yıl babası annesini aldattı diye adama sövüyordu
Heeyyy
Biraz Zaman ver o zaman
Belki psikolojiikmen kendini hazır hissetmiyor olabilir.. o bahsedene kadar sen bu konuyu açmaya çalis derim ben
Anladım sağol
Rica ederim
Özür dilerim açmaya mı çalışayım açmamaya mı kb
Yoo yoo açmamaya çalış.. o konuşana kadar bahsetme hiç
Tamam teşekkürler korkum hiç açmaması dan yana :c
İş ciddiye binince korkmaya başlamış
Korkmasının sebebi nolabilir
Kendine güvensizlik
Küçük penis sendromu 🤣
:/ umrumda değil biliyor musun erkekler cidden çok geri*efkarlı
Geri*zekalk
Ben canım tamam 👍🤣🤣🤣
Erkek mi bu çok üzücü
Evet yaa
Koy gitsin
Ben anlamadım bu kişi arkadaşın mı
Sevgilim
Kendisine sordun mu peki neden böyle yaptığını?
Çok çekindim ama bir ara aramızda şu olmuştu:
-peki ya öpüşmeyi durduramazsak daha ileri gitmek ister misin
-sence de biraz erken değil mi? pişman olmanı istemem
Ulan allahın zekisi sen kendin korkuyorsun benle nalakası varrtt
Peki senden önce cinsel birlikteliği olmuş mu?
Bildiğim kadarıyla hayır sadece öpüşmüş
Daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadığı için çekiniyor çünkü erkekler böyle durumda tecrübesiz olduğu için karşı taraftan olumsuz yanıt almaktan korkuyor senin onunla konuşup rahatlatman lazım
Evet ama niyetimi zaten çok belli ettim... Utanıyorum artık ne diyim ona 5* çekerken senimi düşünüyorum yeter mi diyim nasıl başlatcam
Burada önemli olan niyetini belli etmen değil zaten niyetini çokça belli etmişsin oturup onunla konuşup onu rahatlatman lazım beraber başbaşa romantik bir ortamda bunu yapabilirsin alkol kullanıyorsanız güzel bir kırmızı şarap alın loş bir ortam yaratın gerisi zaten gelecek
Alkol almıyor ama konuyu açmak için bir cümle söylersen gerisini yaparım cesaretim tam
Burdan ne diyebilirim ki cinsellik istemeyen erkek mi olur sal gitsin en iyisi
Çok aşığız ama :c neyse teşekkürler çok sağol
Penis boyutu küçük olabilir o yüzdende çekiyor olabilir cesaretin tamsa karşısına çıplak çık eğer hala libido adına bir şey yoksa o iş olmaz artık cümlelerle olacak iş değil bu bir seçenek daha var tâbi ki seni her ne kadar sevsede cinsel yönden senden etkilenmiyor olabilir bir sürü şey var kendiniz bulmanız lazım
Tamam sağol
2. Seçenek değildir umarım..
Ya m*l bunlar ya da iktidarsız.
Onu sev, başka birine ver.
Eve cagir soyun agzina al bakalim ne dicek
Bunu açıkça söyledin mi seni istiuorum diye
Ya söylüyoruz zaten seni arzuluyorum seni istiyorum vb öpüşmede var hatta geçen garip bir arzusunu anlattı bana dil ısırtmayı seviyormuş ama nedense konu cinselliğe gelince duruyor üstelik geçen şakalaşıyorduk bana yapabilirsin ama dedim (duvara yaslamak konusunda) isterse olur ama bence çok sert filan dedi napıcam yaa
Peki sen bakire misin? Yani utangac biri mi nasıl sertlestigini veya seni arzuyla opmuyor mu?
Dizine oturdum hissetmedim ve evet bakireyim ama cesurumda
Arzuyla öpüyor öpüşmeye ilgili herşeyi seviyor hatta bana geçen garip bir arzusunu anlattı bana dil ısırtmayı seviyormuş onu söyledi
Elini attin mi peki penisine birseyde mi hissetmedin
Elim değse burada olmazdım diğerlerine yazdığım uzun 1 2 mesajı okur musun rica etsem
Ya bak sana bildiğim kadarıyla şunu diyeyim bir erkek eğer seni istemiyor arzulamiyor ise o erkekten kork bence hani gay olabilir veya iktidarsiz diyecem ama o yasta biri iktidarsiz olmasi cok zor
Ne diyon değişik
Bırak o malı ben burdayım
Sorun yok hallederiz 😁
Sevgilin gay
Osoeoleleke keşke öyle olsa daha beter
Aynen. Keşke gay olsa. En azından üçlü yapardınız
Oııyıyy6ıuıtuıuı
R zeka