Ne yapıcam bununla?

Ne sevgili gibi ne de arkadas gibi ne oldugu belirsiz bir durumum var biriyle. 5 ay oldu. o 27 ben 29 aynı şirketten. Önce sürekli ilgilendi sonra bir gün “Bizim bir arada olmamız zor “ dedi, o gün çok kırıldım.“ofiste senle ilgilenen birini görsem kıskanırım” der. Hep ilgili davranır ama beklentiye girince kaçar. En sonunda “gururumu kırdın, uzun zaman sonra birine güvendim beni pişman ettin” dedim. O da “yurtdısına senle gitmek istiyorum planım oydu ama zamansız“ dedi. “Ama sana tek bir şey söylicem, sonu üzülecegin şekilde bitmicek” dedi. Cuma günü msjlaşırken, senle çalışmak keyifliydi, gittiğim yerde gözlerim seni arıcak vs tarzında yazdı yine moralim bozuldu. Dayanamdım kızdım, seni inşallah bi daha görüşmeyiz defol git dedim. Hala yabancı gibi konusuyor. Çok kırıldım vs dedi, net degilsin diye yüzüne vuruyorum hala yurtdısına götürmek istiyorum diyor neyi olarak gidicekmişim… sevgilim bile degil.. son mesajlarına cvp vermedim. Herkes uzak diyor bana.. Dün topluca gittigimiz mekanda, bana baktı ara ara kafamı çevirdim hiç konusmadım. Hala neyine bakıyor, ben mi adım atcam hala..
Ne yapıcam bununla?