Diğer Allahımmm ben bununla ne yapacağım? ygmr0711 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Gitmiyor bi türlü ne yaparsam yapayım burada duruyor anca uyuyor Allahımmm ben bununla ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı. bence veterinere götür 2 0 Yorumla
Deryabulurx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 412 cevap paylaştı. Abimin benim hakkımda olan düşünceleriyle senin kuş hakkında olanlar aynı hsjsnzjjsmksmsjs alistiysa gitmez o kalır orada 2 1 Yorumla ygmr0711 1 yıl Hah naneyi yedik o zaman tek korkum çocuklar basıp öldürürse diye acayip korkuyorum Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Eğer alıştıysa sürekli ekmek falan verdiysen ondan dolayı gitmiyordur 0 2 Yorumla ygmr0711 1 yıl Avm ye çok alışmış her mağazayı geziyor Yorumla chefmaster 1 yıl Alıştıysa vazgeçirmek zor olur Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl ölücek o haberin olsun çok bağlanma 1 1 Yorumla ygmr0711 1 yıl Götürdüler zaten Yorumla
MardinKontu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Yumurtluyor olabilir dokunma. Bir de diğer hesabım askıya alındı benim :D xper seviyem düşük olduğu için de haber veremiyorum sana tanımışsın beni umarım :D 0 0 Yorumla
zıkkımus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kanadı kırık 0 1 Yorumla ygmr0711 1 yıl Boynu kırılmış Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ölmüş lan ne uyuması 0 1 Yorumla ygmr0711 1 yıl Uyuyordu hastaydı aldı götürdüler Yorumla
yuhbee1586 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl seni seviyorum de kulağına 0 2 Yorumla ygmr0711 1 yıl Kulağı nerde ki Yorumla yuhbee1586 1 yıl haa haa haaa :)) Yorumla
Bobsunger Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Öldü olucek gibi 0 10 Yorumla ygmr0711 1 yıl Uyuyor yaaa Yorumla Bobsunger 1 yıl Sanmıyorum Yorumla ygmr0711 1 yıl Hee öldürdüm tovbe yarabbim Yorumla Bobsunger 1 yıl Hasta olduğu için ölebilir diyorum sen mi öldürdün dedim Yorumla ygmr0711 1 yıl Boynu kırılmış ztn Yorumla Bobsunger 1 yıl Tamam işte zor yani yaşaması belediyeyi ara gelsin alsınlar imkanın varsa vete götür istersen Yorumla ygmr0711 1 yıl Aldı götürdüler nereye gitti bilmiyorum Yorumla Bobsunger 1 yıl İyi yapmışsın Yorumla ygmr0711 1 yıl Ya bu arada k. b bi anda çıkmıştım sana fark etmedim mesajı detaylı okumadım ondan Yorumla Bobsunger 1 yıl Önemli değil ya olabilir Yorumla
zoradam50 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Bıçakla kovala gitmezse Kes pişir ye 0 8 Yorumla ygmr0711 1 yıl Abooo kiyamam ki ya dokunurken bile canını acitirim diye ödüm gidiyor Yorumla zoradam50 1 yıl Benim kuşlar şımarınca tek. ayak cezası veriyorum duruyorlar ahshshs birws kıy Yorumla ygmr0711 1 yıl Hahahaahah o da iyimiş ama ben kıyamıyorum maalesef Yorumla zoradam50 1 yıl İyi niyetlisin Yorumla zoradam50 1 yıl Bu hayatta çok üzecekler seni Yorumla ygmr0711 1 yıl Üzüyorlar ki zaten ama ben değişmiyorum maalesef 😔 Yorumla zoradam50 1 yıl Değişme ama yeri gelince kişisine göre değiş herkese gönül bağlama Yorumla ygmr0711 1 yıl Haklisin Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ölmüş 0 5 Yorumla ygmr0711 1 yıl Uyuyordu Yorumla Gök-mavi 1 yıl Başımız sağolsun Yorumla ygmr0711 1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Bir kediye ver yesin Yorumla ygmr0711 1 yıl Yooook kiyamam ben ona yazık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence veterinere götür
Abimin benim hakkımda olan düşünceleriyle senin kuş hakkında olanlar aynı hsjsnzjjsmksmsjs alistiysa gitmez o kalır orada
Hah naneyi yedik o zaman tek korkum çocuklar basıp öldürürse diye acayip korkuyorum
Eğer alıştıysa sürekli ekmek falan verdiysen ondan dolayı gitmiyordur
Avm ye çok alışmış her mağazayı geziyor
Alıştıysa vazgeçirmek zor olur
ölücek o haberin olsun çok bağlanma
Götürdüler zaten
Yumurtluyor olabilir dokunma. Bir de diğer hesabım askıya alındı benim :D xper seviyem düşük olduğu için de haber veremiyorum sana tanımışsın beni umarım :D
Kanadı kırık
Boynu kırılmış
Ölmüş lan ne uyuması
Uyuyordu hastaydı aldı götürdüler
seni seviyorum de kulağına
Kulağı nerde ki
haa haa haaa :))
Öldü olucek gibi
Uyuyor yaaa
Sanmıyorum
Hee öldürdüm tovbe yarabbim
Hasta olduğu için ölebilir diyorum sen mi öldürdün dedim
Boynu kırılmış ztn
Tamam işte zor yani yaşaması belediyeyi ara gelsin alsınlar imkanın varsa vete götür istersen
Aldı götürdüler nereye gitti bilmiyorum
İyi yapmışsın
Ya bu arada k. b bi anda çıkmıştım sana fark etmedim mesajı detaylı okumadım ondan
Önemli değil ya olabilir
Bıçakla kovala gitmezse Kes pişir ye
Abooo kiyamam ki ya dokunurken bile canını acitirim diye ödüm gidiyor
Benim kuşlar şımarınca tek. ayak cezası veriyorum duruyorlar ahshshs birws kıy
Hahahaahah o da iyimiş ama ben kıyamıyorum maalesef
İyi niyetlisin
Bu hayatta çok üzecekler seni
Üzüyorlar ki zaten ama ben değişmiyorum maalesef 😔
Değişme ama yeri gelince kişisine göre değiş herkese gönül bağlama
Haklisin
Ölmüş
Uyuyordu