Sevgilim küçücük bir tartışmamızda bana defalarca kez küsüp ve her seferinde gidip gönlünü alan ben oluyorum ne yapıcam ben bu kızla yanlış bi zamanda mı bişey dedim acaba
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Azcık dilinizi dibinizi tutmayı bilseniz küsüp gitmezdi.
Ne biliyorsun
Seviyorsan biraz nazını çekeceksin ama sen de hareketlerine dikkat etmelisin öncelikle
Bu durumdan çok rahatsızsan onunla nazik bir dille konuşmalısın bunu
Çok seviyorum ve ben yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum biraz fazla naz yapıyor bence naz yapmaya gerek bile yok
O halde bunu ona söyle en ufak şeyde küsmen beni artık üzüyor de anlat derdini zaten o da seni seviyorsa anlayışlı olacaktır diye düşünüyorum
Kaç kere dedim inat biraz sevdiği zamanda sevmesini de biliyor
O zaman biraz da sen inat yap 😅
Konunun bir tanesini söyliyeyim üstten beyaz renkli kıyafetler giymesini istemiyorum beyaz renkli kıyafetler giyince üstten iç çamaşırı gözüküyor o sebepten biraz tartıştık başka hiç birşeyine asla karışmıyorum sence burada kim haklı olabilir
Bende inat yaparsam kim düzelticek bizi
Ya bak şimdi sen ona onu giymemesini istediğini nasıl bir dille söylediğin de çok önemli
Yani sen de tartışma çıkartacak gibi olmamalısın çok kibar olmalısın bence o zaman sevgilin de görüşüne önem verir
Açıkçası benim sevgilim senin gibi olsaydı sürekli o barışmak için çaba gösterseydi ben artık ilişkimiz için çaba sarf etmezdim çünkü kıza bunu alıştırıyosun zaten sevgilim gelip özür diler diye düşünüyor kız yani sen de biraz zor ol ne bileyim o gelip özür dilesin yeri gelince özlet kendini ki ilişki monoton olmasın.
Aşk öyle bir şey ki 1 hafta konuşmasak ben onu 3 yıl görmemiş kadar özlerim
Vallaha allah şahit bir kere bile ona hafiften bile olsa sesimi yükseltmedim
Agaa bee
Bence siz bi buluşun öyle vakit geçirin hemen barışır zaten
İnatlık damarı tutunca telefonları mı bile açmıyor
Biraz zaman geçsin sonra yine ara
En yakın arkadaşını tuttum aracı olarak ama o bile bizden 3 günde bezdi gitti ben artık aranıza girmem dedi
Küçük bir hediyeyle hemen gönlünü alabilirsin aslında kızların gönlünü almak bu kadar çok basit
3 saat önce aradım açmadı
Hatta açıkçası sevgilim bana sarılınca bile barışıyorum genelde kıyamıyorum çünkü senin sevgilin biraz zor 😅
Şimdi ara ya da mesaj at
2 senedir italyada yaşıyorum ve tam 1yıl 8 aydır beraberiz hergün görüntülü görüşüyoruz yoksa ben orada kafayı yerim ben ona italyadan türkiye de 1500tl olan hediye almıştım geçen temmuzda oluyor bu olay tabi çok sevinmişti ama 3 ay sonra yine başladı
Bazı kişiler ayrıl diyor ama ben okadarını göze alamam
Uzaktan ilişki mi
2aydır Türkiye'de yim
Onun okulu bitince o da yanıma gelicek
Belki uzaktan konuşmak sevgilini sıkmış olabilir
Her Nisan ayından yaz tatiline kadar kadar türkiyedeyim sonra onunla beraber Haziran yaz tatili boyunca benimle beraber italyaya gelip Ağustos 20 si gibi gider
Aa çok güzel
Az önce aklıma geldi Haziranın 7si doğum günü ona çok güzel bi süpriz hazırlayacağım
Yaaa ne alcaksınız
Söyle bi sevilmedik 🥲
Euro Türkiye'de değerli olduğu için burada para sıkıntısı yaşamıyorum
Çok isteyipte alamadığı bir şey vardı onu euroya çevirinde 400 eurodan ucuz birşeydi herhalde
Ne işle meşgulsünüz acaba
Bence Dior ruj alın size yeniden aşık olur 😅😄
İtalyada Milano'da maio restaruant da aşçı
Ya da Dyson 😍
Waovvv oturum izniniz var mı acaba vizeyle mi gittiniz
Oturum izni almam için 3yıl daha kalmam lazım şidmi 3yıllık vizem var oturma izni için 5 yıl tamamlamam lazım
Ben de şu an sınava hazırlanıyorum 18 gün sonra gircem Okul Öncesi Öğretmenliği istiyorum o olmazsa Gastronomi düşünüyorum ve yurtdışına çıkmak da istiyorum bazen gerçekten Türkiye artık yaşanılacak gibi değil 🥺 iyi ki gitmişsiniz
Yabancı diliniz nasıl
2 yıl 10 ay önce c1nseviye italyanca öğrenipde gitmiştim
Aşçılık tüm dünya genelinde yapılacak bir meslek
Benim yeşil pasaportum vardı açık öğretim aşçılık kazandım ve pasaportumu yeniledim öyle gittim açıköğretim dersleri ve sınavı online olduğu için rahat oldu italyada hem okudum hemde bitirdim
Çok güzel çok şanslısınız
Ayrıca iş bulmadan da ancak turist olarak gidebilirsin
İşte iş lazım çalışmak lazım inanın o kadar düştük ki bitmişiz biz artık kitaplarımı denemelerimi bazen giysilerimi bile 2. El almaya başladım o kadar düştük ya açıkçası insanın çok zoruna gidiyor bu düzen karın tokluğuna yaşamak istemiyorum burada
18 yaşındayım sınava çalışıyorum ama bazen boşuna çalışıyor gibi hissediyorum çünkü kimse emeğinin karşılığını alamıyor artık çok zor bir durum
Daha yaşımız 18 arkadaşlarımla buluşunca konuştuğumuz tek konu hükümet , döviz , ekonomi , enflasyon, gelecek kaygısı... Biz böyle bir haldeyiz işte
İtalyada her şey çok ucuz eflasyon çok düşük senin marketten 100 tl ye alabildiğinin 4 katını 100€ ya italyadan alabiliyorsun
100 TL'ye yağ bile gelmiyor
Kader
Kader falan değil abicim
Ney peki
Liyakatsız hükümet yüzünden elbette
Aynen
İşiniz zor
Sağol herkesin sevgilisi böyle şeyler yoktur