Dalga geçmeyin laf da söylemeyin bende kendimden beklemezdim. Genç duruyor 33 34 gibi. Ben 23 yaşındayım. Dominant ve baskın bir karakteri var sanırım buna düştüm. Bu adamdan nasıl soğurum bana yardım edin fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKardeşim yaş farkı çok fazla adam sana farklı gelmiş ve etkilenmişsin ama sadece hevesin var, sen şu an sadece gençlik hevesindesin yaşıtların biraz çocuksu geldiği için o adamı beğeniyorsun ama olmaz bu ilişki seni ezer ve kuşak uyumu da yok sadece unut sen zararlı çıkarsın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onu beğenme nedenin, karakteri... Bu durum ona aşık olduğun anlamına gelmez. Ha bana göre gelir ama senin anladığın anlamda değil. Bence normal bir durum. Onu neden sevdiğinin mantığını kavrayabilirsen soğumana gerek yok. Senin için faydalı bir abi-dost olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin anladığın anlam ne?
- 1 yıl
Kuzum benim sana çok açık yüreklilikle şunu söylemeliyim ki yol yakınken uzak dur …şu an 23 yaşındayım ve erkek arkadaşım 40 yaşında yaklaşık 2 buçuk yıllık ilişkimiz var sana şu kadarını söyleyebilirim ki ruhen 15 yaş yaş aldım o herşeyi çok bilmişliği, yapılan herşeyi ergen tavırlara benzetme nasıl anlatayım sana bilmiyorum ama öyle bi çizgisini belli ediyor ki kavga ettik diyelim bana şunu hissettiriyor gidersen git ya da ben artık bu olaylara doydum etkilenmiyorum ya da doğum günü saçma geliyor , süpriz yapmak saçma geliyor. Kavga ediyoruz 100 gün yazma yazmaz bazen bir şey dersin onu kavgaya çevirir nasıl bu duruma geldik diye durup düşünürsün. Beni anlamıyor çünkü arada asır varmış bilmediğim onca yaşanan şey var bildiklerimin yanında …ilişkiyi gizli tutuyor çevreden 2 buçuk yıl olmasına rağmen daha önce de boşanmış ve çocuklu bir kadınla uzun yıllar ilişki yaşayıp tüm şehre duyurmuşlar ilişkilerini neden o zaman saklama gereği duymuyordu da şimdi saklıyor diyip duruyorum bende. O kadar boktan o kadar değersiz hissettiriyor ki insanı keşkelere boğuluyorsun. umarım senin sonun da benimki gibi olmaz 🙂 bu arada bende bi anda çok düşmüştüm dominant ve baskın herkes tarafından saygı duyulan yapısına ama maalesef hiçbir şey bizim düşündüğümüz gibi değil sonu pişmanlık. Umarım şu an mutlusundur 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş. Eğer adam ilişkisine sadık birisi ise devam edebilirsiniz. o adam için siz ; fakirlikten sonra bulunmuş zenginlik gibisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin ne dediğine bakma. Genç görünüyorsa o adama iyi bakarsan kolay da çökmez yeter ki üzerine gitme. hatta sen çökersin o yine genç kalabilir. yaş sadece bi sayı
010 Yorumla
Soran+1 yılBen ailemi ikna edemem. Ailem ikna olsa bile elalem ne der olayi yüzünden izin vermez
Cevap sahibi+1 yılEvet o noktada haklısın. Peki baban kaç yaşında şu an? baban 40 larının başındaysa o durumda tuhaf karşılanır nişanlınla babanın yaşlarının yakın oluşu. düşünsene kocan kendiyle yaşıt adama baba diycek ıy çok utanç verici
Soran+1 yılBabam 60
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç düşünme şans ver bence. Ailen kabul edebilir hiç belli olmaz.
Cevap sahibi+1 yılAnnen 45-50 yaşıdnaysa onu da bahane edersin hem babanla anan arasında umarım yaş farkı çoktur :D
Soran+1 yıl1 yaş babam büyük 😅
Cevap sahibi+1 yılTüh ordan kaybettin :D
- +1 yıl
ARAYA GİRİYORUM İSTEDİĞİ KADAR BAKSIN 50 DEN YAŞLANMAYI TUTAMASSın. en fazla 10 sene gider. Belli noktadan hem cinsel gücüde düşer hem yaş faktöürnden dolayı düşünce yapısıda değişir. uyuşmamaya başlar. tipide kayar ister istemez. Çok zenginse nemlendirici kremlerle işi götürür 55 e kadar :D hepitopu 10 sene yani. 50 den sonra çökme başlar.
Cevap sahibi+1 yıl@ZankK peki 50 yaşındaki şu amcaya ne dersin?
https://daimakadin.com/chuando-tan/- +1 yıl
Ben genel anlamda konuşuyorum. Azınlıklar istisnai peşinde değilim olmamalıyızda Azınlıklar bize doğru sonuçlar vermez. gerçekçi reailst olunmalı Cilt kremi kullanırsa Ünlüler gibi yaşlanma törpülenir geciktirilir estetik yaparsın ertelersin. bundan zaten bahsettik. Bu ilişki tıkalı. şimdi birlikte olsa bile ileriye dönük sorunlar baş gösterecektir diye düşünüyorum yaş ilerledikçe düşünce yapısı değişiyor. İstisnaai olumşumlar ölçü sayılmaz.33 yaşında orta yaşlı kadın olduğunda adam 50 yaşında olacak makas aralığı şmdi kurtarsada o zaman dahada açılmış olucak ve sorunlar baş gösterme ihtimali yükselecek. Fiziğini beğenmemeler Sesi bile kartlaşacak. Ses tounun rengini dahi beğenmemeler başlayabilir Kız özellikle görselciyse. % 100 olmaz denilemez örnekleri var elbet ama çok az kısım istisnai ya da azınlık kesimi kapsıyor. tıpki o attığın foto gibi foto nasıl istisnai ya da azınlıksa 17- 18 yaş farkıyla evlenipte mutlu olan insan sayısıda aynı o attığın fotoğraf gibi ölçü sayılamaz.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBeğenme değil bu psikolojik vaz geçin
01 Yorumla
Soran+1 yılNr alaka psikoloji ile
Dalga geçilecek bir durum yok tabiki ama bence fazla büyük senin için, bir kadın olarak söyleyebilirim ki eğer bu adamla birlikte olursan ya da birlikte isen ilerleyen zamanlarda onunla mutlu olmayacaksın, jenerasyon farkı çok fazla ve ne kadar olgun olursa olsun bir süre sonra seni sıkacak ve soğuyacaksın, o sebeple bence vaktini boşuna harcama ve adama yaklaşma derim. Birlikteysen de ayrılmanı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla çok güçlü duygularında yok, beğeni altı üstü çok vazgeçilmez bir durum değil. İlla ki kendinden büyük erkeklerle görüşmek istiyorsan en fazla 30 yaşına kadar çık bence çünkü ondan fazlası sana çok büyük, gerçekten pişman olursun.
30 YorumlaBak tatlım, olgun erkekler bu aşk meşk işlerinin son noktasındadır. Yani bir ağaçtaki en olgun meyve gibi düşünebilirsin, yani en tatlı ve lezzetlisi, ağaçtaki en iyisi, şimdi sen bu lezzeti; aşk, fikir, birliktelik uygulama, davranış vs artık her ne yaşadıysan tattın. Ancak benzer bir deneyimde aynı değerde ve lezzette bulabilirsin. Bu deneyimi genç kardeşlerde bulamazsın. Ya hiç tatmayacaktın bu meyveyi ya da tattın madem ki artık vazgeçmeyeceksin. Evet toplumsal olarak saçma bir tabu haline getirildi bu yaş durumu ama adam zenginse kimse bir şey demiyor ne hikmetse. Buradaki olay duygular ve hisler ve bunlarında yaşı olmaz yani senin hissettiğin aşk ile 40 ındaki erkeğin hissettiği aynı duygu hani yaşın etkisi nerede burada. Hepimizin amacı mutlu olmak sen mutluluğu buldun madem neden terk edesin. Hayattaki herkesin mücadelesi en iyiye ulaşmak değilmi zaten. En iyisini bulmuşsun işte eğer hayat görüşlerinize uyuyorsa başka bir erkekte daha fazla mutlu olamazsın.
10 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkı çok fazla tabi ama, bu o kadar da abes bir durum değil. Tabi şu anki durumda. 10 yıl sonra hayatının hatasını yapmış olduğunu farkedersin ve artık her şey çok geç olur. Bunu düşünerek hareket edersen, daha reel bir seçenek benimsersin
10 Yorumla
+1 yılGençliğinde baba sevgisi , ilgisi şefkati görmemişsin.. onun o şekil duruşuna düşmüşsün.
bence o kişi hayatına girdikten sonr sen ondan zaten soğuyacaksın. macera peşinde koşma11 Yorumla
Soran+1 yılDediğin doğru olabilir annemle babam 5 yaşındayken ayrıldı. Bu daddy issue dedikleri şey bende de mi var diye bu adami begenmeye başladıktan beri sorguluyorum kendimi.
+1 yılkusura bakma ama SEN HASTASIN. kadın 28 adam 40 yasında adam 50 olacak kadın 38 olacak 1 postadan sorna donecek ve kadın aldatacak BASIT GIBI DURUYOR AMA COGU KADIN BÖYLE BUNDAN SONRAKI SURECTE ALDATIYOR YOKSA KIMSE KIMSEYI KOLAY ALDATMIYOR bılmem anlatabıldım mı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 um 28 degil
- +1 yıl
örnek verdım kı örnekten daha kucuksun yazıklar olsun ya mdıem bulanıyor sız gıbılerde saglam meme de olsa acsanız da donup bakmam ınan bakmam he ben yakısıklıyım degılım muhabbetı degıl. yakısıklı da degılım kötu de degılım ama sız gıbılerden mıdem bulanır yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında olucam 40 yaşındaki adama ben daha soğuk bakıyorum siz nasıl seviyosunuz yahu 🤔
310 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk konuşmamak lazimmis bana da deseler inanmazdım hatta kavga ederdim
- +1 yıl
Kendimden 17 yaş büyük biriyle asla asla ama asla olmam bak çok böyyük böyyük konuşuyorum 😂😂
- +1 yıl
18 yaşında olsam belki 😂
- +1 yıl
ok amca
- +1 yıl
Ne alakası var? 🤔 Çöpe çöp deyince mutlu mu olunuyor 🤔😂😂🤣
- +1 yıl
Noldu ki? Niye zoruna gitti ki 🤔 anlamadım şimdi 😂🤣🤣🤣
Otoriter tavrını benimse - bu onun seni kontrol etmesini kolaylaştıracaktır, ki muhtemelen en başta istediği de budur.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet otoriter bir tavrı var ama gerçek şu ki onun gibi biriyle her kadın birlikte olmak ister. Tipi var isi ds iyi. Ben 23 um o 40 yani 23 ile 40 yaşındaki her kadın hatta belki 23 un de altı onu beğenip isteyebilir. Ayrıca 40 yaşına kadar evlenmemiş bir erkek bu. Hayatından yüzlerce kadın gelip geçmiştir. Onu elde etmek farklı bir evre.
- +1 yıl
Ben 41 yaşındayım ama 20 yaşındaki bir kıza aşık oldum üste lık evli yim 3 çocuğum var eşim seni bosicam ediyor ne yapmalıyım
- +1 yıl
Desem inanmayın
- +1 yıl
Yalan deyil gerçek
Anın tadını çıkar bence, yaşadıkça hoşuna giderse devam edersin. Sıkılırsan ayrılırsın. Sanki yaş farkı çok olanlar sorun yaşiyor, yaşıt olanlar çok mutlu.
00 Yorumla
+1 yılSadece beğeniyorsan sorun etme. sevişmeden dur öyle uzak uzak
17 Yorumla
Soran+1 yılIste sorun şu ki aşırı da yukseliyorum
- +1 yıl
ona belli ediyormusun? sık gördüğün biri mi
Soran+1 yılHayir ama yakında önümüzdeki hafta iş görüşmesi için gidicem
Soran+1 yılBir kere bir etkinlikte ufak sohbetimiz olmuştu
- +1 yıl
durum kötü o zaman :) işe başlarsan yer seni
Soran+1 yılYok be yanlış bir hareket yapmaz o kadar itibari var
- +1 yıl
:) yüz bulursa yapar , gizli gizli
Adam aynı ben baskın kerekter tabi ben biraz daha katı kuralları olan ve kırmızı çizgileri net olan biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaskülenliği yüksek muhtemelen bu yüzden seviyorsun. Bunds bir sorun yok zaten. Soğuyayım falan deme. İlla kendi yaşıtınızı sevmek zorunda değilsiniz. Bu feminizmin uydurduğu bir şey.
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanıştınız?
Soran+1 yılEvet maskulenligi yüksek. Bir etkinlikte tanışmıştık
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden etkileniyorsun bu da normal zaten. Nasıl bir etkinlik? Yaş farkınız da çok nasıl tanıştınız?
Soran+1 yılIsletme okuyorum. Isletme ile ilgili bir etkinlikti. Üniversiteme gelmisti
Cevap sahibi+1 yılPeki orada nasıl tanıştınız? Ne geçti aranızda?
Soran+1 yılEtkinlikte gorevliydim. Herkesle konuşuyordu zaten daha sonra bana etkinlikle alakalı sorular da sordu lafladik
Cevap sahibi+1 yılBelki de seni beğendi set açtı sen farkında değildin. Herkesle konuşması eminim seni etkilemiştir.
Cevap sahibi+1 yılInstagram numara fakan aldınız mı?
Soran+1 yılİnstagram aldik
Cevap sahibi+1 yılO mu istedi sen mi? Nasıl gelişti olay? Hiç yaşamadığım ve yaşayacağımı düşünmediğimden soruyorum bu arada.
Soran+1 yılBilmiyorum anlık gelişti ben kendimi dil vb alanlarda geliştiren biriyim linkedin ve instagramdan ona ulasasabilecegimi söyledi
Soran+1 yılDilini geliştiren pek yoktu o anki çevrede bizde gelecekteki hedeflerimi vb sordu
Cevap sahibi+1 yılO zaman o sana verdi bunlar hesaplarım diye. Belki de iş olarak verdi. Konuştun mu peki?
Soran+1 yılYok hayır ama daha sonra o gün yani gece 1.30 2 civarı yine etkinlik hakkında soru sormak için mesaj atti
Cevap sahibi+1 yılPeki ilişki gibi konulara girdiniz mi? Sevgili oluruz tanışırız gibi.
Soran+1 yılHayir açıkçası yanlış anlaşılmasın diye soğuk şekilde konustum
Cevap sahibi+1 yılAslında hoşlandı isen şans verebilirsin yine de sana kalmış ama yani yaş farkından dolayı sıkıntı etme gayet normal. Toplumsal olarak utandırma yapılıyor genelde bazı kişiler tarafından bu yüzden böyle hissediyor olabilirsin
Soran+1 yılSimdi hikaye atmis eridim 😅😅
Cevap sahibi+1 yılNe var hikayesinde? :)
Soran+1 yılTakim elbiseli bir fotosu
Cevap sahibi+1 yılÇok mu beğendin? :D
Vücudu nasıl yapılı mı?
Soran+1 yılBilmiyorum ama bence yapılı öyle gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılHesabını verirsen bakayım kendisine. Merak ettim açıkçası. Bizden şöyle hoşlanan olmadı be
Soran+1 yılYok vermem
Cevap sahibi+1 yılNeden? Özelden yaz. Merak ettim.
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılNeden atayım ya ne gereği var
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim. Yemeyeceğiz adamı merak etme :D
Belki öyle olursam bana da bakan olur. Bu gidişle hiçbir şeyim olmayacak.
+1 yılaynı dertten muzdaribim. ama nası güzel bi dert. yirim. neyse gidip stalk yapam
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
Bir şey yapmayı düşünmüyorum. Aramız iyi, sevgili olmamız mümkün değil bunu ikimiz de biliyoruz açık açık konuştuk. Ama hayatımda olması bana iyi hissettiriyor. Evli vs olmadığı için vicdan azabım da yok. Aynen devam 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden dalga değilsin bu senin duygun kimseyi ilgilendirmez sen rahat ol yakinlas ona
03 Yorumla
Soran+1 yılYaştan dolayi
Soran+1 yılYa aile faktörü de çözüldü diyelim ilerde çoluk çocuğa karıştık da diyelim hatta çocuğa senin deden mi desinler istemem. Ki ailem izin verse bile akrabalarin dilinden dusemem
+1 yılBaban yaşında olduğu gerçeği yeterince soğutucu zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCirpindikca batabilirsin kotu yanlarini dusun kirisikliklarini aklarini falan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenebilirsin bu gayet normal.. Birlikte paylaştığınız bir şey var mı ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seviyorsun sen muhtemelen. O yüzden de gidip buldun böylesi tipi. Ben de 40 yaşındayım ama senin gibisi beni neden bulmaz ki
00 Yorumla
+1 yılBence sen onun xarakterini sevmissin ailesine davranisini ve buda kendinin asik olmani dusundurur amma. Canim bu hos. bi sey deyil en güzel kendine uygun birini. bul yani kendi yasina
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesine tavrını bilmiyorum. Yani anne babasına vb zaten bekar. Evli olsa ne hoş adam der gecerdim
+1 yılMerak ediyorum nasıl davrandı da seni bu kadar etkiledi ve dış görünüş olarak boyu fiziği nasıl yani dış görünüşünden mi etkilendin tam olarak neyinden etkilendin biraz açar mısın?
015 Yorumla
Soran+1 yılGüç, maskülenlik, otoriter ve dominant tavırları. Güçten kastım maddi değil evet maddi açıdan da iyi ama bir kurumda yönetici pozisyonunda çalışıyor. İnsanların ona saygı duyması birçok insanı yönetmesi beni aşırı cezbediyor. Her şeyi halledebilir oluşu. Liderlik vasfı çok fazla. Tipe gelirsek tip açısından da gayet iyi. Yaşı bende sorun ediyorum ama burdaki çoğu kişi kel göbekli bir adam sanıyor. Kivanc da 39 yaşında henry cavill de 40 yaşında sonucta. Kimse birine kıvanc 39 yaşında nasıl beğenirsin iyyy demiyor
- +1 yıl
Mesela aynı özelliklere sahip bir kişinin tipi senin için çok önemli mi kel göbekli olsun demiyorum. Ortalama bir fizik ortalama bir boy mesela 170-175 arası
- +1 yıl
Kendimi yorumlatacakmış gibi olacak ama mesela benim tipim yeterli mi tamam fizik olarak biraz zayıfım ama bunun altında yatan psikolojiyi merak ediyorum bu konularda bilgiliyim ama kendimi biraz yetersiz hissediyorum fizik olarak
Soran+1 yılKanka cok zayıfsın ya
- +1 yıl
Bu arada sana şunu da söyleyeyim o kişiyi çekici bulman normal kendini kötü hissetme bu konuda ama kendi yaşına daha yakın bu özelliklere sahip birini bulabilirsin ki bu özellikler zaten zamanla kazanılabilecek şeyler. Günümüzde maskülenlik her ne kadar azalsa da elbette gözü açık olan maskülen erkekler hala var
Soran+1 yılBu arada adam da çok boylu değil max 178 flndir
- +1 yıl
Spor yapıyorum kilo almaya çalışıyorum işte ne bileyim tipim nasıl bunları düşünmekten karakterime davranışlarıma odaklanamıyorum kötü mü sence bu foto biraz eski 2019 daki halim sakallarım biraz daha dolu şimdi
Soran+1 yılPozun yandan yüzün gözükmüyor ki
- +1 yıl
Özelden atayım mı tam yüzümün gözüktüğü bir foto
- +1 yıl
Tabi rahatsız olmazsan
- +1 yıl
Ya da yüzümün tam gözüktüğü bir profik koyayım
- +1 yıl
Çok rahatsız ettim normalde bu kadar darlamam. Neyse iyi günler
Soran+1 yılTipin kötü değil bence spor yaparsan daha iyi olur
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim çok darladım seni kusura bakma
Soran+1 yılOnemli degil
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenirsen ilerde cinsel hayatında sorunlar çıkar seni tatmınn edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnemin 24 yaşında evlenip çocuğu vardı şimdikiler kurbağa gibi zıplıyor zıpzıp. 40 yaşına zıpladı zıpzıp.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen beğeniyorsun ama o seni beğeniyor mu? Önemli olan onun seni beğenip istemesi 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılTavırları beğendi gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğendiysen niye soğumaya çalışıyorsun ki? Tadını çıkar.
010 Yorumla
Soran+1 yılYaştan dolayi
Soran+1 yılIlerisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılAnladım, o da o yaştan sonra ilerisini düşünmeyecektir zaten. Evlenmeyi planlıyorsa soğumaya çalışmak doğru karar. Uzak durursan zamanla soğursun.
Soran+1 yılHayatında biri olduğunu düşünmüyorum arastirmalarima göre ve şu zamana kadar da bekar zaten. Hayatında biri olsa o ya da evli olsaydı zaten o gözle bakmazdım. Hoş adam der geçerdim
Soran+1 yılYüzük dd yok zatsn parmağında
Cevap sahibi+1 yılBen hayatında biri olduğunu kast etmedim. Belli bir yaştan sonra evlilik hiç düşünülmüyor ve o da düşünmüyordur.
Soran+1 yılOlabilir. Zatwn bu gibi sebeplerden dolayı soğumak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, uzak dur. Görme, bakma. Uzaklaşırsan soğursun.
Soran+1 yılIs teklif etti görüşmem var
Cevap sahibi+1 yılReddet diyeceğim de kabul edersin muhtemelen. Hayırlısı olsun. Belki aynı ortamda çalışınca soğursun.
Öylesini bulmussun neden soğumak istiyosun? Etraf coluk cocuk dolu. Olgun erkek fav:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşyerinde mi tanıştın?😁
bence onun kötü özelliklerine odaklan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani boş ver, adamın içinden bir ayı çıkabilir. Genelde öyle oluyır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğumak zorunda değilsin ki yaş farkı olabilir ne var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla soğursun, geçici heves seninkisi. Geç ergenlik dönemi tripleri.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeç diyorum geç.
Ayagini agizina soktugunu hayal et🤦♀️ ıyy.
02 Yorumla
Soran+1 yılKim kimin ayağını ağzına sokuyor nuye bunu yapsin
- +1 yıl
Burada oldgm muddetce ofkelendigim icin soyledigim bir sey yapan yapiyor emin ol o kadar igrenc seyler var ki ama artik empati yapmayi biraktim. tamam o zaman soyle dusun muslumansan eger, bu adam senin sevgln olamaz zaten cunku dinin geregi yanls. Ama evlendigini dusun mesela bu adam seni cennete goturecek vasiflari tasiyor mu? Ve sen bu adamla anlasamassn cunku. Sana Allahi hatirlatmayan insanlardan uzak dur. Ibadeti yok kul hakki yiyo vs dusun bunlari olume adim adim ilerliyoruz ve cennet yoldasi lazim bunlari romantik islamlada saglayamayiz gercekci olmak gerekiyor umarim anlasilmstr.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Göbeği babanınkinden fazla mı?
36 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya dsfkodsdfs
Soran+1 yılCidden ne alaka ona bakarsan kıvanç tatlitug 39, henry cavill 40 ve Chris evans 41 yaşında. Bu adamların bu yaşlardaki hallerine bir bak sonra gel konuş
İsmi nedir bahsettiğin kişinin , ve iş yerinden mi tanışıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKişiden soğuman için sana ciddi hata yapmasın gerek, yoksa sen bu sevgiden vazgeçmezsin
00 Yorumla
+1 yılAyıp bişey değil ki bu eğer evli değilse hayatında biri yoksa gayet normal bişey
00 Yorumla
+1 yılŞu an 20 yaş kızlar hep 35 lardan hoslanıyor kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBir ara bende öyle birini beğenmiştim sonra geçti burcumdan kaynaklı sanıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
Olgun erkekleri seviyorum ondandır
- +1 yıl
O adam maskülendi muhtemelen. Sende bir kadın olarak bunu sevdin. Bu zaten normal bir şey.
- +1 yıl
Evet maskülennn😄
- +1 yıl
İşte o yüzden normal bu durum.
+1 yılMutluysan devam et neden uzak durmak istiyorsun yas farkı cok değil bence ki onla bi ömür gecirmicen
00 Yorumlaneden soğumak istiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevgili olduk diyelim bu işin daha ilerisi olmaz ben istesem de ailem istemez. Umutsuz vaka yani soğumak daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılniye soğumak istiyorsun ki
07 Yorumla
Soran+1 yılYaştan dolayı. Sevgili olsak bile ailem izin vermez ilerisi yok yani bu isin
- +1 yıl
orada haklısın hangi şehirdesiniz.. yani yaşıcanı yaşa bırak olmazsa
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılOyle olmaz işte yaşayacağını yasa bırak durumu olmaz
- +1 yıl
hayır bide büyük şehirdesin niye olmuyo anlasam bi kaç kere birlikte olursun vs aklında kalmamış olur küçük şehir olsa ok de..
Soran+1 yılCinssllik yönlü bir şey istemiyoeum. Adam bu yaşına kadar bekar kalmış yüzlerce kadından bu şekilde hevesini almıştır zaten
- +1 yıl
onu bilemezsin belki abazanın tekidir.. belkide sadece 5 6 tecrübesi olmuştur gözünde büyütme kimseyi yaa inan bana avukatım ben neler rastlıyo inanamazsın
Kim ne derde desin sev vallaha sev
01 Yorumla
Soran+1 yılHahha neden oyle dediniz
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Soğuma neden soğuyon :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYastan dolayi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 45 yasinda birini begeniyorum ben 25im
34 Yorumla
Soran+1 yılSevgili falan misiniz peki
Cevap sahibi+1 yılKeske sevgili olsak ama nerdee bide şöyle birseg diyelim ki sevgili olduk ilerisi yok gibi cunku cok yas farki var ve o evli🤦♀️
Soran+1 yılKanka senin durum daha degisikmis benimki bekar ama dediğin doğru bu işin ilerisi yok yaş farkı çok fazla var o yüzden soğumak istiyoeum ama her an aklımda
Cevap sahibi+1 yılBekarsa yine bi sansini dene ya ilerisi yok evet ama bellide olmaz benimki evli oldugu icin sorun büyük
+1 yılSoğuyamazsın yaşanmışlığın olması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasını bulmak lazım
00 Yorumla
+1 yılSoğumak neden bir engel Yok ise sorun yok gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de reşitsiniz. Bir sorun yok.
00 Yorumla Seni ancak o adam soğutabilir! Soğuyamazsın..
00 YorumlaSoğuyamazsın sanırım , tek çare zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Soguyamazsin öyle kolay kolay
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Sen bence olgun seviyorsun, zor soğursun😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç takma kafalar uyuyor ise hayatını yaşa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ouw dene şansını 🙏🤲👍
00 YorumlaSoğuma ısın seviyorsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarısıyla gör onu
01 Yorumla
Soran+1 yılBekar
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstiyormusun onu
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda evet ama yanlış
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum seninle
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin mi platonik mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarar mekanizması sizsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerak ettim konuyu biraz açarmisin knka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikten cikamamissn ondan çıkınca sogursun. d
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
03 Yorumla
Soran+1 yılKıvanç da 39 henry cavill de 40 onlara da mi iğrenç diyorsun
- +1 yıl
Genç halleri güzel
Soran+1 yılAynen kanka kıvanç i görünce ya da henry i görünce donup bakmazsın ne kadar yakışıklı diye kesin (!)
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım, 40 yaşında birini aşırı beğeniyorum. Bu adamdan nasıl soğurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler