Bence senin biraz kafan karışmış yaş farkına takılmıyorum ama 20 yaş cok fazla sen orta yaşlara geldigin zaman sevgilin belki hayatta olmayacak hayatının birlikte devam ettirmek ve hayat arkadaşınla dayanışma yapmak güzeldir ama o yaşlanacak sen sadece izleyeceksin bence bunu aşman lazım bir piskolog falan bilmiyorum ama kesinlikle sen normal değilsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaş sadece bir rakkkamdir. Şaka maka olgun birilerinden iyi olduğu için hoslananlar genelde babasıyla arası iyi olmayan kişiler. Hoslanti değildir o baba şefkati istemektir. Sende bu sorun vardır demiyorum bu arada yanlış anlama sadece bir psikoloji doktorunun kitabinda okumustumm
40 Yorumla
+1 yılDün sitenin kalitesinin arttığını düşünmüştüm ama artmamış. Bazı adminler önlerine gelen her soruyu beğeniyor. Üstelik bu soru en az 10. kez sorulmuştur ve her seferinde popüler yapıyorlar. Zihniyetinizi...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıl37 değil ama maks 30 da olmasa iyi olurdu bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal degil diyenler asla sebebini aciklayamaz. normal normal normal. bu beyin zihin psikooji ve bilimsel bir konu. sen gencsin o yasli , iste sen guzelsin o cirkin vs vw on yargi ile yaklasilan bisey degil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyani.. bence biraz fazla ama sen mutluysan normal
120 Yorumla
Soran+1 yılSadece hoşlanıyorum. Belirtmiyorum
- +1 yıl
neden belirtmiyorsun
Soran+1 yılÇünkü arada çok yaş var.
- +1 yıl
babanla alakalı geçmişte bir problemin olabilir mi?
Soran+1 yılNe gibi problem. Babamla aram iyidir. Abim yok belki ondan diye düşünüyorum
- +1 yıl
derin konular. buradan cözüm üretemeyiz. bence psikologa gitsen daha iyi olur
- +1 yıl
Net baba sevgisi görmemiş tipler işte
- +1 yıl
@Doctor-Strange bende öyle düşündüm
Soran+1 yıl@Doctor-Strange baba sevgisi gördüm
- +1 yıl
Böyle biri vardı 18 olup kendinden 10 yaş büyük adamlarla çıkardı sonradan öğrendik ki babası ile sorunları varmış
Soran+1 yıl@Doctor-Strange babamla aram iyidir. Kötü denmez. Sanırım abi eksikliğinden oluyor
- +1 yıl
Ayrıca 40 yaşına yakın bi adamın 17 yaşında kıza bakmak doğru değil
Soran+1 yıl@Doctor-Strange 19 olucam neredeyse. 17 değilim. 18im 19uma bikaç ay var
- +1 yıl
Değişen bişey yok. Öyleleri avcı ruhlu. O yüzden uzak due
Soran+1 yıl@Doctor-Strange o hoşlantılı davranmıyor
Soran+1 yıl@Doctor-Strange yani yanlış anlaşılacak
- +1 yıl
Anladım. Mümkünse uzak dur
Soran+1 yıl@Doctor-Strange haklısın
- +1 yıl
@laz_ali kimi kanka
olabilir. ama işte. ıyı noyet mı kotu nıyet var mı bılinmez. ünlü zengin olsan kımse yadırgamaz. fakirsen yadırgarlar. ama sevginin yaşıypk benim için. ama sevgiyse gercekten
10 YorumlaHoşlanman normal ama beraber olmak pek doğru olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen hoşlanıyorum dersen sorun yok ama toplum hoş karşılamaz Naparsan gizli yap o yüzden
10 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkı sorun değil.. sorun senin henüz 18 yaşında olman.
23 Yorumla
Soran+1 yıl19 olacağım
- +1 yıl
Olgun erkeklerden hoşlanıyosun.. seni anlıyorum.. çok da haklısın bu konuda ama ilk önce okuyup mesleğini eline al..22 li. yaslarinda olgun.. hayat düzenini oturtmuş. vicdanli 35 ki yaşlarda bir adamla birlikte olursun. ama ilk önce hayat düzenini oturtman gerekiyo 😊👍
- +1 yıl
👏👏👏 Süper anlatmışsıniz 👍👍
+1 yılçok doğru bir eylem 37 ideal 20-30 aralığından hoşlanıp napacaksın çocuk hepsi
214 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum böyle düşünenler var mı hala yaa
Soran+1 yıl@Universe99 demiyorsun işime geliyor diye
- +1 yıl
Benimde olmuştu çünkü toplumda hala bu durumu yargılayanlar var ondan ve ben daha iyi anlaşıyorum o yaş gurubuyla
- +1 yıl
@Universe99 ben arada çok fark olunca anlaşamam zaten sosyal medya da bir şey var 20 ne 30 ne çoluk çocukla mı uğraşacaksın diye onun için yazdım
- +1 yıl
@prensesmari kafalar uyuyorsa neden olmasın yaşın hiç bir önemi yok bence kızlar erken yaşta olgunlaşır yaşıtları çocuk gelir erkekler geç olgunlaşır denge ancak bu şekilde yürür
Soran+1 yıl@Universe99 bak en son yaptığın yorum çok haklo
- +1 yıl
Hayırlı olsun o zaman olabiliyorsa benlik sıkıntı yok sadece anlaşamayacağımı düşünüyorum belli de olmaz gerçi
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama bunu kimse anlamıyor yok millet ne der yok elalem ne der diye diretilmiş şekilde büyüyor herkes direk karşındakini tanımadan yaşın kaç oo büyüksün olmaz yargısız infaz
- +1 yıl
@prensesmari yine de büyük konuşmamak lazım zevkler uyuyor hayaller aynı ve aynı şeyleri düşünüp aynı şeylere gülebiliyorsan ruhun ve aklın bir ise yaş tip durumu hiç önemli olmamalı
- +1 yıl
@Universe99 Aynen çok haklısın
- +1 yıl
@prensesmari benim için 18 olmuş 20 olmuş 25 veya 30 önemi yok önemli olan anlaşabilmek
- +1 yıl
Senin için olabilir ama 18 için olmamalı!
Soran+1 yıl@Macera0707 19 olucam
- +1 yıl
Ne güzel en sevdiğim yaşlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal değil. Bu bir duygu karışıklığı. Bu karışıklığa neden olan şey senin aile yapın. Ama geçecek... Sabır.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmez ya yaşıtlarım ergen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAvcı dişi güdüleriniz hızlı ve gençler yerine yaşlı ve yavaş olanı daha dişine göre buluyor mevzu bundan ibaret...
04 Yorumla
Soran+1 yıl37 yaşlı değil
- +1 yıl
Sağolun bana da moral vermiş oldunuz. 😊
Soran+1 yılRica ederim ama gerçekten yaşlı değil. Babam 47 yaşında mesela şey diyor 38li yaşları falan biz yaşlı sanardık şimdi anlıyoruz genç yaş olduğunu falan der hep
- +1 yıl
Umarım sevdiğinize kavuşursunuz.
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Hoşlanabilirsin ancak o adam için sadece çıtır çıtır yenmelik olursun.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirse?
Soran+1 yılBen evlilik öncesi şeyler yaşaöaya müsade edecek biri değilsem?
- +1 yıl
Onun için salt aile kurabileceği, evi çekip çevirebileceğini, anne olabileceğine inandığı biri olur. Tabi bu adamına göre değişir. Adam idealist bir karakterse, senin meslek sahibi olmaman bile elenme sebebi olur ama yok eşim genç olsun çanta gibi gezdireyim diye düşünen biriyse o da illaki bir zaman sonra aldatır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen aşkı merak edip kalbim boş olmasın diosun. Aşk arıyorsun ama acele etme canım aşk öyle bir şey değil.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten bi insan güzel olduğu için sevmezsin. Sevdiğin için güzeldir. Ama bak beni dinle. Sen aşk arıyorsun, aşk istiyorsun. Babanla ilişkin nasıl bilmiom ama belkide o adamlarda babanı arıyorsun. Hem yakışıklı değiller, hemde büyükler. İyi düşün!!
+1 yıltabii bir his hayatın gerçeği hiç kimse ne zaman nerde kimden nasıl hoslanacagini seçemez planlayamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO yaşlar daki kızların fazlasıyla büyük olan erkeklerden hoşlanmasının sebebi hormonlar. Erkekler'de de aynı durum var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Normal bir ilişki olmaz. Sen hoşlanabilirsin ama o adam yaklaşmamalı sana
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaklaşmamalı. Ben hoşlanıyorsam
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikte normal aklin erince anliyosun daha cocuksun Şu an
20 Yorumla Genç kızların biz yaşlardaki erkeklerden hoşlantı duymaları olağan fakat geçici oluyor 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşlarda sıkça rastlanan şey. Tecrübe deneyimin oldukça aşacaksın. Birden olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece yaşının getirdiği hoslantıdır sakın buna yenık düşme
07 YorumlaNormal değil bu kadar yaş farkı baba figürünün eksikliğinden kaynaklanıyormuş
00 YorumlaSıkıntı yok, istediğinle olabilir, alışveriş yapabilirsiniz
00 YorumlaBaba problemi olan kizlardansan normal. ben de oyleyim
00 Yorumla
+1 yılYa şevkatliseks arıyorsun ya da hormonlarından dolayı kendini çok olgun zannediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 37 yaşındayım bundan 2 sene önce 17 yaşında bir sevgilim vardı ve inanılmaz uyuşuyorduk ve gayet normal bir durum beni görsen 37 demezsin gören 27 28 der en fazla kendime de bakarım kendimi geliştirmiş birisiyim ve o yaş gurubuyla daha iyi anlaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız sen pedofilisin sapıksın. 17 yaş reşit değil
Cevap sahibi+1 yıl3 ay sonra 18 e girmişti 18 e girene kadar hiç buluşma olmadı 1 yaş ile pedofili sapık mı olunuyor
+1 yılYani bence normal değil. Dışarıda genç kız yanında babası yaşında zengin bir adam böyle çiftler görüyorum. Pek hoş değil. Uzmanlar aradaki yaş farkı en fazla 10 diyor. Gerçi uzmanlar da herşeyi doğru bilmiyorlar. Bence hoşlantıda kalırsa iyi…
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlgunluğundan tecrübesinden size saygı göstermesinden ve birde baba sevgisi eksik ise onuda tamamlamasından kaynaklanabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır kendine gel dayın onlar senin
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgayet normal diğerleri sana çocuk gibi geliyor olabilir ki bana da öyle geliyor ve bu bir sorun, anormal bir durum olarak algılanmamalı bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet olabilir olgun kişilerden hoşlanma falan ama bence gerek yok
00 Yorumladışarıda rastgele gorduğun 30 yaş ustu erkeklerden mı bahsedıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bi ortamda. Rastgele değil. Tipten dolayı parasından dolayo diyor bazıları ama hoşlandığım kişidçlerde ikisi de yok. Sadece iyi davranmaso abi gibi davranması hoşuma giden
gayet normal misal bende 18 yaşındakilerden hoşlanıyorum. yaşıtlarım sıkıcı geliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninki farklı
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Olgun seviyorsun demekki
10 YorumlaGençlik hevesi o bilirim. Geçer bir süre sonra
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilirsin
- +1 yıl
@Universe99 kendimden
- +1 yıl
@hilalbsk sende mi yaşadın
Gizli Üye(25-29)+1 yılpiskolojin bozuk paarasinsna hoslanmisindkd hadi git seni becerir durur sonra aklin basian gelir belki
06 Yorumla
Soran+1 yılParası da tipi de yok sadece iyi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılne yani her iyi davranandan hoslaniyormusin ne kadar canım sana tabi iyi davrancaak seni kandirmak icin kötü niye davrnasin kiz sende hic akil yokkmu turkiyede kizlar harbi mal hadi git sana ymeek ismarlar elbise alsin yazagina atsin agzina etsin sen akillanmiycan
Soran+1 yılNe alakası var. O adamın yaşıtlarını da görüyorum dağ ayısı gibi çoğu. Tabi ben hoşlandığımı söylemedim belirtmedimde o kişiye
Cevap sahibi+1 yılnaparsan yap ya senik gibilerien acimiyorum artik kendi düsen aglamaz git evlen yat naparsan yap
Soran+1 yılSen çok yatmışsın belli tecrübeli
Cevap sahibi+1 yılben senin gibi yasli erkeklerle yatmiyorum sief baan yii davrnadi diye hoslanmiyorum gerizakali canım
+1 yılKendini kandırıyosun psikolojik olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden nasıl kandırmak
- +1 yıl
Hangi burçları taşıyosun? Yükselen ana burç felan?
Soran+1 yılAslan. Yükseleennyay
- +1 yıl
Yayların gözü hep yüksekte belkide 37 yaşı bu yüzdenn sevmişsindir veya seni övmüştür onun etkisinde kallmışsındır herhalde
Soran+1 yılÖvmedi. İyi davrandı savundu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil bence hiç girme bu işlere zararlı sen çıkarsın unutmaya bak
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ben zaten evlilikte yapılan şeyleri öncesinde yapanlardan değilim. Eğer bunu kastettiysen
Cevap sahibi+1 yılEvet bunu kastetim bide yaş aralığı çok fazla canım ilerde sorun olabilir yaş farkınız 5 değil 10 değil
Cevap sahibi+1 yılYinede sen bilirsin senin hayatın ama düşün yinede
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sınırları zorluyorsun 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılNormal değil
Amca de bari04 Yorumla
Soran+1 yılGörsen amca demezsin. 37 yaş genç
- +1 yıl
O adam ciddi düşünmez
Yaşı geçmiş, sen bilirsin
Soran+1 yılNeden ciddi düşünmez evde kalmış son çare diye düşünür😅
- +1 yıl
😂 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılyas farki fazla.. cocuk gibi kalirsin.. ben kendimi subyanci hissederim
10 Yorumla
+1 yılNormal değil tabikide 18 nerde 37 nerde
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Kafalar uyuyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım görüş tebrik ederim seni
+1 yılnormal değil hastalık
00 Yorumla
+1 yılO yaşta olgun sevmen normal hormonal
00 Yorumla
+1 yılHayır baba ilgisi arıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal bence iliski yasa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal ama
Doğru değil :)00 Yorumla
+1 yılSadece hoşlan ötesi olmasın
00 Yorumla
+1 yılYanlışı baştan farketmek iyidir. Üzülmeni istemem.
00 YorumlaHerkesin zevki farklı ne diyebilirm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk yaşa degil, etkileşime bakar <3
00 Yorumla
+1 yılNormal değil aklın karışmış
00 Yorumla
+1 yılVay be peki bu cumleler havada kalmayacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, toplumda değil, bilimsel açıdan normal.
00 Yorumla Psikologa basvurmayi dusunmusmuydun hic?
06 Yorumla- +1 yıl
demi bende tahmin ettim babasi yok galiba baba ariyor
- +1 yıl
senin yasitlarinda kizin yasinda kizlara göz dikiyor yasli erkekler kartlamis gencecik kizlari kandiriyorlar umarim Allah belanizi veirr iyki ben kanmiyorim ama malsef kanan var
- +1 yıl
ben senin yasi senin yasin üstp erkeklerin genc kizlara iyiycek gibi baktini paara budljdna genc kizlara paara yedini cok gördüm evet kasar erkek cok irnec bisey bunjn tam tersi erkrk var mı onu merak ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Çoğu kişide var bu durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk senin. Sorun yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılhmm galiba güçlü erkek profili seviyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
kötü bir şey değil aslında. yaşıtların cocuk gibidir.
eğer adam Johnny Depp falansa normal ya
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için ❤️🌼
+1 yılnormal değil kesinlikle
03 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü nedir. Neden değil
- +1 yıl
yaşıtlarınla ilgilen ve sen neyi seviyosun onları iyice kesinleştir o yönde git
Soran+1 yılYaşıtlarım keko ve ergen
+1 yılnormaldir tabii ki de :)
11 Yorumla- +1 yıl