normal mi bu mesela dizide filan bile barış kılıç olsun onu daha yakışıklı buluyorum olgun erkekler gözümde hep üst perdede nasıl aşarım bunu yaşıtımdan nasıl hoşlanırım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sebeplerini bildiğimizi sandığımız, bol bol ahkam kestiğimiz ve aslında güncel olsa da pek araştırmadığımız bir konu :) Aşmak istiyorsan hangi sebep ya da sebeplerden dolayı bu tercihi yaptığını bulman gerekiyor:
Genelde daha deneyimli olduklarından, genç kadınlar için daha çekici, güvenilir ve kendinden emin görünürler. Bu, duygusal olgunluk ve kararlılık arayanlar için çekici olabilir. Gençlere göre, finansal olarak daha istikrarlı ve başarılı olduklarından, bu konuda güvende hissetmek istiyorlarsa tercih edilebilirler. Ancak bu, her zaman maddi çıkarlara dayalı değildir; güven ve destek hissi de önemli bir rol oynar. Medya ve toplum, genellikle olgun erkekleri güçlü, bilgili ve cazip figürler olarak resmeder, bu tercihlere daha çok yönelmeye yol açar. Genellikle daha sabırlı, anlayışlı ve açık iletişim kurmaya istekli olduklarından, daha sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşur. Genç kadın, daha az rekabetçi ve daha sakin bir ilişki arayışındaysa, olgun erkekler, geçmiş ilişkilerinden öğrendikleriyle daha sakin ve hoşgörülü olduklarından tercih edilirler. Gelelim psikolojik sebeplerden birine, bazı kadınlar bilinçaltında bir "baba figürü" arayabilir, bu da genelde, sevgi ve hayatını yönlendirmesi için rehberlik arzusundan kaynaklanmaktadır. Genellikle daha karizmatik ve öz güvenlerini gösteren bir duruşa sahip olmaları, cazibelerini arttırır. Bazı genel sebepler bunlar.
Tabi bunlar, "normal" erkekler için geçerli olan bilgiler. Uçkur hastası, gerçek erkekleri taklit eden, erkek görünümlü yaratıklar için değil. Şimdiye kadar denk geldiklerim hep evli, çoğu çevresinde "saygın" görünen bu yaratıklardı. Hesap çok basit, eşini aldatmaktan en ufak bir rahatsızlık duymayan bu yaratıklar size ne yapmaz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mevkiye aşık oluyor olabilir misin? Namı diğer paragöz kız. Sevmek için yaşın erken olabilir. Yaşıtlarının imkanlarının olmayışı, seni içgüdüsel olarak daha imkanli kişilere yöneltiyor. Bu çok normal ve yanlış bir şey değil.
01 Yorumla- 1 yıl
mevki dolaylı olduğunu sanmıyorum olgun erkekler gerek zekasıyla düşünce tarzıyla gerek eril enerjileriyle kadınları daha fazla kendine çeker erkekler geç olgunlaşır yaşıt erkekler biraz daha toydur
1 yılO yaşlarda normaldir kızşar olgun erkek sever erkekler olgun kadın sever çünkü istekleri biraz daha artar o yaştaki lerin kanları hızlı kaynar derler ya hani çünkü iki tarafta tamamıyla ne istediğini bildiği için
00 Yorumla
1 yılBence bunun nedeni zamanında baban ile gerçek anlamda kuramadığın o sevgiden ötürü ilişkinde daha çok baba figürü arıyorsun. Bunun bilincinde olarak hareket etmen belki bunu yenmene sebep olur bir diğeriyse babanla gidip konuşmak ve aranızda sevgi bağı oluşturmanız
11 Yorumla- 1 yıl
Sondaki sayılarıben eklemedim niye varlar bilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Olgun erkek çekiciliği bambaşka bir olay, seni çok iyi anlıyorum. Barış Kılıç dediğin, zaten karizma akan bir adam! Ama bu durumda kendini baskılamana gerek yok. Herkesin zevkleri farklı, seninki de böyle işte! 😍 Hem yaş önemli bir sayıdan ibaret, yeter ki aranızda hoşgörü ve uyum olsun. Ama illa yaşıtından hoşlanayım diyorsan, çevrendeki genç ama yetenekli, olgun tavırlı birisini keşfetmeye çalış. Belki de yaşıtların içinden saklı bir Barış Kılıç çıkar, kim bilir? 😉 Sen birini seçmek zorunda hissediyor musun? ❤️
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
130Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBu bende de var aşılacak bişi değil ben bunu çok seviyorum armudun bile olgunu güzel şekerlimk ne yapayım olmamış armudu mantıklı düşün zjjxj
511 Yorumla- 1 yıl
Ben de tam tersi kendimden yaşça küçüklerden hoşlanıyorum. Olgun dediğiniz kaç yaşlar mesela?
- 1 yıl
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 sen neden yükseldin ki birden 😂
- 1 yıl
@Itırsssı demi, genç performanslı, her anlamda mutlu edecek yaşlar varken ne bu yaşlı merakı. Bende de tam tersi genç olucak en güzel yaşlar 20 li yaşlar
- 1 yıl
@Alicanbeyyy bence de genç erkek iyidir
- 1 yıl
@Itırsssı senin için ideal yaş aralığı ne mesela
- 1 yıl
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal bende olgun kadın seviyorum tercihtir.
00 Yorumla Biliniz ki olgunluk yaşa bakmıyor tamamen karakter meselesi. yaşına bakarak karakteri oturmuş olabileceğini düşünen kadınlar olabilir, yanılma ihtimalleri yüksektir. birini ancak zamanla yaşanılan durumlar sonucunda davranışlarının değişmesi-değişmemesi, sözlerinin arkasında durması, sorunlara verdiği tepkiler ile tanınabiliyor.
Bu konuyu aşıp aşmamak tamamen piskolojik bir vakıa..
00 Yorumla
1 yılAşmaya çalışıyorsun ki ben de benden çok küçük kızlardan hoşlanıyorum mesela yuzde 98'i falan çok Çocuksu geliyor cocuk gibi hareket ediyor onları seviyorum ama genrl olarak da aşmaya çalışımyorum hatta o tarz istiyorum 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu durum seni rahatsız etmiyorsa aşmanı gerektirecek bir sorun yoktur. Sonuçta zevk meselesi bu.
Ama rahatsız oluyorsan duygularını kontrol etmeye çalışabilirsin. Tabi ne kadar başarılı olursun bilemem
00 Yorumla
1 yılSanırım sen de yasitlarindan daha farklı düşünüyor ve daha farklı anlıyorsun hayatı ki olgun erkekler ilgini çekiyor. Bu normal sadece olgun erkeklerin yaşıtlarına nazaran daha fazla yıpratıp ve kolaylıkla bırakabilecegini unutma.
00 Yorumla
1 yılAşılacak bir durum değil ki gayet normal ben de aynı durumdayım. 21 yaşımdayim sevgilim de 27 yaşında gayet ikimizde birbirimizi dengeliyoruz zaman zaman olgun zaman zaman çocuksuyuz.:)
10 Yorumla
1 yılKendinden 2 veya 4 yaş üst birisi ile ilişki istemen normal etik ve doğru bir yaklaşımdır ama sen arşa çıkıp 45 50 yaşındaki adamla ilişki istiyorsan o zaman işler değişir (Daddy issues) olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılbi kere bunu aşmana gerek yok.. sadece manipüle edilme ihtimalin var.. olgun bi erkek bile olsa hemen güvenmemen gerektiğini ve yelkenleri suya indirmemen gerektiğinin farkına var.
00 Yorumla Olgun severler derneğine uye oldugunn içindir. Bir de akran sevgililer derneğine üye olursan iki farklı kategoride aday secebilirsin. Olgunlarin neyinxen hoslaniyorsun bunu bjraz açıklayabilir misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aslında senden 7 yaş büyük olması pek sorun olmaz bence ama 25 ve sonrası için 5 yaş kuralı olsun derim
10 Yorumlabende öyleyim yaa ama aşılması gereken bir durum değil bence
20 Yorumla
1 yıl116 bu soruya düştüyse mesaj kutun 2 k olmuştur 😄😄🤷
04 Yorumla
Soran1 yılgizliyim
- 1 yıl
Doğru ama sazan sarmalı olmuş aynalı sazan şöleni tebrik ederim bence başarılı iyi eğlenmişsindir
Soran1 yılökökökköööke
- 1 yıl
😄😄
Doğaya aykırı 30 kadar ilişki yapman bile normal değil senin eğitim, kariyer sonra düşün bu konuyu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece tvlerden gördüğün erkeklere karşıysa normal onlar zaten karizmatik ve her yaşa hitap ediyor. Merak etme zamanla yaşıtlarına kayar ilgin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBirinden sağlam kazık yersin boyunun ölçüsünü alirsin
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki bekar olduğu sürece istediğin yaştan hoşlanabilirsin
10 Yorumla
1 yılÇünkü şu an senin yaşındaki çoğu erkek gerçekten çocuk gibiler o yüzden seviyorsun olgun bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
1 yılYaşıtından neden hoşlanmak istiyorsun ki. Olgunlarla devam et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBen de 21 yalımdayken 45 yaşında sevgilim vardı gayet iyiydi hayat
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Daddy issues kaynaklı olabilir. İlgi şefkat ve güven arıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAşma akışı yaşa alayım derken hata silsilesi başlar hayatın akışını yaşa
00 Yorumla
1 yılAşamaz sın çünkü onlar işini bilir oturup kalması konusmasi senin hoşuna gidiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılen azindan sikintinin farkindasin. ama buda dogal. cunku erkegin en olgun hali. en kibar hali.
00 Yorumla
1 yılOlgun biri olarak ben de çıtırr seviyorum
Güzel ve daha tutkulu oluyor00 Yorumla
1 yılOlgun erkek iyidir.
Seni yormaz her türlü ihtiyacını karşılar ve her ilişkide zirveye çıkarsın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Yaşıtın olan ama olduğundan büyük görünen birisini bulabilirsen olur
00 Yorumla
1 yılHer kişinin kendine göre tercih olur. isteyip te hersey olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Normal bir şey. Erkekler geç olgunlasiyor. Kadın küçük olunca daha güzel gidiyor ilişkiler.
00 Yorumla
1 yılKolay kolay asamazsin. Ancak kötü bir deneyim yaşarsan olur ki umarım onu da yasamazsin
00 YorumlaBüyüdükçe aşarsın tahminimce, aşamazsan fantazin olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDestek al tatlım ailevi sorunlarının sonucu olabilir
00 Yorumla
1 yılBu sadece geçici bir özenti veya takıntı da olabilir. Emin olman için zamana ihtiyacın var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılNormal o yaşlarda bende seviyordum sonra değişiyor merak etme.
02 Yorumla- 1 yıl
5 yaş dan fazla küçük hayır 5 yaştan büyük de hayır ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılSen ne isen osun, kendini değiştirmeye çalışman boşuna tadını çıkar... Günaydın Bu arada
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zaten yasitlarin çocuk sende çocuksun geçer zamanla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Böyle konuları Gizli üyeler açıyorya, insanın aklına her şey geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBu yaşta normal değil. En az 25 yaşına gelmiş olman lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Peki arayışınız nedir, olgun olması tamam.
Evli, bekar, evlenip ayrılmış?
Ha gisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılBarış kılıç oynadığı dizilerin en yakışıklısi olduğu icin olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılevet bazı kızların tercihi banada denk geliyor bazen
00 Yorumla
1 yılAşırı derecede istekli ve bakire olduğundan dolayıdır.
00 YorumlaYaşıtlarından hoşlanman gerekmiyor. Şehir neresi?
00 YorumlaBiz de senin yaşında olgun ablalarını seviyorduk, büyüdük halen değişmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen yinede yaşıtlarınla vakit geçirmeye çalış
Sana yaşıtların sanırım bilinçsiz bilgisiz geliyor bunu ancak zamanla aşarsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sağlıklı olan durum abartı olmadığı koşulda. Çocuk bakıcısı veya Annelik yapmak değil gerçek bir Erkek istiyorsun aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşma knka olgun sev böyle dedikçe hiç aşamazsın ki zaten çünkü duygular kontrol edilmediğinde güzel sonuç verir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHocam olgun sevmeniz daha iyi biz yaşıtkariniz henüz masraflarinizi karşılayacak durumda değiliz😂
028 Yorumla
Soran1 yıljkjkkjkj ne masrafı ya ben asla bi erkeğe paramı ödetmedim bugüne kadar
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman benim masrafları karşılıyorsan düşünürüz 😂
Soran1 yılkjkjkekek premsess
Cevap sahibi1 yılHcjxjsjdjf şaka bee yeni nesil erkeklere gönderme yaptım sadece🙄
Soran1 yıliyi yapmışsın çoğu öyle olmuş sarmıo mjmj
Cevap sahibi1 yılYa sus yaşıtlarimizda olgun erkek peşinde sizde sarmiyosunuz
Soran1 yıljmjmöemö kimse kalmadımı
Cevap sahibi1 yılHayır aw hepsisin kalbi 30'luk dayılarda
Soran1 yıl30luklar ne ara dayı oldu
Cevap sahibi1 yılBenim gözümde öyleler 😏
Soran1 yılkızlardamı öyle jsmii
Cevap sahibi1 yılKızlarda 30 büyük ya 26 sonrası falan cırt
Soran1 yıl20likler 30lukların koynunda ama deme öyle
Cevap sahibi1 yılEvet tecrübe para bunları getiriyor ama ben maneviyata bakarım 😌
Soran1 yılbende mesela tek amacı cinselikse yapmam öyle bişey
Cevap sahibi1 yılYook yok siz parayı şöhreti görünce yapiyosunuz inanmayacak kadar tecrübem var yaş oldu 21
Soran1 yılyoo mekanlara filan gidioz arkadaşlarla gerçekten fabrikası şirketi olan erkeklerde var kaçı bana asılıp yatmak istedi izin vermedim hiçbirine herkes aynı değildir unutma hiçbir erkeğin bana bişey ısmanlamasınada izin vermedim hayatım boyu
Cevap sahibi1 yılValla bilemicem ben artık çok yoruldum tartışmak istemiyorum herhangi bir kızla tartışamam hayat enerjim bitmiş pilim bitti pilim 😂
Soran1 yılkaç kişiyye çıktın sen öyle ya biraz seçici ol ondan pilin bitmiş
Cevap sahibi1 yılBir kişiyle sevgili oldum sadece pilimi bitirende oydu zaten:)
Soran1 yıl🥺🥺ondan zaten o bir kişi girer ağzımıza sıçar gider benimde bir🥺🥺
Cevap sahibi1 yılGel detlesek ya sanırım ihtiyaç bu
Cevap sahibi1 yıl🙄🙄🙄
Cevap sahibi1 yılDert ortağım olacaktın ya o güveni almıştım başta cjcjd
Cevap sahibi1 yılNeyse
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂.
- 1 yıl
@Sᙍᒪᗫᑗᖇᑗ11 şsdkdld
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de bildim bileli çıtır sevdim, yaş farkı iyidir. Kötü bir şey değil bu sıkmayın canınızı.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlabilir, normaldir bu. Bende genç kızlardan çıtırlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşlanmak insanın elinde olan bişey Değil. Naparsan yap bizede nedemek düşer bize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu yaşamadan asamazsin bence deneyimle hiç bastırmaya çalışma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden aşmak için uğraşıyorsun kendin gibi birini bul yaşa hayatı
00 YorumlaNormal ortalama 18-25 olgun erkek sever , ozellikle babasini erken kaybeden ve abi kardes olmayanlar , 40 yas sonrasi kadinda genc erkek arzular normal yani durumun
00 Yorumla
1 yılNormal ergenlere mi kaldık çocuk gibi davranıyorlar tipe baksan sakal var ayı gibi ama olgun erkekler ciddi oluyor geneli duruşu oluyor aq
11 Yorumla- 1 yıl
@asdasdasd11188 brawo kız
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Hoşlanma durumlarını değiştiremezsin bu senin bakış açın ve doğruların aslında
00 Yorumlaboş ver takıl kafana göre dedpoll da güzel bı söz duymuştum doğru kişi insanın icindeki süper kahramni ortaya cikarir
00 YorumlaHarun abi olgun erkek sevmiyoruz yeter kendinizi övmeyim
18 Yorumla- 1 yıl
Haha ciddimsiin Harun mu bu
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 evet kaç defadır aynı soruyor
- 1 yıl
Haha doğrudur en başta aklıma gelmedi
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 çok var bunlardan gizli soruyorlar hep foto yok bir şey yok çünkü genç kız değil ki😂
- 1 yıl
Amann ne. gerek var bunalra
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 pazar değerini yükseltiyor aklınca hala iş görürüz diyor 😂😂
- 1 yıl
Gorurmu acaba.. genç kizlar zıpkın gibi delikanlılar varken neden ona baksi n.. olgun erkek karizmatik ve zengin olursa sevilri bı tek
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 olgun erkek sadece 20 gibi gözükürse sevilir. Gerçekten yaşından küçük 20 gibi duruyorsa sakalsız iyiyse tercih edilir. Ancak olgun erkekler genelde yaşlı yüzünü saklamak için sakal bırakır
Tamam burada sana yetecek kadar yaşlı var
40 YorumlaBende olgun kadıncıyım buna karşı koyamazsın trip yok mızmızlık yok
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri