Sevgilimle 2 senelik ilişkimiz var bugün tartıştık kendisi instagram da tanımadığı kızları ekliyor bugünde yine gördüm eklemiş sordum tanımadığın kızları neden ekliyorsun diye bana basta belki tanıyorum dedi bende tanısaydın karşılıklı olurdu dedim oda belki eklicekler dedi sonra bana hemen beni takip etmelerinden rahatsiz oluyorum sen sorun ediyorsun benim arkadaşlarım da ekliyor sevgilisi bisey demiyor bende bana diğer erkekleri kıyaslamam konusunda konuşurdun sen niye kendini kiyaslıyorsun dedim bu konuyu konuştuktan sonra tm kapaticam instagrami dedi sonra bu konuyu yine konuştuğumuzda ona ya instagrami kapatırsın ya da tanımadığın kızları çıkartırsın dedim oda ikisini yapmazsam nolur dedi beni kaybedersin dedim o ise bunların normal olduğunu benim bu dediklerimin paranoyak olduğunu düşünüyor ve inat etti kızları çıkarmacagini instagrami kapatmıcağını bende kötü oldum telefonu kapattım sizce kim haklı
Sizce bu konuda kim haklı kim haksız?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni instagram da engellemiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocukça hareketler.. Yakında ayrılırsınız.. Sevgilin bunun yolunu yapmaya başlamış haberin olsun.. O senden ayrılmadan suçlu seni gösterip.. Sen ondan ayrıl derimm
Bu konuda evet ayrılcam gibi bana sadece sosyal medya dedi bende ona bugün tanımadığın kızları eklersin yarın yazarsın sonra buluşursun dedim ordan sevgili bulunmuyor mu dedim benim deli olduğumu düşünüyor bu laflarima
Savunma psikolojisi sürekli aynı şeyi tekrar edip duracaktır inanma
Kızların fotoğraflarını beğeniyor ona sordum ağırlığını koy diye bana dünyada kaç milyon erkek var evli erkekler beğeniyor kötü bisey yok dedi
Hahhaah ne güzel dünya valla erkekler işine gelmeyince namus bekçisi oluyor işine gelince böyle geniş geniş konuşuyor 😄😄😄
Morelim bozuldu acaba instagram şifresi ben var da girsemmi
Gir banada haber ver merak ettim 😄
Beni engellemiş instagram da
Hayırlı olsun ayrıldı senden
Ayrılma değil ben bakmiyim diye yaptı bana beni takip etmenden skldm dedi ondan yapıyor
Evet evet sen böyle düşünmeye devam et doğru yoldasın seni çok seviyor sana çok aşık :)
Sen haklısın. Paranoyaklık bile olsa o senin sevgilin, seni rahatsız eden bir şeyi yapamaz, yapmamalı
Rahatsiz oluyorum dedim inat etti silmicem dedi kapatmicam da dedi.
Zor durum
Ayrılcam sevse böyle davranmaz o zaten seçimini yaptı
Bence son bir şans ver, böyle saçma şey için ayrılık.. belki de çok iyi bir geleceği kaçırıyorsunuz
Seviyordur sadece inat yapmıştır
Engellemiştir instagram da beni
Pislik, birak gitsin kendisi kaybediyor. Köpek gibi yalvarırken sen engellersin :)
2 senem gitti ona mı üzüleyim ilklerimi onunla paylaştım ona mi üzüleyim bilemedim
sevgilimle bu yüzden ayrildim, güven sorunu varsa ben yokum helede seni kaybetmeye göze aliyosa umursamiyosa yol ver gitsin. kesinlikle sen haklisin. benimkide bana sen kafayi siyirmissin demisti.
Bana arkadaşlarıda tanımadığı kızları ekledigini hatta arkadaşının kız arkadaşı da tanımadığı erkekleri. ekliyormus sorun etmiyorlarmis sadece ben böyleymisim
sana kendini suclu hissetirmek icin yapiyor kanma ona kesinlikle sen haklisin
Ona da söyledim haklı olduğumu hatta birine söyle oda benim dediğim gibi söyler dedim oda baktım tavır sergilesi sen sadece böylesin dedi
ayni eski sevgilim ayrilmadan sen ayril derim ben, bu muhabbeti yapdikdan 3-4 gün sonra ayrildi benden cok darliyosun falan filan
Inst şifresi bende acaba girsemmi
varsa gir bana onu bile vermiyodu
Interneti kapalı olduğunda girerim inş degistirmemistir