Kime gideyim derdimi kime anlatayım bilmiyorum canımdan can çıkıyor hiç mi insanda acıma duygusu olmaz nefes alamıyorum?

Beni kullanıp gitti bir yıldır peşindeydim bugün bugün sevgili olacaz diye diye benimle oynadı namusumla gururumla duygularımla oynadı bir yıldır çok seviyorum üç aydır konuşuyoruz ayrıldık kıskançlık yüzünden gözümün önünde kızlara bakıyor onlarla ilgileniyor hep kızların peşinde üzüldüğümü bile bile gözümün içine baka baka içim yanıyor benim dayanamıyorum artık iş ortamında bir yıl kaç Aydır beraberiz kanser etti beni yüzümü güldürmedi hiç bu içimi rahatlatt etmedi hep oynadı şu an yerden kalkamıyorum yarın işe gitmeye korkuyorum dayanamıyorum onu başkasıyla görmeye içim yanıyor benim bir insan hiç mi Allah'tan Korkmaz hicmi vicdani olmaz yemekten kesildim delirme noktasına gelmişim Allah'ım bana sabır ver?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben başka birini bulamam diye üzülmüyorum ki ben ilişkimiz daha güzel olabilir di mutlu olabilirdik diye üzülüyorum
Kime gideyim derdimi kime anlatayım bilmiyorum canımdan can çıkıyor hiç mi insanda acıma duygusu olmaz nefes alamıyorum?