Öğrenciyim part time saatleri uygun olan bi yerde garsonluk yapıyorum maksat kendi paramı çıkarayım. Bi tane kadın pişirme mutfak bölümünde. Ki benim 4 hafta oldu başlayalı. Sürekli emir vermeler vs her yerde var böylesi diye sustum. Mesela yukarı kata çıktığımda hemen pesimden neden oraya gidiyo niye burada vs diye konuşmalar yapmış. Geçen geldi 37 yaşındayım en az benim kadar duruyorsun demeleri de var tabi biliyorum buyuk duruyorum ama o kadar da abartı. Herkese Günaydın derim sabah gelince herkese karşılık verirler o tersler susar. En son olay patladı. Ben sadece bi tane siparişi yanlıs girdim hemen ozur dileyerek duzelttim. Insanim hatalarim olabiliyor. Bi musteri siparis degistirmek istedi diye "sen bırak baskasina ver o elindekini sen yapmiycaksin siparoste almycaksin" diye baya tersledi ki onun yetkisi yok. Bende dedim ki iyi niyetli olan insan öğretir bahseder ya da sakince söyler. Sen kimsin senin derdin ne niye birakıyorum hatami soyle dedim. "Benim muhattabım sen degilsin olamazsın" dedi sustu. Bende gittim en baştaki kişiye şikauet ettim. Sonuc nanay, aldı agzinin payini..
Vallahi bazen anlamıyorum bu insanları.
Vallahi bazen anlamıyorum bu insanları.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar