Ben 20 yaşındayım iyi giden ve bir süredir süren bir ilişkim var artık aileler biliyor evleneceğiz sevgilim 35 yaşında kendisi yüzbaşı bugün boş günümüzdü buluştuk telefonunu istedim kendisiyle aynı meslekte çok yakın bir arkadaşı var her hafta buluşurlar çocuk kız kardeşiyle yaşıyor kız kardeşi de 27 yaşında sevgilimin whatsappına girdiğimde kızın mesajlarını gördüm sevgilime sensiz dayanamıyorum 20 yaşında bir bücürün seni elde etmiş olmasını kendime yediremiyorum bana bir şans ver tarzı mesajlar gördüm sevgilim arkadaşımın kardeşisin diye sana ağır cevaplar vermek istemiyorum bu durumdan abinin kesinlikle haberi olacak tolore edemem yazıp engellemiş ama yine de huzursuz oldum beni bildiği halde böyle yapmış o arkadaşının evine sevgilimle beraber de gitmiştik hatta yani kızı da gördüm tanıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
20 yaşında daracık çıtır dururken 27 yaşında sarkık göğüsleri olan bir kızı ne yapsın
Mide bulandırıcısın. Şu zihniyetteki insanları bir gram sevmiyorum.
@DedektifMinnie 35 yaşındaki yüzbaşı eminim çok eğlendiği ve kafaları uyuştuğu için birliktedir 20 yaşındaki kız çocuğuyla
evet emin olduğun şeyde haklısın başka var mı emin olduğun konu bay zeki
Yaşına göre o kadar olgun o kadar olgunsun ki 35 yaşındaki yüzbaşı adam seninleyken hiç sıkılmıyor çünkü sen her nasılsa 20 yaşındayken 35 yaşındaki kadınlar kadar olgunsun
öyleymişim demek ki canım ya huyum kurusun
Evet 35 yasindaki subay, o kadar okumuş görmüş geçirmiş ama sen çılgın lise anılarını anlatarak ona keyifli vakit geçirtiyorsun
çok eğleniyorsa demek lise anılarımı dinlerken...
Eminim üniversiteyi de bitirip master yapmışsındır sen bu yaşta ve subaya yakışır eğitimli, kariyerli bir eş olacaksındır. Akademik zekan onun kalbinde fırtınalar estirdi
öyle tabii yanına kendisi gibi bir subayı yakıştırdı :)
Kesinlikle öyle oldu aşk varsa 15 yıllık fark sadece bir sayıdır. Mesela o üniversiteye başladığında sen henüz yürümeye yeni başlamıştın ancak aşk böyle bir şey. İnsanın gözü kararınca komşusunun bebeğine bile göz diker.
iğrenç düşünce tarzınızla bu yaşa gelmiş olmanız ilginç
İğrenç olan şey, neredeyse kızı yaşındakine göz koyan bir erkek ve neredeyse babası yaşındaki adamla takılan kız çocuğudur. Annenle yan yana durduklarında onları karı koca zannedecekler ama baban için sorun yoksa beni bağlamaz.
kız çocuğu dediğin bir kadın bu toplumda da böyle kanunda da böyle ancak kundaktaki bebeğe kadar aşağılık ve pedofilik örnekler veren sizsiniz
Kesinlikle bir kadınsın doğru. Sırt çantası takıp üniforma giysen liseli olduğuna herkesi inandırabileceğin bir yaştasın fakat 35 yaşındaki adam seni kadın olarak görüyor.
öyle :) derdi de sana düşmez soru da bu değil zaten
Soruya verilebilecek cevaplardan birini verdim detay kısmında bahsettiğin bilgiler ışığında
o 27 yaşındaki kız da burada bir soru sormuş nasıl elde ederim falan demiş bir o soruya bak bence sen
sorunun linki falan var mı o soruya nasıl ulaşabilirim
Bu adamı nasıl elde ederim? ↗
teşekkürler
Böyle utanmaz kadınlar var gerçekten.
o kadar rahatsız etti ki bu durum beni ne gerek vardı yani böyle bir konuşmanın yaşanmasına ki sevgilim ciddi anlamda aşırı olarak sevgisini gösteren bi adam zaten şansı olmayacağı belliydi
İlişkinizi kıskanıyor bence daha çok.
bilmiyorum ama ikisi çok ayrı şeyler yani bazı ilişkiler kıskanılabilir zaman zaman imrenilebilir ama bunun için de kimseye böyle mesajlar atılmaz ki
Elde etse sıkılacak tipler bunlar. Hırs yapmış.
muhtemelen haklısın teşekkür ederim yorum için
Rica ederim.
Yerine göre düşmanı da olur, rakibi de, dostu da.
ama olacak şey mi yani
Haklısın valla, ama korkma sevgilin sana ihanet etmez bence.
sevgilimin ihanet etmeyeceğini biliyorum icabına da bakmış zaten ama huzursuz oldum
Hiçbir şey olmaz, tasalanma derim 😊
teşekkürler
Rica ederim 😊
Yani bundan bize ne şimdi
35 yaşında adamla ne işi var gencecik kızın ya
neden olmasınmış
Çok toy kalirsin sübyancı ruhlar için normal ama onlar 15 16 yaşındakilerle de oluyorlar
sevgilimle gayet iyi anlaşıyorum ki soru konusu bu değil
Neyse O 27lik kesin ayartir zaten
Buradaki it sensin yalnız fazla havlama yolal
Sen kendi haline yan adam sana saygı duysa zaten o mesajlarin önünü keser sana saygı duyduğu falan yok kendi dertlerinle uğraş millete kudurmuş köpek gibi saldiracagina "bücür kız"