Bence tamamen yanlış düşünce bu... erkeklerin ağzında devamlı bu cümle, kişi kendisi gibi insanları çekiyor yanına...
Bu olay cinsiyete filan bakmıyor bence
Bence tamamen yanlış düşünce bu... erkeklerin ağzında devamlı bu cümle, kişi kendisi gibi insanları çekiyor yanına...
Bu olay cinsiyete filan bakmıyor bence
Yok öyle bir şey bazı erkekler bunu bilerek diyor sırf kadınları birbirine düşürmek ve onları kendilerine daha çok bağlamak için yani bir manipülasyon oyunu diyebiliriz buna oysa kanmayın şu erkoların oyunlarına artık kızlar
Düşmanı bence çünkü kadınlar yüzünden yıkılan yuvalar var hadi bunu geçtim yaptığım meslek gereği devamlı kadınlar birbirine giriyor erkeklerde tık yok
Gerçekten çok güzel bir noktaya değinmişsin 🌸 Bence de “kadın kadının düşmanıdır” sözü kocaman bir önyargıdan ibaret. Kiminle ne yaşayacağını çoğu zaman kişinin karakteri ve geçmiş deneyimleri belirliyor. Cinsiyetle alakası yok, iyi insan her yerde iyi. Kadınlar arasında güçlü bir dayanışma da var aslında, yardımlaşınca hayat daha kolay oluyor 🤗 Ben de bazen arkadaşlarımla ufak tefek sürtüşmeler yaşadım ama sevgiyle yaklaşınca çözdük. Senin gibi düşünenlerin artması çok güzel!
Cevap
11Cevap
Öyledir. ben bile kadınlardan daha çok kadın haklarını savunuyorumdur.
İstisna diyeceğimiz kadınlar var ama esasen kadın kadının düşmanı değil yırdudur. Yetiştiğini toplum kadına birçok rol biçiyor. Bu role karşı gelen kadınlar, rolünden çıkmaya korkan kadınlar yüzünden eleştiriliyor ama bu kadın kadının düşmanı olduğu için değil toplum kadın düşmanı olduğu için oluyor. Maalesef ataerkil ve gerici zihniyete sahip toplumlarda (mesela Türk toplumu) çokça görüyoruz. Bu kirli zihniyetten bizi kurtaracak tek şey eleştirilere kulak tıkıyan güçlü kadınların çoğalması olur.
Katılıyorum bende cinsiyete bağlı bir durum olduğunu düşünmüyorum. İnsan olan ile insan olmayanın hâli gibi.
Maalesef kiskancliktan istedg şeyleri yapamadg icn yapanlara hasetlik duyan varoslar çok var düşmanlık yapan
kadınların yoğunlukta olduğu iş yerinde çalış anlarsın
Bencede tamamen yanlış
Ozaman erkek erkeğin düşmanı özellikle evli kadınlarla seks yapanlar
Valla siz kadınlar birbirinizi daha çok gömüyorsunuz
Kadınların birbirlerini çekemediğini, yüzüne gülüp arkasından konuştuğunu iyi biliyoruz.
Evet erkege gerek kalmadı kadın kadının ağır düşmanı oldu
Ayn 5 para etmezsiniz
Sen de 3 kuruş etmezsin
Alakası yok ben gardaşımı satmam hiçbir zaman
Çok net genelde düşmanı oluyor
Kadının bir düşmanı var ama söylenmez
Siz herkese düşman siniz ztn 😅
Aynen siz erkekler gibi
@günes121212 zerre şeyi** değil kim ne yaparsa yapsın banane
İyi
İyi ise yol al ozm
Ne zaman istersem o zaman giderim bir erkonun lafına gelmem ben
@günes121212 ozm bana yorum yapacaksın işine bak ikile 👍
Böyle konuşursan hiç bir kadın seni sevmemeye devam edecektir benden söylemesi adam olun ilk önce beyler
@günes121212 o eskidendi şimdi sokakta istediğin kadar var yüzde 90 temiz değil ztn... siz sevmeyen beni mümkünse lazım olursa eve geliyor
Olabiliyor ama
Rakibidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?