Kadınların hemcinslerini daima çekemediği kanıtlanmış bir gerçek peki sizce neden kadın kadının düşmanıdır, ya da düşmanı mıdır?

#doludolu
Kadınların hemcinslerini daima çekemediği kanıtlanmış bir gerçek peki sizce neden kadın kadının düşmanıdır, ya da düşmanı mıdır?

#doludolu
Hiçbir zaman hemcinsimin düşmanı olmadım. Hep sevdim ve korudum ama aynı karşılığı göremedim. Sırf arkadaşım hoşlanıyor diye zamanında sevdiğim adamdan bile vazgeçtim ama arkadaşım aynı fedakarlığı gösteremediği bir de üstüne beni kullanmaya çalıştı. Sanırım artık sevmiyorum ama zararım da dokunmuyor.
Bence kişiye göre değişir.. genelde bazı kadınlar özellikle kadınları çekemez kıskanır ya da uğraşmak ister.. ya da mesela sevgilisini kıskanır güzelliğini başarılarını kıskanır.. ama her kadın aynı değil. bazı kadınlar da birbirine destek olur.. zaten kadın kadına destek olmalı bence. tabi bu ülkede iyi insan kalmadı ki kimse kimseyi umursamıyor herkes bencil olmuş.. ya da kötülük peşinde
Ortada 2 kadın var ben hiç bulaşmayayım. Sonra ihale bize patlamasın 😂
Doğru karar😅
Kesinlikle 😂
Evet bana pembeli teyze saldırıyordu mesela engel atıyordum fake hesapla geliyordu falan çok ayıp yani aa
Ama ben hemcinsime düşman olmam mesela
Kime saldırmıyorlar ki boşversene 😄
Doğru söylüyorsunn engellemeye devam
Çok zarar vermedikçe engelleme taraftarı değilim ya iyi biri olduğunu anlıyorlar zamanla dost bile olabiliyorsun yeri gelince 😄
Ha tanımadan tabi ön yargı oluşabilir ama ağır küfürler olunca biraz saygısızlık oluyor
Orası öyle
Teşekkür ederim fıstık 🌸
Rica🌸
Cevap
29Cevap
Kadın kadının değil asıl erkek erkeğin düşmanıdır.
Bir ünlü kadın için biri bir şey dese hemen tüm kadınlar ayaklanır; veya bir reklamda kadın ezik tasvir edilse kadını erkeği herkes "kadın hakları" bağlamında hemen tepki verir...
Peki erkekler acaba hemcinsleri ve cinsiyetleri konusunda bu kadar değil bunun onda biri kadar hassasiyet gösteriyor mu?
Seneler önce bit zeytin reklamı vardı. 1 çifte soruyorlar "hangi zeytini tercih ediyorsunuz" diye... adam heyecanla söze girince derhal karısı onu bir dirsek darbesiyle susturdu ve orada ağzını açma yetkisi olmadığını anlayan adam sus pus oldu mahçup bir şekilde.
Bunun tersi olsa şirketi iflas ettirirlerdi
Kadın kadının
Kıskananı, çekemeyeni, haset fesat ve dedikoducusu, ayağına çelme takanı olabiliyor. Örnek eski şarkıcı gülden karaböcek in , ablası neşe karaböceķ in kocasını elinden alıp 30 40 yıldır onunla evli olması gibi
Kim ne derse desin ayy öyle bisey yok bile desede gercek o dur ki bir kadın kendinden güzel olan kadını hep kıskanır bu gercek
Hee görmuyon mu beni en azılı düşmanın benim zorttttt
Aman düşman dediğin senin gibi olsun kızım için dışın bir 😂
Zorttttt
Hayır bence 🙄🙄🙄ben öyle hiç düşün meme ama düşüneni cook gördüm ne yaziki
Kadınlar genelde diğer kadınların kıyafet ve vucudunu erkeklerden daha fazla süzerler, kıskanırlar, Erkekler bugün çok şekil olmuşsun kardeşim derler. Evet bence rakip görüyorlar
Hiçbir zaman hemcinsimin düşmanı olmadım diyeb şahısın da burada hemcinleri hakkında yaptığı yorumları da gördük neymiş esmer kadınlar çingen gibi oluyormuş en iyi ten beyaz renkmis (ten rengim beyaz) kıskanç biri değilsen niye hemcinlerin hakkında bu yorumda bulunuyorsun onu gömüp kendini yükseltiyorsun biraz insan da bir duruş olur. Bana gelecek olursak kıskanç olduğumu düşünmüyorum ha kıskandığım zamanlar oldu ama onu yenmek içinde gidip iltifat ediyorum o şeyde kalkıyor mis gibi oluyorum
Sanırım doğru, ego işin içine giriyor ve büyük patlama! Kadınlar hiçbir zaman birleşmediler hep ayrışık duruyorlar. Ego çok tehlikeli. Sanırım biraz da ataerkillikten kaynaklı olabilir.
eğer eski sevgilin yeni sevgili yapmışsa evet :D
ya da fesat birisiyse yani kişinin kötülüğünü istiyorsa :)
ama ben ne olursa olsun kadın dayanışması sağlamaya çalışırım :D
Yani şu yaşa kadar hiç erkek arkadaşlarımdan yana problem yaşadığım olmadı ne sıkıntı varsa kadın arkadaşta var.
Kadınlar aynı ortamda rekabeti sevmez. Odak nokta olmak isterler. Başkasına yedirmem der... İçinden 😂😂
Bazı kadınlar var diğer kadının acısından beslenen ama her kadın böyle demek haksızlık olur. İyi niyetli, yapıcı olan kadın da var muhakkak..
Geçerli sebebi olmayan kadın başka bir kadına kendi zevki için düşmanlık ediyorsa asıl düşman olunması gereken o kadındır
Kadın kadının düşmanı mı bilmem ama Burdaki erkekler kaslı ve atletik vücutlu üyeleri kıskanıyor onu biliyorum
kadınlar kadar kadınlara düşman bir cins yoktur ya ama çok zevkliler izlemesi falan caddede birbirini süzen kadınları
Kadın kendine rakip gördüğü karıncaya bile düşman kesilebilir.
Sadece biz seviyoruz kadınları, hemcinsleri çekemiyor.
Düşman mı bilmiyorum fakat birbirlerini çok fazla gereğinden saçma şekilde kıskanıyorlar.
Feministler hariç, evet. Kadın kadının düşmanıdır.
Feminist ve Feminaziler de kadınların düşmanıdır. Sonuç olarak kadınlara zarar verirler çünkü.
Bir arkadaşım hemcinsleri için şeytan diyordu, sanırım düşmanlar..
Yazıklar olsun öylelerine
Kesinlikle doğru bence bu. Kadının kasına yaptığını kimse yapmaz
Birazda karakter meselesi. Her kadın öyledir demekte doğru değil. Erkekler içinde geçerli. İlla bir tane hazımsız her zaman çıkar.
Kıskançlık daha yoğun yaşandığından evet. 😅
Güzel ve tercih edilen bir kadının kıskanılmama gibi bir lüksü yoktur.😅
Oyuzden uzak duruyorum karşı cinsle kuruyorum samimiyetimi
Tabiki arkadaşım düşmanım
Kıskanır fesatlık yapar
Kıskançlıktan oluyor genelde
Kadın hem erkeğin hem kadının düşmanı
Kişiden kişiye değişir
Kişiden kişiye göre değişiyor
Hayır düşmanı değildir.
erkekte erkeğinde düşmanıdır bu değişmez asla.
bencede kadın kadının düşmanı
Aynı erkeğe aşık olunca düşman oluyor.
Evet başka kim olacak
Bence evet
Kesinlikle..
Kesinlikle. Kadınlar kadınlara düşmandır
Düşmanıdır
Maalesef
Evet öyle
Öyleler
Evet
Galiba biraz öyle