Haklılık payı var. Karşısındaki kadının erkeği kendi kocasından daha yakışıklı, daha zengin, daha kültürlü, daha fiziği düzgün biriyse kendi kocası öyle olmadığı için gizli gizli kıskanabilir. İçi içini yer. Fırsat buldum mu da aldatabilir. Hep bu kadın yiyor bu erkeği, birazda ben faydalanayım düşüncesi taşıyabilir. Tamamen kadının karakteri ile alakalı bir durumdur .
ahsha :D görsel efsane.. Ya bilmiyorum ama bende bi tuhaflık var sanırım.. Ben bana art niyetli yaklaşmayan herkese pozitif ve yapıcı yaklaşıyorum.. Bana nefret ve kıskançlık duygusu taşıyan birine de ne iyilik yaparım ne kötülük, hayatımdan şutlarım net.. Keyifli günler..
aşırı doğru falan değil espri güzel öyle olan birtakım var evet ama beni bilen bilir bu sitede ben en çok kadıncıyım hiç bir zaman hele ki arkadaşlarımsa söz konusu hep onların olsun her şey isterim deidğim gibi bu toplumun öz güven eksikliği var hepsi bu (yaşasın kadınlar!)
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃 Normalde kimse kimseye düşman olmasa her şey çok daha güzel olurdu. Ama insanlarda ki bencillik duygusu olduğu sürece bu tür durumlar yaşanabilir. Ama üç günlük dünya için kimseden nefret etmeye gerek yoktur. Hemen herkesi sevmek herkese karşı tebessüm etmek insanı daha mutlu edecektir.
dedikoduya bak dinle kızın biri gidiyo arkadaşını doldurup çocuktan ayırıyo sonra çocukla birlikte olmaya çalışıyo çocukta bunu ss alıp sevgilisine atıyo burada bak izle
Kadının en büyük düşmanı yine kadın kıskançlık, daha güzel iyi gözükme, hep öne geçme çabası üstünlük çabası 😂😂😂 çarşaf kağıdı gibi uzar gider yaz yaz 😂
Evet bazi kadinlar bunu inkar etse de cogu kadin oyle. Cekemez birbirini, kiskanir. Kocasondan kiskanirlar. Evli erkek duskunu cok kadin vardir, sirf baska kadinin wrkegi cazip geldigi icindir
Kadın kadına özel bir durum var mı bilmiyorum ama insan insanın kurdudur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle öyle, bizim mahallede bir kadın vardı milletin kızına laf ederdi, milletin aklına fitne sokardı, kendi kızı kendisini her gün başkalarına çatır çatır s! ktiriyor şimdi