Kadınlık kutsaldır burada gündemde birbirlerine sallayan hemcinslerimden bile bahsetmeyeceğim kendi ayıpları ben burada olumlu konuşmak isterim ben küçüklüğümden beri oldu bitti kadın ortamlarını çok severim bir çok erkek arkadasım dostum da olmuştur muhabbetleri sohbetlerini oldukça severim ama gerçek objektif kızlarım bilir ki kız sohbeti bir başkadır dürüst fedakar samimi kız arkadaş senin hayatını aile ve aşk ilişkilerinde kurtarabilir çünkü kardeşten öte iyi bir gözlemcidir ilk defa tanıştığın kadın sana pedini verebilir bir iki defa göz göze geldiğin kadın fiziksel ve zihinsel özelliklerine iltifat edebilir çünkü asıl kadınlığın içerisinde şevkat ve merhamet yatar 💞 benimde gerek Real gerek sanal zorbalandığım dışlandığım kötü yorum ve dedikodu aldığım elbet oluyor hemen örnek vereyim ki sevgilimin kız yakınlarının aile dostu diyelim arkamdan görünüşüm ve memleketim hakkında kötü yorumlar yapması bunu duyduğumda ve belirttiğimde erkek arkadaşım oldukça sinirlenip onları kıslandığımdan bahsederken aslında ortada haset yoktu ortada bir hüzün vardı çünkü asıl kötü olan taraf onlardı ama yinede çizgimi aşmadım çünkü kadın kadının düşmanı değildir , yorumlarda bir çok kadınla zitlasmalar da yaşasam hakaret etmem çünkü kadın kadının düşmanı değildir cok kıymetli olan bu bağı kaybedenleri görsem de ben umudumu yitirmiyorum çünkü ben kadınlara sonuna kadar saygı duymaya onları çok güzel bulmaya ve namazımdaki dualarıma tanidigim tanımadığım bütün kizlarimi katmaya devam edeceğim 💕 nadir de olsak varız biz bize yeteriz bu erkek düşmanlığı değil hemcins sevgisi vesselam
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 çok net ve güzel ifade etmişsiniz elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
En İyi Cevaplar
Beni tanıyan insan benim sağlam bir dost oldugumu bilir. Tanımayan zaten kendi içinde ki pisliği savurur. Bana gelir senin hakkinda derler sana gelir benim hakkında derler, önemli olan benim ne gördüğüm hissettiğimdir, hiç bir zaman hemcinslerim ezilsin istemem kullanilsin istemem, zaman zaman farklı arkadaşlarıma istemsiz tepki verdim tepkim aslında ciğeri 5 para etmez karşı cinse kendiler ini kullandirmalariydi yoksa kimsenin hayatına müdahale edecek biri değilim, Birsey dersem yüzüne derim, bir şeyden emin olmadan da o kişiyi birinin lafı ile yarı yolda bırakmam 2 yıl oldu ilk seni ekledim güzelde oldu sevgiler💖💖💖💖
55 Yorumla- 1 yıl
🥰❤️🥰❤️
- 1 yıl
Haha 😂 atmışsın işte pembiş pembiş kalpler daha ne olsun 😂🤣gönüllerimiz bir olsun yeterki aşkım su ❤️ önemli olan o 👍🌷🌺
- 1 yıl
💖💖💖
1 yılMaalesef artık kadınlar kendi hemcinslerine düşman olmuş. Geçen gün normal bi soru sordum, bi kız yorumuma dış görünüşümle ilgili kötü şeyler yazmış. Onun haricinde, 3-4 gün önce sanırım tanımadığım bi kız gelmiş, soruma bakın hiçbir kötü söz yazmadığım soruma kötü yorum yapmış. Sadece bana değil, her zaman görüyorum başka yorumlarda da birbirlerini kıskanan, fesatlık yapan kişiler. Gerçekten anlamıyorum ben bu olayı ya, birlik olmamız gerekirken düşman olunuyor yeter yani. Kadın, kadının kurdu değil, yurdu olmalı. Ama çok zor, çok.
17 Yorumla- 1 yıl
Okadar haklısın ki çiçeğim çok güzel ve net bir açıklama oldu eline emeğine sağlık 🙏 👍🌺 bazen öyle dengesiz tipler denk geliyor canım hepimizin başına geliyor bu tarz durumlar sen bunu kişisel algılama , çünkü kendi iç dünyasında mutlu olmayan bir kişi senin mutluluğunu ya da gülmeni bile hazmedemiyor kaos yaratarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor , sana nacizane tavsiyem böyle bir durum ile karşılaştığın da ya da olumsuz yönde bir yorum aldığında kesinlikle cevap verme ve onunla tartışmaya girme , hemen yorumunu kakdiry ve engelle , kimsenin senin modunu düşürmesine, mutsuz etmesine izin verme onu kendi haline bırak derim 🙋👍🥰🌺🌹
- 1 yıl
Çok çok haklısın, senin de eline emeğine sağlık. ✨🌸
Keşke herkes senin ve benim düşündüğümüz gibi düşünse, dünya daha güzel olurdu. Ama böyle kişiler maalesef hep var, yani bu yüzden yapacak bir şey yok. Kendi yolumuza bakıcaz, rahatsız edici her şeyden uzaklaşıcaz ve kimsenin negatifliğini kendi üzerimize çekmicez yoksa üzülen biz oluruz.
Umarım hakkımızda hayırlısı neyse, her daim o olur diyorum. 🫶💞💞💞🌹🪻 - 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim çok naziksin 🙏 🥰 Aynen öyle gülüm 👍🌺 bu dünyanın iyiside kötüsü de bitmez herkes kendine yakışanı yapar 🙋
- 1 yıl
Bende teşekkür ederim ve hayırlı geceler balım 💞💞🌹🥰
- 1 yıl
İyi geceler canım Allah'a emanetsin 🙋🥰❤️ başka sorularda görüşmek dileğiyle 🙏🌸
- 1 yıl
Sende öyle😊🌸
Görüşürüz canım illaki vakit bol sonuçta 😹💞 - 1 yıl
👍👍👍🙏🌸🥰❤️
Son zamanlarda bu konuda bir farkındalık oluştuğunu düşünüyorum. Bence artık kadınlar artan kadına şiddet ve cinayet olaylarından sonra bir olmaları gerektiğini anladı. Bir kadın bir erkek tarafından haksızlığa uğradığında yanında ağladığı yine bir kadın oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bence insan insanın düşmanıdır.. kimseye güven yok bu zamanda ne karşı cinse ne de kendi cinsine güven olmaz
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHer kadın için geçerli değil bu.
35 Yorumla- 1 yıl
Okadar hakliısın ki 👍❤️ birazda Kişiliğiyle daha çok bağlantılı oluyor oysaki insanın yarışı kendisi ile olmalı bir başkası ile değil 🙋🥰🌺
- 1 yıl
Alt tarafı birkaç çiçek koklayıp, anı biriktirip, sevip sevilip gideceğiz :D çokta kasmamak gerek.
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL mesela ben seni çok seviyor ve değer veriyorken beni bir anda durduk yere takipten çıktığında " ben ona ne yaptım ne zararım gördü ki beni takipten çıktı acaba diye bir düşündüm ve cevabını bulamadım vardır bir sebebi değip üstünde durmadım düşmanlık ya da kırgınlık gütmek yerine davranışına saygı duydum 🙋 ve bende takipten çıktım
- 1 yıl
Evet, her şeyin bir sebebi var ama görmek istemesem, muhatap olmak istemesem engellerim zaten. Teşekkür ederim anlayışla karşıladığın için :) 🌸
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet bence en büyük düşmanı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
1 yılEee her insan kalbi bir olmaz guzum.
00 Yorumla
1 yılEvet bazı kadınlar bazılarının düşmanıdır.. O düşman olabilecek olan kadınlardan Allah beni uzak etsin.. Bunu yaşadım bizzat tecrübe ettim..
Ama bir de öyleleri var ki.. Her daim yanımda arkamda olduklarını hissettirdiler.. Dost, arkadaş oldular.. Hatta kız kardeşten öte ruh ikizim oldular.. @_elyise ve @myblue2025 iyi ki varsınız kuzum.. 😍❤️
27 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍🥰 ❤️ bak ne mutlu sana güzel dostların var rabbim birliğimizi beraberliğinizi bozmasın inşallah 🙏🥰
- 1 yıl
Amin canım benim.. 🥰 İyiki iyi insanlar var.. Allah hepimizin birliğimizi bozmasın..
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Sen benim en değerlim, gözümü kapatıp tek güveneceğim dağımsın..🤍
@TatlıKızzzz34 - 1 yıl
@Myblue2025 oyy canım benim iyi ki yollarımız kesişmiş.. 🥰
- 1 yıl
@_Elyise bende seni yerimmm.. 😍❤️
1 yılSeninle düşman olanda maviş sultan kendini boğaz köprüsünden aşağı bıraksın 😂
21 Yorumla- 1 yıl
Orası öyle tabiki canım 🥰👍 ben her zaman hemcinsime destek olmusumdur bana ihtiyacı olduğunda dertdaşı oluyorum , bazen hak etmediği halde poposunu kaldırdıklarım oluyor tabi bunu hak edenlerde oluyor nankörlük eden oluyor o ayrı mesele ama yinede düşman olmam sessizce uzaklaşırım sadece mesafe koyarım , herkes kendine yakışanı yapar 🙋❤️🌺🌹🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
1 yılOooo isvyerinde bütün kadınların ortak noktasıyim hepsi birbirinin dedikodusunu benimle yapıyor.
Birde hepsinin bana söylediği ortak şey.
Bak sana bir şey anlatacağım ama aramızda kalsin 😂😂12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂😂
- 1 yıl
🙂🙂🙂
1 yılÇok acı verici bir şey. Ama olmasın yani ne gerek var, düşmanlık orta çağda kaldı, gerçekten orta çağda kaldı 😒
25 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 🌺
- 1 yıl
Ya bir de, nasıl desem umarım abla demem de sorun yoktur bu arada 🌺ben olduğu gibi olan doğal insanları seviyorum düşmanım bile olsa, takıyor kafayı sonra başlıyor oynamaya, ben seninnnn rakibin değilim buradan sesleniyorum ya 😅 sevgiler sana 💗💕
- 1 yıl
@pembeboyaliodam hayır gülüm neden sıkıntı olsun içinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin hiç sıkıntı yok 🙋❤️🌺 kesinlikle öyle çiçeğim 👍 🌺 insanın yarışı kendisi ile olmalı bir başkası ile değil
- 1 yıl
Cahillik işte ablacım🩵🌺 hoşgörüyoruz yapacak bir şey yok, gözler hep gülsün 😊🩵💗
- 1 yıl
Amin canım hep birlikte inşallah 🙏🥰❤️
Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Düşman olmasının cinsiyeti değil karakter meselesidir. Karakteri zayıf olma nedeni eğitimsiz insanlar büyüdükleri için sağlıklı kişiler değildir.
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle baharım 👍🌺 oysaki insanın yarışı kendisi ile olmalı bir başkası ile değil
Kadın kadının her zaman destekçisi olmalı ama maalesef günümüzde kadın kadına düşman oluyor.
33 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 kadın kadına destek olacağına köstek oluyor
- 1 yıl
🥰❤️🥰❤️🥰🥰🥰
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. "Kadınlık kusaldır, tüm erkekler ütülsün" diyıllığaa, ozmın kadının içini titreten, başını döndüren, pırtığını çağlatan yiğitler de kutsaldır.🙂
Yane insan kutsal, burada eğiiiip anlaşak, kurtulak..!🙂
Soruya gelendiğe; "beni benden olan yaralar, beni en çokta bu yaralar demiş koca çınar." Bilmem anadabildimmi.🙂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz insanlar toplumun düşmanıdır. Kadın veya erkek farketmez onlar için. Hep birileri ile yarışır, kıskanır ve düşmanlık ederler. Kimseyi bulamazlarsa kendilerine düşman olurlar.
20 Yorumla
1 yılPowergirller sizi🌺💜
Evet düşmanı oluyor kadın biraz güzel ve başarılı, dikkat çekiciyse.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılvalla o kadar güzel bir kadınsın ki yaş farkın olmasa ölümüne yürürdüm sana
11 Yorumla- 1 yıl
🙏☺️🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılİstisnalar hariç çekememezlikler, kıskançlıklar vsden dolayı evet.. Bu sitede önceden çok yaşamıştım. Lakin bir o kadar da güzel ve iyi niyetli hemcinsimle etkileşim içinde olup farkındalıklara imza atabilmek güzel bir şey. 🌹🌹
00 Yorumla Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Hayır dostudur.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
00 YorumlaEvet bencede öğle, bir kadını en çokta kadın eleştirir yerden yere vurur
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef öyle 👍😏🥺
1 yılkadınlar erkekleri düşman olarak görecek zekada görmüyor hemcinsiyle savaşıyor :D
11 Yorumla- 1 yıl
Kısmen öylede diyebiliriz aslında
1 yılBence öyle. Bir erkek ve kız dostluğu daha sadakatli. Çekememezlik, haset, fitne her şey oluyor iki kadın arasında. Halbuki ben bir kadın gördüğüm zaman daha güzel daha çalışkan onun yerine ben gurur duyarım ama bazı kızlar gerçekten çok acımasız. İnşallah kadın kadının kurdu değil yurdu olur artık.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/qeJ1nsYsPk4Kadın Kadının düşmanıdır Evet bu doğru bir sözdür.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kimsenin senin yaninda görünmesine güvenme. karşına geçmesi için bir adım, düşman olması için bir lafin yeter... demiş Sadi Şirazi... aklında bulunsun , taç falan ergen işler!
00 YorumlaKadın kadına değil de, kötüler iyilere düşman.. Haset olanlar, hakkıyla başaranlara düşman.. İnsan insana hem yurt, ama yeri geldi mi kurt kadar tehlikeli maalesef..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılabla siz muthissiniz ya masallah 💖
simdi bu tarz durumlar cok maalesef, cok sacma sebeplerden dusman olunabiliyor12 Yorumla- 1 yıl
@NICKkBOSS kardes bi sal yoksa engellicem
1 yılBeni rakibi veya düşmanı olarak görmeyen hiçbir hemcinsim benim için düşman değil. Yeter ki dürüst olsun.
00 Yorumla
1 yılOhoo evet var öyle yilanlar reelden olsun burdan olsun tanimadigim kisiler benim adima burdan hesap acanlar olsun ohooo
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılSence 😅
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılÖylede olsa yinede herşeyini soluksuz anlattığıdır.
Sonucunu bilmesine rağmen yinede olumsuzluğa koşar.00 Yorumla
1 yılBurada kimse ile zorum yok, kendi hayatımda uyum sayalayamadığımız bir çok insan var ama kimseye özellikle de hemcinslerime düşmanlık besleyemem..
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/BCKUoWp7ylQ
bu video geldi aklıma
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hayatımda hiç bir zaman bir kadının kuyusunu kazmadım kazmam da karakter meselesi bu. Örneğini çok gördüm ama biz kadın kadının yurdudur diyelim
00 YorumlaKadın kadının yurdudur efendim. Yaşasın feminizm 💅🏻 not #erkeklerkapatılsın 💅🏻
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılKadın kadının evidir.
Düşmanlığa tahammül edemiyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDoğru kadınlar birbirini sevmiyor biliyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet öyle erkek erkeğinde düşmanıdır unutmamak gerekir
00 Yorumla
1 yılÇoğusu öyle ama hemcinsime tavsiye verince yanlış anlayıp kadın düşmanı diyor slk 😃
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKıskançlık ve ya statü insana olmadık şeyler yaptırır. Karakterlerini kaybettikleri yerdeler.
00 Yorumla Erkeklerin kadınlar karşı çok daha sinsi ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her kadın da olmasa da bir çoğunluğu öyle diyebiliriz.
00 Yorumla
1 yılDüşman değilde her zaman birbirini desteklemeli korumalıdır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır yaa öyle düşünmüyorum ama tabi ki öyle olanlar de var maalesef
00 Yorumla Arada bi iki çürük çıkıyor ama şahsen kadın kadının düşmanıdır lafına pek inanmıyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Öyle derler ama bence kendini bilen düşman olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanında canım diyenler arkandan yanlış insan der haksız yere kadın kadının düşmanıymış demek
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHerkes bir yazmış kadın kadının destekçisi peki bu kadar düşman kim o zaman kimse kusura bakmasın ama çok da güzel yüzüne iyiyi oynayan arkadan laf ediyor burada çoğunluk. Bu bir iki yüzlülüktür böyle insanlar olmasa da kayıp değil..
- 1 yıl
Orası öyle canım haklısın 👍 bu birazda kişilikle alakali bir durum aslında
Cevap sahibi1 yılKarakter yoksunluğu..
- 1 yıl
Aynen öyle 👍🌺
Gizli Üye(30-35)1 yılBazı kadınlar görmezden gelir işine gelmez çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz öyle diyelim kıskanç olduğu için bazende iyi oluyor kadın kadına ilaç gibi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yıldüşmanı değildirde kıskanır
10 Yorumla
1 yılkadinlari birbirine düsüren erkeklerdir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu olaylar bana çok ciddili komik geliyor
00 Yorumla
1 yılEvet düşman olabiliyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadın kadın dostudur
00 YorumlaHepsi değil ama geneli için evet diyebilirim
00 Yorumla
1 yılBu devirde herkes herkesin düşmanı.
00 Yorumla
1 yılTürü insan olan düşmanındır canlı olan pisliktir
00 Yorumla
1 yılBana düşman olana bende düşman olurum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKötü, iyinin düşmanıdır karakter meselesi bence
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBence de evet
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
m 1 yılOlur öyle şeyler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet düşmanıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEvet oyuzden uzak duruyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım