Sevgilimle kavga edince telefonumdan kız arkadaşıma sıkıldım soğudum falan yazmıştım sevgilim gördü konuşmayı ayrıldı?

Sevgilimle tartışmalıydık bende o sinirle kız arkadaşıma anlatıp soğudum artık çocuk gibi ne oluyosa olsun çok toksik çok abartıyo soğudum cidden böyle bi ilişki istemiyorum çocuksu falan demiştim bunları telefonuma girip okumuş ve çok üzüldü çok sinirlendi ayrıldı benden heryerden engelledi ne yapmalıyım onu seviyorum o dediklerimin hepsi sinirle tartışma esnası falan söylenmiş sözlerdi çok sinirlenip kız arkadaşıma öyle yazmıştım hatta yazışmamda ben olgun birini istiyorum artık çocuk gibi ilişki benlik değil falan demiştim ama gerçekten sinirle yazmıştım üzülüp kırılmakta haklı ama gerçek düşüncelerim bunlar değildi sinirlenip söyledim ve yarım saat sonra ben onu seviyorum falan dedim arkadaşıma nası barışır benimle nasıl affettiririm 1 buçuk senedir sevgiliyiz. Heryerden engellemişti yanına gittim kaldırmasını rica ettim kaldırdı ama hayla istemediğini demişti bende 1 2 gün yazmıcam kafanı dinle demiştim affedermi sizce
Sevgilimle kavga edince telefonumdan kız arkadaşıma sıkıldım soğudum falan yazmıştım sevgilim gördü konuşmayı ayrıldı?