Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canım bazı erkekler için hava hoş herşeyi bahane ediyolar benimki de biraz ara vermek istedi konuşmaya ben dayanamadığımi söyledim yazmadan dayanacaksın diyo neden bi hata yap onun için bitersin ama o hata yapsın milyon keresen yine affedersin sen insansın çünkü her hata yaptığnda gözünde iğrenç bir insan olursun o hata yapsa mutlu olursun kendinden geçersin bırakamazsn ona artık bağlamışsındır.. elinde değildir... Doğru insanmis yanlış insanmis umursamassn aşk insanın gözünü kör ediyor isterse 10 yıl olsun yine o yılları çöpe arar görmez gözü cunku artık kullanılmıssındır.. hevesini almıştır her dediğini yaparsan kendini dokunmasiz kral zanneder soytarıya fazla değer verilmiyor hak ediyorlar mi bizi hayır kendimize yazık ediyoruz bu zamana kadar belki de evlenip mutlu olmuştuk
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar haklisin ki kötü konuşmaya yaptığın hiç bisey için pişman olma o dilediğini yapsın sen yapma olmaz öyle şey bak işte kıyamıyorsn sevdiğine o kıyıyor ama doğru insan bu olamaz
Soran+1 yıliki insan ilişki yaşıyor neden kız kullanılmış olsun pardon? ben asla böyle düşünmüyorum. Tek sorun saçma davranmam bence insan salaklığa da bir yere kadar dayanır
Cevap sahibi+1 yılBence öyle her türlü iyi niyetli birisin belli ki ona hiç bir zaman kıyamadın bizim gözümüz kör olmuş biz her hatasında umursamadigimiz icin basitlesmis oluyoruz gözünde
Cevap sahibi+1 yılAğırdan almıyoruz hicnbiseyi buba da aşk diyoruz salaklık zaten inanmak güvenmek aşk nedir hatasında bile affedebilmektir kusurlarına rağmen sevebilmektir
Soran+1 yılablacım niyetimin iyi olması kötü değil bence ama ondan da ziyade beni bunca zaman mutlu eden insana tutup eziyet ediyorsun bana dedim.. ne kadar doğru sence?
Cevap sahibi+1 yılKarşılık görmediğini anladığın için bu cümleyi kurmuş olabilir misin
Cevap sahibi+1 yılBir insan neden söyler böyle bir cümleyi sevdiği halde belki seviyor gibi geliyordu sana bilemedim ne için düşünerek yaptın ama bu kelimede kotu bisey yok hep bahane ederler get halti yaparlar tek cümle işi bitirir
En İyi Cevaplar
Canımcım eğer bu her ay tekrarlanan bir döngüyse, kusura bakma da, bende kaçardım kesinlikle! Madem bu huyunu biliyorsun ona yüklenmemek için çapa göstermen gerekmiyor mu?
Fazla Naz aşk usandırır lafını duymuşsundur işte tam o hesap olmuş
Bikti adam doğal olarak, o sana yapsa aynısını her ay 🤷🏻♀️ Uğraşamam demez misin?02 Yorumla
Soran+1 yılderim. her ay değil 3-4 ay da bir yaşanıyor ve bunun harici başka hiç bir şey için kavga etmedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinirlenmiştir. Ama bana kalırsa hemen ona yaz. Çünkü azmışsa arayışa girebilir ve hataya düşebilir. Ona ilgi göster hemen. Yalnız bırakma. Erkekler azar bazen ve önüne kim gelirse çakmak ister gecelik bile olsa, sexting vs.
024 Yorumla
Soran+1 yılkonu niye sekse geldi ki? beraber oluyoruz dediğimi hatırlayamadım?
Cevap sahibi+1 yılBu benim tahminim.
Soran+1 yılaptal bir çiçeksin
Soran+1 yılşeref siz sin
Cevap sahibi+1 yılNeden küfrettin anlamadım
Soran+1 yılyani seks vs demedim. seks için gelecekse gelmesinde neden azmaktan falan bahsedip durumu çirkinleştirir insan
Cevap sahibi+1 yılSinirlenir, kahreder ve o sinirle birisi de çıkarsa karşısına diye dedim. Bu bir ihtimal. Küslüğü uzatmamak gerek diyorum.
Soran+1 yılkonuşurum sorun değil de ya gerçekten nefret ediyorsa artık cidden aramamı istemiyorsa
Cevap sahibi+1 yıl2-3 yıldır sürüyorsa kolay kolay bırakmaz merak etme. Ama küslüğü uzatırsan araya kara kedi girebilir. Sadece de ki, nasıl hissediyorsun kendini, biraz sinirin yatıştı mı diye sor
Soran+1 yılşu an beni engelledi ve bende onu engelledim. Farklı nodan vs ararsam tacize girmez mi?
Cevap sahibi+1 yılEngeli kaldır önce. Başka numaradan yazma şimdilik. Engeli kaldırdığını görünce o da kaldırır
Soran+1 yılniye kaldırsın ya
Cevap sahibi+1 yılSenin engeli kaldırdığını görür çünkü. O da yumuşar
Soran+1 yılya cidden bemi arama derken ciddiyse çünkü bu olayın ilk yaşanışı değil
Cevap sahibi+1 yılSadece bir sinir merak etme, için rahat olsun. Ciddi kararlar sakin verilir unutma
Soran+1 yılnereden emin oldun peki? çünkü bu konudan üç dört kez kavga ettik ve bunalmış olabilir
Cevap sahibi+1 yılCiddi kararlar sakin verilir çünkü. Sakince konuşup senden ayrılmak istediğini söylerse o zaman farklı. Ama sinirliyken her şey söyleniyor ve ciddi değil. Sadece o anlık bir patlama.
Cevap sahibi+1 yılBen sana dedim ya işte, sinirle karar verilmez diye.. bak yazdı :)
Soran+1 yılama içimdeki sorunu yenemiyorum ki. Ben mesela böyle hassas zamanlarda ilgili olurdum onun üzerime düşmemesi beni sevmediği manasına geliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılHayır gelmiyor, için rahat olsun. Seni seviyor ama sadece biraz yorulmuş tartışmalardan. Daha sakin bir ilişki istiyor
Soran+1 yılteşekkğr ederim ya. çünkü sevilmediğime inandıkça bu saçma sapan ilgi arayışı başlıyor. Sevildiğine emin olunca 5 gün aranmasam gene sorun etmem ki
Cevap sahibi+1 yılYok yok seviyor ama ben başta da demiştim soguk yapma diye. Sevgilin gerilmiş ve yorulmuş. Sakinlik istiyor, dinlenmek istiyor. Seni bırakmak istemiyor. Sen onu sakinleştir, sevdigini söyle. Şu sıralar biraz alttan al, karşı düşünce belirtme.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim yardımların için
Cevap sahibi+1 yılSen de sagol
+1 yıl3 yıl olduğu için sürekli bu tarz şeylere maruz kalmak boğar insanı. Biraz ara verin iyi gelebilir. Tekrar döner ya da dönmez orasını bilemeyiz ama dönerse ve sen yine aynı şekilde davranırsan kesin biter
17 Yorumla
Soran+1 yılevet boğduğumu biliyorum. genel yapım bu değil, dönemsel oluyor. kafasında bitmişmidir ya da şu an asla aramıyorum haricen yapılcak bişi var mı
- +1 yıl
Araman lazım aslında. Sen şu an kendini basitleştiriyosun. Bilerek aramayıp onun gelmesini beklemek aslında acizliktir. Hemen ara , 3 yılımızı verdik. Konuşalım felan da , özel günlerinde az görüşün ya da antidepresan felan iç.
Soran+1 yılkardeşim burada soru sordum diye depresyonda değilim. gayet iyiyim. Arasın diye aramamazlık etmiyorum. Yeterince bunalttım ve kafa dinlesin sonra arayım istiyorum
- +1 yıl
Antidepresanı depresyon için değil , özel günlerde siniri azaltsın diye iç.
Soran+1 yılaa mantıklı
Soran+1 yılama bağımlılık yapıyor denedim bıraktığın an daha kötü oluyorsun
- +1 yıl
olm özel gün kaç gün sürüyosa. Tüm ay boyunca içmicen. Ay da 3 - 5 tane içecen en fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılYorumlardan seni tanidim biraz. Cok cekingen birisin. Senden bir halt olmaz üzülen olursun hep. Gururlusun da.
Belki de rol kesiyor senin pişman olacagini bildigi için arama dedi. Yas kac cocugun olgunsa rol olasiligin yüksek degilse gercek olma ihtimali yüksek20 YorumlaBu meseleyi cilkindan cikardiginizin farkinda misiniz? Ilgi komasiymis mis kezbanlik yapma bir daha.
O pcte terk ettiyse etti geri dondurmeye ugrasma01 Yorumla
Soran+1 yıluğraşan kim canım? kendisi konuştu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu hareketi bana yapsalar.
Hiç bir şekilde bir daha işim olmaz.
.23 Yorumla
Soran+1 yılhangi hakareti
- +1 yıl
Yapmadığım ve yapmayacağım şeyleri yapmışım gibi tarafıma ifade edilmesini.
Soran+1 yılkim hakaret etmiş oluyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir zamandan sonra alttan almak yoruyor.
Büyük ihtimalle artık bıktırmışsındır bu tartışmalarla ve ciddi anlamda bitirmiş olabilir.016 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir tabii. Aramaya da çekiniyorum iyice bunalmasın diye napılır hiç bilmiyorum.. belki de son pişmanlık neye yarar
- +1 yıl
Bir iki hafta geçsin olayın üzerinden sonra mesaj at halini hatrını sor.
Soran+1 yılatamam engelledik birbirimizi
- +1 yıl
İyi b*k yediniz 😌
Şimdi nasıl yazmayı planlıyorsun?
Soran+1 yılbilmiyorum ya insta hesabım yok ama sahte hesaptan yazıp ben olduğumu söyleyebilirim
- +1 yıl
Bu sefer de çok ilgili gözükürsün, ama sen bilirsin.
Soran+1 yıle napabilirim ki başka djdkdjdkdk kendi engelimi kaldırayım bari
- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez 🤷🏽♂️
Soran+1 yılattım djdknd
- +1 yıl
Az bekleseydin üstüne düştün yine
Soran+1 yıl@Noname123456789 ya nolcak
- +1 yıl
Değerini bilmiyecek, ne olacağı mı var 😅
Soran+1 yıltamam canım
- +1 yıl
Sonuçta atar yapan sensin ama belli olmaz
Soran+1 yılatar yaptım diye r ye takamaz mıyım
- +1 yıl
Noldu yazdı mı
+1 yılBence ona biraz zaman ver. Birkaç gün sonra buluşup bu konuyu konuşun. Sağlam kafayla pişman olmayacağınız bir karar verin.
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an görüşemiyoruz ayrı şehirdeyiz
- +1 yıl
Görüntülü ya da telefonda konuşun o zaman. Mesaj dışında herhangi bir şey olur bence, orada yanlış anlaşılabilirsiniz.
Soran+1 yılengelliyiz birbirimizde
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim şahsi fikrim şimdilik arama hem kafa dinlesin biraz sakinleşsin hemde özleyin birbirinizi biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılevet şu an aramam zaten de 10 gün sonra aradığımda hala sinirli olmasından korkuylrum
- +1 yıl
10 gün biraz abartı değilmi o kadar sinirli biri mi
Soran+1 yılhayır da kafasını dşnlemesi gerek
+1 yılBi ben mi ilgi komasına girmiyorum😅😅 abartiyosunuz bezdiriyosunuz karşınızdakini.. köleniz değil sevdiğiniz o kişi..
04 Yorumla
Soran+1 yıleeeeee babacım anlatamıyor muyum? her günüm böyle geçmiyor dönemsel bir şey bu? ayrıca kafasını mı dinliyor beni mi sildi bunu anlamak istiyorum beni yargılamayın
- +1 yıl
Bende o dönemden geçiyorum.. yansıtmamaya gayret gosteriyorum. Onun bitirip bitirmedigini daha iyi sen bilirsin çünkü sen onu tanıyorsun.
Soran+1 yılbilsem burada neden sorayım?
- +1 yıl
Sen eğer bitmesini istemiyorsan adım at özür dile ama yalvarma sakin. Özür dilediğin halde naz yapıyorsa uğraşma.
+1 yılÜfff şu kafalara gelmem için kaç tane pro içmem lazım😃
13 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun?
- +1 yıl
Sen kendine robot al diyorum hergün ilgilenir seninle, 😃sevgililiği siz ne sanıyorsunuz sabah akşam adam seninle ilgilenmek zorunda mı?
Soran+1 yılyo?
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen kaşınmışsın nasıl davranacağını 2 yılda öğrenmen gerekiyordu regl bahane edielemez ve sayılmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılboş yapıyorsun yapma.
- +1 yıl
Kes
Soran+1 yılkonuşma it.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sildi canım ve senin kendine saygın olsun onu arama..
01 Yorumla
Soran+1 yılsilmemiş canım nasıl bu kadar emin oluyorsun cjdkdnmd
Gizli Üye(30-35)+1 yılRegl döneminde ben de inanılmaz, dayanılmaz bir hal alırım. Çok sinirli oluyorum, öleni kalanı görmez gözüm ama elimde değil. Eşimle tanıştığımızdan beri regl dönemi kesin ben bı sıkıntı çıkartırım. Onunda dayanamayıp bitsin dediği anlar oldu ancak sinirle söylediği için bitirmedi tabi. Sevgilinizde muhtemelen sinirle söylemiştir, üzülmeyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum mesaj attım henüz görmedi. Üç gün bekledim yazmak için.. olumsuz dönüş yaparsa muhtemelen bitmiştir bekleyip görücem
Cevap sahibi+1 yılBiz hiç o kadar dargın kalmadık. Umarım gönlünüze göre olur.
Soran+1 yılteşekkür ederim. bu saçma konu yüzünden ilk kavgamız değil.. Barışmamamız olası
Cevap sahibi+1 yılSinirle söylediğini söylemiştim👍 ☺️ ahh biz nasıl sakin olacağız 🤦🏻♀️
Sanmıyorum sadece kafa dinlemektir onun amacı, arama derim ben. Aklında ne varsa onu yapsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkafa dinlemek olsun diye ümit ediyorum ama daha önce bu konu yüzünden kavga etmiş olmamız gözümü korkutuyur
+1 yılsen bensin ama bunları o an içinden geçirsen bile söyleme karşı tarafta kalıcı izler bırakabiliyor o da kendince haklı:(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSinirle soylemistir ama aen yine de arama😅 o arar bu lafinin ustune
010 Yorumla
Soran+1 yılhangi lafın üstüne
- +1 yıl
Beni arama demis yaaa
Soran+1 yılbeni arama deyip kendi mi arayacak troll mü
- +1 yıl
Onun bu lafinin ustune senin aramayacagini bildigi icin ve kalbini kirdigi icin o seni aricak... anladin umarim simdi?
Soran+1 yılya kes sesini koyduğu emojiyw bak
- +1 yıl
Emoji mi koymusum a*k nerde yasiyon
Soran+1 yılilk mesajında emoji var aptal
- +1 yıl
Sen bi gizliden ciksana 😍❣💕😘
Soran+1 yılya sus mal
- +1 yıl
E ben dedim kendisi yazar diye. Anlamadin ki SBDNDMMDF
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar hassas oluyor o dönemlerde ama bunu her hafta yapıyorsan bunalmistir ama ayda 1 olup böyle yapıyorsa muhtemelen onda ilgi fazlalığı vardır sende daha fazla kaldıramaya başlamışsındır bence sessiz kal kendi cabalasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBana yaz dedini dinleyeyim. Çok kişinin sorunlarini dinleyip yorum yapiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılistek attım sen yaz
- +1 yıl
Tamam
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Senin huyunu öğrenemediyse okadar yılı boşa gecirmissiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılyo biliyor sadece kabullenmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı valla, bana da her seferinde biri böyle davransa yeter be dedim. Bıkmış olmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet dönüşü yok mu insan bundan bıltı diye diğer güzel günleri unutur mu
- +1 yıl
İlk defa bu tepkiyi veriyorsa geri belki dönebilir. Ama bu ilk değilse gururlu biriyse dönmez. Benim başıma gelseydi ben dönmezdim. Sen onu arayarak bi dene şansını.
Soran+1 yılya daha çok sinirlenirse taciz etmiş olurum sonuçta arama dedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cevabını öğrenmek kolay.
Arama. O ararsa sinirle söylemiştir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz ağır konuşmuşsun. Umarım sinirden tavır almıştır. Biraz bekle, ısrar etme, siniri yatışınca tekrar konuşmaya çalış ve özür dile.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmadı. benim normalim bu değil ve kendisi de biliyor.2 gün konuşmadık ve o arayınca kendimi ifade ettim sorun kalmadı
Cevap sahibi+1 yılSevindim 🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılSende kendin kaşınmışsın. Özellikle şu dönemlerinizde bize de yüklenmeyin bee
00 Yorumla Sen ayrılcam yazmışsın şöyle duşün o sana öyle yapsaydı ne hissedirdin
Belkide o kişinin en mitlu olduğu anda mutsuz oldu
Belki sinirle soylenmiş olabilir karşı kişinin sana düşenceleri neydi önemli olan orası021 Yorumla
Soran+1 yılyani ben sinirden söyledim tabiki eziyet değil ve onunla mutluydum. Dediğim gibi bunu anlamak güç ama regl dönemi dünyanın en iyi insanı bile beni mutlu edemez. çok farklı bir kafa kimse yaşasın istemem. Ve benim regl olduğumu bile bilmiyor muhtemelen salak olduğumu sanmaya başladı.. Bilmiyorum ya sonuçta zaman geçirdik ettik ben sinirden söyledim hadi pişmanımda ama o cidden bitirebilie mi kafasında. Aramıyorum da taciz etmiş gibi hissetmek istemem
Soran+1 yılengelledik birbirimizi maalesef
Soran+1 yılkonuştuk işte ben eziyetsin dedim beni arama dedi. Arama demek bitti demek zaten amaaan cidden napabilirim ya
Soran+1 yılevet zannediyorum ya. Çünkü bana yapılsa gücüme giderdi ben affedersim sevgiden ama o etmez gibi. Çünkü bu kadar yanımda olan insana dememem gereken şeyler söyledim
Soran+1 yılteşekkğr ederim. Umut yorar gerçeği biraz kabullenmek gerek
Soran+1 yıldertleşswm bile çare olmaz ki burada sordum ne geçti elime mesela olacak olan olacak zaten sağol yine de
Soran+1 yılben barışmam gerekirse evine giderim ya yalnızlık fakan çekeceksem de çekerim hiç sıkıntı olmaz
Soran+1 yıliki hafta içinde aramazsa giderim ya nolcak sanki buda mı taciz anlamıyorum ki
Soran+1 yılsaplantılı falan olmak istemem yani öyle gözükmek ama bir hatanyaptım ve düzeltmem gerek gibi ya
Soran+1 yılkaldırdım ben engeli ya. ne fayda sanki
Soran+1 yılmesaj attım ya görmedi henüz
+1 yılTe yarabbim...
Kendisine sorsan daha sağlıklı bi cevap alırsın00 Yorumla
+1 yılSen sevgilini bunca sene tanımadıysan biz nerden bilelim
00 Yorumla
+1 yılSanırım bu durumdan bıkmış. Biz kızlar söyleriz böyle lafları. Peşimizden koşulsun isteriz ama erkeklerde pek öyle olmuyor. Doğru olma ihtimali daha yüksek geliyor. Ama ben olsam sinirle veya değil zaten aramam bi daha bana böyle diyen adamı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabaları tarafından sevilmeyen tüm kızların ortak sorunu
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibii
Cevap sahibi+1 yılAnamız babamız sevmemiş işte seven bulunca bokunu çıkarıyoruz o da vazgeçiyor
Soran+1 yıldoğru cjdkdkföf
Aynı durumu yaşadım 3 yıllik terk etti engeedi 6 ay geçti konuşuyoryz şu an ama ilerisini bilemem seviyoru. ALLAH ayırmasın kimseyi sevdiğinden herkes kavuşsun sevdiğine amin
01 YorumlaAğır konuşmussun ama sende anlıyorum bende bı kere ona benzer birşey dedim ama konuştuk dedim böyle böyle anlayışla karşıladı sende anlatmaya çalış
010 Yorumla
Soran+1 yılengellyiiz anlatamam
Soran+1 yılevet engelledi
Soran+1 yılaçmaz gibi duyor ya
Soran+1 yıl2. gün bugün. bayramını kutlasam salak gibi gözükür müyğm
Soran+1 yılbiraz küçük düşer miyim ya da daha mı çok simirlwnir acaba ya
+1 yılBıkmış olabilir hatanın farkında olupta aynı hatayi niye yaparsin ki.
00 Yorumla
+1 yılBarışırsınız. Tepesi atmıştır. Olur öyle şeyler. Engellemese iyiydi. Ayıp etmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılben engelledim ilk
- +1 yıl
Cok ayip etmisin balim
Soran+1 yılneden engellemek demek seni kırmak istemiykrum demek. kırkmaktan korkmasaydım sorun olurdu
+1 yılAğır mı geçiyor reglin
07 Yorumla
Soran+1 yılevet çok
- +1 yıl
Benimde canım istersen öneride bulunabilirim
Soran+1 yıldinlerim
- +1 yıl
Ulas canım
Soran+1 yılburadan yaz
- +1 yıl
Şikayet ediyorlar
Soran+1 yılyazma o zaman
+1 yılEe bitti daha ne diyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki çok sinirlenmiştir
+1 yılTamamen silmiş seni reglin ne zaman bitecek
022 Yorumla
Soran+1 yılneden sordun
- +1 yıl
Ona göre yorum yapacam
Soran+1 yıliki üç güne ama o regl olduğumu bilmiyor
- +1 yıl
Peki regliyken birlikte oluyor musunuz hiç
Soran+1 yılya bu ne saçma soru niye regl dönemine takıldın ki hayırdır yani
- +1 yıl
Sen bi söyle ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılbiz uzağız, birliktelik yaşanmıyor yani. benim şu an regl olduğumu bşlmiyor
Soran+1 yılneden tamamen silmiş?
- +1 yıl
Hiç bulusmadiniz mı yani
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılsen neyin cevabını almak istiuyorsyn ya
Soran+1 yılo 27 ben 23
- +1 yıl
Hic buluştunuz mu onu soruyorum
Soran+1 yıl3 yol diyorum tabiki buluştuk yüzyüze tanıştık zaten
- +1 yıl
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bakirelini bumu bozdu
Soran+1 yılilk onunla yaşadım nolmuş yani
- +1 yıl
Eee simdi napcan bakirelikte gitti
Soran+1 yıldert bumu a m ı n a k o d u ğ u m
- +1 yıl
Baska ne derdin var ki ailen duyarsa ne olacak
Soran+1 yılboş konuşuyorsun sus
Bir süre sonra yine birlikte olursunuz
00 YorumlaArama diyorsa aramayacaksın.
00 Yorumlaİlişkin bitmiş normal dmi
00 Yorumla
+1 yılİki ihtimalde olabilir belkide ciddidir
00 YorumlaBahane aramış bitirmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılve şu an diptesin dimi
06 Yorumla
Soran+1 yılyess
Soran+1 yılmutlu musun lan
Cevap sahibi+1 yılsen bikac gün sonra yaz
Soran+1 yılnie
Cevap sahibi+1 yılsakin kafayla konusalım
Soran+1 yılne var kafamda ya? bir tek siz iyisiniz demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklentin ilgi olmuş sadece çekip gitmek ne Yani
03 Yorumla
Soran+1 yılallahından bul deyip ayrılıyorum dedim, gitmesi normal bence. Sadcee ben anlık sinirlendim onun siniri geçici midir
Cevap sahibi+1 yılBiraz ağır olmuş kelimen. Açıkçası nasıl ne kadar süre döner bilmiyorum ama aranızda halletmeniz gereken meseleler var bence barışırsanız eğer bunlaı çözün sonra ilişki yaşayın
Soran+1 yılevet de insanlara sorum gitmiyor mu? derdimi anlatamıyor muyum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 3 yıl nikahsız nasıl yasadiniz
011 Yorumla
Soran+1 yılne yaşadık?
Cevap sahibi+1 yılBeraberlik
Soran+1 yılsevgiliydik nolmuş
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılsalak olduğunu sötlemişler miydi
Cevap sahibi+1 yılEvet ben salağım sen çok akıllısın afferin devam et
Soran+1 yılhadi ordan puşt
- +1 yıl
Ne kadar mal bi insansın
Soran+1 yıl@baksandabakmasanda dalga mı geçiorsun canım?
- +1 yıl
Görüş sahibine diyorum sana değil
Soran+1 yıl@baksandabakmasanda he tamam
+1 yılBence bitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar bitmemiş susun
- +1 yıl
Tamamm
+1 yılSenden sıkılmış bahane arıyor ayrılmaya
03 Yorumla
Soran+1 yılboş yapıyorsun yapma
- +1 yıl
Aynen knk sana insan gibi yorum yapıyoruz kaç kişi geri kafalıkığınu bu kadar ön plana çıkarma aklın yolu birdir kudurmaya devam et simdi boktan iliskinde ♿️
Soran+1 yılyooo devam ediyoz embesil
Sildi kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılneden canım daha önce bu yüzden çok kavga edip barıştık. Aldatma yok bişi yok 3 yıl çöp mü edilir
2 haftaya belli olur
09 Yorumla
Soran+1 yıltahmini?
Soran+1 yılbıkmıştır zaten. ilk kez yaşanmadı bu kavga
Soran+1 yılolabilir pişmanım birazcık. ve elimde olan bir durum değil genel modum da bu değil.3 yılı hemen çöp edebilir mi cidden
Soran+1 yılhayır regl doğal bir süreç bu da benim yapım ben oldulum için özür dilemem
Soran+1 yılya tamam konuşayım da bana beni arama deyip engelledi. Ararsam taciz etmiş olurum daha çok bunaltırım
Seni sikdi sen bittin
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılok
+1 yılpişman olacaktır.
025 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
cakıldığı için.
Soran+1 yılneye çakıldı ya ne anlatıyon
- +1 yıl
yaşamadığın için bilmiyorsun.
Soran+1 yılanlayamıyorum açar mısın
- +1 yıl
Regl dönemlerinde tüm kadınların sıkıntılı dönem olduğunu biliyorum. O yüzden bu dönemler de kadınlara sabırlı ilgili davranmalıyız ama bazı erkekler bilmediğinden cakılıyor. Senin de ona öyle konuşman ağır olduğu için seni engelledi.
Soran+1 yılpeki şu an benden nefret mi etti? çok mu bunalttım yani? yoksa sinirli diye mi öyle konuşuyor
- +1 yıl
sinirli değildir. bir anlık gafletten biraz bekle geri dönecek.
Soran+1 yılneden bu kadar eminsin ki. O aşırı gururlu birisi maalesef ve bir kız önceliği olmaz. Ayrıca bu sebepten ilk kavga edişimiz de değil bilmiyorum ya
- +1 yıl
o zaman sen onun için bir hiçsin.
Soran+1 yıltamam canım
- +1 yıl
ne oldu?
Soran+1 yılhiç olsam 3 yıl sürmez boş konuşuyorsun. sadece bunaldı ve bunu tekrar tekrar yaşamak istemeyebilir
- +1 yıl
sadece konuştuğun kadar biliyorum. Madem bu kadar biliyorsun neden sordun?
Soran+1 yılsanane d a l ya r a k
- +1 yıl
sorun nedir kendini kaybettin mi?
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
aşık olmanın belirtileri.
Soran+1 yılaga bee bxksks instagramdan bayramını kutlasam nolur acaba
- +1 yıl
şu yazılarını önce bir düzelt.
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
ağa be gibi cümleler
Soran+1 yılsana ne üslubumdan?
- +1 yıl
Bol şanslar.
Soran+1 yılok
Arama dediğine göre senle görüşmek istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki o an çok sinirlenmiştir geçicidir?
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılDemeseydin keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu
+1 yılskicem ilginizi
00 YorumlaŞans verim birbirinize
00 Yorumla
+1 yılÖzür dile barışır yine
00 YorumlaArama yüzsüz der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun kulaklarını çek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo da ayrılmaya yer arıyodu bence