Unutamıyorum herkese zarar veriyorum?

6 sene sevgili 1 sene nişanlı kaldığım kız ile 17 ay önce ilişkimizi bitirdik. Ben ayrıldım gözükür de ama o benim ayrılmam için elinden geleni yaptı. Barışalım diye yalvarmadım zorlamadım kapısına dayanmadım. Egenin en güzel ilçelerinden birin de memurum 180 boylarında kumral renkli gözlü giyinisime vücuduma dikkat eden az çok ortamlarda dikkat çeken biriyim. Hayalimde ki arabayı alıp kafama göre modifiye ettim kıyafetlerimi düzelttim sporuma devam ettim yani ondan sonra kendimi değiştirdim çok. İlk bir sene hiç bir kız arkadaşım olmadı sosyal medya hesabida kullanmıyorum. Flört etmek isteyenleri de hep engelledim bir türlü. Yara bandı olarak kimseyi kullanmak istemedim. Bundan 5-6 ay önce sosyal medya kullanmaya başladım. Haftada 2-3 farklı kızla buluşmaya başladım. Ciddi ilişki yapmak istemeye artık evlenip çocuk yapmam gerektiğini düşündüğüm için takılmaya bırakmam gerektiğini düşünüp ciddi olabilecek kızlarla konuşmaya başladım lakin sürekli aklıma eski nişanlım geliyor aşırı derecede canım acıyor böyle olunca karşı cinsten bir kızla buluşunca ne hissettiğini ne düşündüğünü umursamadan davranıyorum ve böyle davrandıkca buluştugum kızlar takıntı yapar derecesinde bağlandığını farkettim. Kalpsiz acımasız bir insana döndüm bu acı nasıl gecicek nasıl unutucam (başka kızla takıl geçer demeyin geçmiyor bir anda geliyor aklıma bütün günüm kötü geçiyor )
Unutamıyorum herkese zarar veriyorum?