6 sene sevgili 1 sene nişanlı kaldığım kız ile 17 ay önce ilişkimizi bitirdik. Ben ayrıldım gözükür de ama o benim ayrılmam için elinden geleni yaptı. Barışalım diye yalvarmadım zorlamadım kapısına dayanmadım. Egenin en güzel ilçelerinden birin de memurum 180 boylarında kumral renkli gözlü giyinisime vücuduma dikkat eden az çok ortamlarda dikkat çeken biriyim. Hayalimde ki arabayı alıp kafama göre modifiye ettim kıyafetlerimi düzelttim sporuma devam ettim yani ondan sonra kendimi değiştirdim çok. İlk bir sene hiç bir kız arkadaşım olmadı sosyal medya hesabida kullanmıyorum. Flört etmek isteyenleri de hep engelledim bir türlü. Yara bandı olarak kimseyi kullanmak istemedim. Bundan 5-6 ay önce sosyal medya kullanmaya başladım. Haftada 2-3 farklı kızla buluşmaya başladım. Ciddi ilişki yapmak istemeye artık evlenip çocuk yapmam gerektiğini düşündüğüm için takılmaya bırakmam gerektiğini düşünüp ciddi olabilecek kızlarla konuşmaya başladım lakin sürekli aklıma eski nişanlım geliyor aşırı derecede canım acıyor böyle olunca karşı cinsten bir kızla buluşunca ne hissettiğini ne düşündüğünü umursamadan davranıyorum ve böyle davrandıkca buluştugum kızlar takıntı yapar derecesinde bağlandığını farkettim. Kalpsiz acımasız bir insana döndüm bu acı nasıl gecicek nasıl unutucam (başka kızla takıl geçer demeyin geçmiyor bir anda geliyor aklıma bütün günüm kötü geçiyor )
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski nişanlını unutamamanın sebebi senin için özel bir kişi olmasıdır. İstersen onunla tekrar konuşabilirsin, bu tekrar bir araya geleceğin için değil.
1. Ona mesaj yoluyla basit bir "Selam" ile ulaşın veya sosyal medya aracılığıyla onunla iletişime geçin ve biraz daha fazlasını söyleyin.
Esasen, sadece onunla aranızdaki buzları eritmek ve sizinle tekrar etkileşime girmesini sağlamak istiyorsunuz.
Bu nedenle, çok güçlü bir şekilde yaklaşmamalı ve neyin peşinde olduğunuzu merak etmesine neden olmamalısınız (örneğin, onunla uzun süre konuşmadıktan sonra aniden onu geri kazanmaya mı çalışıyorsunuz?)
Bu nedenle, "Selam, geçen takıldığımız kafenin önünden geçiyordum aklıma geldin, uzun zamandır konuşmuyoruz. Nasılsın?" şeklinde bir mesaj göndermek genellikle onun da bir "Merhaba" demesi için yeterli olur.
Bu da size onu yeniden cezbetmeye başlamak için ihtiyacınız olan fırsatı verir.
Ancak, ondan hemen bir yanıt alamazsanız hayal kırıklığına uğramayın.
Bazı durumlarda, bir kadın eski sevgilisinin ilk mesajını veya sosyal medya mesajını görmezden bile gelebilir. Peki neden?
Eski sevgilinizin size neden hemen yanıt vermediğine veya sizden haber almak için çok hevesli olmadığına bakılmaksızın, çok çabuk pes etmeyin ve onunla tekrar bir araya gelme şansınızı kaçırmayın.
Onsuz hayatın tadını çıkardığınızı görmesini sağlamak için daha fazla fotoğraf paylaşmaya devam edin ve 2 hafta veya bir ay sonra onunla tekrar iletişime geçin (örneğin, "Selam, sadece tekrar ulaşıyorum 😀 Nasılsın? Umarım iyisindir").
2. Mesaj veya sosyal medya aracılığıyla biraz sohbet ettikten sonra, onu bir telefon görüşmesine çağırın.
Çoğu kadın, bir telefon görüşmesine veya buluşmaya yol açmayacaksa, eski bir erkekle rastgele ileri geri mesajlaşmak istemez. Bunu yaparsanız, sonunda anlamsız sohbetlerden bıkar ve size yanıt vermeyi keserse şaşırmayın.
Bu nedenle, metin veya sosyal medya aracılığıyla birkaç hafif yürekli, kolay etkileşim kurun ve sonra devam edin ve onu arayın.
Unutmayın: Eski kız arkadaşınızla bir telefon görüşmesi yaptığınızda, ona karşı çok nazik veya nötr davranarak bu fırsatı boşa harcamayın. Telefon görüşmesini onun size karşı olan cinsel ve romantik duygularını yeniden ateşlemek için kullanmalısınız.
Bunu yapmanın iyi bir yolu onu güldürmek, gülümsetmek ve sizinle tekrar konuştuğu için kendini iyi hissetmesini sağlamaktır.
3. Arkadaşlar olarak merhaba demek için yüz yüze bir görüşme ayarlayın.
Onu güldürmeye, gülümsetmeye ve sizinle tekrar konuştuğu için rahat hissettirmeye odaklandığınız sürece, sizinle yüz yüze görüşmeyi kabul etmesini sağlamak o kadar da zor olmayacaktır.
Birbirinizden haber aldığınız biraz daha sohbet ettikten sonra şöyle bir şey söyleyebilirsiniz: "Bu çok keyifliydi ama sanırım yüz yüze görüşmek daha da eğlenceli olacak. Bu hafta bir ara arkadaş olarak buluşalım, bir fincan kahve içelim. Çarşamba ya da Perşembe öğleden sonra boşum. Size en uygun gün hangisi?"
Eğer duygularını yeterince harekete geçirdiyseniz, muhtemelen hemen "Evet" diyecektir.
O zaman devam edebilir ve uygun bir yer ve zaman ayarlayabilirsiniz.
Öte yandan ve bu daha olasıdır, biraz zoru oynayıp "Bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum" veya "Yapmamız gerektiğinden emin değilim" gibi bir şey söyleyebilir.
Nasıl yanıt verirse versin, önemli olan o noktada pes etmemeniz ve onu yeniden cezbetme şansınızı tamamen kaybetmemenizdir.
Olumsuz bir yanıt verirse, kendinizden emin bir şekilde, neşeli bir tavırla, "Hey, önemli bir şey değil. Bu sadece uzun zamandır konuşmayan arkadaşlar arasında hızlı bir sohbet. Bunu yapabilecek kadar olgunuz, değil mi? Eğlenceli olacak."
Bu noktada, muhtemelen kabul edecektir ve siz de devam edip onunla buluşmak için plan yapabilirsiniz.
Bu arada...
Onunla buluşmadan önce kendinizi hazırladığınızdan emin olun.
Yapmak istemeyeceğiniz şey, buluşmaya gitmek ve gergin veya kendinizden emin olmayarak onu kapatmaktır.
Bu nedenle, duygularınızı kontrol ettiğinizden ve kendinizden emin ve rahat hissettiğinizden emin olun.
4. Buluşmada onu yeniden cezbedin.
Varlığınızda rahat, mutlu ve huzurlu hissetmesini sağlamak için onunla buluşmanız boyunca mizah kullanmaya devam edin. Aynı zamanda, aranızda cinsel gerilim yaratmak için biraz flört de ekleyin.
Etkileşim sırasında eski sevgilinizin size karşı cinsel ve romantik duygularını ne kadar başarılı bir şekilde geliştirirseniz, size açılması o kadar kolay hale gelecektir.
Daha sonra onunla fiziksel temas başlatabilirsiniz (örneğin sarılmak, öpmek) ve o da büyük olasılıkla bunu yapmaya istekli olacaktır.
Bu nedenle, kendinize olan güveninizi koruduğunuz sürece devam edebilir ve şöyle bir şey söyleyebilirsiniz: "Bunca zaman ayrı kaldıktan sonra arkadaş olabildiğimizi görmek harika. Büyük bir kavgaya tutuşmadan birbirleriyle aynı odada bulunamayan eski sevgililer gibi olmadığımız için çok mutluyum. Bence biz harikayız ve birbirimize karşı bu kadar soğukkanlı olduğumuz için sarılmayı hak ediyoruz. Sence de öyle değil mi? O yüzden buraya gel ve bana sarıl."
Ardından, kollarınızı açarak ona doğru ilerleyin ve sarılmayı başlatın.
Not: Bir kadına "Buraya gel ve bana sarıl" gibi bir şey söyleseniz bile, bu orada oturup onun size gelmesini beklediğiniz anlamına gelmez. Bu konuda hala erkek gibi davranmalı ve liderliği ele almalısınız. Ek olarak, bir kadın size sarılma konusunda gergin veya emin olmayabilir, bu nedenle hamleyi siz yapmalı ve onun yerine karar vermelisiniz.
Ardından, etkileşim boyunca size karşı olan duygularını yeniden harekete geçirdiyseniz, size sarılmaktan neredeyse kesinlikle çok mutlu olacaktır.
Devam edin ve kendinizden emin bir şekilde onu kollarınıza alın ve yaklaşık 5-10 saniye boyunca nazik ama sıkı bir şekilde sıkın.
Bunun belirli bi yolu yok ki sadece hayatının merkezinden artık çıkar kızı sen başkalarıyla görüşürken o da başkalarıyla görüşüyodu beşki yakınlarştığı birileri bile olmuştur unut olum o seni çoktan unuttu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!