Sevgiline şifrelerini (instagram, telefon, KızlarSoruyor.. gb) verir misin?

Sevgiline şifrelerini (instagram, telefon, KızlarSoruyor.. gb) verir misin?
Tabii ki ama karşı taraf yani daha doğrusu benimle birlikte olan insan benim şifrelerimi isteme gereği duymaz çünkü benim aldatmayacağımı bilir maalesef ki ben birini sevince öyle bir seviyorum ki yani karşı tarafın aklında şüphe kalması zor tabii ki istese verebilirim ama hiç sorun değil isterse telefonumu da kullanabilir hiç problem değil yani
Evet aynen öyle olmalı. Aşk ilişkilerinin en önemli üç ayağı şeffaflık, tutarlılık ve güvendir. Eğer bunlardan bir tanesi yoksa arka planda başka bir erkeğin elini tuttuğunu düşünürüm.
Cevap
68Cevap
Çiftler birbirinin şifresini istemeyecek kadar birbirlerine güveniyor ve birbirlerini tanıyor olmaları gerekir.. İspat ya da kanıt ile bir ilişki yürümez..
Sevgililikte olmaz ama evlilikte olabilir
Şimdi benim telefonun güvenlik şifresi var
Telefonda KızlarSoruyor. com , WhatsApp, instagram, resimler, videolar ve iş cep var.
Eğer telefonuma bakmak için kendi telefonu gibi telefonu elimden alırsa o zaman kavga eder ayrılırım.
Telefonumun içine bakmak isterse bunu tek bir şartla görebilin derim o da önce benim cesedimi çiğnemen gerekir derim, hesaplarımı da kimseyle paylaşmam.. bunun için ayrılacaksa benim için hava hoş olur.
Benim telefonuma annem bile bakmazken yokda sevgiliye verecem telefonu. En çok sinir olduğum şey birisi telefonuma bakmaya çalışması. Telefon benim özelim dır insan buna saygı duymalı..
Bişey sakladığım yok telefonda ama biseyde kanıtlamak zorunda değilim.
Peki siz ece hanım sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında?
Verilmemeli , istenmemeli
Kesinlikle haklısınız
İlişkide dürüstlük ve güven çok önemli olan bir şeydir ama aynı zamanda hak edilmesi gereken bir şeydir. Ben mesela eşimin tüm sosyal medya hesaplarına tam erişim isterim ve aynısını da ben ona yaparım. Ama bir istisna olarak ben askeri personel olduğum için bizim komutanlarla veya birlikteki diğer arkadaşlarla yazışmamız WhatsApp üzerinden oluyor. Bu biraz da mesleki gizlilik gerektirdiğinden, WhatsApp şifremi vermeyebilirim. Ama ona da istediği zaman, benim gözümün önünde açsın baksın kiminle konuşmuşum, kiminle yazışmışım baksın. Tabi bütün yazışmaları da başton sona okutamam o ayrı bir şey.
Bence paylaşmalılar. Sonuçta karlı taraf herhangi biri değil sevgilin. Hem kendi kişisel gelişimine katkı sağlarsın hem de bir güven probleminin önüne geçmeye zemin hazırlamış olursun. Ben her koşulda paylaşırım, hiçbir çekincem de yok. Sevgilim ne yaptığımı bilsin, ben kendimi biliyorsam, vicdanım her yönden rahatsa mesele etmem
Bu şekilde bir taleple gelmesi hoşuma gitmez benimde kendisine bu yönde bir talebim olmaz.
İçi boş bir sevgi gösterisi gibi geliyor bana.
Oysaki bir insana güvenmek çok iyi hissettiriyor gereksiz düşüncelerden arınmış zihin mutluluğa her daim daha yakın.
Zihin mutluluğu" bu çok önemli ilişkide
Sevgililik, evlilik ilişkinin seviyesi her ne olursa olsun biraz iş hayatına benziyor iş yerinde psikolojik mobing var ise o iş yerinde sadakat, mutluluk, huzur, saygı olmaz. Herkes bu açıdan düşünürse bence empati yapabilmeleri daha kolay olacaktır.
Bu yüzden zihin her zaman berrak olmalı.🙂
Harikasın ✨
Yoo harikasın 😄
😄🙏
Şifrelerimin tümünü partnerimle paylaşmayı doğru bulmuyorum sonuçta benim kişisel özelimde olabilir ve bunu benden zorla istiyorsa burada bir güven problemi vardır bana güveni olmayan biri partnerim olamaz olursada uzun ömürlü olamaz.
Hayırlı geceler.
Şifreleri isteyeceksem veya isteyecekse olmasın..(şeffaflık değil güvensizliktir) geçmiste eski eşim partner sevgilim vs hiç istemedim.. kimsede benden istemedi, aldatan kendini aldatır ortada bir "sıkıntı"şüphe" varsa paylaşırım, sıkıntı devam ediyorsa yol veririm.(net)
Hayır vermem. Çok düşük bir ihtimalle eğer varsa instagram ve whatsapp apilerini veya http response yapılarını kullanıp bazı kişiler dışındaki kişilerle olan yazışmalarımı görmesini sağlayan bir applikasyon yapıp onu veririm.
Versen daha iyiymiş ne gerek vardı bunca zahmete 😄
Çok kısa sürer o paneli yapmak max 1 buçuk saat alır :D
Höhh 😅
Şifresini vermek istememiş şüphe uyandırıcı olabilir ama bir yandan da onun özeli de olabilir.. şahsen ben kiz. arkadaslarim vs oluyor yazıyorlar bunu görmesini istemem.. şifremi bilsin ama karıştırılması telefonlar hoş değil
İşte bu yüzden bu kadar özele girmeyi istemek bana göre hadsizlik
Can sıkıcı bir durum cidden 🙁
Sevgilim yok fakat olsa bile şifrelerimi paylaşmam. Kaldı ki, ben de karşı taraftan istemem. Hem bir defa güven olgusu olmadıktan sonra ilişkinin de zaten bir anlamı olmaz. Bir insan, türlü türlü naneler yiyecek ise, zaten her şekilde bir yolunu bulur.
Herkesin kendi özel alanı olmalı. Bu şifre paylaşma işi çok saçma geliyor.
Şifre öğrenme merakı büyük palyaçoluk.. Güveni sarsacak derecede şifreyi merak ettiren biri varsa, onun gereği şifre öğrenmek değil
Süper işte bu 👌
Vereyim dedim, istemedi. Kesin ondan da isteyeceğimi düşünmüştü. Artık ne haltlar karıştırıyorsa? Neyse ki ayrıldım. 💅
Belki de özel hayata saygısı olan biriydi
Yok, kıskandığım için demişti. Neymiş sürekli kavga çıkarmış. Bahaneye bak :D
Hmm itiraf gibi olmuş bu resmen cxcxcx🤨
evli olsakk telefon masada olur sonuçta ortak alan bilmesi gayet normal... ama sevgili resmi olarak hiç bir şeyin değil o yüzden sınırı bilmek lazım
Sevgilin hiç bir şeyin değil de ne demek evlilik düşündüğün kadın değil mi yani..
düşünmek farklı eylemi gerçekleştirmek farklı.. misal günümüzde Sevgililerin %99 ayrılıyor ben olaya genel açıdan bakıyorum kendi açımdan değil.
uzun lafın kısası.. sevgili güvenmeyi öğrenmeli herkesin bir özeli olduğunu kabullenmeli yoksa ilişki bir yere varamaz
Hayır eger bir iliskideisen zaten sadik olmak zorunsadin. Bu yuzden bir güvensizlik varsa guvenmeyen atarafın ayıbıdır
Katılıyorum
Aklın yolu bir 😉👍
Tabikide olmalı.. Evli çiftler bazen "bu benim özelim" falan der. Buna katılmıyorum evlilikte özel hayat diye bişey olmaz. Çiftler birbirlerine karşı ne kadar şeffaf olurlarsa evlilik o kadar güzel olur ve uzun sürer..
Evli olanlar için söylersem paylaşılmalı ilişki durumunda ben o hatayı yaptım ne değer kazandım ne güven kişi o hataları yammadığını bildiği halde kendisi yapıyor erkeğe güvense ne olur güvenmesede kendinin kanı bozuk olduktansonra hiç
Hayır ben çok saçma buluyorum bu yaklaşımı sevmek güvenmektir birbirinden şifre istenmesi karşındaki insanın kişilik mahremine saygısızlıktır ben şifremi verme gereği duymam karşımdaki insandanda istemem
Ne ben isterim ne o istesin çok kırıcı oluyor. Zaten güven varsa biriyle mesajlaşırken falan ya da telefonda konuşurken uzaklaşmazsın, ya da telefona şifre girerken gözünün önünde girersin dolaylı olarak öğrenir. Ben bakmam bile
Bunlar küçük hesaplar yapan insanların işidir.
Şifreymiş bilmem neymiş, yok takipçi lstesine karışmakmış, onu çıkar bunu ekle onu beğenme... Güvenmiyorsanız ilişkiyi yaşamazsınız olur biter
Hayır tabiki de benim de onun da kendine göre özel bir hayatı var birbirine yanlış yapmayacaklarini normal biri bilir zaten neden şifresini isteyeyim neden vereyim benim arkadaş muhabbetlerini neden bilsin mesela saçma yani
O kadar da şeffaf olmamalı özel hayatın gizliliği diye bir şey var
Aynen bitanesiciğim
Çiftlerin bu triplerden çıkmaları gerekiyo güvensizlikle başlamış oluyo mevzu
Güvenmeyi bilmek lazım. Şifre alarak kontrol ederek neyi engellemiş olabilirsin ki hem, yapacaksa her şekilde yapar. Akacak kan damarda durmaz bırak aksın da gör , kör kalma... Benim felsefe bu ")
Saygılar hanımefendi 🙃 yıllardır keyifle takip ediyorum fikirlerini ☺️
Teşekkür ederim 🙂
Ricalar efenim güzel enerjili bol neşeli ve keyifli zamanlar dilerim 🙃
Hayır tabiki. Herkesin bir özeli vardır ve güven olmalı.
Aynen öyle
Gerekirse aynı hesap bile kullanılır. Şifresini paylaşmayanın gizlisi saklısı vardır.. Mesela Sevgilim şifre istedi mi benden verebilirim çünkü gizlim saklım yok, vermezse zaten sıkıntı. 😌
Saçmalık bana göre. Güvensizlik belirtisinden başka bir şey de değil gözümde. Benlik bir durum değil en azından. İlişkide olduğum insana zaten guveniyorumdur çünkü. Gerek yok bunlara.
Bana bu bir insana tasma takmaktan farksız.. benim kadar kıskanç birini daha görmedim ama bu halime rağmen yine de onun özelini o kadar da didiklemem..
vermem de almam da telefon şifresini bilirim o da benimkini bilir ama telefonunu da kurcalamam haberi olmadan elime bile almam bu tip şeyler aradaki güveni zedeler bana göre
Bu şeffaflık değil ki. Kendi özel alanına müdahale edilmesini sağlamak.
Şifre istiyor ya da istiyorsak güvensizlik var demektir ve o tarz bir ilişki içine girmem
Ben vermiyorum isterse kendininkini verebilir arkadaşlarımla geçirdiğim abuk subuk sohbetleri ve muhabbetleri bilmese de olur bana Özel kişisel alanım orası benim
Özel şifreler verilmemeli sonuçta istenen verilir özel hayat çünkü.
Ben onunla belirli bir konuda ortağım konuya istere duruma göre yeri zamanı değişir
Saklayacağı birşeyi olanın şifresi olur.. erkek adamın şifresi olmaz 😅 biz kadinlarin olabilir.. çıplak şeffaf olamayız sonuçta..
Şifre verme olayını anlayamadım gitti.
İstemem de vermem de.
Yalan söyleyen insan her türlü anlaşılıyor zaten yeterki görmek isteyin.
İnsanın özeli olmalı bence konu şifre değil şifreyi bilsede ortada bir güvensizlik yoksa o telefonu karıştırılmamalı bu bana göre saygıdır..
Şeffaflık olmalı tabi ama bu şifre vererek olmamalı. Bu biraz fazla özel alana müdahale ve güvensizlik benim için.
Sosyal medya hesaplarının şifrelerinin paylaşılmasını gereksiz buluyorum. Güvenmiyorsanız hayatınızdan çıkarın.
Yani vermek istemiyorsa vermez ama sorarsa hepsini veririm. Şifreye gerek olmaz zaten çünkü sakladığım bir şey olmaz
Bugüne kadar telefonuma hiç şifre koymadım. Gizli saklım yok, öyle şeylere takılmam. Çok istiyorsa alsın baksın sonra geri versin
Ben birine sevgilim diyorsam ona guvenmişimdir
Bana yanlışını yakalarsamda
biletini kesmişimdir
Netlik severim şifrelerle işim olmaz
Yanındayken dilediğin gibi telefonuma bakabilirsin
hayır tabiki ama gereksiz gizem de yaratmamalı şüphe uyandıracak 😏
Böyle şeyleri sorun etmem şifreyi gizleyen varsa gizli saklısıda vardır demektir
Vermem. Vermek canım. Bana güvenmeyi öğrenmeli.
Şeffaf olmak tamam ama şifre paylaşmak çok yanlış
Telefonumda ekran kilidi şifresi bile yok.
Uygulama şifresi isterse onu da veririm. 😃
Dürüstlük olmadıktan sonra şifre versen ne olur hesap versen ne olur.
öyle bir şart olmamalı herkesin bir kırmızı çizgisi olmalı
Ben bu konuda rahatım eşim olucak kişi tüm şifrelerimi alsın isterse. Niye gizliyim ki eşimden.
İstiyorsa veririm ama önce ona güvenmem lazım. Telefonumda istemeyeceğim bir şeyi yapmamalı.
Vermem ya istemem de herkesin bi özel alanı olsun
Sevgili saçma ama eş konusunda bunlara dikkat ederim.
Sevgilimiz olsun Da Winci nin bile şifresini paylaşırız
Tabi tabi e devlet falan ne varsa 😉 isterse veririm ama ben istemem
Bence paylaşmamalılar.
Herkesin hesabı kendine özel olmalı. Ve bence birbirlerine bu konuda saygı göstermeliler. Bu kadar iç içe olmaya gerek yok
Ben vermek istemem zorlarsa ancak veririm çünkü instagramda özellikle ailem ve kiz arkadaşlarımla çoğunlukla sohbet ediyoruz ailem neysede arkadaşlarımla konuştuğum kızsal mevzuları bilmesin isterim
Bence gerek yok herkesin bir özeli var sonucda erkekler erkek muhabbeti kadınlar kadın muhabbeti yapıyor görmeye gerek var mı ama tabi bunlar ilişkide güven ve sadakat varsa...
Bilinen şifreleri paylaşa bilir ya bilinmeyen gizli tutulan aklındaki şifreler ne olacak
Paylaşmayınca güvensizlik oluşuyor o zamanda
Şifresini paylaşmayan samimi değildir.
Bu kadar hayatına sızmak mi samimiyet
Fake hesabi varsa ya 😏.. 😾ve senin haberin yoksa
Başa dönmedik aradaki farkı farket.. yapacak olanı bu şekilde durduramazsın. Neden kendini zorla kör ediyorsun bırak yapsın ve sende gör rahat ol yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?